451
-
#251 Oké de a te logikád alapján kb kijelenthetjük, hogy az SGS3-at nem a Samsung tervezte. Mert az, hogy ők azt mondják? Hát az kurvanagy marketing bullshit is lehet, a Robi tervezte itt a szomszéd házban én má csak tudom.
Kb ezen a szinten vitatkoztok most. -
#250 De a legjobb hogy az ilyen szerencsetlen azt mondja, hogy ok tudjak, mikozben a cikkben ez all. "one person said."
O meg tuti a szomszedtol hallotta, vagy olyan hulyegyerektol mint a pacsulino. :D -
#249 Te gyoker, mert valaki leir valamit, hogy o tudja, az nem jelenti, hogy igaz is amit leir. Az egesz egy nagy kitalacio, es nem nem csak a telefonrol szol a rumor. Hanem az egesz cikk egy rumor.
Egy pletyka az olyan retard hulyeknek amilyen te vagy.
Hol van barmilyen teny is abban cikkben ? Egy foto, egy feljegyzes Jobstol, ahol barmit is leirna a keszulekrol, vagy barmirol. Sehol egy nagy faszsag te meg eszed a szart es tapsikolsz neki, hogy a szar milyen finom.
-
Papichulo #248 Te mar olyan szinten retardalt vagy, hogy szerintem ezeket a trollkodo postokat egy 3 soros javascript program irja...
A linkelt cikk elso sora: "Former Apple boss Steve Jobs worked closely on the firm's sixth-generation iPhone before he passed away in October of last year."
Ez egy kijelento mondat. Az osszes felteteles modban irt kifejezes az az iPhone 5 kinezetere es a tulajdonsagaira vonatkozik. Jobs munkajat tenykent kezelik. Az angol tudasod is alatamasztja az abiszmalis szellemi kepessegeidet ;)
ps: A Bloomberg cikkben is tenykent emlitik a dolgot: "Apple co-founder Steve Jobs had worked closely on the redesigned phone before his death in October, one person said."
Ha esetleg valakinek van barmi forrasa, ami ellentmond ennek, az nyugodtan demsontralja azt, mivel egyelore csak a buta trollkodas zajlik, de konkretumot csak en mutattam ;) -
#247 Raadasul a Bloomberk par mondatos cikkbol idez es azt tarjta a forrasnak, mikozben az a cikk is igy kezdodik.
"I know what you’re thinking: great, another iPhone rumor. Well, in less than 6 months, the world’s most popular tech company is expected to give its most popular product a major makeover — get used to them."
Az ilyen cserencsetlen trollokat mint a papicsek es narumon, meg etetik a "pletykakkal" :D
Komoly. De egyetlen egy teny nem kozol semelyik forras,sot a cikkekben is csak talalgatnak, hogy milyen lesz a iphone5 :D
Ilyen hiteltelen f*s cikkeket linkel ide ez a bohoc. -
#246 Figyeld mar linkelt a gyerek aztan a nagy irasban tobbszor hangzik el a rumours es a may szo, mint mas :D
Istenem ezt a kretent. Raadasul ahogy olvasom ez is mas forrasra hivatkozik. :D Tehat fingjuk nincs arrol, hogy mi tortent. -
Papichulo #245 "Tessék mondani, mikor tudjuk meg, hogy miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak a haláltusája közepette"
Erre mar reagaltam a #196-ban... annak mely pontjaival vitatkozol es mivel tamasztod ala a szkepticizmusodat?
Plusz ugye a #242 amire szintugy keptelen voltal erdemben reagalni... bar most, hogy belegondolok a szemelyeskedesen kivul egyetlen ertelmes erved vagy megallapitasod nem volt, nemhogy meg bizonyitekok ezekre. -
levente68 #244 Amit akarsz, azt csinálsz, a rád/rátok kiabált dolgokon semmit nem változtatsz.
Nagyon sokadszor már:
Tessék mondani, mikor tudjuk meg, hogy miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak a haláltusája közepette és főleg azt, hogy ez miért és kinek is számít egyáltalán annyira, hogy minden hülye marketing szöveg linkelésével próbáljátok az általatok bevett maszlagot mással is elhitetni? -
Papichulo #243 Amugy az ervelesedre es a mentalis osszeszedettsegedre remek pelda:
"Megmondom"
Egyes szam elso szemely
"mikor tudjuk meg"
Tobbes szam elso szemely
"Mondtál semmit [Papichulo]"
Egyes szam masodik szemely
"Bizonyítékot követel [Papichulo]"
Egyes szam harmadik szemely
"próbáljátok az általatok bevett maszlagot [Papichulo+???]"
Tobbes szam masodik szemely
Most elkezdhetnek konzekvenciatkat levonni ebbol es eloadhatnam oket olyan gusztustalan stilusban, ahogy te kommunikalsz, de szerintem mar ebbol barki siman tud kovetkeztetni a szellemi kepessegeidre... -
Papichulo #242 "Bizonyítékot követel a nevetséges reklámszöveg ellen, háhá."
Mar megint gondod van a logikus ervelessel.
En azt allitottam, hogy Steve Jobs reszt vett az iPhone5 tervezeseben, ezt mar tobb forrassal ala is tamasztottam.
Te azt alltod, hogy ez hazugsag, csak marketing es o nem vett reszt ebben a munkban! Most neked kene a sajat allitasodat alatamasztani, vagy valami forrassal cafolni az en forrasaimat. Mindkettore keptelen voltal, csak szemelyeskedessel es profanitassal tudtal reagalni. Eddig minden ketseget kizaroan csak az imbecilitasodat bizonyitottad, semmi mast ;)
"miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak"
ld. #196 -
#241 Semmilyen fejlesztoi munkaban nem volt szerepe az agoniajaban es ez csak a cegnek fontos, es a sok Apple manias agyhalottnak, hogy egy ujabb amerikai meset gyartsanak, hogy lam meg a halallal is dacolnak, es meg akkor is a felhasznalok erdekeivel foglalkoznak.
A sok iq bajnok meg eszi az ilyen kretenseget es az ilyenfajta marketing halandzsat. Ezekutan elkepzelheted, milyen elvakult idiota lehet, aki az ilyet megeszi.
-
levente68 #240 Megmondom:
Azt bizonyítottam, hogy egy Applebuzzancs nem képes és hajlandó beismerni, hogy mekkora segg és inkább terel.
Bizonyítékot követel a nevetséges reklámszöveg ellen, háhá.
Mondtál semmit, de én cáfoljam, megalol.
De erre sem felelsz:
Tessék mondani, mikor tudjuk meg, hogy miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak a haláltusája közepette és főleg azt, hogy ez miért és kinek is számít egyáltalán annyira, hogy minden hülye marketing szöveg linkelésével próbáljátok az általatok bevett maszlagot mással is elhitetni?
Meddig ismételjem? Persze, én vagyok a hülye, hisz egy válasz van rá, a beismerésed, de arra meg hiába várunk, ugye, zombi? -
levente68 #239 Te végképp be akarod bizonyítani, milyen hülye vagy?
Hát, sikerül...
Pedig azért, miközben azt mondtam, nem segítek, szinte a szádba rágtam, ostoba! -
#238 "Ebben a postodban mit allitottal es mivel tamasztottad ala?"
Es te ? :DDDD Ha mar a valasz helyett kerdezel. :D -
Papichulo #237 Ebben a postodban mit allitottal es mivel tamasztottad ala?
"Fogalmazd meg az allitasaidat, tamaszd oket ala forrasokkal, szedd ossze oket egy normalisan prezentalhato formatumba es utana egyesevel fogok valaszolni a pontjaidra!" -
#236 "Nem bizony. Ha ez nehezen megy a fejedbe ezek után is, akkor irány a barát, ha van olyan, aki tud segíteni neked."
Vicces mert eddig azzal kardoskodtál, hogy androidon bármit bárhogyan lehet. Ezek szerint két egyforma rendszert sem tudsz csinálni nem hogy akármit. -
levente68 #235 Édes Istenem, nem érted még mindig?
Eszméletlen...
Nincs ellentmondás, csak butaság és értetlenség van a részedről.
Segítek, amivel kihúzod picit: az oprendszer csak egy soft, nem csak az fut...
iOS-en sem...
Tényleg többet néztem ki belőled, koma... ja, mert hülye vagyok, hhh
"Tehát egy Sonyt nem lehet szoftveresen ugyanolyanná tenni mint egy Samsungot?"
Nem bizony. Ha ez nehezen megy a fejedbe ezek után is, akkor irány a barát, ha van olyan, aki tud segíteni neked. -
#234 Mhm, repkednek az érveid megint.
Tehát egyszer azt állítod, hogy tök jó mert adott hardverre bármilyen androidos szoftvert fel tudsz rakni - most meg azt állítod, hogy azért jobb a Samsung mint mondjuk a Sony mert a Samsungnak jobb a szoftvere.
Pöttyet kurva nagy ellentmondás, de hát nálad az ilyet már megszoktuk semmi gond :) -
levente68 #233 Mint látod, mindig tud mondani valamit, ez a legjellemzőbb ostobaságuk.
Egyre mélyebben égeti magát, de nem csíp vissza...
Amúgy, mindenkinek ajánlom SJ életrajzi könyvét elolvasni, megviláglik, mitől ilyen seggek a csodálói...
Simán utánozzák, illetve próbálják. Bár, lehet, hogy a sírva fakadásig is eljutnak, mint apuci, lol.... -
levente68 #232 Keress valakit a közeledben, aki bírja a pofádat és ért Android-hoz.
Ha találsz, kérdezd meg ezeket tőle, mert én nem fogok foglalkozni egy ilyen sült hülyével.
Amint jól kiröhögte magát (persze, csak akkor fog röhögni, ha tudja, mennyit okoskodtál feleslegesen és szánalmasan, míg idáig jutottál), elmagyarázza ezeket a roppant egyszerű dolgokat.
Aztán majd gyere vissza és kevesebb ökörséget fogsz firkálni.
Ha kérhetem, vidd magaddal a tesóidat is, mert nekik is csak használna, ha tudnának valamit arról, amiről annyira osztják az ész.
"Szerinted azonos szoftver, Papikula szerint Titanium való rootolásra, meg firmware cserére....."
Ezeket ideje lenne értenetek már... -
#231 Ezért megy minden nyugati országban is mert az USÁkok a hülyék. Hát persze. Tudjuk tudjuk mindenki hülye aki nem te vagy, vagy aki nem ért veled egyet. Ezt az életszemléletet már számtalanszor hangoztattad de azért én a helyedben nem lennék rá büszke. -
#230 "Persze, hogy nem érted, mert hülye vagy hozzá és itt is hülyeséget beszélsz."
Rengeteg érv és tény hangzott el megint.
"Nincs? Úgy gondolod? Na, ezért üvölt, hogy mennyire nem vagy képben."
Vazzeh hát múltkor pont arra verted a melled, hogy androidon bármit meg lehet oldani. Most akkor mégsem lehet? Az egyik telefonon meg lehet vele bármit csinálni a másik ugyanolyan meg nem? Vagy már megint nekiállsz ferdíteni? Most akkor döntsd el, hogy mi van!
"Roppant sok különbség van szoftverben és pont az a fő gond, ami miatt ha nem is minden különbséget tekintve, de összességében jobb és keresettebb a Samu."
Tehát a Samsungon valami olyan változat van amit a konkurenciára nem lehet feltenni? Még egyszer akkor most, hogy is van ez?
"Miért okoskodsz a számodra bevallottan érdektelen témában, ahol annyira járatlanok vagytok mind?"
Okoskodni csak te okoskodsz itt folyamatosan, ráadásul sajnos alpári stílusban.
"Szerinted azonos szoftver"
Eddig azt állítottad, hogy leszedsz egy neked tetsző ROM-ot és azt teszed fel. A másik telefonra ez nem megy fel? Vagy ha felrakod akkor a másikon már más lesz belőle? Tehát egy Sonyt nem lehet szoftveresen ugyanolyanná tenni mint egy Samsungot?
"Miért égetitek magatokat?"
Én nem égetem magam, nem tudom miről beszélsz, most is csak azokat mondom vissza amiket te mondtál eddig. -
#229 Erre nem igazan tudnak mit mondani.
Ezert is tettem fel en is ezt a kerdest, amit minden epeszu ember feltudna dolgozni es az ellentmondasokat a tortenetben felismerne.
De nem ok csak ragozzak tovabb a marhasagokat, talan meg Apple logot is tetovaltak hozza a homlokukra.
Eleve orulhetnek, hogy a nagy USA-ban eleg tekintelyt es vasarlokozonseget szerzett az Apple, mert mar talan reg csodbe ment volna a MAC "elPCsitese" utan, mert normalis fogyasztoi kozonseget, nem lehetett volna etetni a maszlaggal, amit ott csinaltak. Miutan pont az valtozott meg a gepben, amit a PC-kel szemben tartottak a felhasznaloik plusz erteknek, a MAC tularazasanak a magyarazataval. -
levente68 #228 LOL
Ilyen fickó ez a pulikúró?
Ajjaj, hehe -
levente68 #227 ""Fogalmazd meg az allitasaidat, tamaszd oket ala forrasokkal, szedd ossze oket egy normalisan prezentalhato formatumba es utana egyesevel fogok valaszolni a pontjaidra!""
Kezdheted:
Sokadszorra:
Tessék mondani, mikor tudjuk meg, hogy miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak?
Szintén sokadszorra:
Tessék mondani, mikor tudjuk meg, hogy miknek a fejlesztésében volt "aktív" szerepe Steve apunak a haláltusája közepette és főleg azt, hogy ez miért és kinek is számít egyáltalán annyira, hogy minden hülye marketing szöveg linkelésével próbáljátok az általatok bevett maszlagot mással is elhitetni? -
levente68 #226 "masik vitakeptelen imbecil"
Anyukádról beszélsz? -
levente68 #225 "Mondjuk nekem furcsa, hogy szoftverben ugye nincs (hiszen nem is lehet) különbség. Design szerinted nem számít. Anyaghasználatban a többi nagy márka sem rosszabb, belső tartalomra vannak tök hasonló készülékek. Szóval továbbra sem értem miért kéne többet kiadni egy SGS3-ért mint a konkurenciáért."
Persze, hogy nem érted, mert hülye vagy hozzá és itt is hülyeséget beszélsz.
"szoftverben ugye nincs (hiszen nem is lehet) különbség"
Nincs? Úgy gondolod? Na, ezért üvölt, hogy mennyire nem vagy képben.
Inkább ne feszegesd, hiszen, mivel nem érdekel téged, nem is értesz hozzá, ezért mondasz ilyen hülyeségeket. Roppant sok különbség van szoftverben és pont az a fő gond, ami miatt ha nem is minden különbséget tekintve, de összességében jobb és keresettebb a Samu.
Miért okoskodsz a számodra bevallottan érdektelen témában, ahol annyira járatlanok vagytok mind?
Szerinted azonos szoftver, Papikula szerint Titanium való rootolásra, meg firmware cserére.....
Miért égetitek magatokat? -
#224 No most meg itt vagy az előzővel? Ilyen gyakran ne váltogasd! -
#223 Oreg max te az M2 alregeddel, csak hogy tudd a gyerek a szomszed. :D -
#222 No bejelentkezett a másik reggel is. -
hagyimiklos #221 Ez a jelző, leginkább rád vonatkozik. -
#220 Minek állsz le vitatkozni az SG legnagyobb trolljával? Semmi értelme. -
#219 Handabanda. :D Nekem nem kell bizonyitanom, foleg egy olyan konzumidiotanak, aki hazudozik nem letezo assault fegyverekrol az USA-ban meg korlatozott tarakrol, mikozben megcafolja az USA elnokenek a bejelentese, es ezekutan is hazudozik. Vagy aki a CIA jelenteset allitja hazugsagnak es erolkodik tovabb hogy irakban megtalalta a CIA a vegyifegyvereket, es amikor belinkelik az osszes bejelentest a CIA nyivanossa hozott es hogy nem talaltak semmit, jon az itteniekhez mert halandzsaval, "a CIA nem akarja az igazsagot bevallani." :D
De elotte meg azt hazudozza a gyikarc, hogy maga a CIA allitotta, hogy megtalaltak. :D
Szerintem lobogar menj erolkodni mashova, de ne a kinai apple topicba, ahol a nagy apple maniadbol fakadoan lefikaztad a kinai termekeket, hogy mind szar es egybol meglett cafolva videoval. Fingod nincs neked semmirol, csak okoskodsz es faszsagokat beszelsz, aztan amikor megcafolnak nyakatekert modon elkezdesz hazudozni. -
Papichulo #218 "Bizonyitsd inkabb hogy SJ volt a fejleszto"
Bizonyitsd be, hogy en valaha is allitottam ilyet! -
#217 Erolkodj, erolkodj.Bizonyitsd inkabb hogy SJ volt a fejleszto. :D -
Papichulo #216 Akkor neked is:
"Fogalmazd meg az allitasaidat, tamaszd oket ala forrasokkal, szedd ossze oket egy normalisan prezentalhato formatumba es utana egyesevel fogok valaszolni a pontjaidra!" -
#215 A tevelygeseidrol minek kellene velemenyt formalni ?
Ha eegsyzer hulyeseg es az ertektelen linkjeid, mint wikipedia, amibe olyan hulyegyerekek is beleszerkeszthetnek mint te, hiszel el tenyeknek.
Nem tetszik a rendszer ? Mondom menj mashova sirdogalni, nem kell mindent megmagyarazni, lehet helyeselni is ebben a forumban. Ha pedig ez neked nem tetszik, mert nem szexual mindenki az Applere mint ahogy te teszed kis konzumidiota modjara, akkor viseld el.
Te nyugodtan egyed,az olyan kretensegeket, hogy Jobs did Apple developer jobs :D
Csak a hozzad hasonlo szerencsetlen retard gyerekeknek lehet ezt bemeselni.
Nem veletlen, hogy erolkodik ezzel a bizonyitasi kenyszerrel az Apple. -
Papichulo #214 "Nem tetszik, hogy megmondjak a velemenyt es az igazsagot a hon szeretett Appledrol ? "
Te egesz pontosan egyetlen velemenyt vagy kijelentest sem formaltal ebben a threadben az Apple-rol... az osszes megjegyzesed vagy troll/flame volt, vagy a masik vitakeptelen imbecil segget nyaltad :) -
#213 Nem tetszik a rendszer, ha massal ertek egyet a sok kretenseged utan ?
Van egy rossz hirem, kutyat nem erdekli, hogy panaszkodsz emiatt.
Nem tetszik, hogy megmondjak a velemenyt es az igazsagot a hon szeretett Appledrol ?
Hadd mondjak, mindenkinek lehet velemenye. Ha meg faj az igazsag, siras helyett inkabb huzz el, legalabb a kislanyos pityergesedet nem latja senki. -
#212 "Mondd, elfogadtál egyetlen érvet valaha?"
No nem mintha olyan sok érvet sorakoztattál volna fel az évek alatt, általában elintézed annyival, hogy mert csak, vagy mert te úgy gondolod. Mint ahogy most is. Az érvekkel ugyanis nem lehet mit csinálni mint elfogadni, max annyit tudok rá írni, hogy nem értek vele egyet. Mint ugye a lejtővel. De azért köszönöm, hogy megint tények zuhatagát öntötted rám.
"Kitűnően lehet ezt tudni és rengeteg helyen szó van róla, ahhoz azonban, hogy te is értsd, egyszerűen értened kellene a szerecsenmosdatáson túl máshoz is."
Ez meg a szokásos tükör effektus. Pontosan ezt csinálod te most, de még észre sem veszed. Én nem tudom kitünően és nem vagyok rengeteg helyen.
"Addig én ugyan nem kezdem elmagyarázni azt, amit azért a témában valóban jártasak közül senkinek sem kell."
Ühüm. Tehát visszakanyarodunk oda, hogy szimpátia okokból a Samsung nem túlárazott az Apple viszont hasonló okokból igen. Értem.
"Picit azért segítek: számos komoly oka van ennek és van olyan is, ami nem a Samu érdeme, hanem a többi bassza el..."
Értem. Ezek is konkrét érvek.
Mondjuk nekem furcsa, hogy szoftverben ugye nincs (hiszen nem is lehet) különbség. Design szerinted nem számít. Anyaghasználatban a többi nagy márka sem rosszabb, belső tartalomra vannak tök hasonló készülékek. Szóval továbbra sem értem miért kéne többet kiadni egy SGS3-ért mint a konkurenciáért.