593
Batman: Arkham Origins
-
mester1987 #193 -
#192 Dobozos késni fog (PC), igen. Csak digitálisan jön ki akkor. -
#191 Holnap érkezni fognak a dobozos verziók, mert valahol olvastam hogy késnek. Én Konzolok szervizénél rendeltem. Ott még mindig 25.-e van kiírva. Vagy kamu hír volt amiben írták a késést? -
mester1987 #190 Én az első 2 órát megnéztem és egy előzménybe pont beleillenek a változtatások. Úgy kell kezelni, mintha az Arkham Asylum vagy City előtti játék lenne...nekem is csak ennyi a bajom vele + vannak benne érdekes karakterek. Sőt egy pár karakter nem tűnik képregényből átvetteknek inkább csak "legyen valami"...bár lehet tévedek. -
wednes #189 Én már az elején sem vártam nagy különbséget és újdonságokat. Mikor meghallottam, hogy más csapat készíti ezt a részt, akkor már tudtam, hogy ez amolyan pótlék lesz (de lehet jó pótlék attól még). Főleg ha azt a pletykát is lehetett olvasni, hogy az eredeti készítők azért is adták ki a kezük közül mert már egy next-gen Batman játékon dolgoznak. Ez a rész meg kitölti az időt. -
#188 Full kampányt coopban pl. -
Artapapa #187 Egyáltalán nem full ugyan az a játék, új történet, új helyszínek, új bossok stb.egy csomó új dolog van benne, nem tudom mit kéne beletenni hogy üssön? Batman az Batman marad, ezek elözmények,akinek meg tetszettek az elözö Batman játékok azok most se fognak csalódni szerintem -
ratgab #186 Én még nem szereztem be. -
#185 Eddig nem, ezért érdekel ,hogy ebben a részben is rendben van-e, na de pár nap és kiderül, lassan az előtöltésem is megvan. -
ratgab #184 Azzal eddig se volt gond. Ha Batman ARkham City 2 lenne hangulatilag akkor már nekem megfelel. -
#183 Akkor hiba nincs, mivel azt eddig is tudtam ,hogy ugyanaz lesz minden, csak a hangulat volt kérdéses. -
#182 Mivel szint full ugyanaz elég érdekes lenne ha nem hozná, csak ezt már láttuk és végigjátszottuk 2x is.
És még az ACnél vannak a felháborodások hogy rókabőr.Ez kb egy mezei dlcnek felene meg semmi több. Gyakorlatilag annyi a változás hogy ebbe belerakták ezt a 8 ellenfelet.
Ez a rázos faszi szó szerint nevetséges így,mert ha később nem tünik fel újra akkor nem is értem minek tették bele. -
#181 Ezért nem is tőled kérdeztem. -
#180 Miért annak volt? én nem vettem észre... -
#179 City hangulatát hozza azért? -
#178 Közben box-ra is kijött már... -
#177 Kérj segítséget Oliver Queen-től :) -
#176 Ej de béna vagyok Deathstoke-ot nem tudom legyőzni :(
-
mester1987 #175 Nem egetverő, de rossznak nem rossz. A térképre leszek kíváncsi mekkora lesz, mert a gyors-utazással sok időt meg lehet spórolni alapvetően. -
#174 Tudtuk ,hogy ez lesz, aki mást várt az meg így járt. -
#173 Első 1 órát le is toltam!
Nem is tudom így 3-adszorra szinte full ugyanaz már egyáltalán nem üt semekkorát.
Belepakoltak minden ellenfelet amit lehet ennyi a plusz és kész.
Egynek jó azért! -
#172 Nvidia frissítés Originshez -
#171 Hivatalos, friss, ropogós volkszrú :)
-
#170 Holnapra már az is kiderül milyen hosszú :D -
#169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Batman.Arkham.Origins.Special.Edition.PS3-ANGELiC -
ricsa008 #168 áááá virágbolti ... :/ -
#167 Benne. -
mester1987 #166 Nem tudjátok, hogy Deadshot is benne lesz-e megint? :P
-
#165 CGI TV Spot -
Evoluti0N #164 Troy Baker.
-
mester1987 #163 -
dubel #162 Értem,
kösz -
#161 Természetesen, egyébként még letölteni sem tudod. -
dubel #160 Kicsit utána néztem a játéknak és azt találtam,h október 25-én fog megjelenni Pc-re. Ha én most ezzel a kóddal letöltöm akkor ez is csak 25-én fog működni? -
dubel #159 Köszönöm :) -
#158 Persze, persze... na csak mondtam, hogy azt is lehet. De a játék eredeti és teljes. Jó szórakozást hozzá :D -
dubel #157 Gigabyte Geforce GTX 670
Teljesen meglepett a dolog,mert nem tudtam a dologról,csak tegnap amikor megérkezett a kártya akkor vettem észre,hogy rá van ragasztva a kártya a dobozra.
Az van ráírva,h egyszer használható 2014.január.31-ig és,hogy nem lehet eladni,de nem névre szóló a dolog. -
#156 pl itt is írnak róla. -
#155 Igen. Milyen kártyád van? Van most akció, hogy bundleba csomagolnak teljes játékokat a VGAhoz. Felhasználhatod vagy eladhatod a kódot. -
dubel #154 Sziasztok
Vettem tegnap egy videó kártyát és kaptam hozzá egy cetlit amin van egy kód (le kellene először kaparnom a takaró réteget) és az van rajta,hogy le tölthetem egyszer a játékot. A kérdésem,hogy tudja valaki,hogy ez teljes verzió lehet?