16775
-
TomStorm #313 Ja én is kb akkor.Eddig se volt semmi info és úgy látszik ezután se lesz.
Hype train megvolt a videoval és ennyi -
#312 Akkor januárba benézek a totyikba. -
#311 The Witcher 3: Wild Hunt - csak 2015-ben jön
-
#310 Nem birnák kraftal. -
TomStorm #309 Nem is lesz régebbi konzolokra? -
#308 Hát ennek olyan gépigénye lesz ,hogy vagy 3-4 évig csak a 15 fps-t fogjuk kapargatni, vagy még azt sem. -
#307 most itt folyik a nyálam a gép előtt... :D :D -
#306 Főszáltól szerintem bőven jó az 50 óra. Skyrimmben pl 20 körül volt nekem. -
darkling #305 3 új kép -
TomDantes #304 Most nem azért, de nekem dobozos Witcher 2 van, és van benne több nyelv lehetőség is...ha meg nincs...akkor steam, és kész. -
#303 Egy fél mondat nincs benne ami ostobaság lenne! -
ferenc001 #302 Ezt tippelték valamelyik interjúban is régebben (talán Angry Joe-s interjúban) és mellé 50 óra mellékküldetést, plusz felfedezést és satöbbit. Ha utóbbi kettőt is megtartják, akkor azért egy 120 óra egy végigjátszásban benne lehet, ami mai viszonylatban sok. -
#301 egyébként mit gondoltok, év játéka lesz?
mert ha sandbox tekintetébe tényleg sikerül lenyomni a skyrimet akkor nem kaphatja más...
-
#300 Ostobaságokat ne. -
#299 Akkor boritékolható hogy az igazán only főszál semmivel nem lesz több max 30 órás! -
#298 Én legalább 80-ra számítottam, minimum :/ -
Belkar #297 Azt már lehet tudni hogy nagyjából mekkora lesz a bejárható terület? -
#296 50 óra csak a fő szál.
http://www.actiontrip.com/news/the-witcher-3-main-story-is-50-hours-long/012314_6 -
#295 Uhum. -
#294 "anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal" Muhaha. Magyarul olvasni még szerencsére tudok.
Szerencsére ez nem olyan mint isten hogy hinni kell benne, erre bizonyítékok vannak!
A dx egy nagy rakás foshalmaz.
Nemhiába hanyatt homlok menekül mindenki mindenféle módszerbe,hogy utolérjék a konzolokat!
Mondjuk a MS jól csinálta (és belegondolva echte direkt hátráltatja a pc-s fejlödést) a szarával! -
#293 Mióta hallottál a Mantle kezdeményezésről folyamatosan fröcsögöd a hülyeségeidet a DX-ről, anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal:) Kezd kicsit unalmas lenni:) -
#292 Amíg nyomorék dx-en csattogunk ne várj mást! -
#291 Maximális grafikán biztos nagy vas kell neki, de azért csak elfut már alacsony-közepes beállításon, vagy alacsonyabb felbontáson valahogy... -
ratgab #290 Nem fogok, akkor játszom majd más játékkal. Különben is most volt szeptemberben, bebaszna ha nem menne rajta. -
#289 Persze minek is optimalizálni...majd a sok hülye megy gépet venni... -
#288 The Witcher 3 -- lehet gépet újítani
-
ratgab #287 Valószínűleg volt az a pénz, ahogy Wedge is írja. -
#286 Gondolom anyagi okai vannak... -
#285 Komolyan érdekelne, hogy a fenébe fordulhatot ez elő, hogy a PlayON kiadja a kezei közül a Witchert. -
ratgab #284 Egyetértek. Eddigi minőségi playon-os tartalmakat el lehet felejteni. -
#283 Hát a Cenegatól ne várj sokat! Tavaly a Tomb Raider gyűjtői változatainál is félretájékoztatták a jó népet. Azt írták, hogy jár zenei CD a gyűjtői kiadásokhoz.
A megjelenés napján derült ki, hogy az a zenei CD helyett csak egy letöltőlink jár a zenei anyaghoz, "szépséges" MP3 formátumban. No comment. -
#282 Tényleg kiváncsi leszek milyen jóságokat csomagolnak majd a játék mellé mert a CD Projekt/PlayON ezen a téren eléggé elkényeztetett minket. -
ratgab #281 Witcher 1 szinkronja jó volt ,még a hibái ellenére is. A szinkron az megint más tészta. Halottizéken azóta is röhögök ha eszembe jut. -
#280 Ha már PlayON vs Cenega.
A 2008-as Tomb Raider Underworld a PlayON (CD Projekt) gondozásában jelent meg magyar felirattal és jóféle fizikális cuccokkal (Artbook, képeslapok, zenei album).
A 2013-as Tomb Raider-t pedig a Cenega forgalmazta, szépséges lengyel és cseh nyelvű borítóval. Magyar felirat sehol. -
ratgab #279 Így szoktam meg. Mindig be szoktam kapcsolni, így ha nem figyelem teljesen mit mondanak elolvasni akkor is el tudom.
Amúgy meg a magyar felirat honosításban nem csak a szövegelés közbeni feliratokat jelenti, hanem menüket is. Ezt sem kifejezetten kedvelem, ha magyar. -
#278 Mennyivel jobb is ugy játszani, hogy közben nem kell olvasni, nem vonja el a figyelmet, pl a SH2/SH3 szinkron nagyon jó lett de a témánál maradva a Witcher szinkronja is elmegy szódával. -
#277 Ja hogy a feliratot hiányolod. Ezt mondjuk sosem értettem. Vagy beszélsz angolul és akkor nem kell felirat vagy nem és akkor ott a magyar. Ezt az angol feliratos témát sosem értettem. -
#276 Akkor úgy járunk vele, mint a Mass Effect sorozattal.
Első két rész kapott hivatalos lokalizációt, a harmadik és legtartalmasabb részt pedig már angolul tálalták.
Cenegának régebben voltak magyar feliratos játékai, bár az utolsó tényleg a Dishonored volt. Talán ezt is magyarul adják ki, bár jobban örültem volna neki, hogyha a PlayON-nál marad a "sorozat". -
#275 Igen, jól emlékszel. -
ratgab #274 Pedig a második részt is angolul toltad, mert hogy ott is csak felirat van. Szinkron csak az elsőhöz volt, ha jól emlékszem.