7978
  • Malibutomi
    Nem csodálom, én SG-n csak ebben a topicban vagyok, és az utóbbi két napban 30 minuszom lett, gondolhatod kitől....
  • MolnarRob
    Te sem gondolhatod komolyan, hogy minden fórumon csak ti lehettek, és csak az általatok ellenőrzött - cenzúrázott a játékot hamis színben jóként feltüntetve lehetne róla beszélni.

Ti olyan alapvető tényeket is szeretnétek cenzúrázni, hogy döbbenet. Ti nem a valóságról beszéltek és ti tudatosan nem a valóságról beszéltek, mennyit kaptok ti ebben a "pilóta játékban" a dollár százakra ezrekre lehúzott emberek után?!
  • Torzonborz
    Te nem kritikával élsz , csupán csak ostobaságokat írsz.
    Sokszor megmagyaráztuk már hogy miért de nem jut el a tudatodig.
    Kérlek hagyd abba.
    Feleslegesem csinálod.
  • Sith
    Válaszolnál a kérdésemre? Akár privátban is, lehet szektások vagyunk de komolyan érdekel hogy mi fáj neked ennyire?
    Mint lentebb már leírtam, nekem is vannak/voltak olyan játékok amik nem tetszettek, sőt olyan is van ami a régi hagyományokkal szakítva egy arcade hulladék lett mégsem szidom orrba-szájba (max 1x leírom a véleményem)
  • MolnarRob
    Tényleg olyanok mint a szektások, mintha az lenne a feladatuk, hogy szervezzenek be embereket, hogy rábírják őket több száz dollárt elköltésére, aztán legyalulják őket. Ott a Ph fórumon is bárki megnézheti visszaolvashat, hogy akik nekik köszönhetően vettek hajókat és utána idővel már ki szerették volna mondani, hogy valami nem kóser, ugyan úgy járt:

Legyalulták őket azonnal.
  • MolnarRob
    Bárki megnézheti, nincs egy olyan fórum magyarországon a Star Citizennel kapcsolatban, ahol ne ugyanaz a 4 ember próbálna a szektásokat is megszégyenítő módon terrorizálni bárkit, aki a legkisebb kritikával él.

Mondom én, hogy ez egy szekta. Konkrétan 4 ember képes akár fórumokon át is üldözni azt gyalázkodva, aki ki meri végre mondani az igazat erről a játéknak nem nevezhető pénzszivattyúról!
  • Caterpillar
    Nem mintha érdekelne, de még én lettem leminuszolva mikor, ha nem is pont ezt mondtam, de örültem hogy az admin jött és rászólt...

Tényleg beteg a srác, de ez talán mindegy is...

On:

Valahol azt olvastam (talán itt), hogy a legnagyobb fejtörést jelenleg az okozza hogy a Cryengine féle netcode -ot gatyába rázzák, mármint hogy az inercia rendszer a mozgó hajó legyen és a kliensek a hajóhoz képest mozogjanak egy multicrew fedélzetén... Erről van valami bővebb írás esetleg?
  • Malibutomi
    Nem vettem magamra
  • Sith
    Basszus most nézem hogy rossz helyre címeztem...
  • Malibutomi
    A vicces az, hogy a nagy gyülölködés közben már külön sem választja az itteni két regjét :))
    Miért várunk normális viselkedést valakitöl, aki a saját hozzászólásaira helyeselt egy másodreggel :)
  • Ubi™
    Kedves Andriska, az hogy a beteges gyűlöleted miatt képest voltál egy blogot indítani és minden hozzászólásodban ezt linkelget ide, az már pszichológiai eset.
  • Sith
    Komolyan áruld már el hogy mégis mi bajod van ezzel a *arral?

Számomra érthetetlen mennyiségű időt és energiát ölsz bele a lejáratásba, kötekedésbe, csak szeretném megérteni az okát.

• Malibutomi
    A gazdagok limitált számú és nagyobb hajókkal kezdhetnek, de ezekre ugyanúgy felszerelést és legénységet kell szerezniük, a belsö rendszerekben pedig ahol mindenki kezd nem lehet egymást írtani.
    A játékra pedig mindenki annyit költ amennyit szeretne.
    Csak van aki olyan olyan értelmileg korlátolt hogy ezt huszadszorra sem fogja fel.
    Úgyhogy inkább Raulblanco7-el értek egyet.
  • Raulblanco7
    Tömörítve a Star Citizen bemutató, ha valakinek nincs kedve elolvasni az egészet:

Szerettem volna Idris-szel játszani a legelejétől, de mivel nem volt rá pénzem, ezért megharagudtam a játékra és különben is milyen már, hogy másnak meg van rá, úgyhogy most megpróbálok minél több embert elijeszteni a játéktól.
  • Malibutomi
    Nem tűnik fel hogy teljesen mániákusan szajkózod ugyanazt a sületlenséget....ráadásul már betegesen, fórumról fórumra vándorolva, meg gyülölködő oldalt csinálva.
    Az hogy valaki igazából nem is ismer valamit, de fröcsög rá ráadásul ilyen vehemensen az nem normális. Az hogy valaki utánaolvas, nem jön be neki a játék vagy akoncepció, akkor hagyja a fenébe az a normális.
    Az amit te csinálsz, hogy félinformációk alapján felállított téveszméidet fröcsögöd, ráadásul úgy hogy számtalanszor ki lett javítva amit rosszul tudsz, de afelett simán elsiklasz hát ez gáz.

Ahogy lejjebb is írták égeted magad egyre jobban.
  • MolnarRob
    Egyébként pedig az, hogy voltak és vannak, akiknek a szüleik megtanították már gyermekkorban, hogy mikor kell nemet mondani, nem változtat azon a tényen, hogy megpróbálták rávezetni őket is. Mégpedig arra, ami ennek a játéknak a valódi célja, robogós zöldhasúakért eladni annyi hajót amennyit csak lehet, még azelőtt mielőtt megjelenne a kereskedős rész...
  • Torzonborz
    Nos igen ez akkora prófécia meg ígéret hogy aki megvette a kezdő aurora packot az most be tud lépni Hangar Module-ba és onnét Arena Commander-be.
    És az összes többi alfa/beta modulba is majd.
    Meg a Squadron 42-be és a Star Citizen-be is.
    Mindezt 45 dodóért.

Szopoládé. Tényleg ne folytasd mert csak magadat égeted.
    Bár ennél jobban nem tudom lehet e még.
  • MolnarRob
    Annyi ehhez hasonló próféta volt már a világban, az egyik örök életet ígért, a másik poklot ha nem támogatod, a harmadik meg 77 szűz kislányt a mennyországban. Ez is csak ígérget...
  • Bucser
    Egyébként érdekes hogy a 25 eurós single ship pakkot kihagytad. Szvsz csak az irigység beszél az egész posztbol.
  • MolnarRob
    Nem kell aggódni, az elnöknek mindig lesz egy jó ötlete arra, hogyan beszélje ki a pénzt a zsebekből. Ahogy a jó öreg megboldogult George Carlin mondta:

"Isten szeret téged, és pénzre van szüksége. Mindig pénzre van szüksége."
  • Volfram42
    Ráadásul a nagy hajó több költségbe kerül (Üzemanyag, hangárbérlet, lőszer, legénység).
    Amit nem értett meg szegény, hogy ez nem egy aréna játék lesz, azt hiszi, hogy bedob mindenkit a közösbe. Hiába mondtam neki, hogy azáltal, hogy nekem egy kicsi hajóm van nem fogok hátrányt szenvedni, mert a galaxis másik felében valaki nagyobbal rendelkezik. Ez kb. olyan, hogy én sokkal nagyobb hátránnyal indulok dolgozni, mert BKV-t használok, míg valaki Alabamában egy Ford Mustangal ment diszkózni éppen abban az időben. Sajnos nem tudta feldolgozni inkább csinált egy gyűlölködő oldalt. :)
  • Ubi™
    Ugyanez a véleményem, ekkora baromságot rég olvastam.
  • EnxTheOne
    A több ezer dolláros hajókról elfelejtettem írni:

Gyakorlatilag ez egy itemshop. Vesznek pénzért valamit amit a játékban is megszerezhet BÁRKI.
    Igaz hogy tovább tart, meg lehet hogy pár corp taggal össze kell fogni, de úgy nem lenne semmi értelme venni egy drága hajót hogy vérpista 4 óra alatt megszerzi ingame. Vagy az is lehet hogy ö rögtön többszemélyes hajóval akar játszani a barátaival, vagy támogatni akarja a fejlesztőket.

Bár én soha az életben nem költenék ennyit egy játékra, de ez téged miért zavar ha valaki ennyit költ rá? Lehet hogy neki az az összeg százalékos arányban annyi mint egy átlag magyarnak egy normál játék.

Ha meg a játék elején sok nagy hajó van, akkor legalább lesz mit lopni :D

• Bhalage
    kivancsi leszek h 29-e elott bedobnak-e megint valamit ;d
  • EnxTheOne
    Nem olvastam el részletesen, csak átfutottam:

ez egy mmo, talán 2 éve fejlesztik. Fejlesztés elején meg gondolom nagyon kicsi volt a csapat.

Gyors guglizással azt találtam hogy a wow-ot kb 5 évig csinálták és 60-100 millió dollár volt a költségvetés, illetve a fejlesztés kezdete óta teljes csapat volt, nem garázs projektként kezdte.

Kiadó nélkül hogy szedtek volna össze ennyi pénzt?
    strech goalok meg olyanok amiket már a kezdetektől beakartak rakni.
    swtor meg elvileg 200 millió volt.

Ha kint lesz a végleges játék kiderül hogy milyen lesz, ne egy alfa alapján ítéljük meg.

• MolnarRob
    Hadd olvassa el mindenki, aztán döntse el maga. ;)
  • Bucser
    Amit ide leirtal egy szep nagy adag idiotasag.

Gratulalok a szinvonalhoz:)
  • lammaer
    Na Braben a másik fele :)
  • Bucser
    Azt nem ertem, hogy miert nyilik ki a bicskad tole?

Nem kell tamogatni a jatekot. Kesz. A tokeletes penzel szavazas peldaja.

Az pedig, hogy Hollywood-i producerkent toltotte az utobbi 10 evet mit von le a cegszervezese es munkapriorizacios kepessegeibol?

Egy emberkent rakta ossze a prototype-ot ami alapjan a Kickstarter kampany videoja keszult. Sajat penzbol. Sok embernek tetszett ezert tamogattak a termeket es hisznek benne az eddigiek alapjan pedig szepen haladnak elore a lefektetett alapok nyoman.

Jobban tetszik David Braben munkassaga vagy Sid meier-e? Orulok neki. Akkor tamogasd oket a limited disposable incomebol ha akarod.
  • lammaer
    Lehet, csak nekem már a robertspacesindustries.com-re is kinyílik a bicskám....

Főleg most ahogy olvasgatom, hogy roberts bácsi az utóbbi 10+ évet hollywoodi producerként töltötte.

Sid Meier, na az igen, ő a szememben tényleg game designer.
  • Bucser
    Amit kifeejtessz az az, hogy nem csak Chris Roberts van ott a regi Origines bandabol, hanem majdnem mindenki.
  • lammaer
    Mi vagy te, vekker? :)

Amúgy bizonyos szintig osztom a szkepticizmusodat, engem pl nem dönt hanyatt egy olyan videó mint ami nemrég volt linkelve, hogy ki be lehet mászkálni az űrhajóból meg járkálni a 2 négyzteméteters ürhajóban meg ilyenek... mert poénnak jó, elsőre hű de izgi, másodikra is.. harmadszorra meg az ember megkeresi hogy hol van valami opció hogy kikapcsolja, mert csak feleslegesen megy az idő vele, inkább lenne kinn az ember egy gombnyomásra az űrben.

Nekem is kissé visszás a túl sok csicsa meg marketing, ahogy Chris Roberts a nevét használva pózol, pedig hát... űrhajós cuccból csak a Wing Commander első része köthető komolyan a nevéhez, a többi nagy cuccnál nem volt jelentős szerepe (WC többi része vagy a Freelancer), amit meg ő csinált az merőben átlagos volt (Starlancer meg a Wing commander film... köh köh, ki látta? :) )

Szóval ezek alapján szkeptikus vagyok, de azért szurkolok annak hogy tényleg egy űberfasza cucc legyen a vége, ne csak polír, festék meg csicsa.
  • Ubi™
    Rosszul látod, itt nem kerget senki semmit, mi a tényeket tudjuk és ismerjük, Te viszont ostobaságokkal írod tele a topikot.
  • MasterMason
    Nézd, azt kell mondjam igazatok van. Ti egy álmot kergettek fizetettek is már érte, én pedig elbizonytalanítom vagy elveszem ezt az álmot a szkepticizmussal. Nem nem akarom elvenni az álmaitokat, és tiszta szívből kívánom, hogy legyen olyan a játék, amilyennek elképzeltétek meg amilyennek én is elképzeltem.
  • Malibutomi
    Ezt SC-ben már megteheted :)
  • Sir Quno Jedi
    Ami pl. nagyon jó ötlet volt a Privateer-ben, hogy láthattad a hangárban szépen kidolgozva nagyban az aktuális hajódat és ha vettél rá felszereléseket, akkor az faszán látszott is a hajón KÍVÜLRŐL is. Az bazi jó volt. Érezted, hogy eeeez már brutálisabb lett... :D A szíved csücske.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Bár egy MMO elkészítése nagyon nagy falat és abból az időből, erőforrásból és pénzből sok szingli kijönne... Szal. ez így eléggé kétesélyes.
  • Sir Quno Jedi
    Meg ha ehhez lesz ilyen szingli kampány, akkor jó lenne, ha adnának ki majd mindig újakat (pízé term.), mert akkor gyakorlatilag meg is van a kedvenc játékom.
  • Torzonborz
    Ha az mmo része nem tetszik akkor tolod majd a single kampányt cimboráddal cooperative , arra is lesz lehetőség.
  • Sir Quno Jedi
    Már az EvEbe sem mertem belevágni, mert erősen inkább melónak tűnik, semmint játéknak. Remélem ez az SC azért jóval casual-abb (is) lesz. Én jókat szeretek játszani, intenzíven, záros ideig, nem pedig idiótákkal szenvedni hónapokig. Amikor már favágás és kötelesség, akkor már gáz. Van egy valós életem, az pont elég erre, még sok is... :D