Batman: Arkham Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Saccperkábé 9 óra, fast travel nélkül szárnyalgatva a célpontokhoz, idõközben itt-ott verekedve, random bûncselekményeket elhárítva. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

NagyiBMX
Csináltam egy topic bannert és hátteret, remélem tetszik! 😊
Banner, háttér.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Shep
Ott is hasonló ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
semmi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

What?
Fpocok
semmi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az Arkham Asylumban amúgy mennyi? Azt nem vittem végig.
TDC Geronimo
Fõstoryra mentem itt már csak, de késõbb visszanézek a többiért is. 22% és 10+ óra volt a fõszál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Ott is 20+ % volt a fõszál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gondolom Enigma cuccokból lesz bõven + pár ismert mellékszál az elõzõekbõl. De 21% így is kevés.
Arkham Citybe volt olyan 35% a fõsztori után.
Tényleg mennyi volt? 😄
Az szép...😄
Hány százalék volt a végén és mennyi játékidõ alatt?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TDC Geronimo
Letoltam én is. Az látszott rajta, hogy fele annyira se polírozott, mint a Rocksteady elõzõ 2 játéka, jó sok bug volt meg glitch, ennek ellenére én jól szórakoztam, fõleg a bossharcokon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Kb. hány órás volt így a játék neked?

Hány óra alatt vitted végig a fõszálat?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
Nálam 21% és a fõsztorinak már vége, lesz itt még tartalom bõven ezek szerint 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Az egyszer biztos, hogy hosszabb, mint a City.
ReszegKoldus
Szerintem fokozatosan haladnak arrafelé, egy teljes Gotham jármûvekkel. Viszont utána nem tudom hova lehetne tovább fejleszteni, egy AC-ben vagy GTA-ban a helyszínek változhatnak valamennyire, itt remélem nem fog.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

5% <#vigyor3>
Prince23
30% alatt van a fõsztori 😄 Hogyan álltok?

Szyívesen!
Myselor
köszi😊
Shep
Tegnap vertem le DS-ot, szóval még az elején.

Te hol tartasz? 😊
Írj spoilerbe.
Na csak sikerült lenyomni Deathstroke-t.) Nincs is bajom az ilyenekkel,csak egy ilyen kaliberû ellent sztem a végefele illett volna belerakni,A hangulat tényleg nincs toppon a game alatt eddig,remélem csak jobb lesz.Jo játékot mindenkinek.
(y)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Shep
Sok a sirám, játszatok inkább! 😊

Prince23
Ez lehetne akár a Batman: Gotham City is...😊

C😛rogramDataSteamRLD!209000storage
Myselor
hol tárolja a mentéseket?nem eredeti
Petíciót lehetne indítani, de csak a Rocksteadynek 😉
grebber
Egy nyitott világú Batmant, ahol van motor,repcsi, auto vezetés raklapnyi melékküldetés (szóval ilyen GTA feeling) azért megnéznék.

Next PC upgrade: 2022

Az a gáz ezzel, ahogy grebber is írta, hogy semmilyen hangulata sincs.
A fejlesztések szinte ugyanazok csak variálva vannak, az AI is rosszabb...így hát eléggé unalmas lesz az élvezeti faktor. Az a baj, hogy mind ugyanazok az elemek lettek beleemelve, csak többször, mint ami az elõzõ részben volt. A nagyobb harcok amik jók benne viszont a sztori is nagyon lassú kimenetelû, szinte el lehetne rajta aludni, ha egy film lenne 😄
Myselor
én kampóval mindig odarántottam és jól pofán vertem meg a robbanos genyókat vágtam hozzá,hamar meglett így😊
Az a trükkös benne, hogy amikor megütjük van hogy vissza támad, és ezt nehezebb kivédeni, amikor visszatámad, akkor védekezni kell, csak aza trükk benne, ezt néha nem adja be, azt vettem észre, akkor védehetjük ki az ellentámadását, ha kicsit visszahúzódunk tõle, tehát jön az animáció el kezd csapdosni, S jól megnyom, Bat talán kicsit hátrább lép, majd felvillan hogy nyomni egér jobb gomb, jól rátenyerelni erre is, és ennyi.

alma2
ja meg az ellentamadast, amikor azt is jelzi a feje felett, de most latom shep mar leirta.

szerintem

alma2
nyomkodod az x-et esz nelkul a kozeleben, amikor meg kiirja az Y-ot akkor meg azt nyomod, vagy nyomkodod es ennyi.

szerintem

Hát nehéz, szívtam vele egy darabig, de ha rájössz, mit kell csinálni, utána már könnyû. Csak rá kell érezni, mikor mit kell nyomni, és marha egyszerû.

Ez a Deathstroke egy vicc ezt komolyan gondolták?Batmannal akarok játszani nem egy hard fokozatú mortal kombattal )
A város meg eddig olyan mint egy lecsupaszított karácsonyfa,remélem késõbb jobb lesz a játék,vagy visszarakom az elsõ részt.(
Elkúródott, de nagyjából kivehetõ.

AMD Catalyst 13.11 BETA6 (13.250.18.0 October 24) Download

Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta6 Driver for Windows

Includes all Feature Highlights of AMD Catalyst 13.11 Beta
Includes support for the new products:
AMD Radeon™ R9 290X
AMD Radeon R9 290
Performance improvements
Batman: Arkham Origins - improves performance up to 35% with MSAA 8x enabled
Total War™: Rome 2 - improves performance up to 10%
Battlefield 3 - improves performance up to 10%
GRID 2 - improves performance up to 8.5%
DiRT Showdown - improves performance up to 10%
Formula 1™ 2013 - improves performance up to 8%
DiRT 3 - improves performance up to 7%
Sleeping Dogs - improves performance up to 5%
Automatic AMD Eyefinity Configuration;
Automatic "plug and play" configuration of supported Ultra HD/4K tiled displays
Myselor
hát ez a deathstroke kicsi szopatós volt.de aztán úgy bealáztam hogy csak na <#idiota><#gonosz1>
Prince23
Kevesebben vették meg, mint az AC-t. Meg most sokakat leköt a single.

Shep
Multizni sikerült már valakinek? Én próbáltam de nem jött össze a 8 ember ,hogy elinduljon a játék. Ennyire nem érdekel senkit a multi része, vagy csak rendszer szar?

allock
Fõ sztori szál kiment nálam is, jöhet még a maradék mellék küldetés meg felfedezés. Egyébként csak a Deathstrok-ot nehéz leverni, a többi boss sokkal könnyebb. <#circling>

Én nem csalódtam a játékban, de itt ott találni egy-két átgondolatlan megoldást. Bugok is vannak, de maga a játék hozza az elõzõ részek hangulatát. <#nyes>

#hhwnd

Shep
Akkor én azt úgy fest szerencsésen megúsztam.

miután felhekkelted a tornyot, a bejárat ahol bementél lezáródik és egy szellõzön kéne kimenned. csakhogy mikor felugrasz a szellõzõhöz, batman szó szerint odaragad. csak visszaesni tucc. ismert hiba, csak a pc-seknél, már steam forumon hivatalosan jelezték is a készítõknek...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

DONGUBA
Nem megy feladtam mara----kb 30 szor probaltam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Myselor
toltam kicsit többet.kezd tetszeni a játék.😊 kicsit nehezek lesznek a boss fightok úgylátom😊
Shep
Milyen bug van ott?