16775
-
#153 Ha a DA3-ra gondolsz az kétséges, de persze nem lehetetlen mert a BW-ban van kraft csak mostanában sikeresen titkolják. -
#152 Esélyes, de rpg fronton azért lesz ellenfél bőven. -
#151 A grafika odaver kemenyen, azzal nem lesz gond. Ha csak az igeretek fele megvalosul, mar kivaloan fogunk szorakozni. -
#150 Azért a hajókázás, lovaglás nagyon hangulatos lesz. :) -
Although #149 Az a jó bennük hogy biztosan tudod nem okoznak csalódást.
Bár apróságok vannak a potion témát még mindig sajnálom kicsit, de ez legyen a legnagyobb probléma. -
#148 Év játéka egyik legnagyobb esélyesét láthatjuk. -
#147 Beginning.
-
#146 Kegyetlen jó hangulata lesz a játéknak. -
Although #145 Hát nagyon durva 2014 elé nézünk sose gondoltam volna 2011 után ezt. De rohadt nehéz lesz eldönteni melyik lesz az év rpgje :D Most hogy a Da3 is átcsúszott. Ennyi idő alatt már Gaiderék is össze tudnak hozni egy jó rpgt. Reméljük nem lesz annyira akciójáték mint a Mass effect 3 :) Komolyan a Bethesda ne adjon ki jövőre semmit :D Várják meg míg a többiek bemutatott tartanak mit jelent az rpg :) -
SergioAmigo #144 nekem a 8800gtvel futott tökéletesen más volt ott a baj akkor ram vagy proci :D -
Nos #143 Lassan be kell ruházni egy új gépbe.
Már a második rész is elég rosszul futott a 4850-es kártyámon.
Ez sem kíván majd kevesebbet.
Amúgy iszonyat jó lesz (legalábbis eddig nem tudtak hibázni :) -
#142 omg... hát a srácok tudják, hogy kell trailert csinálni, remélem a játék is ilyen epic lesz :D -
SergioAmigo #141 EPIC!!
-
SergioAmigo #140 emlékszem még ha a haverom nem győz meg próbáljam ki witcher 2őt lehet életem hibáját követtem el nálam év játéka volt és sanszos a 3is az lesz :D -
#139 Witcher Sense... -
#138 Új infok és képek -
Although #137 Új képek
Úgy látom lesz hangulat a tavernnekben. -
Although #136 így végig olvasva mindent, nem hiszem hogy jobb lesz mint a kettő. Az maximálisan visszaadta a könyvek világát ez már elszakad részben tőle. Kicsit lehet látni pár ponton "felhasználó barátabb" pl potionok harc közben ihatók, stb,stb. Kár érte, sokat adott a hangulathoz szerintem hogy nagyon a könyvek alapján építették fel. -
#135 Minden eddigi infó a Witcher 3-ról.
Van benne egy-két új dolog, pl Dandelion visszatér meg 10 signs lesz az eddigi 5 helyett. -
Although #134 Befejezések -
Although #133 Tündérvér
Megjelent! És hát jobb mit a második rész :)
mindig a remény marad, majd a CD Projekt behozza amit a Bethesda elmulasztott. Hogy működik ez, komoly karakterek nélkül.
Lesz majd egy offline rpgnk ahol az ncp-k tényleg élni fognak :)
És nem csak hülye szöveget nyomni tök mindegy mit csinálsz :) -
#132 Ki tudja.. ha már a cyberpunk készítőivel dolgoznak össze, tán egy valódi pnp rpg szabálykönyv várható (: -
#131 " Habár a The Witcher 3: Wild Hunt játékideje könnyedén száz órára rúghat, bőven kapunk tartalmat a megjelenés után is. A CD Projekt RED masszív hibajavításokat és sztorialapú DLC-ket ígér egészen 2016-ig.
Egy kedves lengyel fejlesztő felfedte a CD Projekt RED hosszútávú terveit, melyben a The Witcher 3 kiemelt prioritást kap. Az alapjáték megjelenése után is várható "teljesen új mechanizmusok" meghonosítása az RPG-ben, így jó eséllyel a játékmenet is tovább finomodik. Nem beszélve a cég "kisebb" projektjeiről és a Cyberpunk 2077-ről. A teljes ütemterv a következő:
2013
Elindul a REDkit béta és tovább támogatják a modder-közösséget
Megjelenik az első olyan játék a The Witcher világán, amely nem videojáték lesz (társasjáték?)
Elindul a CD Projekt RED irodája az Egyesült Államokban
2014-2016
Megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt a három legerősebb platformra - beleértve a PC-t és a PS3-at
Megjelenik a Cyberpunk 2077
Két kisebb (körülbelül 20 órás játékidejű), de csúcsminőségű videojáték lát napvilágot.
Egy cross-platform mobiljáték érkezik, a cég egyik brandje alapján
Licencelhetővé válik a REDengine
Hosszú távú The Witcher 3-támogatás, teljesen új mechanizmusok bevonásával
Megjelenik a REDkit teljes verziója és tovább támogatják a modder-közösséget
További CD Projekt RED irodák nyílnak a kulcsfontosságú régiókban. " -GK -
#130 Ki mondta, hogy nem, de arra próbáltam célozni ,hogy drága mulatság lesz, persze ha előttetek mindig hullik le a kamionról a felső kategóriás cuccokból úgy könnyű. :) -
#129 Csirke ólak. -
#128 Proci és VGA kérdése az egész. -
#127 Milyen ólak? -
#126 Hát de ez az az előző részek is vagy jól futottak vagy csak szenvedés volt, nem sokat számított mire állítottad a részletességet. Na de messze van még addigra lehet ingyen osztogatják majd a 16 magos procikat meg 128 giga memóriát :) -
#125 Vagy nem tóljuk. -
#124 Legfeljebb nem max grafon toljuk... -
#123 Na de jó akkor tuti biztos ,hogy nem fog futni a játék csak 15fps-el de annyival is csak a legjobb gépeken. Mondjuk nem meglepő, mindegyik Witcherrel voltak sebesség problémák. -
Although #122 Még a borostát is látod geralt pofikáján :D -
Although #121 Witcher 2 alapból szebb mint ami elvárható, a modolt skyrim se nagyon éri el azt a szintet :) Nagyon nagy felbontású texturát használ a witcher 2. legfeljebb a formavilág ami neked nem tetszik az más kérdés ez nem egy csili-vili világ :) Épp ez a jó benne :) -
#120 "szarrá moddolva" ja bocs. -
#119 Ha szépség kell akkor Oblivion és Skyrim szarrá moddolva.
De mivel gépem nincs hozzá majd egyszer max grafikán mappába vannak ezek is a sok sok más game-el együtt! -
#118 Igazad van, vagy az Alien. -
#117 Dehogy szebb, az egy techdemo szrkupac. A Tomb Raider az, na az szebb -
#116 Ahoz képest hogy rpg, szerintem szép, miért szerinted nem?
Persze a Crysis 3 szebb. El is felejtettem. -
#115 Ha neked a "Witcher 2 is bámulatos" (nekem az egynek elmegy kategoriába tartozik) akkor a 3 számodra valóban CGI lesz. -
#114 Nextgen-re az eddigi bemutatók után simán elhiszem.
Witcher 2 is bámulatos, és az nem nextgen,.