451
  • Dodo55
    Jujj, ez nagyon gyerekes volt.
  • Dodo55
    Őszintén én még csodálom, hogy a facebook működik, azok után amennyi súlyos adatvédelmi botrányuk volt.
    Amerikában és Európában is elég durva eljárások indultak ellene, erre jön ez a graph search...

Bátor gyerek ez a Zuckerberg, eddig nem úgy tűnik, hogy tanult volna a korábbi esetekből, de úgy gondolom ebbe most beledől az egész szörnyetege. Megérdemli, mert csorbította a társadalmi értékeket, és az internet levesébe is hatalmasat köpött, fejreállított sok régi jól bevált dolgot mostanában.

Ha mégsem, abba belegondolni is borzasztó. Már most (pedig tudtommal csak teszt fázisban van a dolog) voltak félelmetes eredmények, az Indexen volt erről egy cikk pár napja. Kipróbáltak olyan kereséseket, mely egy-egy országban bűncselekménynek minősülő kombinációkra szűrt. Simán voltak rájuk találatok bőven.

Persze lehet mondani, hogy bűnmegelőzésre így kitűnő eszköz lett, de azért mindenki tudja, hogy ez a valóságban inkább rossz, mint jó:
    -Sok országban nevetséges "bűnökért" akár halálra is ítélhetik az embert
    -Szórakozik valaki egy másik ember profiljával, azt másnap már az érintett illető ott is találja magát a rendőrség gyanúsítási listáján

Aki eddig nem gondolkozott el az egészen, és vakon használta, annak szerintem most kéne, de nagyon.
  • skinnyman
    Mindketto mar regota megy lefele a lejton, szoval ehhez nem kell sok jostehetseg azert, igen, megtortenhet, meg is fog, az egyetlen kerdes hogy mikor.
  • Ferrer
    Nekem pedig lesz alma termékem. Hogy miért? Mert én megtehetem :D most pedig érezd szarul magad.
  • Papichulo
    Azert erdekes, hogy a magyar mainstream sajtoban ilyen cikkeket peldaul nem latok forditva/publikalva: 5 egyertelmu indok, hogy miert alulertekelt az Apple es van benne meg eleg sok potencial.

Pedig szivesen megneznem, hogy erre mit szolnanak az itteni hater troll-ok, akiket - szamomra erthetetlen okbol kifolyolag - az tesz boldogga, ha valaki masnak rosszul megy es ha karorvendeni tudnak... csak szerintem nem egeszseges elmeallapot ez? :)
  • syn7h37ic
    Az nagyobb baj lenne, ha évtizedekig ugyanaz lenne a csúcson. Ez így is van rendjén. A világ nem áll meg.
  • levente68
    ... és részt is veszel benne... ugye...

Mindazonáltal messze egyetértek willcox véleményével, viszont tudni kell, mert látjuk, hogy a nép, az istenadta nép, mint a barom... ugye, értjük?

De nézzük, mit mond a cikk? Amit én is. Nos, mivel én hülye vagyok, hát ez az elemző is az.

Megelőztem trolljainkat, akik úgyis csak ennyit tudtak volna megállapítani.

Ó, jajj, most mit fognak akkor mantrázni?
    Megvan, helyeselni fognak, háhá...
  • Papichulo
    Flamebait topic... semmi mas! Mar el is kezdodott: #1
  • Narxis
    ejnye
  • fergusonpapa
    Te hiányodat se érezné senki
  • willcox
    Soha nem volt (és nem is lesz) rohadtalma termékem, és a faszbukra (és társaira) sem regeltem, és nem is fogok. Ha ez a 2 cég nem lenne, nem érezném a hiányát.