7978
-
#923 Kezd unalmas lenni a folyamatos semmibe kapaszkodasod.
A rajongok termek elorendelesert fizettek. Kerlek olvass mielott irsz, mar el lett itt mondva ezerszer. -
Diopapa #922 Azt vágod ugye, hogy az az 500k playernek már megvan a játékcsomagja? Legalább azt a minimális fáradtságot vedd már kérlek, hogy legalább ilyen szinten utánanézel a játéknak, ha már itt osztod az észt. -
MasterMason #921 Hát az tényleg nem volt befektetés, hogy a rajongók pénzéből fejlesztett oculust kétmilliárd dollárért adták el. -
#920 A kickstarter nem befektetés. A kickstarter early concept pre-order site. A slightly Mad próbált hasonlót amit leirtal és biza az investment watchdog le is lőtte. -
MasterMason #919 -
#918 Bárcsak az a szerencse érne minket hogy visszamesz read only módba. Ez a write only amit produkalsz rettenetesen fárasztó. Nálam elsősorban miattad lett -fav a topic. -
MasterMason #917 Ja én ezért nem is támogatok semmilyen projektet kickstarteren. :P -
MasterMason #916 Azért nem rossz dolog ez a kickstarter sem, a rajongók összedobtak Chris Robert-nak eddig 49 millió dollárt a játékra, van 500 ezer enlist, ha mind megveszi a minimum csomagot 45 dollárért, akkor az 225 millió dollár bevételt fog jelenteni.
Szerintem inkább ezt is úgy kéne mint a részvényeket, hogy aki támogat, az kapjon a támogatásának megfelelő részesedést is a cégből vagy projektből. Akkor nem lehetne az, mint mondjuk az oculus esetében, hogy ott is a rajongok dobták össze a lóvét, aztán meg eladták a céget kétmilliárd dollárért... :D -
MasterMason #915 Még véletlen sem keverem, mi az ha nem karakter fejlődés, ha játszol és tapasztalatot szerzel? :D Persze nem olyan karakter fejlődés mint EVE-ben, de akkor is karakter fejlődés. :D -
MasterMason #914 Az a szerencsétek, hogy nem én vagyok a Chris Robert, mert akkor a S42 is csak úgy kezdhetnétek el, hogy kétszáz fekvőtámaszt kéne lenyomnotok, vebkamera előtt. :P -
#913 Kevered a szezont a fazonnal de nagyon. -
Volfram42 #912 Főleg, hogy permadeath lesz. :) Ha kinyírnak akkor folytathatod a gyerekeddel, vagy valamelyik örökösöddel. :) -
#911 De az nem a karakter képessége. Az hogy több pénzed és jobb hajód és felszerelésed és wingman-jeid vannak, az nem az. :D -
MasterMason #910 Nyilván karakter fejlődés az így is úgy is lesz a maga módján, jobb képességeket tudsz vásárolni, vagyis jobb hajót, jobb fegyvereket, jobb pajzsot... Ugye EVE-ben azért volt nagyobb szükség a karakter fejlődésre, mert nem az ember irányította magát a hajót csata közben, csak klikelt, hogy melyiket támadja és a gép lőtt és harcolt valójában a gyűjtött-tanult képességek arányában stb.
Tehát persze az egyéni képességekre itt legyen szükség a harcokban, de attól még karakterfejlődés az mindenképp lesz, csak másként mint az EVE-ben. -
#909 Jah, nem rpg, hanem simán a saját tudásodra/képességeidre épül. Ha jó pilóta vagy, akkor jó vagy, ha nem, akkor nem. Sajna amilyen jó voltam régen Wing Commander-ekben, vagy a Privateer-ben, mosmá olyan lassú és béndzsa vagyok. Szal. sok babér nem fog nekem ebben teremni... :D -
#908 A devek világosan megmondták hogy nem lesz karakter fejlődés.
A teljesítmény alapú osztályozás nem az.
Az egy szimpla ranking rendszer.
Olvass utána, nézd meg a WH részeket . -
MasterMason #907 -
Caterpillar #906 -
MasterMason #905 Dehogy nem a karakteredet is, sőt még a cégedet is osztályozhatják majd a játékosok akik otthagyják... -
#904 Npc-nek de a karakerednek nem. -
Bhalage #903 eloszor jatek legyen, aztan johet a tobbi.. ; ) -
MasterMason #902 Nem értem miről beszélsz, hát a devek azt mondták, hogy lesz egy contract rendszer, amelyen keresztül osztályozhatóak mind a felbérelhető emberkék, mind pedig a cégek... Ez gyakorlatilag majdnem ugyan olyan. -
#901 Nézd , az rendben van hogy Te ilyesmit szeretnél de a devek megmondták hogy nem lesz benne. Most akkor mi értelme van ezen rugózni ? Semmi.
Egyszer leírtad , vette mindenki , tudomásul vettük de nincs mit tenni ha egyszer ez van akkor ez van.
Küzdeni meg kell majd a hajókért mert a pénzt össze kell rá szedni , meg a felszerelésre , meg a legénységre etc etc -
MasterMason #900 De miért lenne kötekedés az, ha pl leírom azt, hogy én szeretnék MMO elemeket is a játékba?! :) -
Sith #899 Csak nekem van olyan érzésem hogy ha itt valaki leír valamit akkor te szándékosan nem érted/ bele kötsz? :) -
MasterMason #898 Én pedig azt szeretném, hogy meg keljen küzdeni minden hajóért, hát még egy starfarer-ért vagy egy merchantman-ért, a nagyobb hajókról most nem is beszélve. Tehát azért egy hetes küzdelemmel ne lehessen már beleülni a legnagyobb-legjobb hajókba. :( -
Caterpillar #897 Soha többé nem akarok EvE féle fejlődési-tanulási rendszerrel találkozni... Csak azért, hogy beülhessek egy hajóba hetek / hónapok, cserébe még akkor is, ha nem csinálsz semmit. Inkább kelljen küzdeni érte 1 hetet, mint malmozni hónapokat! -
MasterMason #896 A raktározás az máris tetszene, meg az is, ha "személyes" holmikat felszereléseket lehetne tárolni. EvE-ben meg nyilván a személyes fejlődésen volt a legnagyobb hangsúly, az is jó lenne ám nagyon, mert sokkal színesebbé tenné a játékot. Ugye azért ez mégiscsak MMO-ba oltott FPS és űrszimulátor lesz. -
MasterMason #895 Nem az azonnali instant akcióról beszélek én, hanem taktikázásról, stratégiáról, hogy megmozgassa az ember agyát a játék. -
#894 Az a lényege az egésznek hogy egy kicsit beleéld magad a világba.
Nem véletlenül mondják sokszor a Dev-ek és CR is az "immsersion" kifejezést.
Értelme csak lesz , a személyes felszerelésed ( ruhák , páncélok , fegyverek ) tárolhatod ott. Esetleg hajókhoz is alkatrészeket szerelő csarnokban , raktárban árukat meg ilyesmi.
Van akinek ez nem fontos , van akinek igen.
Én az EVE-t nem tudtam sosem 3-4 hónapnál tovább játszani mert egy idő után unalmas lett mivel nem tudtam azonosulni a világgal.
Az ilyen apróságok ezen segíthetnek. -
Caterpillar #893 Lásd karakter kreálás és főleg(!) név választás... Majdhogynem a leghosszadalmasabb procedúra, legalábbis én rengeteget szöszöltem vele pl EvE-ben meg Mass Effectben is... -
Volfram42 #892 En tuti berendezek egy lounge-ot. Legenysegi szallast, edzotermet, sajat lakreszt es egy vendegszobat. Persze ha lehetseges lesz. A stunt palya nem kell. Egyszerre nem lesz sok hajom. Szoval viszonylaf minimal meretre fogok torekedni, de az legyen minel elethubb. A hajon is remelem nagyba at lehetajd szabni a belso teret. Jo lenne. -
Sith #891 Pedig lehet hogy igen, nem mindenkinek számít az "instant akció" rengetegen szeretnek elpepecselni dolgokkal.
(felteszem ha neked nem kell az akvárium akkor megleszel nélküle is)
Én pld elég sokat el szoktam tölteni ilyen értelmetlen dolgokkal.
Lehet hogy nem hasznos, viszont hangulatos. -
MasterMason #890 Az is oké legyen benne "housing rendszer", de gondolom nem akarod majd naponta órákon keresztül a halakat bámulni egy akváriumban. :D -
MasterMason #889 Azért gondolom a hajó belsejében van mesterséges gravitáció, és nem a hajó körül. :) -
Volfram42 #888 Urallomas is lesz am benne. Sot egy titkot elarulok, mar a kissebb hajokon is van mesterseges gravitacio.
Van aki szereti a housing rendszert. Lehet vele pepecselni. Trofeakat kirakni. En is el szokam tokolni az ilyenekkel. Ha csak ptyuptyu kell akkor ott a star conflict. Letezo jatek battle gomb azt harcolhatsz. Go. -
MasterMason #887 És szerinted nem lehet, hogy azért van gravitációs tere a sima állomásnak, mert egy baszott nagy bolygón van?! :D -
MasterMason #886 De most őszintén, az ugyan lehet, hogy majd pöpecül be lehet majd rendezni egy lakrészt, aztán át is lehet hívni oda a "haverokat", de mit fogunk ott csinálni ha átjönnek, malmozni? :) Mert taktikai megbeszélésen kívül másra nem igen lehetne használható egy ilyen lakrész vagy bármi egyéb, de arra is csak akkor, ha nem lehet kapásból külön cheat szobát csinálni. Nyilván valami értelmet kell majd adjanak ennek. -
Volfram42 #885 Kis hajo ra tud dokkolni. Eltaxizza. Vagy radokkolhatsz egy allomasra a rakodas idejere aztan menni kell, hogy a kovetkezo teherhajo is tudjon dokkolni.
Wc azert van, mert immersion. Ezert nem lesz kulso nezet harc kozben. Nekem tetszik nagyon ez a fajta beleelheto faktor. Siman lehet itt szerepjatszani is.
Egy sima allomasnak van gravitacios tere, de egy aszteroidan letrehozott allomasnak nincs? Erdekes is lenne.:-) -
MasterMason #884 Sőt inkább úgy fogalmazok, hogy mindenhol le kell tudniuk majd szállni...