451
-
#91 Hééé miért írtál ennyi angol szöveget? Ez nem angol forum! Arra lusta vagy hogy ezt lefordítsd? Vagy csak kivagyiság, hogy milyen jól tudsz angolul? (Vagy csak kettős mérce?) -
#90 "Az sg.hu-n írtad le, a fene se kíváncsi a kis életedre, ne dramatizálj. Ja, hogy ezt ugyanúgy kár kérni, mint hogy ne hazudozz?"
Igen, biztosan írtam olyat, hogy iOS kérdésben rohanok mindig okos embereket kérdezni. Nem lehet, hogy megint fantáziáltál? Sanszos.
"Nem is teszem egy ideje, amint látod, csak rugdalom a hülye fajtádat, hisz többre nem vagytok érdemesek. Nem, nem az összes Apple user-t, csak titeket."
Belém még egyet sem rúgtál, tehát valamit nagyon rosszul csinálsz.
"Naaa, miért kamuzol ismét, egyik nagy vesszőparipád 'a szifon nem is drága' duma."
A kettő hogy jön össze? Szerintem nem is drága, de valahol megint fantáziáltál ha azt képzelted, hogy az ára miatt vettem. Segítek még azt is leírtam ott és akkor, hogy az hogy valami 10-20e forinttal több mint a másik az nálam hibahatáron belül van ha úgy tetszik.
"Az se sikerült soha, hogy arrébb lépj a 'nekem nem kell, így felesleges' dumáról."
Persze mert képtelen vagy megérteni, hogy amire az embernek nincs szüksége azt nem nézi vásárláskori szempontként. Azt már te fantáziáltad mellé, hogy ez csak apple terméknél van így. Nekem ugyanúgy nem szempontok ezek a Samsung TV-mnél, a Panasonic mikrómnál, vagy a kocsimnál, a kenyérnél vagy a sörnél. Csak te ezt nem tudod felfogni ezért mindig ugyanide kanyarodsz vissza, holott ennek a történetnek itt ilyen formában van vége.
"Azt pedig letagadod, hogy te írtad, hogy mástól kérdeztél meg dolgokat?"
Mivaaan? Már megint mit fantáziálsz? Az hogy különböző forumokon is aktív vagyok (még iOS kérdésben is), az nem egyenlő azzal, hogy oda rohanok okosakat kérdezni, hogy neked tudjak mit írni. Szokás szerint összevissza beszélsz. Iktasd már ki kicsit azt a nagyon aktív fantáziádat vagy szedj rá gyógyszert, senki sem üldöz és nem akarnak megölni. Higgadj már le kicsit! -
Papichulo #89 A sajat velemenyedhez termeszetesen megvan a jogod... de akkor ne csodalkozz, hogy ha valaki ezt magaban bohocnak minositi a jopar ellentetes forrassal szemben.
"semmit nem fejlődött az i5"
Annyit legalabb fejlodott, mint az SGS vonal a kulonbozo valtozatok kozott. Double standard? :) -
levente68 #88 Most nézem, te sem tudsz magyarul...
Milyen? Kifizetendő?
Na, mindegy, legalább használsz ékezetet, megkerested az árát egy olyan spéci billentyűzetnek?
Vagy sikerül elérni a varázslatos karaktereket telefonon? Nehéz volt?
Megtanítanád rá Pulikuro-t is?
Megköszönném. Lehet, hogy más is, de nekem nem szabad többes számban beszélni, háhá... -
levente68 #87 Akár ez is, akár az is lehet. Tudod ezt kötni a témához? Nehéz...
Tartok-e malacot? Miért, az egy általad objektíven és jogosan lenézett dolog?
Ha poénkodnék, mondanám, kinéztem a kertre, ami nem kicsi és egyetlen hozzád hasonló állatot nem láttam, sőt malacot sem...
-
levente68 #86 Meg kellene tanulni olvasni...
"én meg azt hiszem, hogy kamuzott mindenki, aki NAGY szerepről beszél a végnapjaiban egy alig változott telefon tervezésében. max annyit tett, hogy beleegyezett a méretarány változtatásba,"
Ott a lényeg, hogy moindom, higgy bátran, én meg ezt hiszem. Nem tényként közöltem, mint te a sületlen handabandát a nagy szerepről az i5 fejlesztésében.
Legyünk szögletesek: (jóformán) semmit nem fejlődött az i5. Na abban aztán nagy "aktivitása" lehetett a haldoklónak... -
Papichulo #85 <off>
Mi miatt elegeltek meg vegleg "willcox" helyi munkassagat?
</off> -
levente68 #84 Jókat mondasz, irigylem a kitartásodat, úgyis kitekerik...
Az amúgy fontos, hogy Apple meg tud tervezni dolgokat, amiket legyártat a többiekkel, de ennek az előnyök mellett hátrányai is vannak, de okoskákat erről eddig sem sikerült meggyőzni.
"Ha bemegyek egy Apple-store-ba ott azon kívül hogy az egész bótot a nyakamba akarják varrni, milyen pozitív infót fog tudni egy 18 éves fiatal srác mondani?"
Sokat, háhá. De csak rosszul leszel tőle...
Tetszik az 'Agymenők"-ben a duma, mikor szórakozási lehetőségek közt az Apple Store meglátogatása a szívatásuk céljából említődik, lol.
Még akkor is, ha Chuck Lorre Apple fan, nem hagy ki ilyen poént, ami üt. -
#83 Látom a troll szakma ezek szerint kifizetendő. :D
Én is otthon dolgozom,(vagy te eltartott vagy?!) megnézném ki keres jobban, főleg ahogy nézlek.. tán malacokat tartasz?
-
Papichulo #82 "Előbb te a szignifikáns design váltást..."
Az a kulonbseg, hogy en sohasem allitottam, hogy "szignifikans design valtas" tortent. Arrol nem en tehetek, hogy te az egyik cikk, egyik irrelevans reszebe tudtal csak belekotni.
Ez viszont a te kijelentesed volt 10 perccel ezelottrol: "max annyit tett, hogy beleegyezett a méretarány változtatásba,"
Szoval, bizonyitsd be! ;) -
levente68 #81 Előbb te a szignifikáns design váltást...
-
levente68 #80 Értem.
Ezt nekem címzed csak, ugye?
Nagyon komoly meglátás.
Amúgy, itthonról valószínűleg jobban élek, mint te, zavar?
Ha nem, ha igen, gratulálok, jól hozzájárultál az okosodáshoz.
-
Papichulo #79 "max annyit tett, hogy beleegyezett a méretarány változtatásba,"
Bizonyitsd be! ;) -
#78 1. Nem vontam kétségbe, hogy a piac fogadóképes az Apple termékekre, mint ahogy azt sem, hogy az Apple is készül rá. Azt vontam kétségbe, hogy ez egyértelmű győzelmi menet lesz. A kínai piac gyakorlatilag túltelített minden kütyüvel. A zéródtudású dzsunkamobiltól, a távolkeleti/"nyugati" normális termékekeken keresztül, az eredetitől szinte megkülönböztethetetlen iPhone klónig. Vajon ennek a piacnak hány százaléka lesz vevő az Apple termékeire? Aki gazdag és megteheti, az vajon eddig megtette-e, hogy fekete, vagy szürkeimporból vásároljon? Szerintem igen. Az a középréteg, aki meg így már hozzá tud jutni, mert nem kell csillagászati összeget kifizetnie, az amúgy is drága készülékért, az vajon mennyire lesz árérzékeny? Vagy vesz inkább azonos pénzért egy nagyobb tudású Samsungot, HTC-t, Huaweit, akármit? Mennyire marad státusszimbólum az a termék, amiért a korábbi ár töredékéért lehet majd hozzájutni!? vagy inkább adja el az anagymenő aki eddig ezzel villogott, mintha soha nem is lett volna ilyenje, mert cikivé válik. Nem a készülék, hanem az árvesztés, a lúzerség!
2. Az árrésnél, gyak arra tért ki a cikk, hogy az iP-ért az emberek hajlandóak, mi több akarnak többet fizetni. A HSZ-emben is céloztam rá, hogy a saját csúcsmobil szegmensében erősen támadják a többiek, ami azt jelenti, hogy vagy kevesebbet ad el, vagy a többiek még nála is többet. Ha nem akar marginalizálódni, akkor vagy belemegy egy árversenybe, vagy még többet fejleszt, még trendíbb lesz. Az elsőre válasz a sportkocsi hasonlat, hogy egy árverseny ebben a szegmensben zsákutca. A másodikban meg részben az amit írtam, az hogy a többieknek széles a termékskálája azt is jelenti, hogy komoly fejlesztőkapacittásuk van, ellentétben az Apple-lel. így ők tényleg tudnak forradalmi hw-t gyártani, az Apple max megrendeli tőlük.
3. "Az emberek azert szeretik az Apple termekeket, mert elegedettek vele. Nincs semmi "reality distortion field", amit egyesek hinni szeretnenek. Nem veletlenul vandorolnak at az android felhasznalok is iOS-re igen nagy szamban. A masik iranyban kozel sem talalhato ilyen merteku migracio."
"Amugy itt az eredeti felvetes az volt, hogy meg boven van hova novekednie, terjeszkednie az Apple-nek, szo sem volt a "nagy sajat piac"-rol..."
Hát én is szeretném ezt hinni, hogy nincs "reality distortion field", de szerintem nem ez a helyzet. Lehet, hogy maradi vagyok, de úgy vélem az emberek nagyrészénél az ár/érték arány jelentős szempont a vásárlásnál. Egyszerűen társadalmi elvárás, hogy így dönts, ha drágán veszel értéktelen, vagy legalább is "nem értékéneél levő" terméket, akkor egyszerűen lúzer vagy. Az iP-nél valamiért nem így van. Érdekes volt ahogy régebben sikertelenül próbálgattáttátok bizonygatni, az iP olcsóságágát, gyak sikertelenül. Sem magyar, sem nyugateurópai példák nem azt bizonygatták, hogy olcsó, az ár/értékarányában kedvező lenne a iP. Ti nem azt mondtátok, hogy tudjuk, hogy drága, de ezért, meg ezért megéri. Nem, ti nekiálltatok az olcsóságot bizonygatni, ami eccerűen nem helytálló.
A cikkre visszatérve, a gond az, hogy növekvő eladások mellett is csökkenhet az Apple piaci részesedése, mint ahogy pontosan ez a helyzet. Elveszti a piac feletti kontrolt, ami azt is jelenti, hogy egy esetleges új technológia bevezetésével magát zárja be, mint az inkompatibilis csatlakozóival. Nagy piaci részesedésnél, ez a versenytársak további kiszorításának az eszköze, kicsinél, meg az öngyilkosságé. Valójában, nincs növekvő, feltöretlen ugarként elterülő piac az Apple elött, hacsak nem kezd el sürgősen Androidos készülékeket gyártani!;)
4. Az Apple bolthálózata, viszonylagos sikerük ellenére nekem (erősen szubjektív, mitöbb erősen negatív vélemény) kb a Mekik, Börgerek népszerűségének szinonímája. A számomra egyszerűen ciki az egész, pedig akár naponta megyek el valami iStore mellett, de kb annyira érezném magam jól, ha oda be kéne mennem, mint amikor a 14 éves Kovács Ödöngént beküldik a haverjai a Loveboltba rücsisóvszert venni. Egyáltalán műszaki emberként belegondolva mennyire reális, hogy az eladók bármiben is segíteni tudnak a vásárláskor. Ha bemegyek egy áruházba, elmondom, hogy mit akarok, akkor ott mondanak 5 terméket, különböző áron, tudással és mondják, hogy válasszak. Ha bemegyek egy Apple-store-ba ott azon kívül hogy az egész bótot a nyakamba akarják varrni, milyen pozitív infót fog tudni egy 18 éves fiatal srác mondani?
5. Igen a 100 Mrd$ az valami eszméletlen hatalmas pénz, és a cikk is valóban csak arra akart kilyukadni, hogy van oylan piac, ahová a töke egy részét felhasználva érdemes lenne új termékekkel betörni. Ha ezt a hatalmas pénzt nem is tudná egy sikertelen Apple TV indítás elvinni, de egy részét mindenképpen. Ugye mostanában volt, hogy amcsi gyártókapacitást építenek valamire, meg ilyenek.
Így belegondolva, csak azt tudom mondani, hogy 100 Mrd az olyan hatalmas pénz, hogy abból még egy Apple felépíthető! A gond az, hogy nem volt ott egyetlen okos ember, aki megmondja, hogy milyen másik Apple-t építsenek belőle, hanem inkább gyakorlatilag bevarták a cihába. Ez egy nonszesnsz, jobbérzésű ember erre mondja, hogy Afrikában meg éheznek!;DDD
Az Apple eszköz állománya, ahogy arra az előbb céloztam olyan 150 Mrd$ körül van, ez a cég szerintem ennyit ér és pont. A tőzsdei értéke 600 Mrd $, ami szerintem ugyan olyan lufi, mint az ingatlan piaci, te meg azt mondod alul van értékelve. Ha lenne rahedli Apple részvényem és el akarnám adni, akkor talán én is azt mondanám!;DDD -
#77 Látom munkanélküli vagy. -
levente68 #76 Azzal van a baj, te gyökér, ahogyan te szoktad teleszarni kusza módon.
Nagy különbség... -
levente68 #75 A te igazadat? Azzal a nevetséges mondattal a végén, amit le is fordítottam?
Ébredj már fel.
Az egész egy kamu és az a cikk is arra bizonyíték, nem a te igazságodra.
Az megint egy más kérdés, hogy ha megkérdeznénk róla, hallottál-e és tudsz-e sorolni hatalmas hazugságokat, melyek nagy tiszteletnek (háhá) örvendők szájából hangzanak el, biztos tudnál magyar és amerikai példákkal jönni, ugye?
Na, látod, te higgy neki, én meg azt hiszem, hogy kamuzott mindenki, aki NAGY szerepről beszél a végnapjaiban egy alig változott telefon tervezésében. max annyit tett, hogy beleegyezett a méretarány változtatásba, ami elkerülhetetlen volt, na meg utolsó leheletével szarrá szívatott benneteket az új csatlakozóval, bakker. ha ezt állítanád, el is hinném, ez jellemző rá.
Én meg nézek hülyén, hogy Samsung mit művelt a Note II szabvány microUSB csatlakozójával... Én vagyok megszívatva, biztos. -
Papichulo #74 "Azért, mert igaz, háhá, persze."
Mondod te... de ezt semmi mas nem tamasztja ala. Ellentetben az en kijelenteseimmel ;) -
Papichulo #73 Egesz pontosan miert ideztel egy olyan cikket, ami pont az en allitasomat bizonyitja a tieddel szemben?
ps: Mi tortent az "ez egy magyar forum, ahol bunkosag angol nyelvu szoveget idezni" klauzaval? -
levente68 #72 Neeem? Semmi? Esetleg az Apple hazudozással, ferdítéssel való ősi szoros kapcsolata, no meg a jól felfogott érdek, hogy az új telefon kötődjön Jobs emlékéhez?
Higgy neki, kit érdekel.
Az érdekel, hogy ne akard nekünk, ó, bocsánat, nekem bemesélni. Nagy különbség.
Mi a bánatért írják ezt minden i5 megjelenése előtti cikkben és miért ködös és bugyuta dumákkal, valamint, ami a legfontosabb: konkrétumok nélkül?
Rájössz?
Azért, mert igaz, háhá, persze. -
levente68 #71 [URL=http://www.networkworld.com/community/blog/steve-jobs-played-key-role-developing-iphone-5]Steve Jobs played a "key role" in development of the iPhone 5[/URL]
"Interestingly enough, the report also corroborates previous reports that Steve Jobs, before he passed away, worked very closely on the development of what may very well be called the iPhone 5, or perhaps, simply the new iPhone.
Apple has been working on the new device since before the current iPhone 4S model was introduced last October, said one person with knowledge of the project. Jobs, who had gone on medical leave from Apple starting last January, played a key role in developing the phone, this person said.
Remember, one analyst a few months ago claimed that Apple's 5th generation iPhone "was the last project that Steve Jobs was intimately involved with from concept to final design."
And given that Apple products are often in the pipeline for 1-2 years, if not more, before hitting the market, these reports are certainly plausible. Indeed, in the ramp up to the iPhone 4S announcement last year, other sources claimed that Jobs, upon realizing his 'time was limited', devoted most of his energy at Apple towards the successor to the iPhone 4S, which in addition to the rumored 4-inch screen will likely support 4G LTE as well.
To that end, Brooke Crothers of CNET reported a few months ago.
Another source, who I spoke with this week and who claims to have knowledge of the redesign, said the iPhone 5 is a "complete redesign. This is a very large project that Steve dedicated all of his time to. He was not that involved in the 4S because his time was limited.""
Mosolyogtató ez is, hiszen az i5 megjelenése előtti cikk. tele konkrétumokkal...
A 4S-ben nem volt akkora szerepe, mint az i5-ben, mert nem volt annyi ideje rá, háhá, imádom, ahogyan minden hülyeséget bekajáltok. -
Papichulo #70 "Konkrétumot tálalj, ez egy cikk említése, amiben Tim Cook értekezik."
Te ellenben mit allitottal ezzel szembe? Egyedul a sajat velemenyedet...
Nos: Tim Cook vs. levente68??? Hmmm... melyiknek is adjak tobb hitelt? Nehez dontes...
btw: Nem kizarolag Tim Cook allitotta ezt, hanem mas forrasok is utaltak erre! Ellenben a te allaspontodat semmi sem tamasztja ala! -
levente68 #69 Bizonyítsd ze a te állításod ahogyan kértem, mert ez eddig népmese szintű.
Konkrétumokat kérek!
Én!
Nem mi! Mert az bánt téged, ha úgy mondom: kérünk.
Konkrétumot tálalj, ez egy cikk említése, amiben Tim Cook értekezik.
Én egy gyors keresés során nem találom, amúgy is neked kellene, tehát hajrá! -
levente68 #68 Milyen igazad van!
Ez amúgy itt már rég nem erről szól, hanem csak annyira rühelljük egymást, hogy így éljük ki.
Amúgy meg pont ezt mondom én is, hagyjuk ezt az 'aktívan' részt vett dumát, mert marketing szaga van, mint azt Apple-től megszoktuk már.
Biztos, hogy még valamennyire benne volt, de nem számottevő, ahogyan a 'szignifikáns"-nak előrejelzett dolgok sem. tehát aktívnak semmiképp nem az, nem fogok belemélyedni egy bizonyos értelemben általam is elismert, de egyébként megvetett fickó végnapjaiba, akiről persze tudom, hogy az utolsó leheletéig nyomult és a saját halálát is előrébb hozta a makacs baromságával, de hogy az i5-ben vajmi kevés az, amiben ő aktívan részt vett, az tuti. Főleg abból kiindulva, hogy mennyire nem lett reinvented, lool. -
Papichulo #67 "Na de hogyan kérsz olyasmire, hogy cáfoljam azt, amit te nem tudsz bizonyítani, barom? "
Bizonyitsd be, hogy Tim Cook - marketing okok miatt - hazudott es Steve Jobs sohasem dolgozott az iPhone5-on, ahogy azt az en forrasom allitotta! -
levente68 #66 Na de hogyan kérsz olyasmire, hogy cáfoljam azt, amit te nem tudsz bizonyítani, barom?
Ez egy hülye marketing duma szerintem és az is marad, amíg nem ilyen szánalmasan próbálod bizonyítani.
De szórakoztatni legalább tudjuk a nyájas olvasót, így már nem éltünk hiába... -
Svlad Cjelli #65 Jott egy cikk es hirtelen mindeki okosabb.
Semmit nem tudtok errol, megis megy itt az erveles. Ez kb olyan amikor az ujsagba es a neten irnak a politikarol. A sok hulye azt hiszi tudja mi az igazssag :D
Nincs ennel jobb!
SEMMIT NEM TUDTOK! User-ek vagytok otthon, azt hiszitek es azzal erveltek amit valaki leirt, es valoszinuleg az se tudja mirol beszel :)
TEHAT? Erdemes osszeveszi emiatt? Nem.
Ennyi. -
levente68 #64 "Örülök, hogy ilyen tisztán tudsz rólam mindent, most is itt van a szobámban a kamera és lesed minden lépésemet mi? Figyelj most rohanok el kérdezni okosabb emberektől! Jah nem.... mégsem :)"
Az sg.hu-n írtad le, a fene se kíváncsi a kis életedre, ne dramatizálj. Ja, hogy ezt ugyanúgy kár kérni, mint hogy ne hazudozz?
"Hát igen, mérjük inkább hozzád aki telefon képernyőn életszerűnek tartja az egyszerre 3 film elindítását. Jah, hogy ez csak techdemónak jó és rajtad kívűl (najó meg pár száz geek-en kívül) mindenki telibeszarja azt már fel sem tudod dolgozni."
Majdnem jó, csak ennél sokkal többről van/volt szó, de ahogy akkor, most is hiábavaló várni tőled, hogy a lényeget érted és ne ragadj le agyilag az első lépésnél. Oprendszerek közti képességbeli nagy-nagy különbségekről volt szó, kár volt téged megpróbálni belevonni, igaz, jogos.
Nem is teszem egy ideje, amint látod, csak rugdalom a hülye fajtádat, hisz többre nem vagytok érdemesek. Nem, nem az összes Apple user-t, csak titeket.
"Megint képzelődsz soha nem mértem így. Leírtam nem egyszer nem kétszer hogy miért választottam a szifont. Csak te ezt képtelen vagy feldolgozni és azóta is ezen pörögsz. Pedig olyan sok ész nem kéne hozzá..."
Naaa, miért kamuzol ismét, egyik nagy vesszőparipád 'a szifon nem is drága' duma.
Az igényeid feltárása meg sokszor volt téma, ahogyan a többi kognitív disszonanciában szenvedő, te is megmagyaráztad mindig. Az se sikerült soha, hogy arrébb lépj a 'nekem nem kell, így felesleges' dumáról.
"Hát lásd az előző hozzászólásod minden második sora. Kezdve a nem értjük a rendszerek közötti különbséget-től a lopott android mantrázáson át az okos emberhez szaladok kérdéseket feltenni vízionalizáláson keresztül a barom pápánkig. Te írtad ezeket nem más."
Hát te aztán messze nem érted, az sokadszor bizonyítást nyert, ahogyan az is, hogy nem is akarod, sőt az is, hogy miért nem akarod.
Azt pedig letagadod, hogy te írtad, hogy mástól kérdeztél meg dolgokat? Húúú, ez a legalja, de nem is igen vártam mást...
én írtam? Igen, mert te elfelejtenéd, amit magad említettél. -
Papichulo #63 "Most az jonne, hogy te forrasokkal probalod meg cafolni az en kijelenteseimet." ;) -
#62 "Na, most ennek mi értelme volt? Egy hozzászólásodon belül ennyi hülyeség és a témáról való terelés minek?"
Terelés? No neeem. Én csak tippeltem, mert az előző hozzászólásodból az jött le, hogy aki nem mérnök, vagy programozó vagy tervező akkor az már nem is vehet részt egy termék fejlesztésében. Általában ezek az emberek azok akik azt mondják, hogy a marketing az nem szakma meg nem munka, az összes főnök hülye miért keres annyit és még számtalan aranyköpés.
Abban azért egészen biztos vagyok, hogy az SGS3-nak vagy Note2-nek is volt egy projektvezetője aki lehet hogy nem mérnök, nem programozó, nem tervező csak egy figura aki mindenkiből ki tudja hozni a maximumot, képes összefogni száz ember munkáját, optimálisan osztja el a feladatot és tereli a bandát a megfelelő irányba. Sőt biztos vagyok benne, hogy annak ellenére, hogy egy csavart is tervezett volna a telefonodba ő kapta a legtöbb fizetést.
"Tudom, hogy személyes sértésnek veszed, ha az általad istenített tetűládát becsmérlem, de ne hülyeséggel vágj vissza, mondd el, mit fejlesztett?"
Megint saját fantáziálásod. Nem istenítettem (és egyetlen embert sem soha és nem is fogok), az meg, hogy kit minek nevezel bőven elmond rólad mindent, nem kellek én oda. -
levente68 #61 Ahhah-hahhhahhaahhhha
Idáig tudtam elolvasni a következő perdöntő bizonyítékodat:
"Adding to a chorus of reports pointing to a significant design change for upcoming iPhone, Bloomberg is reporting that Apple's next-gen iPhone will look much different than the iPhone 4 and 4S."
Te láttad a szignifikáns design váltást?
Még viccet, még!
Ezt az ősrégi cikket meg olvasgasd magad, ha tovább tudod, ennél a mondatnál...
Megalol again!
-
#60 Komolyan mindig bearanyozod a napom :) Comedy Centralban lenne a helyed. Ahogy érvelsz az valami fergeteges (kár hogy kimerül a MERT CSAK frázisban) :D
"Ismét hazudsz, hacsak nem akkor hazudtál, mikor ezt bevallottad."
Örülök, hogy ilyen tisztán tudsz rólam mindent, most is itt van a szobámban a kamera és lesed minden lépésemet mi? Figyelj most rohanok el kérdezni okosabb emberektől! Jah nem.... mégsem :)
"Mármint, kiket másokat? Az olyan hozzá nagyon nem értőket, mint te?"
Vagy mondjuk olyan 1 negyedév alatt 48 millió embert. Akik szerinted csakis megvezetett zombik lehetnek, hiszen épeszű ember nem vesz olyan telefont amivel egy hegy tetején éppen térerő nélkül, nem tud 2GB kutatási anyagot átküldeni. Persze persze.
"Ha valamit mérlegelünk, ne a te szánalmas rokkantságodhoz mérjük, akinek valami nem kell, ha nem kaphatja meg a djágaszágtól..."
Hát igen, mérjük inkább hozzád aki telefon képernyőn életszerűnek tartja az egyszerre 3 film elindítását. Jah, hogy ez csak techdemónak jó és rajtad kívűl (najó meg pár száz geek-en kívül) mindenki telibeszarja azt már fel sem tudod dolgozni.
"A szakmai szemmel mérlegelés nem ez, ahogyan az sem, hogy jobb a szifon, mert olcsóbb, mert te ingyen kaptad, hiszen 30e Ft feletti a számlád, ne vicceskedj már."
Megint képzelődsz soha nem mértem így. Leírtam nem egyszer nem kétszer hogy miért választottam a szifont. Csak te ezt képtelen vagy feldolgozni és azóta is ezen pörögsz. Pedig olyan sok ész nem kéne hozzá...
"márpedig valamelyikőtök nagyon erőltette ezt és egy biztos, te nem voltál oly korrekt, hogy ellentmondj, arra emlékeznék..."
Ha nem tűnt volna fel nekem nincs kényszeres hozzászólási mániám minden kommenthez mint neked. Van egy csomó amit elolvasok és megvan róla a véleményem, de nem jelenti azt, hogy értelmesen hozzá is tudnék szólni, ezért nem is teszem.
"Ezt meg nem értem, mi az, amit én fantáziálok és nem hangzott el?"
Hát lásd az előző hozzászólásod minden második sora. Kezdve a nem értjük a rendszerek közötti különbséget-től a lopott android mantrázáson át az okos emberhez szaladok kérdéseket feltenni vízionalizáláson keresztül a barom pápánkig. Te írtad ezeket nem más.
"Óvatosan beszélj hülyeségeket, mert látod, mindig van valaki, aki rádkoppint, elhangzottak ilyenek, bizony!"
Jaja, hogy elhangzottak hiszen te irtad :) -
Papichulo #59 "Bocsánat, nekem kell bizonyítanom?"
Igy van! En mar alatamasztottam valamivel az en kijelentesemet, de tessek egy ujabb cikk errol, ahol masok is alatamsztjak ezt!
Most az jonne, hogy te forrasokkal probalod meg cafolni az en kijelenteseimet. Nem megalapozatlan szemelyes okoskodassal es ellenem iranyulo inzultusokkal! Hanem forrasokkal!
"Várjuk!"
Kik? -
levente68 #58 Hát, erre aztán megint csak ismételni tudok...
Sőt, inkább egyben másolom be, neked ugyanúgy szól:
Na, most ennek mi értelme volt? Egy hozzászólásodon belül ennyi hülyeség és a témáról való terelés minek?
Nem vagyok mérnök. Tény viszont, hogy sokszor nem értenek meg. No, de kik? Például te. Nos, számít ez? Nem. Sajnálom.
Nem tehetek mást, megismétlem:
"Pár dolog fejlesztésén kívül jóformán semmi olyan nem jött az i5-tel, amihez őkelme, a nagybeteg, értett volna. Akkor meg miben lehetett oly "aktív"?"
Tudom, hogy személyes sértésnek veszed, ha az általad istenített tetűládát becsmérlem, de ne hülyeséggel vágj vissza, mondd el, mit fejlesztett?
Bocsánat, nekem kell bizonyítanom? Amit linkeltél, az vicc és semmi konkrétum nincs benne, ami már félig cáfolat. Állítod, hogy aktív volt, nos, sorold, miben?
Várjuk! Addig maradtál vicces, ahogyan előre bocsátottam. -
levente68 #57 Na, most ennek mi értelme volt? Egy hozzászólásodon belül ennyi hülyeség és a témáról való terelés minek?
Nem vagyok mérnök. Tény viszont, hogy sokszor nem értenek meg. No, de kik? Például te. Nos, számít ez? Nem. Sajnálom.
Nem tehetek mást, megismétlem:
"Pár dolog fejlesztésén kívül jóformán semmi olyan nem jött az i5-tel, amihez őkelme, a nagybeteg, értett volna. Akkor meg miben lehetett oly "aktív"?"
Tudom, hogy személyes sértésnek veszed, ha az általad istenített tetűládát becsmérlem, de ne hülyeséggel vágj vissza, mondd el, mit fejlesztett?
-
Papichulo #56 "Hogy Tim Cook állította, hogy így volt. Perdöntő. Semmi marketing, háhá"
Cafold meg bizonyitekokkal! btw: Mas forrasok is emlitik ezt, nem csak Cook...
Az meg, hogy mivel Jobs nem ertett a CPU-design-hoz, a kepernyok tervezesehez vagy a radios infrastrukturahoz, ezert nem lehetett szerepe az iPhone-ok megalkotasaban, olyannyira retardalt erveles, hogy inkabb nem is megyek bele... mivel gondolom szerinted egy ilyen folyamatban koncepcionalis kerdesek nincsenek, azokat csak par mernok dobja ossze egy sorozes alkalmaval :) -
levente68 #55 "valóságban "???????????
Itt felröhögtem, köszönöm!
"Ki kell ábrándítsalak, marhára nem érdekel annyira akármelyik böfögésed, hogy akár egy embernek is említsem, nemhogy még kérdéseket is tegyek fel bárkinek ilyen ügyben. Nagyon el vagy tévedve (és szállva magadtól)."
Ismét hazudsz, hacsak nem akkor hazudtál, mikor ezt bevallottad.
"csak te vagy az aki viszont képtelen feldolgozni, hogy másokat ezek nem érdekelnek"
Mármint, kiket másokat? Az olyan hozzá nagyon nem értőket, mint te?
Ha valamit mérlegelünk, ne a te szánalmas rokkantságodhoz mérjük, akinek valami nem kell, ha nem kaphatja meg a djágaszágtól...
A szakmai szemmel mérlegelés nem ez, ahogyan az sem, hogy jobb a szifon, mert olcsóbb, mert te ingyen kaptad, hiszen 30e Ft feletti a számlád, ne vicceskedj már.
Na, arra most nem emlékszem, hogy te magad ezt hangoztattad volna, de ahogyan szoktad sérelmezni, valóban az édes-hármasotokat egyben kezelem, márpedig valamelyikőtök nagyon erőltette ezt és egy biztos, te nem voltál oly korrekt, hogy ellentmondj, arra emlékeznék...
"Kérlek a többi ne FANTÁZIÁLD mögé mert más ebben a kérdésben sem hangzott el."
Ezt meg nem értem, mi az, amit én fantáziálok és nem hangzott el?
Óvatosan beszélj hülyeségeket, mert látod, mindig van valaki, aki rádkoppint, elhangzottak ilyenek, bizony! -
#54 "Pár dolog fejlesztésén kívül jóformán semmi olyan nem jött az i5-tel, amihez őkelme, a nagybeteg, értett volna. Akkor meg miben lehetett oly "aktív"?"
Tudom már! Te egy meg nem értett mérnök lehetsz! Volt egyszer egy barátnőm akinek az apja volt ilyen. A világ legnagyobb feltalálója, mindent mindenkinél jobban tudott, a mérnökség a kisujjában volt (és valóban!), csak hát egy megkeseredett munkanélküli volt, mert két mondatot nem tudott kurvaanyázás, mások szidása, maga felmagasztalása nélkül mondani. Az meg végleg betette neki a kaput amikor egy "semmitnemtudó" főnök magyarázta el, hogy miért nem jó a találmánya. Szóval lehet, hogy te pont olyan vagy, vagy ő vagy, vagy csak a fia, de közeli rokon lehetsz az biztos. -
levente68 #53 Hú, bakker, mekkora cikk....
Mit is ír?
Hogy Tim Cook állította, hogy így volt.
Perdöntő. Semmi marketing, háhá
Van esetleg egy konkrétumokat felvonultató értekezés is a forradalmian új iPhone5 tervezésében végzett óriási munkájáról?
Várom, addig nem mondom ki.... de, kimondom, megint viccesek voltatok... -
#52 "Megint hazudsz, mondanám, hogy megszoktuk, de nem is akarom megszokni."
Ehhez képest ismételten a te hozzászólásod hemzseg hazugságoktól és soha meg nem történt dolgoktól.
"A segg applebuzzancsokat szidjuk, akiket ti itt kb. 3-4-en képviseltek és próbáltok megsértődni MINDEN Apple használó nevében, akik erre nem kértek titeket."
Én senki helyett nem sértődök meg, sőt még magamnak sem szoktam, tehát valami erős téveszméd van itt is.
"Te az egyik tipikus fasz vagy, akinek gőze nincs egy rakat dologról, de hazudni és ferdíteni nagyon tudsz."
A valóságban valahogy mégis mindig az lesz a véged, hogy kiderül, hogy ezt te csinálod.
"Ha meg valamit nem értesz, elszaladsz egy okosabbnak hitt emberhez, aztán visszajössz okoskodni, hogy de ez is megy iOS-en, meg az is,"
Ki kell ábrándítsalak, marhára nem érdekel annyira akármelyik böfögésed, hogy akár egy embernek is említsem, nemhogy még kérdéseket is tegyek fel bárkinek ilyen ügyben. Nagyon el vagy tévedve (és szállva magadtól).
"pl. az Android és az iOS korlátok beli különbségei és lehetőségei."
Megint saját téveszméd. Mindenki érti és látja a radikális különbségeket, csak te vagy az aki viszont képtelen feldolgozni, hogy másokat ezek nem érdekelnek - az meg egyenesen szánalmas, hogy a létező különbségek ellenére alapfunkciókról akarod bemesélni, hogy azok nem mennek iOS-en. Amikor meg rád szólnak akkor megsértődsz mint egy kisgyerek. Mindig ugyanez a forgatókönyv.
"A két rendszer radikális különbségei ellenére meg mantrázzátok azt a baromságot, amit barom pápátok ordibált, miszerint az Android lopott dolog és az iOS-ből lopták."
Megint a képzelgéseid. Tőlem 100%, hogy még hasonlót sem hallottál. A szokásos beképzelsz nem létező dolgokat tipikus esete.
"Gondolom, tudod, mikről beszélek, hiszen te biztattál mindenkit az életrajzi könyve olvasására. Nos, abban szépen benne van, hogy Woz-t hogyan basztatta, hogy nehogy már a HP-nek kínálja azt, amit annak alkalmazásában állva ötlött ki, de Ruby egy genny, mi? 1984! Várom, mikor fog valamelyik cég a saját reklámötletével az Apple ellen kampányolni. ;o)"
Az előző pár mondatra nem reagáltam mert nincs mit, erre is csak annyit írok, hogy akkor ezek szerint elolvastad? Érdekes és jó könyv nem? Mert én azért ajánlottam mert ez róla a véleményem. Kérlek a többi ne FANTÁZIÁLD mögé mert más ebben a kérdésben sem hangzott el.