16781
-
Madi92 #2038 Nem buziskodás van aki érzékeny rá, pl én is. Ha csak 55-re is lemegy, már észreveszem (programot csak utólag szoktam bekapcsolni, szóval nem azért van), mert lassul az egész, más az irányítás.Számomra a 30 és 50 fps között nincs különbség, mindkettő esetben toltál szar az élmény, darabos lesz. Elhiszem, hogy van olyan akit nem zavar, de számomra játszhatatlan, ha nincs 60 fps. Kivételek persze vannak, van pár olyan játék, ahol valamiért nem zavar, pl WOT 40fps is simán elfogadható. -
Igen, pont erről beszéltem, van akinek a 20 fps is jó, mert folyamatos de azért a többség nem erre vágyik szerintem. -
DantesHUN #2036 Legalább medium-on, FPS-t meg sosem mértem. Ha szemmértékre valami jól fut, nem érdekel, hogy pontosan mennyi, ez a jaj 5 fps-el kevesebb jaj, nem 40 csak 35, jaj nem 35 csak 30...csak buziskodás. Ha nem akad, nem lassú, akkor pont jó. -
DantesHUN #2035 Ja. Tuti. A VGA-ra nem emlékszem milyen volt, de a proci, és a ram az fix annyi volt. És jól fut rajta, a régi gépemet , nem rég oda adtam egy havernak, és pont a Witcher 2-őt tolja rajta. Persze nem minden ultrára véve természetesen. Szerintem olyan közepes beállításokkal, full HD-ben volt. Szóval igenis jól futott.
Kellet persze erős gép, a maximum grafikához, de az más kérdés. -
Dehogy ment jól, játszható volt de jónak nem nevezném. Persze a jó is relatív, van akinek 15-20 fps már jó, mert tud vele játszani van akinek meg a 40 is rossz. -
Über sampling vagy mi volt az. -
Prof William #2032 Azt hiszem egész jól ment csak volt egy grafikai opció, aminek a bekapcsolásához brutál gép kellett. -
Witcher2 azon a gépen? -
Rony94 #2030 "Az talán nem futott jól?"
Még régebben olvasgattam fórumokat és csak azt láttam hogy mindenki panaszkodott hogy nagyon erős gép kellett neki. -
Ja, futott low-n 20-25 fps-el. -
DantesHUN #2028 Az volt a witcher 2 alatt is. Az talán nem futott jól? Anno, Intel e2200-on 2 giga rammal, és 512-es VGA-val ha jól emlékszem, ami már akkor is öregecske gép volt. -
Rony94 #2027 A Dragon Age-et a Frostbite 3 Engine hajtja (ami köztudottan szuperül lett optimalizálva), ezt meg a RED Engine fogja. Két külön dolog, nem lennék annyira bizakodó. -
DantesHUN #2026 Ja, az az egyik legjobb novella volt a Hófehérke sztori átültetése. Abban a novellában egyébként is minden benne volt, remek witcher-es sztori, ahol hiába tesz Geralt elvileg jót, mégse jó a vége.
De Cirri kezdő sztorija, már úgy értem, amikor még meg se született, a végzettel, meg az oda ígért gyerekkel, is ilyen népmesei elem. Meg van, egy sztori, amikor egy herceg egy sellővel akar összejönni-ez meg a kis hableányra utalás.
Gépigény. a Unity, és a GTA V is elfutott, rendesen felhúzva. Csak nem lesz gond. -
Ezért tök felesleges kétszer annyi pénzt adni. Volt már erről korábban téma ez és ott nyitotta fel valaki a szemem egy részletes cikkel (amit most nem találtam meg csak a lenti táblázatot), hogy nem kelll a100k+ hufért venni i7et ahhoz, hogy kihajtsa a szart is a kártyából.
GTA5
1920x1080, FXAA, Max Settings, Titan X GPU Low/Avg FPS
Core i3 4130 (3.4GHz, two cores, four threads) 28.0 / 42.4
Core i5 4690K (3.9GHz, four cores, four threads) 40.0 / 67.6
Core i7 4790K (4.4GHz, four cores, eight threads) 35.0 / 69.0
Core i7 5960X (3.2GHz, eight cores, 16 threads) 35.0 / 74.9 -
Hamarosan kiderül, de bármibe fogadok nem lesz 60 fps ezekkel a beállitásokkal. -
Prof William #2023 Igen abban volt. Annak a tükrében nem biztos hogy bruksza mert annak egy ilyen szárnyas fekete leples-denevér az átváltozott alakja.
Amikor Geralt a regényben találgatott hogy mi lehet felsorolt vagy 3-4 féle vámpírt (Mora? Alp?) aztán rájött hogy a legroszab... a bruksza.
Amúgy nagyon bírtam, hogy az első és második kötet novellái között volt jó pár kiforgatott népmese...
Pl amikor királylányt befogadják a törpék, aztán királylány meggyőzte őket hogy a bányászat helyett, ma az útonállás a menő és rettegett rablóbanda lettek. :)
Gépigényhez meg... a Dragon Age: Inquisiton ultrán akadás nélkül futott... Ez azért bizakodással tölt el. :) -
Ra1n #2022 Remélem hogy jól fog fogyni pc-n és fog készülni egy only pc enhanced (lévén attól a nextgenek bedöglenének) ami a 2013-as látványt tartalmazza,arra is vevő leszek.:-) -
DantesHUN #2021 Elméletben hasonló a gépigénye mint a AC: Unity-nak. Persze ez nem jelent semmit, és nem is érdemes összehasonlítani, de ha tényleg olyan gép kell hozzá, mint a Unity-hoz, hát magas kicsit, de simán jól futott. -
Ra1n #2020 Illetve az is kérdés hogy ez a táblázat 60fps-re van-e lőve,mert ugye arról volt szó hogy maxolva egy 980 60-al viszi fhd-ben. -
Ra1n #2019 Nem jelent a proci és a ram semmit, játékokban egy 3570k szinte azonosan teljesít azzal a szörnnyel jelenleg.
Az ennél gyengébb i5-ösök és amd procik a kérdésesek amik nem tudják kihajtani a vga-t,de az meg user hülyeség ha gyenge proci mellé valaki highend vga-t tesz. -
Annak tükrében ,hogyba full hd maxhoz 980- kell és ez a butitott Witcher 3.
Ezt szívesen megkérdezném a fejlesztőktől hogy akkor azt a 2013-as brutál Witcher 3-at ugyan mi a jó anyámra fejlesztették?? Értem én hogy a konzolt gyengének vélték ,de milyen pcre tervezték mégis.
Szerintem totál bullshit az egész... -
MInden~ benchmark test alatt OP ram és proci kombót használnak, ami szerintem nem olyan lényeges, csak legyen i5 meg 8 giga és kéne highon mennie~ -
Tibbbor #2016 Ok, rendben van, GTX960-hoz azt írja: High-on elfut majd. Csak aztán később vettem észre, mi van a táblázat alatt:
"Intel i7-5960X, 16GB DDR4 RAM, The Witcher 3: Wild Hunt Game Ready GeForce GTX Driver..."
Akárcsak az életbiztosításoknál, itt is az apróbetűs rész a lényeg...
-
DantesHUN #2015 Ha jól emlékszem a kiforgatott Szépség és Szörnyeteg novellára a könyvből, ahol a vámpír csaj végülis szerette a szörnyet, vagy nem? Ez volt a végén a lényeg. -
nvidia kártyákon hogyfut majd -
Sith #2013 Jah.."Ha azt nézzük a bruksza csak egy ártalmatlan lény aki vért iszik és embereket öl hogy életben maradjon, szal semmiben sem különbözik az emberektől"
:) -
Nem is csodálom, mert nem egy átlagos vámpírok. -
Prof William #2011 Geralt könyvekben is Bukszákkal (vagyis egy brukszával) szenved meg a legjobban. (Már ha ez az volt.)
Maga a videó hangulatos volt. Jól bemutatott egy átlagosnál valamivel nehezebb Witcher feladatot. -
Ezt a marhaságot valami tudatmódositó hatása alatt írhatta... -
Evoluti0N #2009 Jól megfogta lényeget. Nekem is tegnap pont az jutott eszembe, hogy milyen szomorú pillanatként jött át, amikor visszaalakult és meghalt. -
-
Gamekapocsot egy comment a videóról:
"Tökéletesen bemutatja a witcher lényegét. Ha azt nézzük Geralt egy kegyetlen szörnyvadász aki kíméletlenül elpusztítja a szörnyeket pénz fejében, hiába kedveljük annyira és változik meg a játék folyamán ez a witcher szakma amihez tartania kell magát. Ha azt nézzük a bruksza csak egy ártalmatlan lény aki vért iszik és embereket öl hogy életben maradjon, szal semmiben sem különbözik az emberektől és ezt a video nagyon jól átadja, főleg mikor halála pillanatában egy könny lecsurog a szeméből."
-
Elvileg a szörnyek bundája lesz élethűbb, mert arra hegyezték ki, nem pedig az emberi hajra. -
Prof William #2005 Na de cserébe milyen szép lesz már Yennefer, Triss és Geralt haja? Az már bőven megéri a diavetítést. :)
Mellesleg a GOG galaxyn lejött a preload, de a beállításoknál még csak az angol nyelv van. Vagy majd játékon belül lehet nyelvet választani? Vagy esetleg a nyelvi csomagok majd 19-én jönnek? -
Ra1n #2004 A konzolűknak köszönhetően nem sok... -
Kíváncsi leszek hogy high és a max között mi a különbség. Szerintem leginkább csak az atom brutál élsimítás lesz szembetűnő nyamegahajfizixszTM -
TomStorm #2002 Lefagyott loading screen-nél,konzol restart:DD -
Az engine képes lenne erre, de a játék nem fog így kinézni. -
Evoluti0N #2000 Kíváncsi vagyok, hogy ez a nagy Nvidia reklámozás, haverkodás után hogyan fog futni AMD kártyákon. -
Jó, hát boxon is rohadt jól néz ki, de azért lehet még vergődni a butításon :)