7978
-
Caterpillar #1088 Azért mert neked más az értékrended, nem biztos, hogy aki megveszi automatikusan hülye is.
Igen itt Mo. -on sok a 24€, nem is feltétlenül ránk lett szabva az árazás. Másrészt, nem nehéz elképzelni, hogy valaki minden létező kapcsolódó terméket megvesz, mert ad1 megteheti, ad2 igénye van rá. -> Semmivel sem rosszabb ez, mint mikor valaki csak a legújabb cuccokban hajlandó utcára lépni, mindig az aktuálisan legújabb Razer egeret és bill -t veszi meg, stb stb.
Az, hogy lehülyézed nagyon napellenzős szűk látókörű hozzáállás. Egyrészt pont semmi közöd hozzá, másrészt nincs kötelezővé téve, hogy megvedd.
Bucsernek igaza van, de hát nah. Az EvE -ben sem véletlenül kerülte sok ember a magyarokat, magyarként, itt sem lesz ez másként... -
TokraFan #1086 Lesz az a hülye, aki megveszi -
#1086 Mert nyilván ez került bejelentésre a Gamescomon. Csak erről érdemes beszélni. -
MolnarRob #1085 Egy hideg zuhany után jól jöhet majd. :) -
Hatvani #1084 Most vettem észre, majdnem lemaradtam. :( Mivel összegyűlt anno a 42 millió dolláros cél, ezért jutalmul most a rajongók 30 dollárért vehetnek star citizenes türcsit, 19 dollárért meg noteszt. :D
Remélem lesz fekete türcsi is hamarosan :), meg kéne kulcstartó is, az még nincs ahogy látom! -
#1083 Minden tuti, de az arcok és a mimikák botrányosak:) -
#1082 Arena Commander jatszhato, Murray cup jon Beta 0.9-el es az FPS module beta pedig utana. -
TokraFan #1081 Szép animációkat tudnak csinálni. Most már jöhetne valami a játékból is. -
#1080 -
#1079 Van benne valami, de gondolj bele ennek mi az oka? :D Amikor nem egy tömeg által finanszírozott játékot készítenek, akkor azt a részvényeseknek mutatják meg, hogy mégis megérte a befektetni, csak sem. Itt most a játékosok finanszírozzák őket, így nekik számolnak be mindenről -
Rotcsa #1078 Már annyi mindent közzétesznek a játékról, hogy nem is lesz érdekes...:D -
#1077 És ? Ahogy írtam nem véletlen hogy annyi grafkus dolgozik náluk. Ez nem egy kis cég kis projekttel az össz. létszám már bőven 200 felett van.
A PU megjelenése még ~2 év addig bőven meg lehet ezt csinálni.. -
MasterMason #1076 Na oké, azért még így is kell majd legalább 100 másik hasonló város, ha rendszerenként csak egy bolygóra lehet leszállni. -
#1075 Nem az egész várost lehet bejárni ezt soha nem mondták. Csak a landing pad és környéke ( boltok , bárok meg ilyesmik ) plusz onnét lehet átmetrózni más helyekre.
Szóval közel sem olyan "nagy munka" főleg hogy rengeteg asset felhasználható több helyen is.
A nagy munka nem véletlenül idézőjeles mert persze az de nem véletlenül dolgozik olyan sok modellező grafikus a projekten. -
#1074 De minek is kéne ide báejárható város? Ez nem andbox GTA, vagy Sleeping Dogs, vagy Watch Dogs stb. Kell egypár dokk, szerelő hangárok, pár nudibár az űrreptéren (rosszarcúak felbérlése, alvilági kapcsolatok, csempészet, kalózkodós stb. miatt), meg szállások, követségi szint, katonai szint, árufel- és kirakodóhelyek, meg ahol lehet árukat venni (ez úgyis ma is már digitális, még a tőzsde is). Kb. ennyi. Városra abszolúte semmi szükség, az elég ha az ablakokon kisasolva jól néz ki, oszt haller. Like MassEffectek. Annál sokkal több nem kellhet sehova. -
MasterMason #1073 Azért pár kérdést felvet ez a város, vajon mekkora részt lehet majd bejárni egy városon belül? Lesz egy központi rész és azt, vagy free az egész város?!
Gondoljatok bele, hogy 111 rendszer lesz benne ahogy látható a térképen amit linkeltem, abból 37 az UEE rendszere, de természetesen gondolom én a banu meg egyéb fajoknál is le lehet majd bolygókra szállni. Na most, hogy egy rendszerben hány bolygó van az egyenlőre kérdés, de ha csak mindegyikben egy lesz amire le lehet szállni, és ilyen minőségben akarják, akkor tuti, hogy egy egy központi részen lehet majd járkálni mert máskülönben az életben nem végeznek, ha 111 teljesen bejárható várost szeretnének ilyen minőségben. És akkor az még csak egy bolygó lenne rendszerenként. -
MasterMason #1072 Valamennyire interaktív star citizen galaxy map:
http://leeft.eu/starcitizen/ -
Malibutomi #1071 Rövid kis 300i jelenet: 300i
Planetside bemutató: Inside CIG -
EFRM #1070 szerintem senki sem idegeskedik es gyotrodik, max a fejlesztok ; )
-
#1069 Mi megy itt te jóisten. Minek idegeskedtek, vissza kell nézni fél év múlva, aztán majd csak lesz valami előrelépés. Itt gyötrődtök egy olyan játékon, aminek kell minimum másfél év fejlesztés. -
Diopapa #1068 Nem tudják több mint 3 hete megoldani a rubber bandinget. -
EFRM #1067 nagy a kuss mostansag a fejlesztes korul ;d -
Caterpillar #1066 Pont ez a baj, hogy ezek a problémák akkor jöttek elő, amikor megnövekedett a player base és ezt pár tesztelő a dev. environmentben nem tudja vagy nehezen tudja reprodukálni. -
Susarc #1065 2018-ig van még idő :P -
TokraFan #1064 Én már komolyan kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az egészből a végén. Szerintem túl sokat vállaltak és bár modul rendszerben fejlesztenek -külön stúdiókban-, azokat majd össze is kellene fésülni, hogy egy kellemes egészet alkosson a game...Reméljük a legjobbakat... -
Diopapa #1063 Hát, ha addig belekerül a Cutlass.. :) Kéne rá fogadni :D -
#1062 Mindig ezek a negatív hullámok ! :P
Attól még dogfightolhatunk decemberben, az még 5 hónap . ;)
-
Diopapa #1061 Nyilván. A grafikusok nyilván f*ssák magukból a contentet a háttérben és ez így is van jól. Mindenesetre azt hittem, hogy decemberben dogfightolok a többiekkel, most elmúlt július közepe és még mindig nem elérhető számomra a multi. :) -
Diopapa #1060 Már ha az nehezen reprodukálható, hogy csak annál a 200k playernél jelentkezik, akit ráengedtek a multira, akkor igazad van. :D -
Bhalage #1059 lesznek itt meg durva dolgok, nem kell felni ^^ pl a multi hajok kidolgozasanak ideje -
#1058 Nem hinném hogy a netkód hiba miatt állna a többi fejlesztés szóval ez csak a szokásos túlzás. :P -
#1057 Igazából a 6 modul egymástól függetlenül készül ahogy én értettem.
Ergo csak az Aréna Commander és hangar fejlesztés az ami látható míg a squadron 42, fps modul, és a planetside modul folyamatosan készül a háttérben. Az asset bővülés és tech buhera pedig megy a háttérben. -
Caterpillar #1056 Mondjuk az azért hozzá tartozik, amit írtak, hogy milyen hibák jöttek ki, nem csoda alapvetően, elég komoly és alattomos, nehezen reprodukálható problémák voltak a netcode -al. -
Diopapa #1055 Ha 2 hét múlva jön, akkor ott tartunk, hogy 12.4-ről 12.5-re 1 hónap fejlesztés után jutunk el. Ez nagyon lassú így, a jelenlegi feature listával 2020-ra sem lesz ebből semmi. -
Caterpillar #1054 Ha jól értem amit írnak, ugyan tegnap nem jött a patch, de elég közel vannak hozzá, meglátják a héten mit tudnak alkotni, én amondó vagyok 2 héten belül lesz 12.5. -
Diopapa #1053 Elvileg nem a Cryengine netkódját használják hanem sajátot írtak, most éppen ezzel szívnak mióta kijött a 12.4-es patch lassan 2 hete, talán napokon belül sikerül kiadni a javítást hozzá. -
#1052 Tippeljetek ki az, aki az SC-ről fals-blogot vezetve nem volt képes szembesülni a mondandójában felvázolt sületlenségekkel, és inkább törölte az összes, általam írt hsz-t és bannolt a fenébe (és még képes Free-Press-nek nevezni magát blogon, ahh, az irónia :D :D) -
EnxTheOne #1051
"A gazdagok limitált számú és nagyságrendekkel erõsebb - jobb hajókkal irthatják majd azokat, akiket az elnök a pénztárcájukon keresztül osztályozva megmért és kevesebbnek talált másoknál."
Ajaj, már sokan mondták hogy az összes hajó elérhető azoknak a játékosoknak is akik a legolcsóbb csomagot vették meg.
Vannak olyan játékok (free to play, pay to win) ahol a fizetős játékosok előnyt kapnak, de itt normál játékosok is szerezhetnek carriert.
De gondolom csak akkor erősebb a nagy hajó ha rendes legénysége is van (jelenleg nem tudjuk hogy milyen lesz az npc-k képessége egy átlagos játékoshoz képest)
Szóval szerintem 10db egyszemélyes gép hasonló erővel bír majd mint egy tízszemélyes. :S:S
Pénzszivattyú, hát ez az 50 misi szerintem még kevésnek számít a többi AAA kategóriás játékhoz, de legalább nincs egy g*ci kiadó mögöttük. Mmo fejlesztéshez meg szerintem nagyon kevés a 2 év. Nem az első játék aminek csúszik a megjelenése. -
#1050 Valami olyasmire emlékszem hogy a multicrew shipeknél a belső tér is instanszolt terület lesz, szinkronban a külső űrbeli területtel.
Hogy ez most még így van e vagy sem jó kérdés.
Mindenesetre elég szép feladat lesz ezt jól megoldani.
-
Malibutomi #1049 Most látom a második felét a hozzászólásodnak:
Azt mondták a legutóbbi videóban, hogy a hajoknak külön lesz a fizikájuk (gondolom nem túlbonyolított, hisz csak erre kell), és ha beszállsz egy hajóba, akkor ahhoz képest fogja számolni a karakter mozgását. Ezzel oldanák meg hogy a hajó és a benne lévők szinkronban mozogjanak.