593
Batman: Arkham Origins
-
#393 Nem, a bugokra gondoltam, berakok egy sima linket aztán berak mindenféle html kód darabokat. -
mester1987 #392 Ki van halva mi :S -
#391 Jól van, látom egyre szarabb ez a fórum. -
#390 Ez pl. jópofa.
[url=http://www.themarysue.com/marvel-dc-little-friends/#15]http://www.themarysue.com/marvel-dc-little-friends/#15[/url] -
#389 de tényleg sok hasonló karakter van a Marvel Comics és a DC Comics között -
#388 Red Skull az America Kapitány ellensége a Marvel Comics-nál, Bullseye az meg a Fenegyereké -
#387 na Red skullt vágom.de am dc-ben meg van Red Hood xd -
#386 Hát pl, hogy csak a játéknál maradjunk Black Mask - Red Skull, Deadshot - Bullseye stb. stb. -
#385 Több Enigma is volt amúgy. -
#384 Edward Nygma = The Riddler -
#383 aham,hát akkor az elképzelésem jó volt xd egyébként az a baj hogy nekem meg a marvel univerzum nem tetszik,bénának érzem a hősöket,erőltetettnek.pl a bosszuállók egy vicc kategória szerintem xd
de hát ízlések ezért van marver és dc univerzum kinek mi jön be.amúgy kíváncsiságból mondhatnál olyan dc hőst vagy gonoszt akinek van hasonló a marvelben nekem most nem jut eszembe egy sem :)) -
#382 Külön karakter de van valami kapcsolata Ridlerrel. Pontosan én sem tudom. Ezért nem tetszett nekem soha a DC univerzum, túl sok a hasonló karakter akik ráadásul erősen emlékeztetnek más Marvel karakterekre. -
#381 én nemtudom,de tegnap lenyomtam mad hattert komoly volt.jobban tetszett mint az AC-ben.amúgy hülye kérdés lesz,de Enigma ki a pöcs?nekem olyannak tűnik mint a riddler.mindenkit ismerek de ő nem is rémlik.pedig én aztán a legrégebbi batman meséket is néztem meg képregényt is vágom valamennyire :) -
#380 Nem emlékszem már mit mondtak a játékban, de mi lesz ha az összes Enigma jeladót szétbumerángozom? -
#379 Jött újabb patch, hátha javítottak pár nagy bugot! -
Dzsí Pí #378 Na, találtak ''megoldást'' a Burnley toweres bugra.
bár sztem elég gáz, hogy egy AAA-s játéknál egy másik buggal lehet megoldani az elsőt, ezt egy hivatalos forumon(steam) mint eddigi egyetlen megoldást közölte egy fejlesztő(!!) íme a video:
http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw -
#377 Az említett két játékhoz bottal sem nyúlnék, így azok nem érintenek:) -
mester1987 #376 Mi lesz később...:O
Battlefield 4 - bár abba túl sok minden nincs, ami spoiler :D
De a Call of Duty: Ghostsra ráférne majd ha a HG nézné is...csak előérzet :) -
#375 Én már tapasztalatból tudom, főleg az ilyen estek miatt, hogy amíg a Singlet végig nem vittem, legyen az bármilyen játék, addig SG-n a játék topicjába be se teszem a lábam, életveszély ilyenkor a sok spoiler miatt. :) -
#374 Köszönöm a Joker-es spoilert... -
#373 havernak boxon mentés közben lefagyott a box,és corrupted lett a save,ügyeljetek erre :) -
#372 Üdv!
Volt esetleg olyan valakinek hogy miután legyőzte bane-t jön a átvezető ahol joker-el zuhanunk,utána jön egy videó ott kifagy?
Megoldás van e esetleg rá? -
Dzsí Pí #371 jaa, jee. -
#370 A multihoz, legál júzereknek már kint van egy ideje. -
Dzsí Pí #369 PC-re kinjött az első patch
http://paste2.org/9Bs1xpPU -
#368 Az nekem is előjött, sajnos elég sok a bug de ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a játék, megérte az árát. -
BorzTej #367 Ez nem igaz.. Nálam is eltűnt a kikérdezés funkció, így a híd környékén nem tudom enigma jeleket megszerezni... Nagyon remélem, hogy ezt javítják..( PS3 ) -
#366 kellemetlen lehet.én is jártam már úgy játékban hogy azok kevesei közt voltam akiknek ilyen szép bug jött elő:) de majd csak lesz megoldás ne add fel -
#365 Jó lenne, mert anélkül oda ugyebár nem lehet gyorsutazni, meg a jeladókat sem fedi fel. -
#364 deszar már :S reméljük javítják minél hamarabb -
#363 Nem lehet kimászni a szellőzőn át és ott ragadsz. -
#362 nekem nem volt semmi probléma a toronynál,mibaj van ott?nekem a dead space3ban volt szép kis bugom ami miatt nemtudtam tovább jutni -
#361 Steam töltött valamit a játékhoz de gyanítom nem volt valami komoly javítás, mert a tornyos bug még mindig él :( -
mester1987 #360 Kb. ha Copperheadet ha kinyírod az már van a sztori fele? -
adler741 #359 Kb felénél tartok ,visszavonom a régi fanyalgásomat ez a játék egyre jobb,és jobb ahogy halad a story előre. -
#358 Kipróbáltam az Nvidia Shadowplay-t!
Az eredmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #357 Jelenleg ennél a kis szúrós csajnál tartok, a sztori később amúgy beindul jobban? -
#356 Az alábbi 2 hiányzó bűnözőt hogy lehet amúgy megkapni?
-
#355 Végeztem a főküldetéssel és eltűnt a kikérdezés opció, így nem tudok csomó helyen továbbhaladni (pl a bűncselekménynél is ki kéne hallgatnom a csávót). Másnál is van ez a hiba? -
zitababa5 #354 Segítséget szeretnék kérni:
a fekete doboz verziót telepíteném fel win 7 alatt, de a setup.exe el se indul, hiába próbálom indítani rendszergazdaként...