7978
  • MerlinW
    Sajátot használnak.
  • Bucser
    Sorry kozben megneztem a nyito posztot:)
  • Bucser
    Cryengine-t hasznalnak?
  • Malakai
    Hogy nem csináltak egy hang próbát he... :P
  • isten3333
    Constellation videó: http://www.youtube.com/watch?v=76UF2gnLKho
  • DylanTJ
    Én úgy tudtam, hogy minden hajó ami bejárható, elfoglalható is... De annyi infó kering, és annyi változtatás történhet még időközben, hogy majd kiderül. Mindenesetre szerintem úgy lenne a normális, ha elfoglalhatóak lennének.
  • EnxTheOne
    Szerintem az jó ha a legerősebb hajók száma korlátozva lesz, igy nem lesz belőlük sok, de ha megjelenik 1 akkor nagy tűzerőt képvisel.

Pl. star warsban se lett volna olyan lényeges a halál csillag ha a terroristáknak lett volna belőle 50db, a birodalomnak meg 120db
  • Caliph
    nem láttam sehol hogy ellenséges korvett elfoglalása lehetőség lenne a játékban. persze lehet én futottam át rajta
  • [NST]Cifu
    100-200 óra a roppant kevés (napi 4 órával 1-2 hónap), egy hónap után már falkákban mozognának a korvettek...
  • DylanTJ
    Nem fontos megvásárolni... Ha egy jó kis csapat összegyűlik egyszerűen csak elfoglal egyet! Persze ahhoz is kell majd tűzerő. Nem is kevés.
  • mindero
    Remélem nem :)
    Pont az a jó a játékokba h nem kell 20.000 évig gyűjtenem egy "jahtra", hanem 100-200 óra játék után meg tudom venni. Bárcsak ez az mmo opcionális lenne...
  • Torzonborz
    ja ha még nem láttátok volna :

kifejezetten tetszik.
  • Malakai
    A nagy dögök ára tuti guildekre lesz belőve, tehát egyedül soha nem szeded össze rá a zsetont.
  • Torzonborz
    az a mondás jelenleg hogy minden ladikot meg lehet szerezni ingame is. mondjuk az jó kérdés hogy mennyi ideig tart .
    meg az online résznél nem tudom milyen gazdaságot terveznek és nem lesz e rossz hatással e rá.
  • [NST]Cifu
    Az eddigi hajókat is mind meglehet venni pénzért. Szóval akár majd meg lehet venni in-game currency-ért is talán. Az más kérdés, hogy egy egész guild gürcölhet majd az áráért pár évig... :)
  • Torzonborz
    Remélem hogy nem , elég az amit jelenleg meg lehet venni bár azokat is ugyan úgy meg lehet majd szerezni szóval aki nem akar érte fizetni az gyűjtögethet is . :)
  • mindero
    Szerintetek a nagyobb hajókat (Idris, Constellation) meg lehet majd venni játékpénzért is? Mert a legújabb update-ben írták h pl játékegyensúlyi szempontból az Idris katonai fregattból csak 100 darab készül, a polgári változatból meg 150.

Mondjuk nem tudom mit fog csinálni az aki kiperkál 80ezer forintot egy ilyenért. Gyalulja utána a kicsiket? Olyan cheat szerű az egész nekem... Elvész a játék szépsége a gyűjtögetés, az hogy egyre nagyobb cuccokat tudsz venni, fejleszteni. Bár mindenki másképp játszk :)
  • Rotcsa
    Akkor igen jó kis játék lesz! :)
  • Malakai
    Vannak a csapatban többen is, meg persze a Freelancer (és Wingcommanderek) atyja Chris Roberts. Nem véletlen az sem, hogy az egyik hajógyár a játékban az Anvil Aerospace. :) Digital Anvil volt a "volt freelanceresek" cége.
  • Rotcsa
    Ezt a game-t a freelanceresek készítik, igaz?
  • tutituti
    innen érzem az ionágyú hajnali illatát!

/rohadtul várom
  • mindero
    Azért ha valaki ettől nem csorgatja a nyálát 2 évig akkor semmitől:
    Contellation (Firefly ;)

Alig várom h Jane, Wash, Zoe nevű kompániámmal kalandozni kezdjünk...
  • [NST]Cifu
    Várd ki a végét. :)
    Lehet, hogy szép lesz, de alig fog futni.
    Lehet, hogy szépen fog futni, de akkor nem így fog kinézni.

A legfőbb kérdés viszont az lesz, hogy majd a netkód milyen lesz az online változatnál.
  • Pares
    Ez a játék valami egészen elképesztően néz ki, mintha az álmom válna valóra... :D A kérdés csak az, hogy milyen gépen fog ez futni... :D
  • Torzonborz
  • Torzonborz
    moaaarrr pikcsörz
  • Titan
    zsír!
  • Torzonborz
    Roberts shows off Star Citizen's Freelancer ship
  • Malakai
    Ja, korábban marhaságot írtam ez az Austin GDC-n volt, szóval frissen került fel októberben, tehát nagyjából itt tart a játék ma is. :)
  • Starfarer
    Az alpha gameplay alapján, ez pont hogy ellentéte lesz minden konzolszarnak, ami az utóbbi 10 éveben ellepte a piacot, szal már azt sem bánom, ha online lesz a fő profil.Innetől lett várós igazán.
  • Malakai
    Ja ez nem új, a régebbi 1 órás előadásból lett kivágva.
    GDC-n volt márciusban, de a videó tudtommal csak a hivalatos bejelentéskor került fel.De ez egyébként lényeges is, ez ¾ éves anyag már.
  • radical
    Alpha gameplay
  • Torzonborz
    ha még egy mission location-t instance-ol az még nem gáz. csak akkor ha teljesen elszigetelt azaz nem eshetnek az ember nyakába bizonyos "jóakarók" :D
  • Jockey
    barmi ami instance-lt mar magaban hordozza a veszelyt, hogy korlatozni fog..nem tetszik..
  • Torzonborz
    ez az instance-olt csata azért még lehet jó már ha olyan hogy maga a terület ugyan külön van a világtól de azért beeshet oda más játékos is.
  • Malakai
    A korábbi szöveg alapján a csatákat instanceban fogja nyomni, ha minden igaz, hogy a szerver elbírja azt az adatmennyiséget, amit át kellene küldeni ennél a részletességnél.
    Úgy álltalában a kereskedést, repkedést valószinüleg valami központi szerver fogja kezelni.
    De ez is olyan része, ami még nagy homály.

Ezt a Chris Roberts előadásra alapozom, ha azóta pontosították, akkor jöhet a forrás. :)
  • Interstate 95
    Ha nyilt vilagban fog jatszodni ez az egesz, akkor meg lehet ugy is oldani hogy a szerveren player limites layer szobak lesznek, es mindig beadja majd korulotted a hozzad legkozelebbi playert a jatek.
  • Torzonborz
    szerintem tuti régiókra lesz bontva ( EU/US ) és több server egy régióban. már csak a harcrendszer miatt sem menne EVE-s megoldás.
  • [NST]Cifu
    Nagyon kiváncsi leszek én erre a dologra, azt nem tartom valószínűnek, hogy az EVE-hez hasonlóan egyetlen szerveren dekkolna az összes játékos, mert azt egyszerűen nem bírná el a netkód (akármilyen netkód is legyen).

Szóval akkor vagy több szerver lesz, vagy pedig instalszolni kell ezt a játékot is....
  • Torzonborz
    Nem pont erre értettem. A Star Citizen egy perzisztens világban játszódó scifi mmo ami mellesleg szimulátor jellegű.
    A WoT meg egy instanszolt rendszert használó eksünsúter.