Az Apple és a Facebook korszaka is leáldozhat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik ceg ad ki ilyen adatokat a nyilvanossag szamara?
Te szegeny...
Szoval narumon aka pacsuli, meseld el nekem mit fejlesztett Jobs a szifon5-n.
Hol van valami barmilyen kezzelfoghato dolog rola, ami nem a mese kategoria ? 😄
Lehet te voltal a "nevtelen forras", akivel takaroznak ? 😄
Nem a Samsungon volt a hangsuly ? Te ordas nagy goreny, akkor minek kevered bele a Samsungot ? Mert te szandekosan akartad belekeverni ez nem lehet kerdes. Utana meg jon, hogy az csak egy formula volt. Etesd anyadat ezzel, az lehet az ilyen szinten hozzad, hogy ezt bekajalja.
Es te kreten nekem semmi kozom se leventehez vagy masokhoz, csak neked mert kreten vagy azt hiszed, hogy mindenki aki ellentmonda es nem kajalja az epuletes baromsagaidat az egy es ugyanaz.
Bizonyitani azt viszont semmit nem tudtok, tenyeket semmit nem latunk csak latens es hazug demagogiat, amikor feltesznek egy szimpla 5 eves szinten is felfoghato kerdest, hogy ha valakirol azt mondjak hogy dolgozott a fejlesztesen nincsen semmilyen nyoma csak ures fecseges es hivatkozas bohochoz meltoan egy nevtelen senki nyialkozatara egy olyan cikkben, ahol semmi mast nem csinalnak csak talalgatnak.
Ezer vagy te egy bohoc, mert te az ilyen szanalmas vasarlobutito meseket beveszed aztan jossz tobb accounttal bizonyitani a mesedet m2 es pacsuli neven is.
Sajnos egy accom van digitális baromarcú és a kedvedért sem fogok másikat kreálni. Sorry 😞
"Szoval oneletrajz ? Az is a halalos agyarol szallitotta az Apple ? Csak hogy tisztaban legyel vele a marketingen dolgozott joreszt."
Nem nem, azt már a halála után jegyezte le egy pap isteni sugallatra!
"Mar megint hogy mi mit hiszunk el a Samsungnak. Oreg te balfek en mondtam valaha is olyat, hogy elkell barmit hinni, amit a Samsungnal mondtak ?"
Nem a Samsungon volt a hangsúly, hanem hogy semmit nem tudsz bizonyítani ha céges környezetrõl beszélünk. Nekem van saját termékem, én gyártatom. Én fejlesztettem? Nem. Nem vagyok mérnök sem designer sem programozó. Részt vettem a fejlesztésben? Naná, hiszen pont azért lett ilyen, mert a mérnöknek én mondtam meg mit csináljon, ha az nem tetszett akkor átterveztettem vele, a grafikus elhozta a mintákat a designról és a csomagolásról is, fél év alatt nyerte el végleges külsejét, annyit változtattam rajta folyamatosan. A programozó hozta a programot, nem tetszett - átírattam, a másik verzióban módosítottam, a harmadikba új dolgokat is kellett tenni, a négyszáznegyvenedikben egyszerûsítettünk. Kb pont ezt csinálta Jobs is. Fizikálisan én írtam a programot? Nem. Én rajzoltam a termékdobozra kerülõ grafikát? Nem. Fizikálisan én csináltam a prototípusokat? Nem.
Ennek ellenére nélkülem létrejött volna ez a termék? Nem. Ha más csinálja azt amit én akkor létrejött volna a termék? Nem. Valami tök más lett volna.
Ennyit errõl, persze nem gondolom, hogy ezt is fel fogod fogni és megérteni, de gondoltam egy próbát megér.
"A tisztan latas vegett pedig a kovetkezo Narumon alias Pacsula nevu bohochoz."
Írja ezt Jakuza, alias Just4you alias hangyamiklós alias levente68
"Ha valaki dolgozott ilyenen, akkor az tenyekkel lehet bizonyitani es nem szavakkal."
Mhm és hogy bizonyítod tényekkel? Bizonyítsd nekem tényekkel, hogy a Samsung fejlesztette az SGS sorozatot? Bizonyítsd be nekem tényekkel, hogy a HTC-nél bárki is részt vett a fejlesztésben.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szoval oneletrajz ? Az is a halalos agyarol szallitotta az Apple ? Csak hogy tisztaban legyel vele a marketingen dolgozott joreszt.
Mar megint hogy mi mit hiszunk el a Samsungnak. Oreg te balfek en mondtam valaha is olyat, hogy elkell barmit hinni, amit a Samsungnal mondtak ?
A tisztan latas vegett pedig a kovetkezo Narumon alias Pacsula nevu bohochoz.
Egy pletykan alapulo cikket belinkelni meg a marketing rizsan kivul, amit semmivel nem tamasztottak ala, az nem bizonyitek semmire. Ha valaki dolgozott ilyenen, akkor az tenyekkel lehet bizonyitani es nem szavakkal. Mint a kreten pacsula allitasat az assault fegyverekrol, amit az amerikai elnok torvenybe iktatott es ami utan o tovabbra is hazudozott. Na az kerem bizonyitek es nem a kamu linkek, ahol egy magat meg nem nevezett akarki, vagy senki vagy "elmeben szuletett" alomra hivatkozik barmilyen forras.
Ez ilyen forrasnal szembe rohognek barhol bizonyitekok es tenyek nelkul es elhajtanak oda ahova valo vagy.
Ne probalj meg ilyen buta modon belefolyni egy beszelgetesbe, ahol raadasul semmi erved sincs!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha mondjuk elolvasnád az önéletrajzát akkor tudnád. Jah azt is összevissza hazudozta.
Szerintem ezt nekem szántad te digitális kis hulladék, csak még arra is képtelen vagy, hogy embereket megkülönböztess. Tudod nem mindenki csinál magának 3 reget mint te, hogy támogasd saját magadat 😊
Majd en elmondom mit gondolok, nem akarom hallani, hogy te milyen baromsagot talalsz ki megint, hogy azt ugy ad elo, mintha mas mondta volna."
Hát pedig ez a ti kedvenc mókátok! :o
"Aztan a nagy hiteles forrasra hivatkoztok, ahol nincs semmi csak ennyi "one person said.""
Miért mi az amit cégen belül ennél hitelesebben tudsz bizonyítani? Kvázi semmi. Pont ugyanilyen módon azt sem lehet bebizonyítani, hogy bármelyik termék fejlesztésében részt vett, vagy azt sem, hogy egyáltalán dolgozott volna. Hiszen mindegyik csak rumour vagy 1-2 ember állítja, de ez kb az összes cégnél így van. Kiáll a CEO és megköszöni Hung Tong Long Woa munkáját amiért összefogta a Samsung Galaxy csapatot. Ennél hitelesebb forrásod soha nem lesz róla.
"Hat ezek aztan az ervek es beszelsz te meg a szintrol. 😄DD"
Csak hát olyanon erölködsz ami igazából nem számít. Nem teljesen mindegy, hogy ki vett részt az iphone5 tervezésében? Ki volt az ezernyolcszázötvenkettedik ember aki részt vett benne? Az applenek sincs benne semmi érdeke, hogy hazudjon a kérdésben hiszen semmit nem jelent.
Melyik ceg ad ki ilyeneket a nyilvanossag szamara?
ps: Szegeden???
Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Blabalbla. Megint semmit puffogtatsz,
Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban.
Szegeden remelem nem csak hozzad hasonlo kretenek vannak. 😄
De amugy az erveid es a forrasaid lenyugozoek... csak nem leteznek!
Aztan azt hiszed ha leirsz a mondatod utan ketto pontocskat, akkor mar valaszoltal is.
De nem tudsz arra egy szot kinyogni, hogy minek a fejleszteseben vett reszt Jobs es mi volt az, milyen anyagokat adott ki ez ugyben, mikozben haldoklott. Egy papir azert csak van biztosan, az pedig a halotti bizonyitvanya.
Na de azt valami tervrajznak vagy fejlesztesnek venni, nem kicsit morbid ? 😄
Mutasd miben vett reszt Jobs. Ha reszt vett benne azert illene tudni nem, a nagy megmondo embereknek, hogy mit is csinalt. 😄
Nem tudsz te semmit, csak a marhasagot linkelni az Apple marketing gepezetenek a bizonyitekok nelkuli max szoban kimerulo kretensegeit.
"egy ember azt mondta" 😄DDD
Szoval mit is csinalt Jobs ? Mit tervezett a keszuleken ?
Ad hominem? Tenyleg? Vagy esetleg double standard? Na hagyjuk!
Szegényes érvelési logika.
ps: #242
ps: #257 😉
En nem tudok rola, de te biztosan. Szoval melyik reszen dolgozott Jobs a fejlesztesnel ? A telekommunikacional, a hardveres fejlesztesnel, esetleg a design osztalyon ?
Mutass mar valamit, ne csak bofogj masrol.
Itt latszik, hogy semmit nem tudsz felmutatni es meg eszed sincs ahhoz, hogy szegyenszemre elkullogj, hanem tovabb egeted magad az olyan linkekkel, hogy "egy ember azt mondta".
Egy ember, kinek szakala volt kender. 😄 Jo mese, olyan cserencsetlen felnotasonak mint amilyen te, vagy.
Arra pedig csak egy magyarazata van, hogy pletykak latnak arrol napvilagot tenyek nelkul, hogy Jobs szelleme megkisertette a szifon5-t, hogy a mediafelhajtast fokozzak, semmi tobb. Ami szanalom, hogy egy halottat igy hasznaljanak fel.
Nem tudtad feldolgozni a kerdest, a fejlettlen agytekervenyeiddel ? Esetleg nem volt a kozelben a felolvaso ?
Milyen reszfeladat fejlesztesen dolgozott Jobs ? Hol vannak a tenyek ?
Miert hajtogatja annyira elvakultan az Apple a hulyeseget ?
Szoval kis kocsog, hol van a bizonyitek arrol, hogy miben vett reszt Jobs ? Meg mindig csak terelsz. Az aktiv munka kimerult ket papir eltolagatasaban az asztalan ? Milyen reszfeladatot latott el a fejlesztesben ? Errol nem szol a nevtelen ember aki nyilatkozta, hogy o tudja, hogy Jobs felkezzel kinyulva a koporsojabol, fejlesztette ki az uj keszuleket ?
Mutass valamit te kis vinyles alt genitalia.
Bizonyitsd be!
"Az igazi,ami a tenyeken alapul, nem a mese habbal"
Bizonyitsd be, hogy ez mind "mese habbal"!
Azt allitod, hogy Steve Jobs soha, semmilyen formaban nem vett reszt az iPhone fejleszteseben? Vagy csak az iPhone5 eseteben?
btw: Nem akarsz jelentkezni az irani urprogramba? Szerintem ott nagy jovo varna rad 😉
Probalkozz neha, a rad illo kreten,retard,moron,pazzo,matto,felnotas,blöd vagy egyeb szoval is.
Szoval hol van a forras? Az igazi,ami a tenyeken alapul, nem a mese habbal, mert meg semmit nem mutattal. Egy ember mondta, Apple marketing szoveg stb.
Szoval mit fejlesztett aktivan Jobs ? Meg arrol sem beszelnek, hogy melyik technikai reszfeladatrol van szo. Szoval mi is volt az ? Mi koszonheto Jobs fejlesztesenek ?
Nalad mindenkeppen tobb forrast... mivel neked csak az imbecilitasodat sikerult bizonyitanod 😉
Nincs ebben semmifele bizonyitek arra, hogy barmit is csinalt volna Jobs.
Ures handabanda. Muttass valamit mert ez nagyon keves. Pontosabban semmi.
Ujabb forras, ujabb emberek, ujabb megerosites... es te meg mindig semmivel sem tudtad alatamasztani a te kijelentesedet 😊
Mielott visszamasznal a fara, mert meg nem allsz keszen, hogy legyere onnan.
Te erolkodtel hogy Jobs reszt vett a fejlesztesben. Mutass valamit ami nem egy nevtelen senki halandzsajara tamaszkodik es valos ill. ellenorizheto adat.
Ja es mielott visszamasznal, menj el orvoshoz es kottesd el magad, nehogy megfertozd az emberiseget a selejttel.
Aki itt nem tudja alatamasztani a tezised, az te vagy, hogy ugy volt e amit allitasz. Ez a ciki gagyimatyi. Szoval volt egy allitasod. Mutass video,dokumentumokat, stb ne ilyen nevetseges dolgot, hogy valaki azt mondta, tenyek nelkul.
Itt az ideje hogy virits valamit, es ne csak a pofad jarasd, pontosabban a netre vesd a kamut a pletykakrol.
Magyarul a seggedbol beszeltel ki es semmivel sem tudod alatamasztani a kijelenteseidet, meg egy "semmilyen forras"-sal sem 😊 --- nem is ertem, hogy miert is vartam toled ennel tobbet.
Ellenben te allitottad azt, hogy az teny, hogy Jobs halaltusaja kozben is a fejleszteseken dolgozott.
A legnagyobb erved az volt, hogy belinkeltel egy semmilyen forrast, amiben annyi szerepelt, hogy "valaki azt mondta" LOL
Bezzeg semmi mas nem volt ott, se video rola, se tole kiadott dokumentumok, csak ures szavak egy nevtelen forrastol.
Szoval oreg ennyivel makogsz itt a nagy semmirol.
Bizonyitsd be!
Majd en elmondom mit gondolok, nem akarom hallani, hogy te milyen baromsagot talalsz ki megint, hogy azt ugy ad elo, mintha mas mondta volna.
Gyerek es te is marhasagot allit. Pont es ennyi.
Aztan a nagy hiteles forrasra hivatkoztok, ahol nincs semmi csak ennyi "one person said."
Hat ezek aztan az ervek es beszelsz te meg a szintrol. 😄DD