7978
  • Sir Quno Jedi
    Az nem az én világom. A régi elite-ért se voltam oda. Irányítása is kényelmetlen nekem. Nekem a privateer vonal jobban tetszett mindég is (a dogfight is). Nem szeretek kereskedni sem nagyon. Nem vagyok "**".

Aztán ki tudja, lehet ez megtetszik majd.
  • Frrost
    Sziasztok.
    Lett csinálva egy TS szerver az Elite-nek és a Star Citizennek.
    Akit érdekel: szerverunk.info (TS3, alap port)
  • StrikeFor
    ELITE ?
  • Sir Quno Jedi
    Nyugalom, én pl. egész biztos egy kanyit sem fogok hajókra költeni a játék alapárán felül (noway). Ha úgy nem játszható, akkor meg nyilván nem is kell a gamma. Épp ezért a multi rész sem érdekel szemernyit sem, mert nem szándékszom véristvánkákkal összefutni, akiknél két halálcsillag van zsebben a bótbó, nálam meg egy marék ZAB (gyárilag). Épp elég MMO-ban szoptam ezzel, hogy soha többet. Akkor letolom a szinglit alap hajókkal legalacsonyabb nehézségi fokozatban (azt is csak a sztori miatt, hátha ehető) és uninstall. Tiszta sor, az ember nem idegeskedik és a pénze is megmarad. :DDD

Sosem szabad túl sokat elvárni előre és akkor nem lepődsz majd meg...
  • EFRM
    rácsing hajot nem tudom* miert nem lehet probalgatni ingyé, geciszanalmas amit muvelnek.
    esku tobbet art a jateknak az extra money, mint hasznal

*- koltoi kerdes $_$
  • EFRM
    az iranyitas eddig is meglehetoseg foscsi volt amit a supergimbal agyuk kompenzaltak, de most egyenesen geciszar lett.
    remelem mielobb csinalnak vele valamit.
    hangar (ex business) nekem nemtetszik

de szerencsere ennel szerencsere mar csak jobb lehet..
  • Sir Quno Jedi
    Azé a hangárok odalent elmennek, de odafent túl generic gyilokjárózás az egész. Régi FPS-ekben nézett ez ki így. Némi kis fantázia azé kellett volna bele, vagy plusz gépek, tudomisén. Majd lehet még okosítják (vagy se).
  • MasterMason
    Mekkora marketing teljesítmény kiadni egy játékmodult úgy, hogy hajót kelljen venned 100-150 dollárért, hogy élvezni is tudd. :D

Ugyan ez volt az arena commanderrel is, aki beszállt a kis aurorával az maximum csak céltábla lehetett.

De az új hangárok viszont baszott jól néznek ki ez konkrét. De a türelem aranyat terem. :P
  • a.carkey
  • Sir Quno Jedi
    Nem rossz, bár elsőre is van benne sok javítandó grafikai szarság. De ez már valami.
  • StrikeFor
  • Malibutomi
    Mondjuk az info már több mint egy hetes, azért meg nem hiszem hogy kitolnák mert te utolsó nap vetted észre.
  • paj01
    nekem 200k-val szedte. Nem is sikerült belekóstolni.
  • Morpeus
    Nekem 3 óra alatt lent volt
  • paj01
    Jó ez az akció de a józan észre, meg arra való tekintettel, hogy jelen állás szerint kb 20 óra alatt töltődik le, igazán kitolhatnák ezt a hétvégéig.
  • Volfram42
    Hi.
    Ha megjelenik akkor a Squadron 42 része single lesz önálló történetszállal. Lényegében az adja meg a multiban lévő karaktered előéletét, de teljes értékű single lesz.
  • Dragonman
    HI
    Ezt a játékot lehet offline is játszani single playerben?
  • KM
    Köszi szépen!
  • Morpeus
    Nagyon köszi! Élek a lehetőséggel :)
  • MasterMason
    A PH fórumon linkelte az egyik srác:

A DragonCon-on osztottak kódokat amivel kipróbálható szept. 5-ig a hangár+dogfight egy aurorával, vásárlás nélkül:
    Regisztráló oldal:

https://robertsspaceindustries.com/promotions/dragoncon-2014

kód:
    DRAGONFLIGHT2K14

Letöltöttem és müxik, kipróbálható. Próbáljátok ki ti is ha nincs meg nektek, és akkor mindenki saját maga eldöntheti akarja e vagy sem.
  • Torzonborz
    Most még csak a hangárban lehet rodeózni meg ladikokat nézegetni és AC-ben megy dogfight teszt. Aztán a többi részét és szép lassan behozzák.
    Ha van erre "felesleges" 40 dodód akkor mindenképpen érdemes megvenni mert 2 játékot kapsz majd , ennyiért meg nem rossz biznisz.
  • Morpeus
    Igazából nekem nincs bajom egy alfa/béta állapotú játékkal.Ha az Arena Commanderen kívül bármi más benne lesz az nekem már jó, csak nem találom a milestone plan-t :D
    És köszi az infókat
  • Torzonborz
    Élvezni ? jelenleg semmit . Ha csak emiatt akarod megvenni akkor várj még vele legalább a béta fázisig amikor már összeáll a PU.
  • Morpeus
    Arról tudok, hogy fejlesztés alatt áll, csak azt nem tudtam, hogy melyik részek vannak implementálva és melyikek nem. Mert amiket a trailerekből láttam az iszonyat jónak tűnik, csak kíváncsi voltam, hogy ha megveszem akkor én is élvezhetem-e ezeket a funkciókat ? :)
  • Torzonborz
    Fejlesztés alatt áll , nincs még "játék" . Az mmo része még messze van.
  • Morpeus
    Sziasztok! Próbáltam összeszedni információkat a netről, hogy mégis hogyan áll a játék és belenéztem Twitch-en néhány streambe, de leginkább csak az Arena Commander-t mutatták meg és engem ez a rész annyira nem érdekel.
    Azt szeretném kérdezni, hogy a játék most milyen állapotban van? Van normálisabb mmorpg része, vagy csak a hangárban lehet mászkálni?
  • EFRM
    na mikor jon a rácsing?
  • MasterMason
    Van fent gameplay is, ott is elég durvák a hajók bár szerintem az effekteket kicsit talán túlzásba vitték.
  • Torzonborz
    Ez csak teaser , nem mutat semmit a játékból.
  • MasterMason
    Azért ez látványban odabasz egy nagyon keményet :D, lehet inkább UE4-re kellett volna építkezni SC-nek is?!

• Bucser
    Azert Chris Roberts a WC movie utan meg volt jo par jo kis finanaszirozott filmje.

Lord of War, Lucky Number Slevin , The Punisher, amik azert nem a 0 film kategoriajaban vannak. ismetlen Chris roberts nem rendezo alkat. Az erin roberts a tesoja. CR producerkent nagyon jo. Itt is Producer es nem rendezokent ervenyesul inkabb. O rakja ossze a produkcio darabjait iranyitja a felelosok kivalasztasat es a penzugyeket szervezi.

Ehhez ert es ebben jo.
  • Torzonborz
    Láttam. De ez a pénz is megy a közösbe mint minden más.
  • TokraFan
    Azt is megnézted, miről volt szó és mire reagáltam ezt?
  • Torzonborz
    TokraFan #1119
  • TokraFan
    Személy szerint az a bajom az MMO-kkal, hogy

1. általában lehúzás, mikrotrazos stb.. Szeretek akkor és annyit játszani egy játékkal -ha már megvettem-, amennyit én akarok. Egyébként meg azért játszom, mert már kifizettem a havidíjat és játszani kell, különben cseszhetem mert lejár. Egy átlag MMO-ra egy Retail game sokszorosát fizethetem ki, ami -és ez nyilván szubjektív-, nekem nem éri meg.

2. Internet függő: Mekkora szívás, ha valamiért nem megy a net és nem tudok játszani. Megvettem egy játékot, de nem tudom használni. Ez gáz.

3. Bármikor lelőhetik a szervereket, mert mondjuk nem éri meg. Erre már kvázi ezer példa volt. És akkor repült az egész. Számos játék van, amit az ember még évek múltán is elővenne (hogy ON maradjak, ilyen a WC is). Ha MMO lett volna már anno is, most hogyan tolhatnám? Sehogy.

Lehetne még sorolni. Az persze nem kérdés, hogy élő ellenféllel szemben nagyobb kihívás játszani, de a számos egyéb hátránnyal együtt amivel ez jár, a mérleg nyelve számomra messze elbillen az SP game-k felé.
  • TokraFan
    WC III/IV nekem is megvan díszdobozban. Ott csücsül a polcon. Kiváló játékok voltak a maga idejükben. Megjegyzem a filmes témához, hogy azért CR keményen belebukott a mozis vonalba, a WC movie akkorát zakózott, hogy amilyen lendülettel kezdte a filmes pályafutását, olyan lendülettel repült is onnan.
    Maradjon csak a játékoknál. Kicsit kevesebb önhype és önimádás, jóval több kreativitás és munka...ha ezt betartaná, akár még játéktörténeti klasszikust is alkothatna. Más kérdés, hogy jelen állás szerint az ígéretek szintjétől sokkal messzebb még nem jutottunk, de kétségtelen, hogy egy ekkora volumenű játék fejlesztése évekbe telik, szóval én várok türelmesen. Csak az önsztárolását fejezné már be, mert az nagyon irritál...
  • TokraFan
    Pontosan hol hülyéztem le azokat, akik támogatják a fejlesztést?
    Kérlek olvass figyelmesebben!
  • Sir Quno Jedi
    Naa, ez mán valami. Ha jó lesz a sztori engem megvettek.
  • Sir Quno Jedi
    Nehezen tudnék nagyobb szart elképzelni, minthogy a jól felépített sokcsilliódolláros moziszintű sztorit szétkúrja pár tucat tizenéves vérpistike onlány. Már ha érted mire gondolok. Rengeteg MMO-val toltam, eppárat meg is vettem, de sajnos a tapasztalataim rosszak. Aztán lehet, hogy ebben meg fog tetszeni újra, lehet hogy nem. A coop játékokat szeretem, de ott is inkább haverokkal/barátokkal és nem idegen elmeháborodottakkal. :D EvE-vel szemezgettem, de az meg már nagyon időrabló nekem.
  • Caterpillar
    Valamint kb 1 hete postolta Sandi FB -ra, hogy találtak egy megfelelő méretű "szobát" (igazából hangárt) a mocap -hez. Nem gondolnám, hogy poénból vették/bérelték ki.

Az, hogy neked az mmo nem pálya megérthető, elfogadható, de szembemegy a trendekkel és a logikával is egy picit. Miért akarnál egy AI-kal feltöltött világban repkedni, mikor ugyan ezt megteheted emberekkel feltöltve is? X3, csak a kalózok is emberből vannak, mint ahogy nagyjából mindenki más is... Nehezen tudnék nagyobb fun -t elképzelni, ha játékról van szó.