16775
banner
  • TomStorm
    Ja én is kb akkor.Eddig se volt semmi info és úgy látszik ezután se lesz.
    Hype train megvolt a videoval és ennyi
  • BoneDragon
    Akkor januárba benézek a totyikba.
  • wedge31
    The Witcher 3: Wild Hunt - csak 2015-ben jön
  • wedge31
    Nem birnák kraftal.
  • TomStorm
    Nem is lesz régebbi konzolokra?
  • Shep
    Hát ennek olyan gépigénye lesz ,hogy vagy 3-4 évig csak a 15 fps-t fogjuk kapargatni, vagy még azt sem.
  • csokikutya
    most itt folyik a nyálam a gép előtt... :D :D
  • Shep
    Főszáltól szerintem bőven jó az 50 óra. Skyrimmben pl 20 körül volt nekem.
  • darkling
    3 új kép
  • TomDantes
    Most nem azért, de nekem dobozos Witcher 2 van, és van benne több nyelv lehetőség is...ha meg nincs...akkor steam, és kész.
  • grebber
    Egy fél mondat nincs benne ami ostobaság lenne!
  • ferenc001
    Ezt tippelték valamelyik interjúban is régebben (talán Angry Joe-s interjúban) és mellé 50 óra mellékküldetést, plusz felfedezést és satöbbit. Ha utóbbi kettőt is megtartják, akkor azért egy 120 óra egy végigjátszásban benne lehet, ami mai viszonylatban sok.
  • DasIsFuck
    egyébként mit gondoltok, év játéka lesz?

mert ha sandbox tekintetébe tényleg sikerül lenyomni a skyrimet akkor nem kaphatja más...
  • tomsolo
    Ostobaságokat ne.
  • grebber
    Akkor boritékolható hogy az igazán only főszál semmivel nem lesz több max 30 órás!
  • Prince23
    Én legalább 80-ra számítottam, minimum :/
  • Belkar
    Azt már lehet tudni hogy nagyjából mekkora lesz a bejárható terület?
  • Shep
    50 óra csak a fő szál.
    http://www.actiontrip.com/news/the-witcher-3-main-story-is-50-hours-long/012314_6
  • MerlinW
    Uhum.
  • grebber
    "anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal" Muhaha. Magyarul olvasni még szerencsére tudok.

Szerencsére ez nem olyan mint isten hogy hinni kell benne, erre bizonyítékok vannak!

A dx egy nagy rakás foshalmaz.
    Nemhiába hanyatt homlok menekül mindenki mindenféle módszerbe,hogy utolérjék a konzolokat!
    Mondjuk a MS jól csinálta (és belegondolva echte direkt hátráltatja a pc-s fejlödést) a szarával!
  • MerlinW
    Mióta hallottál a Mantle kezdeményezésről folyamatosan fröcsögöd a hülyeségeidet a DX-ről, anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal:) Kezd kicsit unalmas lenni:)
  • grebber
    Amíg nyomorék dx-en csattogunk ne várj mást!
  • wantonly
    Maximális grafikán biztos nagy vas kell neki, de azért csak elfut már alacsony-közepes beállításon, vagy alacsonyabb felbontáson valahogy...
  • ratgab
    Nem fogok, akkor játszom majd más játékkal. Különben is most volt szeptemberben, bebaszna ha nem menne rajta.
  • BoneDragon
    Persze minek is optimalizálni...majd a sok hülye megy gépet venni...
  • TBTPumpa
    The Witcher 3 -- lehet gépet újítani
  • ratgab
    Valószínűleg volt az a pénz, ahogy Wedge is írja.
  • wedge31
    Gondolom anyagi okai vannak...
  • jarlaxxe
    Komolyan érdekelne, hogy a fenébe fordulhatot ez elő, hogy a PlayON kiadja a kezei közül a Witchert.
  • ratgab
    Egyetértek. Eddigi minőségi playon-os tartalmakat el lehet felejteni.
  • TBTPumpa
    Hát a Cenegatól ne várj sokat! Tavaly a Tomb Raider gyűjtői változatainál is félretájékoztatták a jó népet. Azt írták, hogy jár zenei CD a gyűjtői kiadásokhoz.
    A megjelenés napján derült ki, hogy az a zenei CD helyett csak egy letöltőlink jár a zenei anyaghoz, "szépséges" MP3 formátumban. No comment.
  • wedge31
    Tényleg kiváncsi leszek milyen jóságokat csomagolnak majd a játék mellé mert a CD Projekt/PlayON ezen a téren eléggé elkényeztetett minket.
  • ratgab
    Witcher 1 szinkronja jó volt ,még a hibái ellenére is. A szinkron az megint más tészta. Halottizéken azóta is röhögök ha eszembe jut.
  • TBTPumpa
    Ha már PlayON vs Cenega.
    A 2008-as Tomb Raider Underworld a PlayON (CD Projekt) gondozásában jelent meg magyar felirattal és jóféle fizikális cuccokkal (Artbook, képeslapok, zenei album).
    A 2013-as Tomb Raider-t pedig a Cenega forgalmazta, szépséges lengyel és cseh nyelvű borítóval. Magyar felirat sehol.
  • ratgab
    Így szoktam meg. Mindig be szoktam kapcsolni, így ha nem figyelem teljesen mit mondanak elolvasni akkor is el tudom.

Amúgy meg a magyar felirat honosításban nem csak a szövegelés közbeni feliratokat jelenti, hanem menüket is. Ezt sem kifejezetten kedvelem, ha magyar.
  • wedge31
    Mennyivel jobb is ugy játszani, hogy közben nem kell olvasni, nem vonja el a figyelmet, pl a SH2/SH3 szinkron nagyon jó lett de a témánál maradva a Witcher szinkronja is elmegy szódával.
  • MerlinW
    Ja hogy a feliratot hiányolod. Ezt mondjuk sosem értettem. Vagy beszélsz angolul és akkor nem kell felirat vagy nem és akkor ott a magyar. Ezt az angol feliratos témát sosem értettem.
  • TBTPumpa
    Akkor úgy járunk vele, mint a Mass Effect sorozattal.
    Első két rész kapott hivatalos lokalizációt, a harmadik és legtartalmasabb részt pedig már angolul tálalták.

Cenegának régebben voltak magyar feliratos játékai, bár az utolsó tényleg a Dishonored volt. Talán ezt is magyarul adják ki, bár jobban örültem volna neki, hogyha a PlayON-nál marad a "sorozat".
  • wedge31
    Igen, jól emlékszel.
  • ratgab
    Pedig a második részt is angolul toltad, mert hogy ott is csak felirat van. Szinkron csak az elsőhöz volt, ha jól emlékszem.