7978
-
#163 Egy nagy klánt ( de itt inkább corpot ) mindenki tud működtetni...mi is. Csak van még mellette több kisebb is . :D
Ezzel http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1350330453szerintem semmi gond nincs. -
#162 Központi szerverről mennek az adatok, szóval nem, csak azt a hajót látod, amivel valójában is bírsz.
Ami a guild dolgot illeti, szabadjon megjegyezni, hogy egyfelől nem csak a Magyaroknak vannak ilyen gondjai (láttam ár Ausztrál belharcot EvE-ben :D), másfelől pedig az vesse az első követ a játékostársaira, aki képes arra, hogy saját maga dolgait teljesen a mások, illetve a guild dolgai mögé helyezi. -
radical #161 Hangart nem lehet meghackelni hogy mutassa az összes hajót? Nem vagyok még otthon nem tudom tesztelni.
És egyébként minden MMOban az van hogy az összes nemzet tud egy nagy klánt működtetni, míg a magyarok szétaprózva ezerfelé senyvednek... -
lammaer #160 Persze, nem mindenki mindenki ellen, de míg mondjuk létezik agy orosz vagy nagy bulgár corp/szövetség, a magyar corpok százfelé szakadtak és mindenféle múltbeli sérelmek miatt még az újoncokat is belehúzzák a "velem vagy ellenem" kategóriába.
Pl azért mert TASE-s voltam még akkor amikor a Sio gyerekek még sehol sem voltak, mi engedtük be őket a trial accal és tanítgattuk őket a bányászás rejtelmeire - csak egy kerbir baráti tásaság volt Baal Kain vezetésével- itt a fórumon is pl folyamatosan kaptam az ívet egyesektől, mert ugye a corp historyban ott van. Ergó én Tasés fasz vagyok :) Tiszta gáz :) -
#159 Ott sem gyűlöli egymást mindegyik :P régen volt nagy RAX-TASE szájkarate...aztán a TASE megszűnt és érdekes mód pár tag átment RAX-ba :D -
lammaer #158 És jó EVEs szokás szerint a magyar korpok a végletekig fogják gyűlölni egymást :) -
#157 Ha jó lesz a játék akkor szerintem lesz több magyar corp is lásd mint EVE-ben is.
Szóval nem tudom mennyire lenne értelme 1 központi magyar szerveződésnek. -
radical #156 Amúgy van már valami magyar klán szerveződés?
Eddig elért srech goalok. -
radical #155 Auroram van, az alap verzió. Volt akció amiről lemaradtam hogy 5USDért lehetett upgradelni LXre. De azt irták hogy imgame lehet mad pénzért upgradelni, nem tudja valaki hogy mennyi lesz majd?
Ohh fuckit inkább veszek egy Constellation-t... -
#154 Akkor lesz több hajód jelenleg, ha veszel, amit per pillanat csak valós pénzért tehetsz meg... -
Volfram42 #153 Jó lett. Kár, hogy csak egy hajóm van. Várom, hogyan bővítik a modult. Elvileg folyamatos frissítés lesz hozzá. -
#152 innét lehet tölteni :
https://robertsspaceindustries.com/hangar-module
Méret 3 Gb. -
Volfram42 #151 Lehet szedni a hangát modult! -
Renegade #150 azért jók az ilyen erősen tükröződő képernyők, mert az is remekül látszik amikor a cameraman unalmában fikázik/kiszedi az ebéd maradékát a fogai közül -
#149 Az komoly :D
Amúgy tényleg nem kell elfelejteni, hogy itt nincs milliárdos kiadó a háttérben, ergo fent kell tartani a folyamatos figyelmet a projectek kapcsolatban különben nem lesz lóvé amiből fejlesszenek. Egyrészt ki kell szolgálni infóval akik már megvették másrészt az új vásárlókat is meg kell fogni valamivel.
Számomra ebben semmi zavaró nincs tök logikus az egész. -
#148 még egy videó :
http://download.gamespotcdn.com/d6/gsc/2013/08/169_star_citizen_dream_garage_082513_hd.mp4 -
Volfram42 #147 /off Na ja van benne valami. Elon Musk viszont letett már elég sok mindent az asztalra, remélem folytatja is. -
Renegade #146 nekem semmi bajom a személyi kultusszal, ha van mögötte tudás,tartalom, ha odaveri az EVE gazdaságát, Mass Effect hangulatát, meg szebb lesz mint a Wizard of wor, akkor akár én nagyságos úrnak is szólítom. :)
na megyek megkeresem az Elon Muskos bögrémet :) -
Volfram42 #145 Semmi jogom megmondani kinek mi tetszen. Nekem bejon a sok hiranyag. Az porget a szamlalot. A szemelyi kultuszt nem szeretem en se. Atlatok a marketing reszen, ee sokan szeretik es kell egy reklamarc a jateknak. A party meg plane tok jo dolog. Adott egy Gamescon egy valag rajongoval. Miert ne tehetnem emlekezetesebbe szamukra az esemenyt. Tobb millio dollarok porognek, nem hinnem, hogy ez most tonkrevagta a dolgot. Egyebkent a gore azert tunt el, mert nem tudott a nagy kiadokkal egyuttmukodni. A freelancernel is voltak utkozesek a Microsoftal. Atpartolt a filmiparba. O volt a fegyvernepper egyik producere. Bocsanat az ekezetek miatt, telefonrol potyogtem. -
lammaer #144 "- nekünk - mutatják meg hogy éppen min dolgoznak , mit fogunk kapni." ahhoz kell partit rendezni amire sokan el se tudnak menni? :)
Az viszont tény és egyetértek, a játékosok türelmetlensége a legfőbb baj manapság. -
#143 Azért azt ne felejtsük el hogy a játékra szánt pénz nagy része tőlünk játékosoktól van , szóval itt nem hype van hanem a befektetőknek - nekünk - mutatják meg hogy éppen min dolgoznak , mit fogunk kapni.
A körítés más tészta de inkább ez mint a mély hallgatás.
Egyébként meg a "hype"-ot sokszor maguk a játékosok generálják , nem a fejlesztők. -
lammaer #142 Őszintén szólva nekem is túl sok a hype a játék és különösen Chris Roberts körül, már már visszataszító.
Azért ha belegondolunk - ha jól tudom - a freelancer volt az utolsó nagyobb dobása, és ott is leígérte a csillagokat az égről, és bár jó játék volt, ott is marketingelt rendesen.
Ez pedig tízegynéhány éve volt. A wing commander részei se voltak mind olyan hűde átütőek akkoriban...
Természetesen remélem a legjobbakat :D -
Volfram42 #141 Bocsánat a dupláért. A party kezdetekor húsz ezer dollár kellett a 16 millióhoz. Most már csak tíz ezer kell, egy óra alatt bejött egy valag pénz. Egy nap alatt szokott 30 ezer körül lenni. Reggelre tuti meg lesz a cél. -
Volfram42 #140 Ez a party zártkörű csak azok mehettek oda akik már vettek játékot, én is kaptam jegyet. Sajnos nem tudtam elmenni. Nekem nagyon tetszik, hogy folyamatosan tájékoztatják a játékosokat. -
#139 Lehet, hogy velem van a baj, de ez a sok Roberts-szereplés már a határon túl van. Egy látványos, de elfogadható bemutatóvideó tökéletesen megfelelt volna. De nem, ehelyett egy egész party-t kellett szervezni köré, ahol persze Roberts annyit szerepelhet, amennyit csak akar.
Tudom, kell a PR meg minden, de ez nem az a dolog, amire költeni kellett volna, áldozták volna ezt a pénzt mondjuk arra, hogy csinálnak egy jó kis CGI trailert... -
Coral Springs #138 Hogy ordít a közönség a golfkocsinak. És még azon is van belső nézet. -
#137 http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1 -
Volfram42 #136 Most van a hangár modul leleplezése. http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1 -
#135 Star Citizen’s first playable module arrives with backers next week -
#134 -
#133 Kicsit olvass vissza itt a topicban pont nemrég volt erről szó. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hivatalos álláspont, hogy igen, bármit meg lehet majd venni ingame is. -
#132 Azok az űrhajók, amik a hivatalos oldalon vannak igazi pénzért($), azok ingame valutáért is megvehetőek lesznek?
Nem lesznek nagy elvárásaim, egy vadászgép is jó lesz. :) -
#131 najó de itt igazából nincs reklám. csak szimplán megmutatják min dolgoznak/tak. -
lammaer #130 Inkább csak a marketingben.
Az egész világ ilyen, érted, a reklám nyomatja hogyha bifidusz eszenziszt eszek, akkor széppé változöm, szőke leszek és egy zöld zoknibáb is fog beszélni hozzám.
Sok a reklám, aki csak a tiszta igazat írja az nem él meg. -
Starfarer #129 Ugyanígy vagyok vele. A mai software-esekben már nincs becsület, nincs gerinc. -
#128 ja és hogy egy klasszikust idézzek: in space no one hear your scream:D -
#127 nem akarlak nagyon lelombozni,de én már ott tartok hogy szép és jó minden amit ígérnek,sőt ezek a videók is,de én inkább maradok full pesszimista addig amig nem látom a saját gépemen mozgásban:D(és ez igaz minden játékra) -
#126 Olyan szép ez a hajó, örömkönnyeket csal a szemembe! Már kiskorom óta amikor este felnéztem az égre, azt kérdeztem mindig magamtól hogy bejárhatom-e a galaxist, hisz oly gyönyörű. Lehet ebben a Star Wars is segített. :)
És most itt lesz ez a játék! -
#125 Hopp és tényleg. Nem szóltam:) -
#124 CryEngine 3 az, csak módosításokkal.