7978
-
Coral Springs #203 Ja, így már más. -
#202 Köszönöm. -
#201 Nem lesz ingyenes, jelenleg a legolcsóbb digitális előrendelői csomag 40$. -
#200 Áhh, nem tudok írni, este van. Szóval a játék ingyenes? -
#199 Bocsánat a kérdésért, ma a játék ingyenes? -
Volfram42 #198 Igen, kapsz egy űrhajót amit majd a játékban is meg tudsz szerezni ingyen. -
#197 A legdrágább hajó (Idris) 1250 dollár és igen, csak játékbeli űrhajót kapsz... -
Coral Springs #196 Az árakat hogyan is kell értelmezni a hivatalos boltban ? Veszek egy űrhajót, és postáznak mellé egy méretarányos modellt ami kilóg a szobámból ? Vagy több tízezer forintért kapok néhány textúrát, azt ennyi ? Nem értem. -
Volfram42 #195 Kiírták a következő mérföldkövet. 19 milliónál lehet saját bázisunk. Meg kaptunk egy jó hosszú levelet. -
#194 OFF: X3 Rebirth (nov 15.) -
#193 Inkább húzódjon el a megjelenés de cserébe kapjunk minőségi terméket. Ezzel a módszerrel meg erre megvan az esély mert így mindent rendesen ki tudunk tesztelni. -
#192 Abból jó esetben is csak játszható alpha lesz jövőre szerintem.
Bár kíváncsi vagyok ez a "minden modult csiszolunk mielőtt továbblépnénk" munkamenet mennyire fog menni nekik. Mármint oké, hogy így tudnak mutatni a támogatóknak kipróbálható dolgokat, mint most a hangár, de ez még visszaüthet nekik, ez a módszer jól hangozhat, de belegondolva simán elhúzhatja a munkát, főleg aimkor egyre több modul lesz már. De az alpha/beta jelzőket is újra kell értelmezni, hisz minden modult egy kb beta állapotba fejlesztenek önmagában, hogy lehessen mutogatni, tehát mikor elsz alpha a játék? :)
Na mindegy, ennyit egy kis pesszimizmusról, egyébként én is várom nagyon és reménykedek, hogy nem törik a bicskájuk ebbe az ambíciózus projectbe. -
#191 Elvileg - ha nem csúsznak - jövőre jelenik meg , szóval addig szerezhetsz hozzá jó gépet. ;) -
#190 Szerintem még futtatni se tudom majd. -
#189 Komolyan, ez lenne A(!) játék számomra, csak sajnos hardveres hátterem nincs és szerintem 1-2 évig még nem is lesz, hogy teljes fényében élvezhessem.
Pedig ha a játékot max. grafon + Oculus Rift-tel tudnám játszani lehet elsírnám magam az örömtől. -
Volfram42 #188 Megjelent egy új bolt, ami majd integrálódni fog a játékba, a planet modullal. Itt a tájékoztató róla: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13234-Letter-From-The-Chairman-Hangar-Store-Launched -
Volfram42 #187 Mondták, hogy semmi nincs még optimalizálva. Folyamatosan fognak patch-elni. Azt írták ez egy pre-pre-alfa. :) -
radical #186 Bejutottam végre, hát azt kell mondjam hogy az Aurora tényleg kicsi.
Pilótafülke meg egy hálókabin és kész. Hamar kell szereznem valami nagyobbat. Grafika nem rossz, bár 4 magot és 7950t fullra terheli. -
#185 Azt írták fórumon, hogy erős hardver kell hozzá de azért nem gondoltam, hogy 30 körüli fps értékeket fogok látni :D persze fognak még ezen finomítani gondolom és remélem is :D -
#184 Én ebben kizárólag kreatív munkát látok, technikai semmi nincs benne. Ha megvannak a modellek/textúrák, egy hét alatt összedobom ezt a Cry editorral. -
#183 A durva inkább az, hogy egy Radeon 7950 OC mellett is csak 35-45 fps van, pedig túl izmos élsimítás se lehet aktív, hiszen elég recések az élek. Oké, nyilván még messze nincs optimalizálva, de egyetlen vadászgép, egy majdnem üres hangárban. Még a fények sem valósak, jól lehet látni 3rd person view-ban, hogy pl. a padlón lévő fények nem világítják meg pilótánk lábát... -
#182 köszi a választ -
#181 Na most beengedett , elég gyorsan betöltött mindent . Jól néz ki bár tényleg nem lehet sok mindent csinálni. Viszont a gpu-t tényleg elég rendesen fűti , most 64 fok ( gigabyte 7870 OC ). -
Volfram42 #180 A legkisebb(azt hiszem Digital Scout) is beenged, de a dogfight modulba és az alfa/beta-ba már nem. -
radical #179 nektek mennyivel jön a patch? nekem az 50 megás netemen 280kbps...
update: ujrainditottam a klienst most meg szedi 3.8 MBpssel
-
#178 Digital Mercenary pack , 40 dodó . Ehhez jár alpha/beta acces. -
#177 Te hoztad fel a témát, arra érdekes mód volt időd ? Akkor erre is legyen és válaszolj. -
#176 menyi legolcsóbb amiért lehet vele most tolni? -
Coral Springs #175 Az egyetemes baromságaidra még is mit kéne reagálni ? Ha szétbasz az unalom keress másik vitapartnert, nekem erre nincs időm. -
#174 Továbbra sem megy az értelmes válasz , ugye ? -
Coral Springs #173 Igen, szénné égettem magam. Remélem nem gondolod komolyan a butaságaidat. -
#172 Ebben semmi megmondás nincs , csupán tény hogy egy közösség előtt égetted szénné magad. Hanyagolni meg max akkor hanyagolok valamit ha úgy döntök vagy egy moderátor megkér rá. Ezekkel a beírásokkal meg saját magad teszed továbbra is nevetségessé. Arról már nem is beszélve hogy válaszolni nem bírsz rá értelmesen csak terelsz. -
Coral Springs #171 Megmondtad a tutit barátom, igazad van. A kérdéseidet meg hanyagold a jövőben, nehogy te legyél majd a nevetség tárgya. -
#170 "Pár hónapja én a War Thunder -ben szerettem volna egy magyar klánhoz csatlakozni, ennek viszont balhé lett a vége"
Aki ott volt tudja mi történt és miért , ne akard magad itt is nevetségessé tenni.
Egyébként meg ha ennyire nem szereted a Magyar embereket akkor mit keresel itt egy magyar nyelvű oldalon/fórumon ? Miért nem mész el innét ? -
Volfram42 #169 Nekem a többszöri próbálkozás jött be. Általában negyedszerre sikerül. -
#168 Valakinek van még rajtam kívül login gondja ? Nem igazán akar belépni launcher indul login megy indítanám elkezd tölteni lodaing aztán Connection Error-t kapok és viszlát. Fórumon is rengetegen írják, hogy nem megy de megoldást nem igen találtam mi lehet a baja. -
Coral Springs #167 Azért mert a magyar (új generáció) már nem az összetartásra lett nevelve, mellesleg a legarrogánsabb, legbunkóbb nép Európában. Ezért is fog ez a már amúgy is szétzilált nép, hamarosan teljesen eltűnni a Föld színéről. Pár hónapja én a War Thunder -ben szerettem volna egy magyar klánhoz csatlakozni, ennek viszont balhé lett a vége, én pedig egy csehszlovák klánban kötöttem ki. Háth erről ennyit. Vagy akár a haveromat is említhetném, aki tegnap a Burnout Paradise során magyarokkal szeretett volna játszani, de miután felcsatlakozott a szerverükre (élő szóban) azzal fogadták, hogy hogy mert oda bejönni, leidiótázták, majd szanaszét baszták a kocsiját. Lépett is onnan a francba, és lévén hogy tud németül csatlakozott egy német brigádhoz, megkérdezte hogy zavar-e, a németek pedig még örültek is hogy egy magyar is van a szobában. Na kb ez az a kategória, ami nekem már túlhaladja az intelligenciámat, de hogy őszinte legyek nem is akarom megérteni. -
Volfram42 #166 Ezt a választ vártam. :) -
#165 Összehozzuk azt majd ingame közösen Volfram ;) -
Volfram42 #164 Tudom én ezt nagyon jól. Attól még kár. Az én bajom, hogy sajnálok 45k forintot egy hajóra (Constellation). Ezért is várom már nagyon a játékot, akkor majd megszerzem azon belül. Bár az a lifetime insurance eléggé csábító. A vége az lesz, hogy csak megveszem. Akkor haverokkal is lehetne csapatni egy hajón belül.