7978
  • Susarc
  • Jockey
    kurvara nem akartam, de a par hete raneztem a hivatalos oldalra es sajnos belementem a bongeszesbe..cutlas makett landolt ahangarba:-p
    azota megfogadtam tobbet nem nezem az oldalukat, mert nagy a kisertes:-p
  • Torzonborz
    Nem egészen . Ha jól emlékszem EVE-ben sem kapod vissza a hajó teljes árát. Itt választani lehet hogy hull-t vagy annak az árát kapod e vissza de minél többet lövik ki a hajódat annál lassabban kapod vissza , ráadásul még a hajó mérete is beleszámít ebbe.
  • Pluskast
    Értem, akkor ez gyakorlatilag olyan lesz mint az EVE online féle megoldás.
  • Malakai
    Egy nagy hajónál maguk az extra kiegek, fegyverek, modulok már mennyisége miatt is nem kevéss veszteség.
    Persze egy nagy hajót nem is egy játékos fog fentartani. :)

Jut erről eszembe, biztos lesznek igazán drága fegyverek, modulok, azokra vajon lehet majd biztosítást kötni külön?
  • Torzonborz
    Akik nov.26ig vettek ladikot LTI-t kaptak ( gyk soha le nem járó biztosítás). Az utána vett hajók is kapnak pár hónapnyit de ezt ingame is meg lehet majd kötni...ha nem felejted el.
    Mondjuk így "csak" a hull-t kapod vissza de az is több mint a semmi.
  • Bhalage
  • Bhalage
    vagy Lifetime Insurance van rajta, vagy a legdragabb pakkokhoz 6 honap insurance. amugy ha utana elfustoli akkor goodbye, igen.

de azt kell megerteni vhol, hogy nem a hajot vette, hanem a fejlesztoket es a jatek megvalosulasat tamogatta ezzel a penzzel..
  • Bhalage
    a cutlass nagyon fain, nem tudom subscribeolsz-e de mostani JumpPoint temaja. na szal az nekem is tetszik, de lattam nincs meg a jatekban, ezert nem vettem annak idejen azt.
    az a baj h az igazi repkedes meg kicsit messze van, mert nekem nagoyn tetszik a 300i, en nagyon terveztem egy 315i-t felfedezesre, de a dogfightban gyenge lesz, 325t meg nem veszek, mert minek 2 "harci hajo"
    a jatekban meg jo lenne egy kezdo explorer is...
  • Pluskast
    Ja egyébként ez felmerült bennem kérdésként. Mármint aki most drága pénzért (több ezer dollárért) megvett egy hajót és teszem azt a játékban szétlövik akkor elfüstölt egy valag pénzt?
  • Torzonborz
    Én upgradeltem az Aurora-t LN-re plusz még szerváltam mellé egy Cutlass-t aztán annyi. A többit majd ingame megszerzem.
    Azok akik tele vannak hajóval nem tudom mit csinálnak. Vagy nagyon gyorsan megunják a játékot vagy nem fogják érezni az igazi értékét a ladikoknak és sorban pukkantják el.
  • Bhalage
    en vettem egy hornetet, h legyen egy epkezlab hajom (plusz a digitalis cuccok alpha beta jatek stbstb ;o)) dogfightra is jo lesz, tobbi hajot meg majd a jatekba...

amugy nekem csak az a bajom azzal a sok emberrel akik minden hajot megvettek, hgoy megis mit fog csinalni a jatekba ? mertugye az egyik mozgatorugo epp a fejlodes lenne.. na mindegy mindnenki annyit pledgel amennyit tud/akar :D
  • MerlinW
    Azt látod ami éppen kész belőle. Hogy mi lesz egy szoftverből azt te meg nem mondod addig amíg az el nem készül:)
    Mi van akkor, ha holnap leég az RSI székház a teljes személyzettel és a játék egy hangár demo marad?:)
  • Torzonborz
    Mondjuk itt a pénzedért cserébe alfa/béta hozzáférést is kapsz , tehát látod mi lesz belőle.
  • TokraFan
    Én azt a hibát, hogy már előre költök egy játékra úgy, hogy még nem is láttam mit kapok majd, azt most játszottam el utoljára az X Rebirth-el. Jól meg is szívtam, egy rakás sza*r az egész. Pedig a videók szépek voltak...
    Majd ha látom mit kapok a pénzemért, akkor vásárolok. Többet nem b*sznak át a játékfejlesztők, egyetlen lecke bőségesen elég volt...Tanultam belőle.
  • Torzonborz
    Bengal class lesz az viszont ahhoz nem lesz elég egy ember. Még kész szerencse.
  • Caliph
    arra gondoltam hogy a harci hajók amiket irányíthatsz nem elég nagyok:D
    igen , tudom hogy lehet venni carriert is majd később,de erről ugye nem tudunk semmit.
  • Omlás
    "pewpew"
  • Torzonborz
    Mi az hogy lövöldék ? Nem csak pewpew lesz , mindkettőben Te választod meg az utad.
  • Caliph

nekem az a bajom mindkét játékkal,hogy lövöldék lesznek(igen tudom ettől még lehetnek jók)...most a x rebirth készítése kapcsán az emberek 90% ának első kérdése az volt hogy lehet e capitalt vezetni. Ha valaki egyszer megoldja hogy capital shipet lehessen vezetni egy játékban úgy hogy élvezetes legyen tarolni fog:)

• Susarc
    pre alfa game play!! durva
  • Micsu
    és ennek mi köze a star citizenhez?

• Torzonborz
    rossz topikba tetted...
  • Susarc
  • Torzonborz
    Na ja 35 dodó volt a legolcsóbb csomag , annyiért kapsz majd egy szóló játékot ( álá wingcommander ) és egy mmo-t . Hát ennél jobb ajánlat nem nagyon létezik.
    Az meg hogy ki mennyit költ rá...saját dolga. Én speciel örülök hogy vannak ilyen emberek mert emiatt bővült ki a játék fícsör listája ennyire.
  • Omlás
    Én anno a legolcsóbb csomagot megvettem amihez jár az alpha és beta hozzáférés + ha megjelenik akkor megkapod a gamet stb 40$ volt akkor volt is rá keret és sokkal olcsóbb amúgy sem lesz a játék szerintem ha megjelenik. :)
  • Susarc
    pár hete én is majdnem vettem egy hajót:P aztán rájöttem ,ugyan minek? hogy rohangásszak a hangárban? ez a játék még vagy 2 év szerintem mire kijön addig meg elég nézegetni mások videóit a hajókról:)
  • Omlás
    Általában így van ez minimális PR mellet is ha felkelti az érdeklődését az adott cucc az embernek eléggé rá tudnak kattanni :D
  • Malakai
    Gondolom nem nagyon néztél kickstarter projecteknél a pledge lehetőségekre, általában vannak ilyen mértékű lehetőségek, legalábbis nagyobb projecteknél és sokszor el is kelnek.
    Szerintem ezzel semmi baj, a játék nem ennyibe kerül, csak van lehetőség ekkora mértékű támogatásra, amiért xy extrát kapsz.

Az egy picikét aggasztó lehet, hogy mennyi mindent lehet ilyen csomagokkal most megszerezni, ami persze azt is jelenti, hogy nagyon sok játékóra, rossz esetben "grindelésre" lesz szükség, hogy az ember valamire összeszedje a pénzt ingame. Tehát ugyanaz a helyzet, mint f2p játékok esetén, hogy a játékmenetet befolyásolják ezek a valódi pénzes vásárlások, kérdés, hogy majd mennyire.

A másik, hogy a videókat elnézegetve youtubeon kicsit aggasztóan belelovalják a hypeba magukat emberek. Remélem nem fog ez visszafele elsülni.
  • Omlás
    Részemről klinkikai eset kategória :D de hát ha van neki had költse belegondolni is durva hogy van akinek ez a legnagyobb gondja hogy ma mire költsek el 15000$-t... :D
  • Susarc
    jó persze láttam már neten ,hogy ilyen arab gamerek 30-50 ezer dollárokat adnak 1-1 youtuber gamernek,de ezek iszonyatosan kirívó dolgok!
    nem mondhatod,hogy nem dobtál egy hátast mikor megláttad....:P:)
  • Omlás
    Most őszintén honnét tudod menyi pénze van ? Lehet hogy röhögve zsebből kifizeti a 15000$-t mert neki nem számít te ettől még ráncolhatod a szemöldöködet... Én sem tartom normálisnak a dolgot de hol érdekel ? :D Ha erre akarja költeni pénzét költse senki nem kényszeríti rá. Ha meg a kajapénzt költötte rá akkor így járt.. Az eredmény ugyan = totál nem érdekel :D
  • Susarc
    nekem sok? 25 éve nem hallottam róla,hogy akár a tizedébe is került volna egy játék...az rohadt sok pénz 12000 euro! ez egy komoly cég vezetőjének is több havi keresete! még az 1500 dollárt vagy 1200 eurót is észveszejtőnek tartanám:)
  • Omlás
    Neked sok ő meg gondolom meg sem érzi a készítők mint opciót felkínálják az, hogy ki él vele azt mindenki maga dönti el.
  • Susarc
    15.000 Dolláros csomag?? NOOORMÁLIS EZ?? az oké help a fejlesztőknek,de ez pofátlanság! a világ bármelyik országában ezért a pénzért egy 2-3 éves újszerű BMW-t vagy Audit kapsz nem egy virtuális űrhajót egy számítógépes játékban! kicsit elszaladt a paripa a készítőknél....sőt megmerem kockáztatni még lehúzás is lehet a dologból.....
  • Coral Springs
    Nagyon bírom a csávót, meglepett hogy erről a játékról is fog bemutatókat csinálni.
  • Susarc
  • radical
    Ma Aurora LX upgrade van 5 dollárért.
  • TokraFan
    Ezzel egyetértek. Ha a játék amit letesz az asztalra, kiváló lesz, akkor én is leszarom, hogy emberileg milyen nagy egoista iiritáló marha. Wing Commander 1 óta ismerem az ürgét és játékait.
    Mivel sajnos X rebirth egy kalap szar lett, jelenleg az SC maradt reménysugárként és az új Elite. Ez utóbbi csenben készül, viszont kvázi Braben-től ered az egész műfaj, nem ma kezdte az öreg. SC-nél csak attól tartok, hogy túlságosan arcade lesz, mint a többi CR játék. Szeretem, ha egy játék nem csak abból áll, hogy állomáson felveszem a küldetést és onnantól egy arcade lövölde az egész. Remélem lesz kiterjedt gazdasági motor.
  • s1lkforrent
    Azért az erős túlzás hogy Chris Roberts pénzéhes lenne, lévén ő már 10-15 éve hülyére kereste magát a játékaival, semmi értelme nem lenne _csak_ a pénzért csinálnia. Simán elmehetne egy nagy kiadóhoz ennél nagyobb költségvetésből valamilyen játékot készíteni, mint industry veteran, csak az nem olyan lenne, amilyet _ő_ megálmodott!

Az már inkább esélyes, hogy újra eluralkodott rajta az egománia és az exhibicionizmus, újra középpontba akar kerülni.
    De ezt pont telibeszarom, ha ezzel elhozza az űrszimulátorok új reneszánszát.