7978
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem a Privateer kb. mindent tudott, amire valaha is szükség lehet. Elég lett volna azt modern grafikai köntösbe bújtatni és kicsit felpimpolni, plusz a sztorit filmesíteni, mint a wc-kben. Annyit lehetett volna bővíteni, hogy bérelhessél pár kísérő vadászt, meg freighter-t (az is benne volt végül is a "második" részében).

MMO azé nem jó, mert a sok vérivánka meglehetetleníti az ember kényelmes játékát. Csak hátráltatnak, ártanak, csalnak stb. mint minden más MMO-ban. Nem lehet őket normálisan kordában tartani, mert a hülyék aránya mindenhol egyenletes. Ja, meg a koherens sztorinak sem tesz jót (nodeplán respwan wtf?!) a sok jelentkező :D.
  • Malibutomi
    Én pont a Wing Commander és Privateer óta várok egy ilyan játékra, ami Privateer szerű űrkereskedelem, csak MMO (multi) köntösben.
    Single-re meg ahogy előttem is írták ott lesz a SQ42, ami gyakorlatilag egy WC résznek felel meg.
  • Torzonborz
    Squadron 42 pont az lesz amit szeretnél , szingli faszányosság sztorival.
    A 45 dodós árban ez is benne van. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Valószínűleg persze így is, úgy is megveszem, hiszen a win commander 3-4-em is dobozos ahogy kell stb. ezt sem lehet kihagyni. Viszont az aggodalomra ad okot, hogy multis inkább. MMO-kat rühellem már. (SWTOR eniván?!) Egy fasza filmmel egybekötött szingli faszájosság lenne csak, szuperszép, jó színészekkel, kellemes sztorival, mint a régiek. Azok voltak a csúcs ebben a műfajban messze magasan.
  • Sir Quno Jedi
    Videón nagyon ramatyul festenek ezek az űrös játékok. Viszont demóban már jobb sokkal. Nem is tom legutóbb is volt valami rolling demó valamelyikből, na az faja volt.
  • Torzonborz
    Nos yt-on van már valag videó , azt is tudod nézni . :D
    Az hogy jelenleg hogy futna a gépeden igazából nem túl mérvadó mert optimalizáció még nem nagyon történt.
  • Malibutomi
    Igazából ez nem "baja" az AC-nek, hanem a normál állapota. Pontosan ez a célja, hogy a userek teszteljék, és az alapján lehessen javítani a hibákat.
  • Sir Quno Jedi
    Valami önfuttató techdemót azé kitolhatnának (amit csak nézni lehet, irányítja magát). Az is jó arra, hogy felkeltse az emberek figyelmét. Néhány videó és "maybe" nem vezet rá a pénztárcámra... :D Ez nem jó marketing így.
  • Sir Quno Jedi
    Ejh, azzal óvatos vagyok. Már early access-t sem veszek szívesen, me szopacs.
  • Diopapa
    AZ AC-nek jelenleg a két legnagyobb baja a trágya netkód és a kicsi map. Mindegyik melós, tuti dolgoznak rajta. Én azt szoktam hiányolni, hogy nincs rendszeres patchelés. Mind1, hogy 10 sort írtak át vagy új halat tettek az akváriumba, de érezzék a backerek, hogy "halad". Ha 2 hétig nincs patch, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy nem halad a fejlesztés.
  • Bhalage
    nekem az a legfobb bajom, hogy iszonyu sokat baszakodnak-

nincs egy kurva design dok? nem tudjak mit akarnak? az osszes videoban - a retardalt "eladhatom majd a halaimat" kerdesektol eltekintve a tobbire semmi konkret valasz, csak tbd, wip, maybe, yes good idea etc = lofasz)

megcsinaljak a hajokat, majd ujracsinaljak?
    megcsinaljak a hangart majd ujracsinaljak?
    megcsinaljak a ACt es double precisionra akarnak atallni?

iszonyu eroforras pocseklas megy esz nelkul, ettol vagyok ki leginkabb, meg attol, hogy most a hangar utan a ACt is leszarjak (tudom nem, de azert szerintem kicsit le ; )
  • MolnarRob
    Mindenki azt szeretné, hogy jó játék legyen!

Kurva jó a koncepció meg hajók is állatul néznek ki, de azért működjön is...
  • Torzonborz
    Mivel fejlesztés alatt áll ezért még nincs demo , támogatásért cserébe alfa hozzáférést lehet kapni.
  • Bhalage
    nekem nincs gondom az emberekkel, az hogy en nem vagyok annyira tulzottan optimista, mint itt sokan, az szerintem nem baj.
    termszetesen en is azt varom, hogy legyen egy nagyon jo jatek!
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg gyárekök, van ennek a fostalicskának valami demója, amit ki lehet próbálni? Kíváncsi vagyok hogyan fut a gépemen?! (ingyenes persze, demóé nem fizetek még én senem, pedig nagyonhülyevagyok, de nem ennyire)
  • Diopapa
    Ember, ez még nem játék, hanem egy alfa állapotban levő alig működő szoftver-kezdemény. Nekem sem tetszik, hogy még nem lehet személyre szabni a beviteli eszközöket, meg kevés a grafikai beállítási lehetőség, de a játék még _nem végleges_. Akik vinnyognak a külföldi fórumokon, azok sem érzik ezt.
  • MolnarRob
    Azért az érdekes, hogy ti Bhalage-tol kezdve mindenkivel össze tudtatok veszni, akinek más véleménye volt. Pedig az is régi motoros. Nehogy azt mond, hogy véletlen vannak már tele a külföldi fórumok negatív kritikákkal, meg szkeptikusokkal?!

Ezeknek a nagy része mind fizetett a játékért már előre, nem is keveset, és akkor nem ismeri fel a majd százezres joy-t egy játék? Mégis hogyan? Inkább azzal kéne foglalkozniuk most már semmint a pénzgyűjtéssel, nem gondoljátok?

A legszörnyűbb rémálma minden embernek aki komoly pénzeket tol bele felszerelésekbe és sok egyéb másba, hogy HC játékosok helyett noob-ok rajongóként viselkednek, és bármi lenyomható a torkukon.
  • BladeW
    mintha <-> járt
  • BladeW
    Pedig emlékeim szerint pár hónappal ezelőtt járt mintha volna az NWO-ban is :)
  • Malibutomi
    Hurrá!
  • MolnarRob
    Most olvasom mennyi minden történt itt. Már azt hittem kijött a játék, aztán látom, hogy mégsem. MasterMason még nem tudja, hogy hívőkkel nem szabad és lehet vitatkozni.
  • Caterpillar
    Megjött Jonnyka! Megmenekültünk!
  • Jeffjohnson
  • j0nNyKa
    lettel figyelmeztetve, eloszor es utoljara
    tobbi az alairasomban
  • Malibutomi
    Fantáziaaa...fantáziaaa :) Látom abban nincs hiány...chemtrailről mi a véleményed? :)))
    Ismered a viccet, mikor a papa szembemegy az autópályán? Na pont ezt csinálod most :)
    Hajrá nyomjad, először idegesített hogy hülyeségeket írsz, de most már nagyon jól szórakozom ahogy égeted magad :)
  • MasterMason
    Tehát akkor valójában én fantáziáltam azt, hogy a Chris Robert 5 milliót akart gyűjteni a játékra?! :D
  • MasterMason
    "az emberek döntöttek úgy, hogy menjen tovább)"

Na ja. :D Ezek az emberek már csak ilyenek, pláne ha annak a portálján van a szavazatszámláló is, amelyiken a pénzt gyűjtik.

• Malibutomi
    Nem mi tényekre alapozzuk amit irunk, nem baromságokat agyalunk ki, és aztán a többiekre mondjuk hogy buták ahogy te csinálod. :)

Amit művelsz az nem gondolkodás, hanem fantáziálás, aztán az agyszüleményeid próbálod nekünk itt tényként eladni, csak a probléma hogy itt mindenki sokkal tájékozottabb nálad a témában, így szinte az összes hozzászólásoddal egyre mélyebre ásod magad.
  • Malibutomi
    #956-os hozzászólás

"(pl. a pénzgyüjtés amiröl volt szavazás, az emberek döntöttek úgy, hogy menjen tovább)."
  • MasterMason
    Felétek vidéken ott a faluban égő gondolkodni?!
  • Malibutomi
    Megint saját agyszüleményekkel okoskodsz, úgy hogy a topicban te vagy a legkevésbé tájékozott = égeted magad.
    Egyébként a stretch goal-okról is volt szavazás, azt is az emberek szavazták meg hogy menjenek tovább. De ahogy alattam is írták régóta nem raknak be semmi játékmechanikát érintő dolgot, csak kis extrákat amivel megköszönik a támogatást.
  • MasterMason
    "Az utolsó komolyabban a játékmenetet érintõ goal a $29M volt..."

De akkor mire gyűjtik? Most őszintén? Miért nem lehet azt mondani, hogy kedves támogatok nagyok vagytok, köszönjük, fekszünk bele ezerrel!

Akkor most még 20 millió dollárt beszedtek a semmire?! Senki nem csinált még olyat, hogy a kickstarterről átvitte egy saját oldalra a gyűjtést...
  • MasterMason
    Jól értem, tehát akkor volt egy teljes előre megírt játékkoncepció amire összesen kértek 5 millió dollárt az emberektől. De amúgy pedig a játékkoncepciójuk olyan széleskörű volt, hogy 50 millió dollár lett volna rá elég és mivel így hogy összejött tízszer annyi amennyiből befejezhetőnek gondolták a játékot, így már ki tudnak teljesedni...

Biztos elhiszem. :) Az a valóság, hogy vérszemet kapott a Chris, olyannyira, hogy aztán már nem is volt szégyenlős 15 ezer dollárt kérni a teljes hajóflottáért emberektől. 5 milliót akart, és hidd el, hogy abba bele volt kalkulálva minden.
  • Caterpillar
    Hát az a tény, hogy az $50M cél 3 idegen fajnak saját nyelv, nem gondolom, hogy nagy meló lenne, elvégre "csak" szöveg.
    Viszont az is látszik, hogy már dolgoznak rajta, pedig még el sem érték a $49M-t. A $48M cél egy pedig Retaliator reklám volt.
    Az utolsó komolyabban a játékmenetet érintő goal a $29M volt...
  • Malibutomi
    Nem semmi fogalma nincs, van 1-2 (régi) infoja, ahhoz hozzáképzelte a többit, és most jól kioktat mindenkit, aki már évek óta figyelemmel kíséri a játékot.
    Szánalmas.
  • Malibutomi
    Na ebből megint lejön hogy halvány lila büdös fingod nincs miről beszélsz.

Ez is el lett mondva százszor, hogy a stretch goal-ok olyan dolgok amik mind be voltak tervezve, csak a plusz pénz tette lehetővé őket, mert fel tudtak venni több embert.
  • MasterMason
    Neked amúgy van valami tapasztalatod akár a grafikában, a programozásban, a scriptelésben vagy bármi ilyesmiben? :)

Tudod milyen az, ha valaki folyamatosan menet közben talál ki dolgokat rendszertelenül a programozóknak?! Ez minden programozó rémálma, ezek a hajukat téphetik odabent amíg Chris a sikerben fürdik... :D

A jó programokat tervezni szokták, előre. Ilyen még nem volt a játékkészítés történetében, hogy valaki egyre csak egyre ráígér támogatások fejében, folyamatosan emelve a tétet még három évvel a fejlesztés elkezdése után is.
  • Caterpillar
    Ugye tényleg fogalmad sincs, hogyan épül fel az SC struktúrája és melyik jelenlegi modulnak milyen szerepe van a PU -ban, valamint CR hogyan képzelte el ezt az egészet?
  • MasterMason
    Nem ilyen egyszerű, hát itt gyakorlatilag egy egész fps játékot is ígértek bele. A dogfight modul és pláne a hangár modul az semmi ahhoz képest, amik majd most jönnek. És még azok együtt is kutya füle ahhoz képest, ami az utolsó modulra vár majd, hogy a különálló modulok egyben is működjenek egy online világban, minden hozadékával együtt, az fps játék, a kereskedés, a dogfight stb egyben együtt egyszerre...
  • Malibutomi
    Multiban nem lesz ilyen hogy repkedsz a flottáddal. Ha több hajód van elküldheted öket NPC pilótával egy egyszerü trade runra de kb. ennyi.

A modulokra meg annyit hogy pont ez a dogfight modul a legfontosabb, ez lesz az egész játék alapja.