7978
-
TokraFan #323 Szuper! Pénzéhes Chris Roberts jól alszik ma is! ;-) -
Bhalage #322 nincs gond nyúbi, vettem helyetted is hajót =) -
TokraFan #321 +1 -
#320 -
Micsu #319 ez igaz de ettől független kaphatunk mint ahogy kaptunk is már jó cuccokat kickstarterről, a kettő absz nem zárja ki egymást, nameg milyen címek is jönnek a közeljövőben (planescape2, obsidian rpg, star citizen, wasteland 2), csak a fele legyen jó
a hiszékenységről meg annyit hogy absz nem érdekel az a pár ezer forint még ha sose látom többet akkor sem (a kocsmában egy rendes kört lehet belőle kérni :D), akkor ha én így gondolkozom gondold el hogy azokat mennyire érdekli az a pár dollár akik 10x annyit keresnek mint én, az biztos hogy nem csöviknek találták ki ezt a rendszert -
Bhalage #318 26milla pipa -
#317 " Biztos az egerek hordták össze az elakadásjelzőt neked is a neved mellé..."
hatalmas x"D rég röhögtem ilyen jót. ^^ -
#316 Na már csak te hiányoztál. Biztos az egerek hordták össze az elakadásjelzőt neked is a neved mellé... -
Coral Springs #315 Miért kell mindenhol az okoskodásaidat olvasni ? -
#314 "Részemről téma lezárva."
Akkor most mégse?
Előfizetés? Persze többet tudsz te mindenről, ez legalább annyira igaz, minthogy te még nem vettél soha olyan játékot, amiben csalódtál vagy, hogy a téma részedről lezárva.
Egyelőre mindenki happy nem tudom miért kell itt mindenáron trollkodni.
-
#313 Nem tudom te merre jártál eddig, de én egy k*va szóval sem húztam le a játékot, de még csak nem is írtam egy mondatot sem vele kapcsolatban.
Csupán az előfizetés témát fejtegettem. A Kickstarter és egyéb üzleti rendszerekről pedig megkockáztatom, hogy többet tudok, mint te. -
#312 "Nem igen vettem olyan játékot amit másnak gondoltam, mert egész egyszerűen kipróbálom mielőtt megveszem"
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy elhiszi bárki is?!
"Szar lehet szemkötővel élni"
Szerintem meg az a szar ha úgy húzol le valamit, hogy semmit sem tudsz róla de ez legyen a te bajod. Nagyon remélem, hogy le is zártad a témát mert ez a fajta demagógia nem ide való. -
Bhalage #311 ertelek, lelked rajta mibe teszel penzt es mibe nem
mashogy latjuk a vilagot ^^ -
#310 "Szar lehet szemkötővel élni"
ööö itt a szemkötőt Te viseled... -
#309 Nem igen vettem olyan játékot amit másnak gondoltam, mert egész egyszerűen kipróbálom mielőtt megveszem.
"Kickstarter egy lehetőség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó."
Szar lehet szemkötővel élni, de nem célom sem a vitázás, sem az hittérítés. Örülök, hogy hiszel valamiben, és az boldoggá tesz:)
Részemről téma lezárva. -
#308 Lásd előző hsz-em. Az elvonatkoztatással kapcsolatban azt a 10-15k-t inkább költöm valami készre, ehetőre, ihatóra, asszonyra, gyerekre, bármire. -
#307 Nem is fogok pénzt fizetni érte. Ha elkészül, megjelenik és jó, akkor minden további nélkül kifizetem érte akár az 50€-t is. De amíg nincs kész addig kizárt. -
Bhalage #306 amugy biztos felreerthetoen irtam, mert engem nem a hangar erdekel, hanem a hajo :D bocs ha felreertettel, nem a hangart akarom nezegetni, hanem a 300i vmelyik valtozataval mielobb repcsizni o/ -
Bhalage #305 hat igen, ha porul jartal mar nem hibaztatlak, hogy nem vagy lelkes.
nagy mechwarrior-fan voltam, de a MWO meg se neztem. cksa kepek, forum, youtube. fura, de elsőre latszott rajta, hogy bukoág. sajnos
na mindegy en egyelore az SCt abszolut nem erzem, h bukta lenne szal meg lelkes vagyok és meglátjuk. ha egészet scrappelik a faszba es elmennek nyaralni a 50eurommal, akkor egeszsegukre, inkabb azt fogom sajnalni, hogy nem lett egy jo gamma, a penzt leszarom... -
Bhalage #304 ööö nézz már szét a RSI honlapon és nézz már meg pár videot, hogy mire megy a pénzed (segitek: nem a SEMMMIRE) :oo
amugy elvonatkoztatva a SC/RSI-tol 10-15k HUF a mai vilagban barmi szarra ugy elmegy, hogy eszre se veszi az ember. egy ilyen megelolegezes sehol nem szamit. -
#303 Mert, amikor a kiadó húz le egy olyan játékkal, aminél leígérték a csillagot az rendben van. Gondolom sohasem vettél még olyan játékot, amit másnak gondoltál mint, ami lett belőle. Kicsit ellentmondásos, amit írsz de te döntésed ha ez szerinted csak lehúzás akkor nem kell pénzt fizetni érte.
Kickstarter egy lehetőség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó. -
#302 Csak azt írtad hogy 300i-vel akarsz hangárt tekintgetni, már pedig a Discount Hangar klausztrofób terén és sötét falain nincs mit leskelődni, még a hajód se látod rendesen.
Viszont ha kendék a kastély kandallóit amúgy is bankókkal fűtik, akkor már egy 250 dolláros Rear Admiral LTI is beférhetett volna. LTI-vel az konkrétan egy hosszú távú befektetés, fizikai dobozos extrákkal együtt. -
#301 "Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért"
No ebből látszik hogy az egészről lövésed sincs. -
#300 A minimum alfás pledge 35 dollár Original Backereknek, akik gond nélkül átpasszolhatják neked. -
csanyigabor #299 Jól van törpokos, leülhetsz. -
#298 Én semmilyen termékért nem adok pénzt, ami nincs kész. Ennyi. Kickstarter meg a többi okos és jó dolog, de nem a felhasználónak, hanem a termelőnek. Kihasználva az átlagember hiszékenységét, rajongását, gyengeségeit mindenféle ígéret mellett bevételt termel.
Természetesen a mai napig sokan elhiszik, a "nekünk ez nem munka, hanem szeretetből készítjük ezt a játékot" és hasonló marketingdumákat.
Ez az egész egy jól kitalált rendszer, amivel 100%-ig a termelő/fejlesztő jár jól (kiadói mentesség, tőkebevétel, nincs hivatalos specifikáció, senkinek sem kell felelni).
Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért ebben a kapitalista világban, annak nem árt kicsit elgondolkodni:) -
#297 Javítanám annyiban, hogy nincs már 37$ az csak kickstarteren volt de 40$ van . :) -
#296 37$ és 40$ a két legolcsóbb megoldás amiben van alpha, beta hozzáférés + a játék ha megjelenik. Én akárhogy számolom sehogy se jön ki 14K-ra annyira nem szar az árfolyam egyelőre :P -
#295 Ez is egy megközelítés, de például én támogattam 60$-al a Piranha Games-t, hogy hát csinálják jóra a Mechwarrior Online-t. Nos, nagy csalódás lett belőle, no persze annyira nem rossz játék, de korántsem az, amit anno megígértek. Innen nézve én azért még Chris Robertsének sem vagyok hajlandó komolyabb összeget látatlanban megadni. Megvettem egy 35$-os támogatói csomagot, ennyit megér, de már ezt is erősen hunyorítva... Remélve, hogy a sok ígérgetésből sikerült azért mindent meg is valósítani... -
Bhalage #294 alpha es beta access es a teljes jatek plus egy hajo, nemi penz, insurance stb..
osszes wc-t, privateert, freelancert vegignyomtam, alap jatekok. nyomon kovetem a fejlesztest, videokat megnezem (wingmans hangar) a citizencon sztem fergeteges volt, miert ne vennek meg barmit?
14ezer egy nagy nulla nekem, nemtetel, es szivesen tamogatom a fejlesztoket, ugye tudod, hogy ebbol dolgoznak
jelenleg 25.5milkán áll a zsé, és ez jó! ha mindenki igy csoroskodna fanyalogni lofasz nem lenne ebbol a jatekbol soha, szerencsere nem igy van
nem dontottem amugy, hogy milyen gep lesz amugy a 300 tetszik, lofasz felszereltseggel, de jol nez ki es szeretem az agilis masinakat -
#293 14 ezret kiadni a Dicount Hangar megcsodálásáért? U mad bro? -
#292 -
Bhalage #291 lassan itt az ideje beszerezni egy 300i-t es megtekinteni a hangart -.- -
#290 Az igen :) -
#289 Jelenleg a bemutató videók eléggé pre-pre-alpha kinézetűek, nagyon sok dolog még nincs benne a játékban, csoda hogy működik.
Ettől független én drukkolok, végre egy szpésszim(és itt ne tessék DCS IN SPACE!-re gondolni) ami vállalkozik arra, hogy Star Wars/Trek szerűen hajón belüli FPS nézetből vezethető hajók működésbe hozására tesz kisérletet. Eddig mindig kizárólag "te vagy a hajó" alapon működtek a játékok Elite-től, EVE Online-on át, Elite Dangerous-ig mindegyik.
Én sírva fogok tapsikolni, ha egyszer eljutunk odáig, hogy a fegyverek által ütött lukon keresztül az ellenséges legénység megtekintheti a csata menetét kívülről is a vákuumnak köszönhetően. -
#288 a tervrajzok meghatározása szerint: auto-targeting rapid fire turret with 540-degree protection radius -
#287 Mintha valamelyik videóban lett volna szó róla, hogy képes "követni" a célpontot. -
#286 tök jó hogy ott a forgatható lövegtorony a tetején de használni nem használja:D -
darkling #285 Anvil Aerospace Hornet F7C -
Malibutomi #284 Black Prophecy nagyon bugos/lagos volt, és csak a harcról szólt, itt meg lehetsz felfedező, bányász kereskedő, kalóz, akár elszegődhetsz más hajójára melózni. Szóval egy egész univerzum, ahol rengeteg a lehetőség.