451
-
Papichulo #411 Gondoltam... -
#410 Oreg engem nem erdekel, hogy melyiket akarod hogy bizonyitsak.
Arra vagyok csak kivancsi, hogy :
""Melyik fazisaban fejlesztett Jobs, a halalanak melyik orajaban es mit ?
Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ebbol az idobol? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphone eloallitasa kapcsan.
Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs. ""
Jah es kulon kiemelnem meg egy interju sincs vele, amiben ilyesmirol beszelne. Milyen furcsa mert Jobs egy nagykepu bekepzelt pocs volt egesz eleteben es szerette magat fenyezni.
-
Papichulo #409 Szerinted Steve Jobs reszt vett barmelyik iPhone fejleszteseben is?
Miert kerulod te az en kerdesemet es varsz valaszt a sajatodra? -
#408 Ja es nem erdekel a nyomorod, hogy te mit hiszel, hogy az elmedben en mit allitok.
Lehet a kerdesre reflektalni. -
Papichulo #407 "Jah es kulon kiemelnem meg egy interju sincs vele, amiben ilyesmirol beszelne. Milyen furcsa mert Jobs egy nagykepu bekepzelt pocs volt egesz eleteben es szerette magat fenyezni. "
Magyarul azt allitod, hogy Steve Jobs egyik iPhone fejleszteseben sem vett reszt? -
#406 Na szoval hol a bizonyitek arra, hogy
""Melyik fazisaban fejlesztett Jobs, a halalanak melyik orajaban es mit ?
Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ebbol az idobol? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphone eloallitasa kapcsan.
Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs. ""
Jah es kulon kiemelnem meg egy interju sincs vele, amiben ilyesmirol beszelne. Milyen furcsa mert Jobs egy nagykepu bekepzelt pocs volt egesz eleteben es szerette magat fenyezni. -
Papichulo #405 Magyarul azt allitod, hogy Steve Jobs egyik iPhone fejleszteseben sem vett reszt? -
#404 Egy vita pontosan igy mukodik es nem ugy ahogy te kepzeled, hogy jossz egy kamu allitassal es majd mas bizonygassa hogy egy fasszopo kis hazug senkihazi paraszt gyerek vagy akinek mar az anyjat is egy ittas kobold nemzette. :D
Szoval hol van a bizonyitek arrol, hogy amit allitasz az igaz ?
Tudod voltak peldaul tudosok, akik egy addig nem lathato fajt talaltak, azok szepen bebizonyitottak, hogy igaz amit talaltak. Es itt meg nem is feszit keresztre senki, mert mar nincs inkvizicio, max elkuldenek a sunyi picsaba ilyen allitasok utan ahova valo vagy. :D -
Papichulo #403 "nekunk nem kell bizonyitani semmi"
Nem, egy vita nem igy mukodik... en a sajat bizonyitasi prerekvizitumaim szerint, sikeresen bizonyitottam, hogy Jobs reszt vett az iPhone 5 kialakitasaban. Te kevesnek itelted meg az en bizonyitekaimat.
Ezekutan, te azt allitottad, hogy Jobs reszt vett ugyan az iPhone-ok fejleszteseben, kiveve az iPhone5. Most en azt szeretnem, ha ezen a peldan keresztul megmutatnad, hogy miert erzed bizonyitva, mondjuk az iPhone4S-hez torteno kontribuciojat, de nem az iPhone5-hoz!
Ezen analogia alapjan en mar tudni fogom, hogy milyen bizonyitekot kene szolgaltatnom az iPhone5-tel kapcsolatban, ami szamodra elfogadhato volt az iPhone4S kapcsan.
Vagy esetleg felreertettem valamit es te azt allitod, hogy egyik iPhone fejleszteseben sem vallalt semmilyen szerepet?
ps: Elfelejthetned mar te is ezt a tobbes szam elso szemelyt? Vagy egy kisebb kollektiva ul ott nalad a gep elott? -
#402 Nem, nekunk nem kell bizonyitani semmi, foleg a Lisa project utan, ahol ott a sok dokument meg hogyan rugtak ki a fejlesztesi projectbol stb. :D
Akinek itt bizonyitania kell meg mindig az te vagy, de meg mindig nem mutattal semmit. :D Es nem is fogsz tudni mert csak a pofadat jaratod a nagy semmire. -
Papichulo #401 "mi pedig elmondtuk, hogy elotte biztos reszt vett a munkaban"
Akkor ezt olyan modon bizonyitsd be, amilyen modon tolem elfogadnal egy alatamasztast az o munkajara az iPhone5 eseteben! -
#400 Latod ez egy valasz, es kijelento mondat.
Raadasul bizonyitani is neked kellene, amit te allitottal es mi nem hisszuk el, hiszen te jelentetted ki, hogy Jobs a halalaval is dacolva a keszuleket csinalta, mi pedig elmondtuk, hogy elotte biztos reszt vett a munkaban, de annak a kijelentesedhez semmi koze.
Na latod ez a sarokbaszoritas te kis butus, azt meg te peldalozol, hogy milyenek a dolgozok nalatok. Te meg azt a mercet sem ered el.
Szoval mit fejlesztett Jobs haldokolva, es mi celbol erolkodik ezzel a szoveggel az Apple ? -
Papichulo #399 Mivel egyik iPhone fejleszteserol sincsenek olyan bizonyitekok melyeket te most tolem az iPhone5 es Steve Jobs kapcsolata okan kovetelsz, ezert a te logikad szerint vagy elfogadod azt, hogy mindegyiken dolgozott Jobs, vagy azt mondod, hogy egyiken sem.
Ha erre a felvetesre nem tudsz erdemben reagalni, akkor azt betudom annak, hogy elismered az allaspontom igazat ;) -
#398 Ohom meg mindig terelsz es vinnyogsz es a sajat farkad utan kapkodsz.DE valasz az semmi csak a kerdesre kerdes es mas iranyba tereles.
Tehat:
"Itt nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul, hanem arrol, hogy az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen.
Tehat kar erolkodnod es kerdeseket felvetned teljesen mas temakorrol, foleg ha meg valaszolni se tudtal egy het alatt a feltett kerdesre, csak bullshit marketing rizsakrol linkelgetni, amiben semmi teny nem szerepel csak handabanda."
A kerdes pedig nem valasz. -
Papichulo #397 Na igen, a #395 a megoldas kulcsa, dehat te nem szeretned megoldani ezt a kerdest, mert akkor bebizonyosodna, hogy ertelmetlen allaspontot vedtel egeszen mostanaig...
Szoval nem tolem kene az unalomig ismert dolgokat kerdezgetni, hanem magadban kene megtalalnod a valaszt erre a kerdesemre. -
#396 Sarokba ? Ohom meg mindig terelsz es vinnyogsz es a sajat farkad utan kapkodsz.DE valasz az semmi csak a kerdesre kerdes es mas iranyba tereles.
Tehat:
"Itt nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul, hanem arrol, hogy az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen.
Tehat kar erolkodnod es kerdeseket felvetned teljesen mas temakorrol, foleg ha meg valaszolni se tudtal egy het alatt a feltett kerdesre, csak bullshit marketing rizsakrol linkelgetni, amiben semmi teny nem szerepel csak handabanda."
Papichulo #395 Latod, hogy sarokba szoritottalak es ha barmit is valaszolnal a kerdesemre, akkor bebizonyosodna, hogy egy degeneralt allaspontot vedtek egeszen eddig...
Mivel a korabbi iPhone-kban valo munkajarol sincs semmi olyan konkret bizonyitek ("dokumentum, munkafazis folyamat") amit te most kovetelsz tolem, azert vagy el kell, hogy ismerd, hogy egyikben sem vett reszt, vagy azt, hogy mindegyikben.
Szar lehet most a te helyedben lenni... -
"Megint terelsz. Itt nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul, hanem arrol, hogy az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen.
Papichulo #393 Egyszeru igen/nem kerdes: Szerinted Steve Jobs reszt vett barmelyik iPhone fejleszteseben is? Igen vagy nem? -
#392 Tanulj meg olvasni:
"Megint terelesz. Itt nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul, hanem arrol, hogy az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen.
Tehat kar erolkodnod es kerdeseket felvetned teljesen mas temakorrol, foleg ha meg valaszolni se tudtal egy het alatt a feltett kerdesre, csak bulshitt marketing rizsakrol linkelgetni, amiben semmi teny nem szerepel csak handabanda." -
Papichulo #391 "nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul"
Akkor most fogadd meg a sajat tanacsodat: "Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban [barmelyik] iphone eloallitasa kapcsan."
"az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen"
Ki es hol beszelt a "haldoklas" kozbeni fejlesztesekrol? Neked maniad a straw man-ek gyartasa... -
#390 *bullshit -
#389 Megint terelesz. Itt nem arrol volt szo, hogy nem vett reszt semmiben a szifon fejleszteseken belul, hanem arrol, hogy az Apple miert allitja azt, hogy Jobs haldokolva jelentos szerepet jatszott a tervezoi munkaban az szifon5 fejlesztesen.
Tehat kar erolkodnod es kerdeseket felvetned teljesen mas temakorrol, foleg ha meg valaszolni se tudtal egy het alatt a feltett kerdesre, csak bulshitt marketing rizsakrol linkelgetni, amiben semmi teny nem szerepel csak handabanda. -
Papichulo #388 "Nincs az i5-ben semmi, amiben neki „aktívan” szerepe lehetett volna egyáltalán, ezt kár tagadni. "
Ha mar ilyen nagy szekertoje vagy a temanak, szerinted az elozo iPhone-ok melyikeben, milyen szerepe volt Jobsnak? Mennyiben es miert lehetett aktivabb egy iPhone4S eseteben, mint az iPhone5-nel?
"Egyedüli nagy dolog a térkép volt, azt lehet a nyakába varrni, azt meg nem teszitek"
Khmm... #196 -
levente68 #387 „Szerintem egészen pontosan századra ugyanannyi volt a kamu mint az összes többi cégnél a világon.”
Nem értem, miért jó mindig ilyenekkel ingerelni mást, de hát valóban az a hülye, aki még felveszi… sajnos, én is az vagyok, így megkérlek, ne írj olyat, amiről kitűnően tudod, nem igaz…
„Ez így nem teljesen igaz. A valóságtorzító mező amit létrehozott az pontosan az amit a neve is mutat - nem a valóság hanem annak egy ferdített változata. A hazugság szó szerintem teljesen mást jelent.”
A mismásolással a lényegről nem tereled a szót. Nagyrészt hazugságokról van szó, de ezt is kitűnően tudod, csak megint a szerecsenmosdatás győz nálad a korrektséggel szemben.
„Nos szerintem itt konkrétan senki nem ilyen max szeretnéd így látni őket / minket mert akkor kényelmesen berakható egy általad kreált skatulyába az ember és onnantól nincs gond vele. Ha nem illik bele az általad elképzeld képbe akkor van a gond, mert akkor gondolkodni kell, értelmezni kell, mert kiderül, hogy nem illik egyik skatulyádba sem. Csak sajnos te rendszerint elköveted azt a hibát, hogy akkor valamelyik tulajdonsága alapján belerakod a legközelebbibe. Az élet viszont nem ilyen egyszerű.”
Óhhohóó, nem? Köszönöm, hogy tanítasz…
Ettől függetlenül, mármint a közhelyektől, amiket bevetsz, sajna itt és rátok nem kell komolyabb gondot fordítani, ugyanis nem kell nekem elképzelni semmit, kitűnően kialakítottátok a képet magatokról a bevett séma alapján, aminek a ferdítés, csavargatás és hazudozás a fő elemei, valamint az elvtelen vitázás tereléssel. Szóval ti magatokat erőltettétek bele a skatulyába Jobs receptje alapján, ahonnan mi szeretnénk kicsalogatni ellentétben avval, amit regélsz ismét. De tőlem maradhattok benne, csak a fellengzős dumát hanyagold!
„Szerintem én voltam az aki ezt hamarabb leírta mint te. Engem mélységesen hidegen hagy, hogy ki volt az az ezernyolcszáz ember (hasraütöttem) aki részt vett az iphone akárhány fejlesztésében. Kurvára nem érdekel, mint ahogy van olyan sok millió ember által használt termék amit konkrétan az egyik legjobb barátom fejlesztett én meg még sem használom. Messze nem is erről volt szó. Az egész világ tudja, hogy milyen fejlesztésekben vett részt Steve Jobs (szerintem te is pontosan tudod), csak most megint volt valami amibe bele lehet kötni - amivel nem is lenne baj ha nem az lenne a színvonal, hogy egy linkre válaszolva annyit sikerült eddig közölni, hogy nem hiszem el mert csak. Mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékát.”
Hehe, ismét nagyot alakítasz… Ha így lenne, te ugatnád legjobban, hogy miért kell nyilvánvaló marketing célú, homályos, sőt kitűnően látható célú elhintéseket komolyan venni és ragaszkodni azok valódiságához, mert valaki leírta, hogy valaki valahol ezt írta, mondta. Tökéletesen tisztában vagytok ti evvel, de egyszer se szeretnétek korrektek lenni lehetőleg.
„Pontosan. És akkor ebben már részt sem vehetett? Jakuza állításával ellentétben ugyanis bőven aktív állományban volt még az i5 fejlesztése idején, tehát engem inkább az lepne meg ha nélküle zajlott volna az egész, hiszen aki kicsit is ismeri kivülről (olvastál te is róla nem?) akkor pontosan tudja, hogy irányítás mániája volt, mindenről tudni akart és jó ötleteket söpört le az asztalról csak azért mert nem az övé volt. Ha pedig ezt tudod (márpedig tudom, hogy tudod mert csak megjátszod a hülyét), akkor rögtön nem nehéz elképzelni, hogy bizony inkább az lett volna a roppant furcsa ha nem vesz részt az i5 fejlesztésében. Végeredményben viszont teljesen mindegy.”
Nos, megint egy jól bevett szokás, a kerülgetés, ferdítés. Nincs az i5-ben semmi, amiben neki „aktívan” szerepe lehetett volna egyáltalán, ezt kár tagadni. Egyedüli nagy dolog a térkép volt, azt lehet a nyakába varrni, azt meg nem teszitek, lol….
Nos, maradjunk már végre annyiban, hogy zombibutító duma ez, nem véletlenül hintik… De nem ez volt a legbutítóbb, ez is igaz.
„Szerintem ez egy hibás következtetés. Nem hiszem, hogy bármivel többet vagy kevesebbet adnának el belőle azért mert Jobs részt vett a fejlesztésben vagy mert nem vett részt.”
Ok, akkor válaszolj rá, minek nyomják a süket dumát?
„Nem vagyok szektatag, így nincs "szekta alapítom" sem. Ezt megint te találtad ki. Annyira félre magyarázol dolgokat az egyszerűsítés keretén belül, hogy az néha fáj. Több Samsung termékem van mint apple, de szerinted mégis apple fan vagyok, csak azért mert nem hagyom hogy hülyeségeket írjanak egy iphoneról vagy Jobsról ezért beraktál az apple fan skatulyádba pedig ha nyitott szemmel járnál akkor látnád, hogy én akkor is beszólok ha valaki valótlanságot állít Gates-ről, Michael Jacksonról vagy akár Mengeléről. Csak neked így egyszerűbb - benne vagyok egy dobozba és ebből nem lehet kilépni mert ugye te is pontosan tudod (hiszen hússzor leírtam már, hogy két db apple termékem van 1 iphoen és 1 ipad), hogy akármilyen másik fan szöveg jobban illene rám, hiszen majd minden márka jobban képviseli magát a környékemen mint az apple, de mindegy, megszoktam, hogy te így itélsz meg embereket mert ez az egyszerűbb.”
LOL, ez is orvosi esetre utaló duma, de ezt majd Pappertopper minősíti, azok alapján, amit a vizsgálatkor hallot az orvosaitól…
Amúgy, ahogyan minden Apple-t, iPhone-t érintő kritikát körömszakadtadig ostromolsz a már ismertetett szektatag módszerekkel, azt kár így megpróbálni is kimagyarázni. Még az is lehetne, hogy más témában teljesen normális vagy, bár van még, amiben hasonló jegyeket hordoz az érvrendszered…
Szóval, ne engem vádolj a skatulyába kerüléseddel, nézz szét az érveid és hozzászólásaid között inkább!
„Ugye, hogy jó könyv? Csak azt nem értem, hogy amikor én ajánlottam akkor miért lett nekem az isten meg szektaalapító meg ilyenek? Érdekes ember volt a könyv meg jó. Van még párezer könyvem ha ajánlok egyet Mengeléről akkor utána meg náci leszek vagy mészáros?”
Ez is egy vicc, miért mondasz ilyet, ki mondott rád ilyet miatta? Olyan kis szánalmas ez a védekezésed, nem kellene, hidd el!
„Erről van szó. Tehát amikor beírja valaki a forumon, hogy Jobs egy semmire kellő lúzer volt és a világnak jobb nélküle és semmit nem csinált, akkor én biztosan ott leszek és felvilágosítom az embert, hogy ne beszéljen hülyeségeket.”
Azt lehet, az igazságot meg kell védeni, csakhogy ez az ember több rossz tulajdonsággal rendelkezett, mint jóval és többet lopott, hazudott, mint azok, akiket vádolt vele, ezt viszont sose véded igazságként, kitűnően érezni, hogy neked egy pozitív lény volt összességében, holott a legtöbb dolog, amit annyira köszöntök neki, messze nem neki köszönhető. Tény, hogy sok dolgot jól ismert fel és vett át, de az az imádat, meg nagy dumák, amivel éltetitek, elég komoly túlzások.
„Gates legalább ugyanolyan zseni volt, sőt ő még számító is volt ugyebár, azaz míg Jobsot sokszor ösztönök vezérelték vagy hirtelen indulatok, addig Gates már jó előre tudta mikor mi lesz és hogy hajthat hasznot belőle. A film egyébként tényleg jó, mondjuk pont Gatesről vetít egy kicsit hamis "geci" képet, de ettől még jó.”
Na, ebben viszont egyetértünk, sok pontatlanság van benne. Noah Wyle meg bár külsőleg hasonlít, nem jó a szerepre, szerintem, majd a kis Kutcher… Gates megszemélyesítése se az igazi, sőt Woz-é sem. Ráadásul, valóban csillapították Jobs ’érdemeit’ a filmben, nem kicsit. Sok dolog nem is igazán érthető belőle, mi miért történt… A genyának beállított Sculley például, aki aztán vele együtt kellett volna, hogy repüljön már sokkal hamarabb… Szeretném tudni amúgy, hogy volt-e valóban tökös legény a csapatban, aki tényleg falhoz vágta a főhősünket… Rühellem azt a világot, ahol így bánnak emberekkel, főleg érdemtelenül, lehet, hogy munkanélküliként szálltam volna ki a liftből egyszer én is, de vér lett volna… Na jó, nem, nem vagyok hülye, de enni nem evett volna egy darabig utána…
„No látod az ilyen hozzászólásra nincs semmi szükség. Miért lesz féreg egy ember. Hogy Hitlerre azt írnád vagy Sztálinra azt még érteném, de ezt nem tudom felfogni, hogy miért féreg valaki aki hitt valamiben azt teljes erejével igyekezett megvalósítani és ráadásul az IT világnak is sokat adott - ezt kár tagadni. Tehát ez innen már inkább önminősítés, hogy leférgezel valakit. Lelked rajta.
Ez is egy vélemény, de én fenntartom, egy féreg volt. A szeretteivel, barátaival, pártfogóival, a saját lányával, a korábbi segítőivel, szövetségeseivel. Meglopta, leszarta és bántotta őket, ne felejtsük ezt, mert az emberi aljasság legnagyobbjai között vannak ezek!
Ha te ilyen kis megengedő vagy, azon meg a te lelked! ;o)
De ne csodálkozz, hogy ezt a skatulyádból hangoztatod ;o)
Hitler és Sztálin különbségei Jobs-hoz képest jól láthatóak, de a mentalitásuk hasonlóságai miatt érdekes lenne lejátszani egy másik univerzumot, ahol Jobs lett volna a helyükben… Merthogy sok a hasonlóság is, de a hatalmuk nagysága és a helyzet merőben más…
De ha akarod, kisféreg lehet, ha Sztálinék elfoglalták a féreg skatulyát… a lényegen oly keveset változtat.
„Azért ez is sántít így egy picit de legyen igazad.”
Kurvára nem sántít, tudod te azt jól, csak megint a szerecsenmosdatás…
„Én Wozniaktól sem esem hasra, pont annyira nem mint ahogy másoktól sem (lásd fent), neki is elvitathatatlan érdemei vannak az IT fejlődésben és ő pont nem celeb, tehát a mérnök beállítású embereknek biztos, hogy még érdekes is.”
Ismét félreviszed a témát. EMBERILEG nagy szám ő és persze szakmailag is óriási volt. Jobs nélkül is az lett volna ám! Lehet, hogy gazdag nem lett volna, de ember és lélek nem pénztől gazdag!
Ez a nagy dolog!
Sőt, mellette és ellenére maradt jó ember, na ezért vagyok én valamennyire oda érte. Nagy koponya, szerény és korrekt, aki a sok pénztől nem szédült szarrá és kész volt lelépni, mert a lelkiismerete működött. Aztán, azt is viszonylag jól tűrte, amit a féregtől utána el kellett viselnie, na az se normális és jól megmutatja Jobs lelkületét: neki mindent szabad, és amit ő nem enged másnak, azt neki viszont meg kell engedni. Nos, aki az ilyen embertől nem hány, az rokon lelkű vele!
Amit meg itt műveltek egymással, az már nekem sem tetszik, de sajnálattal közlöm, Jakuza igaza némileg ellensúlyozza, ha nem is igazolja, ahogyan elveti a sulykot, de a vétkesek ti vagytok ebben is, mert direkt cukkoljátok!
-
#386 En nem irtam volna ? Ezt kimondta ? :F
Hat aki errol hazudik az te vagy. :D E nnem tagadom le, hogy nem irtam, hiszen mit is lehetne irni egy olyan elfuseralt feregrol , mint amilyen te vagy ? :D
Amugy karates (LOL) baratom, miert vagy ilyen gyenge ? :D -
#385 Elég ha visszaolvasnak. Már le is jön, hogy hazudsz. Még, hogy nem írtál semmi trágárságot....
#372 -
#384 Nem kell velem egyeterteni. Ilyet en sehol nem irtam, ellenben leirtam par kerdest, amire nem tudsz valaszolni, mert nem tudsz es helyette jaratod masrol a pofad, meg anyadat is belekeverted.
"Melyik fazisaban fejlesztett Jobs, a halalanak melyik orajaban es mit ?
Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs. "" -
#383 Így van. Aki ezeket a gyönyörű trágárságokat vissza olvassa tőled az meg mind egyet is fog veled érteni. Valószínűleg. -
#382 Tudtam en, pedig a verfertozesbol olyan szerencsetlenek jonnek letre, mint amilyen te vagy.
Tultenyesztett idiotak. :D -
#381 Jól látod -
#380 Igen ? 500e-ert vagy anyadat etetheted a marhasaggal ?
Neki hidd el nem kell 500 megteszi ingyen is meg veled is. -
#379 294-es hozzászólásra hivatkoztál amit te írtál. Jól tetted mert itt kezdted az anyázást. -
#378 Pacsulino nem ert ra linkelni te bohoc ? :D Es a valaszt sem ?
-
#377 #294 -
#376 Nem e ? 294. Hozzaszolasra mar ugye nem emlekszel. De ha en irom utana egy fel nappal, az mar juj verlazito. Oreg az a verlazito, hogy ilyen kreten kis hajas buzerator, gyerek olyan bator, de amikor oda kellene tennie magat, akkor csak a pofa van. :D Mondom ugy hogy anyadnak meg 500-ast se kellett adni, mert eleg volt neki egy feles, es ezert vagy te utodott, mert ilyen allapotaban fogantal. -
#375 Én kezdtem anyázni? Vicces vagy. Igen ez a hozzászólás is téged minősít. Az meg a szegény fantáziádat, hogy szemüveges, hájas vagyok. Valami nagyon elbaszott fantázia világban élsz. -
#374 Engem minosit te kis buzerans kocsog ? Elkezdtel anyazni es utan ha visszakapod az igazsagot, az mar faj ? :DDDD
Te kis hajas kis szemuveges kocsog, meg mindig nem kaptam meg a cimedet mert, egy gyava kis fereg vagy, de mar nem is kell, lassan megyek es letolom a vinyljeidet a torkodon :D -
#373 "Ha meg megvalaszoltad. akkor miert nem huzol el a jo kurva anyadba akit a utcaseprok gorgetnek a hatan evek ota ? Vagy miert nem a baratnodretkes alfelerol beszelsz, hiszen az se tartozik ide, raadasul hazudozva mindenrol."
Ez téged minősít meg az SG moderátorait. -
#372 Ne neki valaszolgass, hanem a kerdesre.
Ha meg megvalaszoltad. akkor miert nem huzol el a jo kurva anyadba akit a utcaseprok gorgetnek a hatan evek ota ? Vagy miert nem a baratnodretkes alfelerol beszelsz, hiszen az se tartozik ide, raadasul hazudozva mindenrol.
Melyik fazisaban fejlesztett Jobs, a halalanak melyik orajaban es mit ?
Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs. "