451
  • narumon
    Azt állítottad, hogy flash nélkül nem lehet megnézni a youtube videók nagy részét!
    Mikor ismered el, hogy hülyeséget írtál?
  • Jakuza001
    Tehat:

Melyik fazisaban fejlesztett Jobs, a halalanak melyik orajaban es mit ?
    Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ebbol az idobol? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphone eloallitasa kapcsan.

Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs ?
  • narumon
    Hé Hagyma Miki! Hagydma ezt a hülyeséget :)
  • Jakuza001
    Tovabbra is csak a bofogees az apples hazudozoktol.

Tehat:

Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ebbol az idobol? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphone eloallitasa kapcsan.

Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs ?
  • narumon
    Jééé most olvasom, hogy nem is hangyimiklos a neved, komolyan eddig így olvastam, közben meg kiderül, hogy hagyma miki csak becézve. No bocsi, mostantól figyelek rá.
  • narumon
    Ezért kár volt beregelned a hangyás neveddel.
  • hagyimiklos
    Asrockos Narumon a nagy hazudozó továbbre is erőlködik ?
  • Papichulo
    " de nekik ez egy idol és nem véletlenül szellentik Apple-től tele a médiát, hogy a bálványuk még ebben részt vett, meg abban részt vett."

Vicces, hogy en megis peldaul igy nyilatkoztam az "idol"-omrol es ennyire a reality distortion field hatasa alatt allok:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1351722088&no=7
  • narumon
    "konkretan a szifon5 tervezeseben levo feladatokrol van szo, amit a halalos agyan tett allitolag Jobs."

Azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy csak és kizárólag te erőlteted ezt a halálos ágyán dumát.
    Senki nem mondta, hogy a halálos ágyán dolgozott. Szépen bent a munkahelyén, ahol te szerinted nem csinált semmit, hiszen nem tudjuk bizonyítani, hogy dolgozott volna - tehát ergo nem dolgozott. Bement, leült és elmélkedett! Várj! Ezt sem tudjuk bizonyítani. Akkor egész nap kúrta a tikárnőjét! Várj! Ezt sem tudjuk bizonyítani. Sőt azt sem tudjuk bizonyítani, hogy bement volna a munkahelyére hiszen ezt is csak az apple állítja. Hm akkor most mi legyen? Ezek szerint otthon maradt! Várj! Ezt nem tudjuk bizonyítani tehát otthon sem lehetett. Akkor elindult otthonról a munkahelyére csak nem ért oda. Várj! Azt sem tudjuk bizonyítani, hogy elindult otthonról! Bakter még azt sem tudjuk bizonyítani, hogy volt otthona. :o Vagy felesége, hiszen azt is csak ő állította (meg talán a felesége), ez nyilván marketing fogás lesz. Hmm nézzük csak mit tudunk Steve Jobsról bizonyítani.... háát semmit, tehát kézenfekvő, hogy nem is létezett.
  • Jakuza001
    Hiaba erolkodsz az altoddal te szerencsetlen, konkretan a szifon5 tervezeseben levo feladatokrol van szo, amit a halalos agyan tett allitolag Jobs.

Tehat:

• Papichulo
    ld. #309 - Ad infinitum ;)
  • narumon
    Én használom nap mint nap a munkájának "gyümölcseit", tehát kezemben a bizonyíték.

vagy

Jobs nem is létezett az apple találta ki!
  • Jakuza001
    Na megegyszer.

Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphon eloallitasa kapcsan. Amugy melyik fazisaban fejlesztett Jobs a halalanak melyik orajaban ?

• Papichulo
    ld. #309
  • Jakuza001
    Ez lenne a valasz Jobsra ? :D Ertem hogy te attol ejakualsz, ha Jobs neve meg van jegyezve egy ismeretlen embertol, aki azt allitja, hogy Jobs a halalos agyarol is az apple fejlesztesen dolgozott. Ellenben egy fia bizonyitekot nem tudtal ide benyogni, csak arrol tettel laza bizonysagot, hogy nyelved az anuszaban ragadt egy nem letezo kamu hir utan Jobsnak.
    Mondjuk ezen nem csodalkozom hiszen langyi nyomorodban, mar elobbi hozzaszolasoddal is is egy ferfi oralis kenyesztetesere vagytal. :D

Szoval folytassuk akkor.

Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban az uj iphon eloallitasa kapcsan. Amugy melyik fazisaban fejlesztett Jobs a halalanak melyik orajaban ?

• Papichulo
    Te szegeny... ugy latom te sohasem tudsz betelni masok rectumanak oralis kenyeztetesevel ;)
  • Jakuza001
    Latod ez van, igy kell par Apples hulyegyereket a helyere tenni. :D
  • Papichulo
    "Mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékát."

http://www.youtube.com/watch?v=hxh0NHsyMN8 ;)
  • narumon
    "Az mindenképpen árnyalja a dolgokat, hogy Apple táján főként SJ ténykedése során mindig a kamu volt a fő erő."

Szerintem egészen pontosan századra ugyanannyi volt a kamu mint az összes többi cégnél a világon.

"Ezt kéne tudnia annak, aki dobálózik az életrajzával. ;o)"

Szerintem tisztában is van vele.

"Mindig hamis dolgokra alapozott, na meg a valóságtorzításra, ami, mondjuk ki a rendes szót: hazugság."

Ez így nem teljesen igaz. A valóságtorzító mező amit létrehozott az pontosan az amit a neve is mutat - nem a valóság hanem annak egy ferdített változata. A hazugság szó szerintem teljesen mást jelent.

"Jó páran rühellték érte, sokan meg a szellemi szintjükből adódóan imádták, sőt ma is imádják és ezek között sok olyan sérült is van, aki ezt még be sem vallja."

Azt soha nem értettem, hogy lehet egy embert imádni. Nem értem a tinilányokat sem amikor egy egy "bálványért" meghalnának. Vannak nekem is kedvenc együtteseim - mint mindenki másnak, vagy kedvenc focicsapatom, játékosom, de nekem soha nem volt kitapétázva ilyenekkel a falam, és nem is ragadtatnám hülyeségre magam ilyenek miatt. Jobs miatt meg aztán főleg nem. Egy "szimpla" ügyvezető volt zseniális meglátásokkal és ennyi.

"Nos, persze meg is talált egy réteget, akik mára nem hogy elviselik, sőt isszák a kamut, de már egyenesen igénylik."

Ajjaj és mennyi ilyen van a világon. Nem csak Jobs esetében, de szinte bármiben lehet ilyet találni. (Komolyan bármiben meglepődsz ha utána nézel).

"Ezek pár díszpéldánya itt trollkodik sajnos és egyszerűen képtelenek egy normális gondolatra."

Nos szerintem itt konkrétan senki nem ilyen max szeretnéd így látni őket / minket mert akkor kényelmesen berakható egy általad kreált skatulyába az ember és onnantól nincs gond vele. Ha nem illik bele az általad elképzeld képbe akkor van a gond, mert akkor gondolkodni kell, értelmezni kell, mert kiderül, hogy nem illik egyik skatulyádba sem. Csak sajnos te rendszerint elköveted azt a hibát, hogy akkor valamelyik tulajdonsága alapján belerakod a legközelebbibe. Az élet viszont nem ilyen egyszerű.

"Kutyát nem érdekli rajtuk kívül, mit fingott az i5 kapcsán a köcsög, de nekik ez egy idol és nem véletlenül szellentik Apple-től tele a médiát, hogy a bálványuk még ebben részt vett, meg abban részt vett."

Szerintem én voltam az aki ezt hamarabb leírta mint te. Engem mélységesen hidegen hagy, hogy ki volt az az ezernyolcszáz ember (hasraütöttem) aki részt vett az iphone akárhány fejlesztésében. Kurvára nem érdekel, mint ahogy van olyan sok millió ember által használt termék amit konkrétan az egyik legjobb barátom fejlesztett én meg még sem használom. Messze nem is erről volt szó. Az egész világ tudja, hogy milyen fejlesztésekben vett részt Steve Jobs (szerintem te is pontosan tudod), csak most megint volt valami amibe bele lehet kötni - amivel nem is lenne baj ha nem az lenne a színvonal, hogy egy linkre válaszolva annyit sikerült eddig közölni, hogy nem hiszem el mert csak. Mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékát.

"Nincs az i5-ben semmi olyasmi, amibe ő még aktívan beleadott bármit, pár időszerű fejlesztés, azok mentén a kényszerű méretnövekedés és akkor már más képarány, ennyi kb.."

Pontosan. És akkor ebben már részt sem vehetett? Jakuza állításával ellentétben ugyanis bőven aktív állományban volt még az i5 fejlesztése idején, tehát engem inkább az lepne meg ha nélküle zajlott volna az egész, hiszen aki kicsit is ismeri kivülről (olvastál te is róla nem?) akkor pontosan tudja, hogy irányítás mániája volt, mindenről tudni akart és jó ötleteket söpört le az asztalról csak azért mert nem az övé volt. Ha pedig ezt tudod (márpedig tudom, hogy tudod mert csak megjátszod a hülyét), akkor rögtön nem nehéz elképzelni, hogy bizony inkább az lett volna a roppant furcsa ha nem vesz részt az i5 fejlesztésében. Végeredményben viszont teljesen mindegy.

"Tehát az egész azon a nyomvonalon döcög, amit az első i4-nél vett célba, így lehet mondani, hogy részt vett benne és pár konzumidiótával többnek sikerült eladni ezáltal, meg persze a kognitív disszonanciájuk önnön ápolásában is segít picit."

Szerintem ez egy hibás következtetés. Nem hiszem, hogy bármivel többet vagy kevesebbet adnának el belőle azért mert Jobs részt vett a fejlesztésben vagy mert nem vett részt. A kérdés, hogy jó-e a termék, megfelel-e a célcsoportnak - és tudom, hogy neked nem felel meg de attól a célját még elérte, és bármennyire szeretnéd sulykolni ez nem feltétlen a hülyék csoportja. Van köztük sok ilyen is persze de csak mint minden másnál - ha már dobálóztunk anno a kocsikkal akkor ott is itt is ugyanaz a helyzet; van hülye BMW-s, de van hülye szuzukis, opeles, audis, ferraris meg Bentley tulaj is. Ugyanis az megint csak a te szép skatulyád, hogy akkor mindenki olyan amilyen autója van. Nem! Az emberek sokfélék és ez a szép csak meg kéne tanulni elfogadni más véleményeket is.

"De meglátásom szerint annyira más módon hülyék, hogy az más személyt rejt."

A magad perverz módján ezt valamiféle dicséretnek veszem, hogy odáig legalább nem süllyedtél le, hogy minden szóra bólogass amit Jakuza írt csak azért mert most úgy néz ki mintha ő állna az oldaladon. Ez alapján belerakhatnálak én is vele egy skatulyába ahogy te szereted, de én tartom magam ahhoz, hogy az emberek ennyire nem egyszerűek.

"Egyeznek pár dologban és ha megnézzük, pont azokban, melyekben a tetű szektaalapítójuk jeleskedett:"

Nem vagyok szektatag, így nincs "szekta alapítom" sem. Ezt megint te találtad ki. Annyira félre magyarázol dolgokat az egyszerűsítés keretén belül, hogy az néha fáj. Több Samsung termékem van mint apple, de szerinted mégis apple fan vagyok, csak azért mert nem hagyom hogy hülyeségeket írjanak egy iphoneról vagy Jobsról ezért beraktál az apple fan skatulyádba pedig ha nyitott szemmel járnál akkor látnád, hogy én akkor is beszólok ha valaki valótlanságot állít Gates-ről, Michael Jacksonról vagy akár Mengeléről. Csak neked így egyszerűbb - benne vagyok egy dobozba és ebből nem lehet kilépni mert ugye te is pontosan tudod (hiszen hússzor leírtam már, hogy két db apple termékem van 1 iphoen és 1 ipad), hogy akármilyen másik fan szöveg jobban illene rám, hiszen majd minden márka jobban képviseli magát a környékemen mint az apple, de mindegy, megszoktam, hogy te így itélsz meg embereket mert ez az egyszerűbb.

"lelki sérült, hazug, inkorrekt, unfair, megingathatatlanul akaratos, neveletlen tahó, hadd ne folytassam, el kell olvasni a róla szóló k2önyvet, nagyon jó. "

Ugye, hogy jó könyv? Csak azt nem értem, hogy amikor én ajánlottam akkor miért lett nekem az isten meg szektaalapító meg ilyenek? Érdekes ember volt a könyv meg jó. Van még párezer könyvem ha ajánlok egyet Mengeléről akkor utána meg náci leszek vagy mészáros?

"Volt pár jó tulajdonsága is, igaz. Komoly eredmények dicsérik, az is igaz."

Erről van szó. Tehát amikor beírja valaki a forumon, hogy Jobs egy semmire kellő lúzer volt és a világnak jobb nélküle és semmit nem csinált, akkor én biztosan ott leszek és felvilágosítom az embert, hogy ne beszéljen hülyeségeket.

"De meg kell nézni a 'Számító emberek' című filmet, imádom, ahogyan az általuk lenézett Gates kétszer átvágja a palánkon a zsenit, háhá."

Gates legalább ugyanolyan zseni volt, sőt ő még számító is volt ugyebár, azaz míg Jobsot sokszor ösztönök vezérelték vagy hirtelen indulatok, addig Gates már jó előre tudta mikor mi lesz és hogy hajthat hasznot belőle. A film egyébként tényleg jó, mondjuk pont Gatesről vetít egy kicsit hamis "geci" képet, de ettől még jó.

"Én őérte sem rajongok, de ahogy kezelte a férget, az pompás."

No látod az ilyen hozzászólásra nincs semmi szükség. Miért lesz féreg egy ember. Hogy Hitlerre azt írnád vagy Sztálinra azt még érteném, de ezt nem tudom felfogni, hogy miért féreg valaki aki hitt valamiben azt teljes erejével igyekezett megvalósítani és ráadásul az IT világnak is sokat adott - ezt kár tagadni. Tehát ez innen már inkább önminősítés, hogy leférgezel valakit. Lelked rajta.

"Hiába nem rajongok Gates-ért - miért tenném -, de messze jobb ember, mint Jobs volt, persze Jobs nem mérce, mert még azokkal is aljas volt, akik sokat tettek érte."

Azért ez is sántít így egy picit de legyen igazad.

"Ha rajongok esetleg valakiért, az a tiszta szívű Wozniak, magasról szarok a celebekre, röhögök, ahogyan egyesek extázisba esnek némely "nagyságtól" de Wozniak kezét szívesen megszorítanám."

Én Wozniaktól sem esem hasra, pont annyira nem mint ahogy másoktól sem (lásd fent), neki is elvitathatatlan érdemei vannak az IT fejlődésben és ő pont nem celeb, tehát a mérnök beállítású embereknek biztos, hogy még érdekes is. (Ha nekem választanom kéne, hogy az egyik utcában Wozniakkal találkozzak a másikban meg egy jót fagyizzak a feleségemmel egyértelműen az utóbbit választanám. Mielőtt belekötnél Jobs esetében is ugyanez lett volna a végeredmény. Jobst egy előadáson hallgattam volna meg szívesen élőben (akár a fagyiról lemondva), mert imádom a nagy formátumú embereket élőben hallgatni, szinte akármilyen témáról.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
  • narumon
    "Hiaba erolkodsz te szegedi barom, ugy is tudjuk ki vagy."

Én egy percig sem rejtegettem ki vagyok ellentétben veled.

"Nem a Samsungon volt a hangsuly ? Te ordas nagy goreny, akkor minek kevered bele a Samsungot?"

Mert ti is mindig a Samsungot hozzátok fel példának így én is így tettem.

"Etesd anyadat ezzel, az lehet az ilyen szinten hozzad, hogy ezt bekajalja."

Utoljára a te anyádat etettem és itattam bekajálta mind az utolsó cseppig, de megmondom őszintén azt az ötszáz forintot amit kért utána azt nem érte meg a dolog.

"Es te kreten nekem semmi kozom se leventehez vagy masokhoz, csak neked mert kreten vagy azt hiszed, hogy mindenki aki ellentmonda es nem kajalja az epuletes baromsagaidat az egy es ugyanaz."

Mhm pedig nagyon úgy néz ki, hogy magadból indultál ki ugyebár.

"Bizonyitani azt viszont semmit nem tudtok, tenyeket semmit nem latunk csak latens es hazug demagogiat, amikor feltesznek egy szimpla 5 eves szinten is felfoghato kerdest, hogy ha valakirol azt mondjak hogy dolgozott a fejlesztesen nincsen semmilyen nyoma csak ures fecseges es hivatkozas bohochoz meltoan egy nevtelen senki nyialkozatara egy olyan cikkben, ahol semmi mast nem csinalnak csak talalgatnak."

Így van. Már megbeszéltük, hogy Jobs nem is dolgozott semmin hiszen semmivel sem tudja senki sem alátámasztani, még az is lehet, hogy nem is élt csak egy kitalált figura, hogy az apple gennyesre keresse magát.

"Ezer vagy te egy bohoc, mert te az ilyen szanalmas vasarlobutito meseket beveszed aztan jossz tobb accounttal bizonyitani a mesedet m2 es pacsuli neven is."

Háát peeerszeee.
  • levente68
    Lool, jól felpörögtetek...

Az mindenképpen árnyalja a dolgokat, hogy Apple táján főként SJ ténykedése során mindig a kamu volt a fő erő.

Ezt kéne tudnia annak, aki dobálózik az életrajzával. ;o)

Mindig hamis dolgokra alapozott, na meg a valóságtorzításra, ami, mondjuk ki a rendes szót: hazugság.

Jó páran rühellték érte, sokan meg a szellemi szintjükből adódóan imádták, sőt ma is imádják és ezek között sok olyan sérült is van, aki ezt még be sem vallja.

Nos, persze meg is talált egy réteget, akik mára nem hogy elviselik, sőt isszák a kamut, de már egyenesen igénylik.

Ezek pár díszpéldánya itt trollkodik sajnos és egyszerűen képtelenek egy normális gondolatra.

Kutyát nem érdekli rajtuk kívül, mit fingott az i5 kapcsán a köcsög, de nekik ez egy idol és nem véletlenül szellentik Apple-től tele a médiát, hogy a bálványuk még ebben részt vett, meg abban részt vett.

Nincs az i5-ben semmi olyasmi, amibe ő még aktívan beleadott bármit, pár időszerű fejlesztés, azok mentén a kényszerű méretnövekedés és akkor már más képarány, ennyi kb..

Tehát az egész azon a nyomvonalon döcög, amit az első i4-nél vett célba, így lehet mondani, hogy részt vett benne és pár konzumidiótával többnek sikerült eladni ezáltal, meg persze a kognitív disszonanciájuk önnön ápolásában is segít picit.

Amúgy, ez a pár szánalmas majom nem hinném, hogy egy repedt tudatú több nick-je lenne, bár engem az sem lepne meg. De meglátásom szerint annyira más módon hülyék, hogy az más személyt rejt.

Egyeznek pár dologban és ha megnézzük, pont azokban, melyekben a tetű szektaalapítójuk jeleskedett: lelki sérült, hazug, inkorrekt, unfair, megingathatatlanul akaratos, neveletlen tahó, hadd ne folytassam, el kell olvasni a róla szóló könyvet, nagyon jó.
    Volt pár jó tulajdonsága is, igaz. Komoly eredmények dicsérik, az is igaz.

De meg kell nézni a 'Számító emberek' című filmet, imádom, ahogyan az általuk lenézett Gates kétszer átvágja a palánkon a zsenit, háhá.

Én őérte sem rajongok, de ahogy kezelte a férget, az pompás.

Hiába nem rajongok Gates-ért - miért tenném -, de messze jobb ember, mint Jobs volt, persze Jobs nem mérce, mert még azokkal is aljas volt, akik sokat tettek érte.

Ha rajongok esetleg valakiért, az a tiszta szívű Wozniak, magasról szarok a celebekre, röhögök, ahogyan egyesek extázisba esnek némely "nagyságtól" de Wozniak kezét szívesen megszorítanám.
  • Jakuza001

• Papichulo
    "csak azt nem hogy Jobs halalos agyan is a szifont fejlesztette."

Straw man, sohasem allitottam ilyet.

"Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot"

Staw man, sohasem allitottam, hogy rendelkezem ilyennel.

"melyik fazisaban fejlesztett Jobs a halalanak melyik orajaban ?"

Staw man (video link!;)), sohasem allitottam, hogy pontosan tudom.

"Hol van errol barmi is ?"

"Much about the company’s direction and even its products still reflects Jobs’s decisions and design preferences—the iPhone 5 was the last model to receive detailed input from Jobs, say two people familiar with its development." - http://www.businessweek.com/articles/2012-10-03/mapping-a-path-out-of-steve-jobs-shadow

Most az jonne, hogy te mutatsz ezzel ellentetes bizonyitekot, hogy cafold az en forrasaimat, de mar bebizonyosodott, hogy a te kognitiv funkciod nem jutottak el erre a szintre... te szegeny.
  • Jakuza001
    Akkor minden kovetkezo semmit mondo valaszod utan ugyanazokat a kerdeseket fogom feltenni, mig el nem huzol a picsaba, vagy nem valaszolsz. Bar azt tudjuk, hogy nem fogsz tudni, mert mint irtad, az Apple ilyeneket titokkent kezel, csak azt nem hogy Jobs halalos agyan is a szifont fejlesztette.

• Papichulo
    Jol nyomod... :)
  • Jakuza001
    Ujabb Jobs erv "Mar nagyon a vegen lehetsz... "

Ennel nincs jobb a 2 iqdat felemeszti, hogy be ne szarj az eloszobaba ? :D
    Inkabb keresned meg Jobs munkassagarol szolo hoskoltemeny kovetkezo darabjat, amit olyan fondorlatos modon rejti el es leplezi az Apple, kar hogy azt mar kikotyogtak, hogy Jobs volt a nagy fejleszto es ra gondoljanak, amikor jon az uj szifon. Igaz pacsuli, vagy hivhatlak szegedi szinmuvesznek ? :D
  • Papichulo
    Mar nagyon a vegen lehetsz... :)
  • Jakuza001
    Sikeresen belinkelted az abberaciodat ? :D Ertem. De miert nem Jobsrol linkeltel bizonyitekot, hamar azt szeretted volna bebizonyitani ?
    Hozd a narumont is bizonyitani a "clown" klonjat. :D

Kar hogy mar megint nem sikerult bebizonyitani hogy Jobs mit is fejlesztett, csak azt, hogy micsoda Apple fogyaszto kretenek vannak es mielott raharapnal figyelmeztetlek ez nem az az alma. :D
    Amugy melyik fazisaban fejlesztett Jobs a halalanak melyik orajaban ?
    Errol nem szolt a fama ?
  • Papichulo
    "Szoval ez a link egy ujabb bizonyitekod ?"

Persze, sikeresen bizonyitottam a retardaciodat :)
  • Jakuza001
    Szoval ez a link egy ujabb bizonyitekod ? :D Gratulalok hozza.
    Na szoval bevallottad, hogy semmit nem tudsz felmutatni, de azert Jobs meg ma is kisert az Apple fejlesztoi reszlegen. muahahaha. Bohoc.
  • Papichulo
    Sikeresen legyozted a sajat straw man-edet? Ez tenyleg hatalmas teljesitmeny... egy imbeciltol ;)
  • Jakuza001
    Tehat akkor semmit nem tudsz felmutatni. Kosz ennyit akartam tudni. :D
  • Papichulo
    "Szoval mit fejlesztett Jobs a sziphon5-n belul ? Hol van errol barmi is ?"

Melyik ceg ad ki ilyen adatokat a nyilvanossag szamara?
  • Jakuza001
    Keves gyerek ez a felrebeszelesz. Szoval mit fejlesztett Jobs a sziphon5-n belul ? Hol van errol barmi is ? Miert erdeke, hogy ilyenekrol beszeljen az Apple, hogy miert fontos neki, hogy kulon kiemelje, hogy a halallal is dacolva ezzel foglalatoskodott Jobs ?
  • Papichulo
    Sooot, lehet, hogy Steve Jobs nem is letezett, hanem o is csak egy marketing fogas volt nem? :)

Te szegeny...
  • Jakuza001
    Azert nalad biztosan jobb, mert teged sose fognak kiengedni a majomhaz zartosztalyarol. :D

Szoval narumon aka pacsuli, meseld el nekem mit fejlesztett Jobs a szifon5-n.
    Hol van valami barmilyen kezzelfoghato dolog rola, ami nem a mese kategoria ? :D

Lehet te voltal a "nevtelen forras", akivel takaroznak ? :D
  • Papichulo
    Te szegeny... szar egy eleted lehet :)
  • Jakuza001
    Hiaba erolkodsz te szegedi barom, ugy is tudjuk ki vagy.

Nem a Samsungon volt a hangsuly ? Te ordas nagy goreny, akkor minek kevered bele a Samsungot ? Mert te szandekosan akartad belekeverni ez nem lehet kerdes. Utana meg jon, hogy az csak egy formula volt. Etesd anyadat ezzel, az lehet az ilyen szinten hozzad, hogy ezt bekajalja.

Es te kreten nekem semmi kozom se leventehez vagy masokhoz, csak neked mert kreten vagy azt hiszed, hogy mindenki aki ellentmonda es nem kajalja az epuletes baromsagaidat az egy es ugyanaz.

Bizonyitani azt viszont semmit nem tudtok, tenyeket semmit nem latunk csak latens es hazug demagogiat, amikor feltesznek egy szimpla 5 eves szinten is felfoghato kerdest, hogy ha valakirol azt mondjak hogy dolgozott a fejlesztesen nincsen semmilyen nyoma csak ures fecseges es hivatkozas bohochoz meltoan egy nevtelen senki nyialkozatara egy olyan cikkben, ahol semmi mast nem csinalnak csak talalgatnak.

Ezer vagy te egy bohoc, mert te az ilyen szanalmas vasarlobutito meseket beveszed aztan jossz tobb accounttal bizonyitani a mesedet m2 es pacsuli neven is.
  • narumon
    "Logolj vissza nyugodtan a masik accodra te viniles marha, eleg ha egy accountrol irsz."

Sajnos egy accom van digitális baromarcú és a kedvedért sem fogok másikat kreálni. Sorry :(

"Szoval oneletrajz ? Az is a halalos agyarol szallitotta az Apple ? Csak hogy tisztaban legyel vele a marketingen dolgozott joreszt."

Nem nem, azt már a halála után jegyezte le egy pap isteni sugallatra!

"Mar megint hogy mi mit hiszunk el a Samsungnak. Oreg te balfek en mondtam valaha is olyat, hogy elkell barmit hinni, amit a Samsungnal mondtak ?"

Nem a Samsungon volt a hangsúly, hanem hogy semmit nem tudsz bizonyítani ha céges környezetről beszélünk. Nekem van saját termékem, én gyártatom. Én fejlesztettem? Nem. Nem vagyok mérnök sem designer sem programozó. Részt vettem a fejlesztésben? Naná, hiszen pont azért lett ilyen, mert a mérnöknek én mondtam meg mit csináljon, ha az nem tetszett akkor átterveztettem vele, a grafikus elhozta a mintákat a designról és a csomagolásról is, fél év alatt nyerte el végleges külsejét, annyit változtattam rajta folyamatosan. A programozó hozta a programot, nem tetszett - átírattam, a másik verzióban módosítottam, a harmadikba új dolgokat is kellett tenni, a négyszáznegyvenedikben egyszerűsítettünk. Kb pont ezt csinálta Jobs is. Fizikálisan én írtam a programot? Nem. Én rajzoltam a termékdobozra kerülő grafikát? Nem. Fizikálisan én csináltam a prototípusokat? Nem.
    Ennek ellenére nélkülem létrejött volna ez a termék? Nem. Ha más csinálja azt amit én akkor létrejött volna a termék? Nem. Valami tök más lett volna.
    Ennyit erről, persze nem gondolom, hogy ezt is fel fogod fogni és megérteni, de gondoltam egy próbát megér.

"A tisztan latas vegett pedig a kovetkezo Narumon alias Pacsula nevu bohochoz."

Írja ezt Jakuza, alias Just4you alias hangyamiklós alias levente68

"Ha valaki dolgozott ilyenen, akkor az tenyekkel lehet bizonyitani es nem szavakkal."

Mhm és hogy bizonyítod tényekkel? Bizonyítsd nekem tényekkel, hogy a Samsung fejlesztette az SGS sorozatot? Bizonyítsd be nekem tényekkel, hogy a HTC-nél bárki is részt vett a fejlesztésben.
  • Jakuza001
    Logolj vissza nyugodtan a masik accodra te viniles marha, eleg ha egy accountrol irsz.

Szoval oneletrajz ? Az is a halalos agyarol szallitotta az Apple ? Csak hogy tisztaban legyel vele a marketingen dolgozott joreszt.
    Mar megint hogy mi mit hiszunk el a Samsungnak. Oreg te balfek en mondtam valaha is olyat, hogy elkell barmit hinni, amit a Samsungnal mondtak ?

A tisztan latas vegett pedig a kovetkezo Narumon alias Pacsula nevu bohochoz.
    Egy pletykan alapulo cikket belinkelni meg a marketing rizsan kivul, amit semmivel nem tamasztottak ala, az nem bizonyitek semmire. Ha valaki dolgozott ilyenen, akkor az tenyekkel lehet bizonyitani es nem szavakkal. Mint a kreten pacsula allitasat az assault fegyverekrol, amit az amerikai elnok torvenybe iktatott es ami utan o tovabbra is hazudozott. Na az kerem bizonyitek es nem a kamu linkek, ahol egy magat meg nem nevezett akarki, vagy senki vagy "elmeben szuletett" alomra hivatkozik barmilyen forras.
    Ez ilyen forrasnal szembe rohognek barhol bizonyitekok es tenyek nelkul es elhajtanak oda ahova valo vagy.