7978
  • MerlinW
    Írd le nekünk, szerinted mit jelent az hogy sandbox:) Illetve azt is, hogy hogyan nézne ki szerinted egy űrszimulátor, ami nem sandbox?:)
  • klman
    Ez most akkor azt jelenti hogy a single rész az nem lesz sandbox csak az mmo része?
  • Caliph
    Na sikeres volt a kickstarter,2014 körül jön a game,single campaign és ingyenes mmo résszel :)
  • Torzonborz
    nincs megállás , cél az 5 milla ! meg kell dönteni PE-t ! :D
  • radical
    Amúgy tegnapi tweet:

We just crossed the $2 million level! Star Citizen is "go"! Thank you for helping us reach this point... now let's hit the stretch goals.
  • Torzonborz
    bakeeeer most nézem és tényleg ....nem értem ezt :D
  • radical
    de tökjó. ugyanazt adják csak öt dollárral drágábban. :-/
  • Torzonborz
    35 dodós van még , az nem jó ? :)
  • radical
    hát vazz ilyen nincs! még volt egy darab 30 USDs csomag és mire regisztráltam amazonra elvitték előlem! :(((((((((((((((((((
  • Torzonborz
    40 dodóval beneveztem minap :) meglássuk milyen is lesz , elvileg alfa már nem olyan vészesen messze.
  • MerlinW
    Itt fizetsz 35-öt és megkapsz mindent. Játékot, kiegészítőket, stb. Ami oda van írva a 35-ös pledge-hez. Továbá játszhatsz majd az alfa és béta verziókkal is. Ha nem készül el a játék, visszakapod a pénzedet.
  • radical
    el tudnátok magyarázni hogy megy ez az adakozás? ha megveszem 35usdért az Early adopter digital packot az azt jelenti hogy megjelenéskor megkapom a játékot minden plusz pénz fizetése nélkül plusz azokat az extrákat amiket ott írtak?

illetve hogyan működnek a Digital Addon-ok? Ahhoz előbb meg kell venni a játékot?
  • Starfarer
    Látom, ma én vagyok a béna angolból, mert mindenáron murder incorporated sci-fi mmo-t kerestem a neten és nem EVE online-t :D

Az EVE-nek tudom, hogy megvan a maga hangulata, de engem a haverok nem győztek meg, mikor voltam náluk, és bemutatták a játékot, mondjuk ők bányásztak, hónapokat, azért hogy legyen jobb bányász hajójuk, hogy többet és gyorsabban tudjanak bányászni :)Tisztában vagyok vele, hogy 10xer több aspektusa van.Tény, hogy azt még én nem próbáltam.De ez a tréler hangulatos.
  • Torzonborz
    ez sandbox, nem wow "koncepció" ;) mondjuk a wow is csak copypaste :D
    egy próbát lazán megér ha még nem foglalkoztál vele mert nagyon jó játék de azért itt van van repetitív tartalom bőven. bár mire ezt az ember észreveszi és esetleg megunja bőven eltelik jó pár hónap. :)
  • MerlinW
    Weboldala

• Starfarer
    Most amúgy is van egy kis időm, akkor nézek róla gameplayt.Kösz.
  • MerlinW
    Eléggé megjelent... 2003-ban:) 10 éve működik, márciusi adatok szerint 400.000-en játszanak vele.
  • Starfarer
    És ez meg is jelent valaha?Vagy még mindig készül?Az a baj ezekkel, hogy amik pl a wow koncepcióra épülnek, azok dögunalmak már,amiben újítani próbálnak, ott programozási hiányosságok lépnek fel, vagy ami pl egyik sem a fenti kettő közül /pl sw: galaxys/ azt meg a kiadó heréli ketté, és csinál belőle hello kitty adventure island-ot, hogy a 3 évesek se legyen bonyolult, és plusz 50 ezer előfizetőre tegyenek szert, de e folyamat közben leszarják a fix 100.000-es, lelkes, kitartó játékosbázist.Szal pls ne sértődj meg hogy szkeptikus vagyok.
  • Bandras DaSilva #25
    Hát a hosszabb traileres videóban azt mondja, hogy lesz single playeres része is..mintegy kampány, ahol kapunk egy kis körítést meg történetet és ha az kész, akkor lehet menni a julti részébe.

Ha nem akarja valaki a singlet végigtolni az sem baj, mert az mehet rögtön multiba.

Gondolom majd ad a single bizonyos előnyöket ...mert ott egy katonai sztorit kapunk, aztán gondolom a végén visszavonulhatunk és mehetünk világot látni.
  • Garfield
    Ilyen egy ötlettelen és repetitív scifi MMO
  • Torzonborz
    Ja itt ha jól értettem a single rész nem arra vonatkozik hogy az mmo-n belül hanem teljesen különálló lesz ( mint egy rendes offline single játék ).
  • Starfarer
    A különválasztást ennek fényében támogatom.Mellesleg nem kerülte el figyelmemet, hogy lesz single része is,de sok mmo-nál elsütötték már, hogy hangsúlyos single,de 1 nem volt ami érdemben megvalósította volna,nem csak hangyahajszálnyival lett volna több a csoda single része egy herélt demonál.
  • Torzonborz
    Nnna mondtam , lesz single része úgy hívják : Squadron42. Szerintem érdemes lesz annak is külön topikot csinálni mert bár a játék 2 része bizonyos szempontból összefonódik de hosszú távon csak bekavarna egymásnak. Bár még ez sem teljesen tiszta mert beszéltek multiról is.

Mondjuk számomra az egész nagyon kétséges , mármint hogy lesz belőle valami. Oké kihagyják a kiadót és így spórolnak pénzt de 10-12 millióból megcsinálni ezt a 3 műfajt ...hát elég kemény fába vágta a fejszéjét Chris bácsi.
  • Starfarer
    Pont az a problémám, hogy szeretem az űrszimulátor műfajt, erre elrontják ilyen butasággal, mint az mmo életérzés,amitől égnek tud állni a hajam.És pont azért nem szeretem azt a műfajt, mert próbáltam, és nagyon-nagyon 5lettelenek és repetitívnek tartom.
  • Torzonborz
    már bocs de ha bejössz egy mmo-ról szóló topikba amit nyilvánvalóan azok látogatnak akik az mmokat szeretik Te meg kijelented hogy hát ez szar mert mmo akkor mégis mit kellene erre reagálni ? ha nem szereted a műfajt akkor ne reagálj. szimplán csak ennyi . nem azért mert Én mondom. azért mert ez - szerintem - elvárható lenne.
  • Starfarer
    Ne játszad már a sértődötted, én csak a te stílusodban válaszoltam a postodra.Jó hogy nem bannoltatsz ki egyből, mert a "nagytiszteletű torzonborz főmágushoz" mertem intézni egy hozzászólást.
  • Torzonborz
    Tekintve hogy ez az MMO részről szól így qrvára nem érdekel hogy szerinted az szar. Mondhatni kívül tágasabb. 0/
  • Starfarer
    Nem aggódok emiatt, sőt biztosíthatlak,a te véleményed ugyanúgy , ha nem jobban le van szarva.
  • EnxTheOne
    egyébént ezt irnám.
    Mielött megjegyezné valaki,
    igen, tudom hogy nagyon töröm az angolt. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hi, sorry for my bad english :D

What do you think about that if in the bridge there will be 4-6 controll panel for players?

One can controll the spaceship, use the warpdrives, manuvers etc (pilot)

Someone else can contoroll the cannons, torpedos (weapons officer)

Someone else can manipulate the shield. If there will be an inpact in front of the ship, he can convert X % energy from back shield to front shield to make it stronger. The shield bubble would be build up from 20-30 small shield panels, and all of them can controll of their energy

level

etc etc

And i liked to be a gunner in battlefront 2, and shooting with the cannons from a star destroyer. There will be arround 20 players controlled cannons. (This fun not for only 1 high rank member (weapons officer) in a clan) :D

So on the bridge there will be 4-6 players, +20 gunners somewhere in the ship, x small spacecraft pilots

And 200 marines if they are boarding <3
  • EnxTheOne
    Valami hiba van a hivatalos oldalon, vagy csak én bénázok és nem tudok topicot nyitni ott?

• Torzonborz
    Lesz belőle single is...

az meg hogy szerinted szar lesz mert hogy mmo nos szerintem itt senkit sem érdekel.
  • Starfarer
    Nem volna ez rossz, és várok már egy űrszimulátort, de engem elbuktak mint vásárlót 6 karakterrel, mégpedig a következőkkel MMORPG....E húzásuk alapján borítékolható hogy szar lesz, sajnos.
  • Torzonborz
    áááá nagyon várós cucc. +fav ezerrel. EVE jó játék merem állítani hogy minden hibája ellenére az egyik legjobb mmo ( scifiben meg sandboxban egyértelműen az ) de más mint ez , nagyon. Nekem abból mindig is hiányzott a "babám" :D Azaz maga a karakter. Itt ez meglesz.
  • [NST]Cifu
    Hát realizmusra van az ember igénye, akkor azt biztos nem Chris Roberts játékaiban keresi. Sem a Wing Commander-sorozat, sem a Privateer, sem a Starlancer / Freelancer nem arról volt híres, hogy akár csak a Newtoni fizikát is alapfokon elismerné. Mondjuk ehhez képest mókás, amikor a videókban teli szájjal magyarázza, hogy az RCS hajtóművek milyen reálisan vannak megvalósítva. :)

Ilyenkor előveszem inkább az I-War-t, vagy az Orbitert. :)
  • LeWyTy
    Ebben sem érződik a null gravitáció. Minden megáll ha nem megy a hajtómű.
    Forgás után nincs megállító erő, de ez megáll.
    Aki érti amit mondok az velem együtt örülne egy szimulátornak.
    Nem érdekel hogy még 2 év
  • Interstate 95
    ÁÁÁÁ kész vagyok. Nem túlzottan szeretem a scifit a realitása miatt, de ha ez kijön 100% vétel. Ráadásul MMO.
  • MerlinW
    A lényeget nem írta senki
  • Thomasovics
    csak megszűnt a kevés player szám miatt, hát kissé tényleg "kínais" volt a kezelőfelület de jó volt azért, ami meg utána jött asszem nexus conflict az meg nagyol elbutított lett
  • Thomasovics
    Black prophecy volt az
  • [NST]Cifu
    EVE Online? :)