451
-
Papichulo #291 Mire valaszoljak? Egy olyan kerdesre melyre sohasem allitottam, hogy tudom a valaszt? Elleneben o hol bizonyitotta, hogy valotlanok az allitasaim? Sehol...
Ne probalj meg ilyen buta modon belefolyni egy beszelgetesbe, ahol raadasul semmi erved sincs! -
#290 A tisztán látás kedvéért Jakuza az aki nem tudott válaszolni még Papinak. Papi állított valamit és linkkel alátámasztotta. Jakuza viszont állított valamit és semmivel sem támasztotta alá. Itt tartunk jelenleg. -
#289 "En nem tudok rola, de te biztosan. Szoval melyik reszen dolgozott Jobs a fejlesztesnel ? A telekommunikacional, a hardveres fejlesztesnel, esetleg a design osztalyon ?"
Ha mondjuk elolvasnád az önéletrajzát akkor tudnád. Jah azt is összevissza hazudozta. -
#288 "Mutass valamit te kis vinyles alt genitalia."
Szerintem ezt nekem szántad te digitális kis hulladék, csak még arra is képtelen vagy, hogy embereket megkülönböztess. Tudod nem mindenki csinál magának 3 reget mint te, hogy támogasd saját magadat :) -
#287 Maszatolás. Válaszolni azonban még azóta se tudtál neki. -
#286 "Az en logikam szerint te ne jelents mar ki semmit jo ?
Majd en elmondom mit gondolok, nem akarom hallani, hogy te milyen baromsagot talalsz ki megint, hogy azt ugy ad elo, mintha mas mondta volna."
Hát pedig ez a ti kedvenc mókátok! :o
"Aztan a nagy hiteles forrasra hivatkoztok, ahol nincs semmi csak ennyi "one person said.""
Miért mi az amit cégen belül ennél hitelesebben tudsz bizonyítani? Kvázi semmi. Pont ugyanilyen módon azt sem lehet bebizonyítani, hogy bármelyik termék fejlesztésében részt vett, vagy azt sem, hogy egyáltalán dolgozott volna. Hiszen mindegyik csak rumour vagy 1-2 ember állítja, de ez kb az összes cégnél így van. Kiáll a CEO és megköszöni Hung Tong Long Woa munkáját amiért összefogta a Samsung Galaxy csapatot. Ennél hitelesebb forrásod soha nem lesz róla.
"Hat ezek aztan az ervek es beszelsz te meg a szintrol. :DDD"
Csak hát olyanon erölködsz ami igazából nem számít. Nem teljesen mindegy, hogy ki vett részt az iphone5 tervezésében? Ki volt az ezernyolcszázötvenkettedik ember aki részt vett benne? Az applenek sincs benne semmi érdeke, hogy hazudjon a kérdésben hiszen semmit nem jelent. -
Papichulo #285 "Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban."
Melyik ceg ad ki ilyeneket a nyilvanossag szamara?
ps: Szegeden??? -
#284 Meg egyszer te szerencsetlen fratern viritsd mit fejlesztett Jobs, milyen fejlesztoi munkaja volt ott. Hol vannak az otletek a tervrajzok, a koncepciok stb.
Hol a nagy munkajanak a gyumolcse es bizonyitekai ? Koncepcionalis dontesek, iranyitoi feladatok ? Blabalbla. Megint semmit puffogtatsz,
Mutass barmilyen dokumentumot, munkafazis folyamatot, ami alatamasztja azt, hogy barmit is csinalt a fejlesztoi munkaban.
Szegeden remelem nem csak hozzad hasonlo kretenek vannak. :D -
Papichulo #283 Szanalom... azota sem sikerult felfognod, hogy nem minden fejlesztes programsorok es komponensek kesziteseben merul ki, hanem vannak koncepcionalis dontesek es iranyitoi feladatok is melyek ugyanugy reszei a tervezesi folyamatnak.
De amugy az erveid es a forrasaid lenyugozoek... csak nem leteznek! -
#282 Nem en vagyok szegeny hanem te, mert semmit nem tudsz felmutatni.
Aztan azt hiszed ha leirsz a mondatod utan ketto pontocskat, akkor mar valaszoltal is.
De nem tudsz arra egy szot kinyogni, hogy minek a fejleszteseben vett reszt Jobs es mi volt az, milyen anyagokat adott ki ez ugyben, mikozben haldoklott. Egy papir azert csak van biztosan, az pedig a halotti bizonyitvanya.
Na de azt valami tervrajznak vagy fejlesztesnek venni, nem kicsit morbid ? :D -
Papichulo #281 Te szegeny... -
#280 Nem tudod hat, hogy konkretan mit csinal, de azt tudod hogy reszt vett benne. Te bohoc. :D
Mutasd miben vett reszt Jobs. Ha reszt vett benne azert illene tudni nem, a nagy megmondo embereknek, hogy mit is csinalt. :D
Nem tudsz te semmit, csak a marhasagot linkelni az Apple marketing gepezetenek a bizonyitekok nelkuli max szoban kimerulo kretensegeit.
"egy ember azt mondta" :DDDD
Szoval mit is csinalt Jobs ? Mit tervezett a keszuleken ?
-
Papichulo #279 Sohasem allitottam, hogy tudom, hogy konkretan mit csinalt Jobs. En azt allitottam, hogy reszt vett a folyamatban, melyet bizonyitottam is. Ezzel senki sem volt kepes ellentetes forrasokat felmutatni...
Ad hominem? Tenyleg? Vagy esetleg double standard? Na hagyjuk!
-
#278 Feltettek egy egyszerű kérdést neked. A válasz az Argumentum ad hominem ?
Szegényes érvelési logika.
-
Papichulo #277 Mostanra mar az osszes apolodat is sajnalom...
ps: #242 -
#276 Szoval melyik reszen dolgozott Jobs a fejlesztesnel ? A telekommunikacional, a hardveres fejlesztesnel, esetleg a design osztalyon ?
-
Papichulo #275 Mostanra mar az osszes rokonodat is sajnalom...
ps: #257 ;) -
#274 Szoval a szuleim dolgoztak egyutt Jobssal a titkos fejlesztoi projecten ? :D
En nem tudok rola, de te biztosan. Szoval melyik reszen dolgozott Jobs a fejlesztesnel ? A telekommunikacional, a hardveres fejlesztesnel, esetleg a design osztalyon ?
Mutass mar valamit, ne csak bofogj masrol.
Itt latszik, hogy semmit nem tudsz felmutatni es meg eszed sincs ahhoz, hogy szegyenszemre elkullogj, hanem tovabb egeted magad az olyan linkekkel, hogy "egy ember azt mondta".
Egy ember, kinek szakala volt kender. :D Jo mese, olyan cserencsetlen felnotasonak mint amilyen te, vagy.
Arra pedig csak egy magyarazata van, hogy pletykak latnak arrol napvilagot tenyek nelkul, hogy Jobs szelleme megkisertette a szifon5-t, hogy a mediafelhajtast fokozzak, semmi tobb. Ami szanalom, hogy egy halottat igy hasznaljanak fel. -
Papichulo #273 Termeszetesen... es gondolom nalad Jakuza001 es levente68 szamit az erett, intelligens es kulturalt vitapartnernek... :) Na hagyjuk! -
hagyimiklos #272 Papichulo te valami pattanásos kis okoskodó hülyegyerek lehetsz, akivel még a kutya se játszott kis korában. -
Papichulo #271 Mostanra mar a szuleidet is sajnalom... -
#270 Ismet jott egy halom erv egy bohoctol. :D
Nem tudtad feldolgozni a kerdest, a fejlettlen agytekervenyeiddel ? Esetleg nem volt a kozelben a felolvaso ?
Milyen reszfeladat fejlesztesen dolgozott Jobs ? Hol vannak a tenyek ?
Miert hajtogatja annyira elvakultan az Apple a hulyeseget ? -
Papichulo #269 Mostanra mar sajnallak... -
#268 Meg mindig semmit nem talaltal ? Mindjart gondoltam. Huzz vissza a barlangodba kicsi troll, ha mar semmit nem tudsz felmutatni Jobs nagy fejlesztoi munkajabol. -
Papichulo #267 Oh, te szerencsetlen... :) -
#266 Megfogod magad utni a nagy vergodesben.
Szoval kis kocsog, hol van a bizonyitek arrol, hogy miben vett reszt Jobs ? Meg mindig csak terelsz. Az aktiv munka kimerult ket papir eltolagatasaban az asztalan ? Milyen reszfeladatot latott el a fejlesztesben ? Errol nem szol a nevtelen ember aki nyilatkozta, hogy o tudja, hogy Jobs felkezzel kinyulva a koporsojabol, fejlesztette ki az uj keszuleket ?
Mutass valamit te kis vinyles alt genitalia.
-
Papichulo #265 "mikozben az imbecil szonak meg a jelenteset se ismered"
Bizonyitsd be!
"Az igazi,ami a tenyeken alapul, nem a mese habbal"
Bizonyitsd be, hogy ez mind "mese habbal"!
Azt allitod, hogy Steve Jobs soha, semmilyen formaban nem vett reszt az iPhone fejleszteseben? Vagy csak az iPhone5 eseteben?
btw: Nem akarsz jelentkezni az irani urprogramba? Szerintem ott nagy jovo varna rad ;) -
#264 Micsoda muvelt fickonak szeretnel latszani, mikozben az imbecil szonak meg a jelenteset se ismered, de mar kb 147-er elmakogtad.
Probalkozz neha, a rad illo kreten,retard,moron,pazzo,matto,felnotas,blöd vagy egyeb szoval is.
Szoval hol van a forras? Az igazi,ami a tenyeken alapul, nem a mese habbal, mert meg semmit nem mutattal. Egy ember mondta, Apple marketing szoveg stb.
Szoval mit fejlesztett aktivan Jobs ? Meg arrol sem beszelnek, hogy melyik technikai reszfeladatrol van szo. Szoval mi is volt az ? Mi koszonheto Jobs fejlesztesenek ?
-
Papichulo #263 "Meg mindig nem mutattal semmit"
Nalad mindenkeppen tobb forrast... mivel neked csak az imbecilitasodat sikerult bizonyitanod ;) -
#262 Meg mindig nem mutattal semmit csak handabandazol itt az altoddal te pocs. -
Papichulo #261 Gratulalok... sokaig tartott, de biztosra akartam menni. Sikeresen elerted a szalonidiota statuszt! -
#260 Ez megis mi te majom ? :DDDDDD
Nincs ebben semmifele bizonyitek arra, hogy barmit is csinalt volna Jobs.
Ures handabanda. Muttass valamit mert ez nagyon keves. Pontosabban semmi. -
Papichulo #259 "Much about the company’s direction and even its products still reflects Jobs’s decisions and design preferences—the iPhone 5 was the last model to receive detailed input from Jobs, say two people familiar with its development." - http://www.businessweek.com/articles/2012-10-03/mapping-a-path-out-of-steve-jobs-shadow
Ujabb forras, ujabb emberek, ujabb megerosites... es te meg mindig semmivel sem tudtad alatamasztani a te kijelentesedet :) -
#258 Te retard hiaba ismetelgeted magad mint egy papagaj.
Mielott visszamasznal a fara, mert meg nem allsz keszen, hogy legyere onnan.
Te erolkodtel hogy Jobs reszt vett a fejlesztesben. Mutass valamit ami nem egy nevtelen senki halandzsajara tamaszkodik es valos ill. ellenorizheto adat.
Ja es mielott visszamasznal, menj el orvoshoz es kottesd el magad, nehogy megfertozd az emberiseget a selejttel.
-
Papichulo #257 Ha esetleg barmilyen ellentetes forrasod van az enyemmel szemben, akkor prezentald azt most. Ha nem, akkor kenytelen leszel elfogadni az enyemet, mivel annak semmi sem mond ellent ;) -
#256 Pontosabban leszartam az allitasod, mert olyan rohejes mint amilyen te vagy.
Aki itt nem tudja alatamasztani a tezised, az te vagy, hogy ugy volt e amit allitasz. Ez a ciki gagyimatyi. Szoval volt egy allitasod. Mutass video,dokumentumokat, stb ne ilyen nevetseges dolgot, hogy valaki azt mondta, tenyek nelkul.
Itt az ideje hogy virits valamit, es ne csak a pofad jarasd, pontosabban a netre vesd a kamut a pletykakrol. -
Papichulo #255 "Ta maki, nekem szamodra nem kell semmit bizonyitani, nem vagy te birosag."
Magyarul a seggedbol beszeltel ki es semmivel sem tudod alatamasztani a kijelenteseidet, meg egy "semmilyen forras"-sal sem :) --- nem is ertem, hogy miert is vartam toled ennel tobbet. -
#254 Ta maki, nekem szamodra nem kell semmit bizonyitani, nem vagy te birosag.
Ellenben te allitottad azt, hogy az teny, hogy Jobs halaltusaja kozben is a fejleszteseken dolgozott.
A legnagyobb erved az volt, hogy belinkeltel egy semmilyen forrast, amiben annyi szerepelt, hogy "valaki azt mondta" LOL
Bezzeg semmi mas nem volt ott, se video rola, se tole kiadott dokumentumok, csak ures szavak egy nevtelen forrastol.
Szoval oreg ennyivel makogsz itt a nagy semmirol. -
Papichulo #253 "Az egesz egy nagy kitalacio"
Bizonyitsd be! -
#252 Az en logikam szerint te ne jelents mar ki semmit jo ?
Majd en elmondom mit gondolok, nem akarom hallani, hogy te milyen baromsagot talalsz ki megint, hogy azt ugy ad elo, mintha mas mondta volna.
Gyerek es te is marhasagot allit. Pont es ennyi.
Aztan a nagy hiteles forrasra hivatkoztok, ahol nincs semmi csak ennyi "one person said."
Hat ezek aztan az ervek es beszelsz te meg a szintrol. :DDD