7978
-
#1288 "bármelyik másik hasonló játéktól? "
Talán hogy nincs hasonló játék. Van az Elite ami most készül és kész , nyista másik. -
Volfram42 #1287 Szia. Gyere át prohardver fórumra ott jobban ki tudjuk vesézni a témát. Több hozzáértő van. Illetve gyere ts-re is, tegnap is vártalak egész este. :) -
Diopapa #1286 Mondj még egy űrhajós játékot, ahol többedmagaddal irányíthatsz egy űrhajtót az Artemisen kívül. -
#1285 Hát én arra számítottam,h vmi Skyrim+eve+planetside kombó lesz 1000+ játékossal egy zónában, a bolygókon meg lehet bóklászni ahova akarok és lesznek questek,random encounterek meg mittudomén. De ahogy olvasgatom,alig 60-an lehetnek majd egy instancebqan. Nem is értem a nagy felhajtást. Mitől lesz ez különb és jobb bármelyik másik hasonló játéktól? -
#1284 Sziasztok!
Nekem kicsit elrugaszkodottabb kérdéseim lennének.. pl.: Olvastam ma a Starcitizen,hu-n a Nul rendszer – Cole, Ashana cikket ami, leírja ezt a rendszert ahol is a legbrutálisabb emberkereskedelem folyik. Figyelmeztetnek minket ne repkedjünk arra stb. Igen ám de tegyük föl hogy engem irritál a rabszolgaság mint olyat és összerántom a hasonlóan gondolkodó ismerőseimet és mondjuk egy hangulatos őszi szombat délután cirka 300 jól felszerelt ladikkal és 400 deszantossal nekiállunk felszámolni az Olimpus bázist. Megbombázzuk, megszálljuk, leöljük a a rossz fiukat stb. ez megoldható lesz?
Vagy! Hatan beülünk egy Redeemerbe elindulunk portyázni valakinek elszáll a nettje/gépe mi közben repülünk tovább, srác újra indul akkor megjelenik a gépen vagy a saját hangárjában? Esetleg kitör egy csetepaté elfoglalják a hajót ő visszaszületik és visszafoglalja?
És még van pár hasonló kérdésem, de egyenlőre ennyi.
Ha valakinek van affinitása és nyelvtudása feltehetné ezeket a kérdéseket az RSI fórumába.
Üdv: Drebil -
Raulblanco7 #1283 Sehol nem okos dolog lövöldözni, mégis megteszik.
A hagyományos fegyverekre pedig meg lett írva, hogy ez csak egy fps demó, nem a teljesen kész játékot minden felszerelésével láttad, lesznek benne rengeteg féle fajta fegyverek, egyéb felszerelések. Azt mutatták meg, ami jelenleg készen van. -
#1282 Ez benne van a pakliban , mondjuk egy űrállomás falát sztem ilyen kézifegyverrel át nem lőnéd , egy ladikét már talán. De ez is a terv része lásd multi crew ship demo gameplay. -
#1281 Nekem ez a lövöldözzünk, "hagyományos" fegyverekkel gravitáció nélkül egy űrállomáson dolog nem tetszik. Pláne ha a realitás alapját nézzük. Vagy ugyanez egy űrhajón. Gondolj csak bele, miért nem okos dolog egy repülőgépen sem lövöldözni. Hasonló dolog történne az űrben is (nyomáskülönbség szép dolgokra képes). -
#1280 Miért lenne eszetlen ötlet a zero g lehetősége egy űrhajón/állomáson ahol a gravitáció mesterségesen van létrehozva ? -
#1279 Sőt, ne is legyen játék ;).
Nekem csak ez a feature ütötte meg kicsit a fülem mert eddig mindent olyan szépen felépített a marketing, azt a látszatot keltve (lehet csak számomra), hogy a játékban némi szimuláció is helyet kap és eddig "nagyon eszetlen" dolgokat nem találtam benne de ez egy olyan felesleges feature, mintha valamelyik COD fejlesztő "csodás" ötletét emelték volna át és ez nem annyira szimpatikus. -
#1278 ...és nem is harcolsz zero g-ben. Akkor most ne is legyen benne ilyen feature ? -
#1277 "ha pl annyi ideig tartana megfordulni egy hajóval amennyi időbe az a valóságban telne"
...a valóságban nincsenek ilyen hajók -
MasterMason #1276 Na jó de mégsem egy tudományos szakdolgozatot írnak a science magazinnak, hanem egy játékot.
Amelyben egy jópofa ötletnek tűnhet az, hogy akár nulla gravitációban is lehet lövöldözni egymásra, persze, hogy bizonyos dolgok a játszhatóság kedvéért "torzítva" jelenhetnek meg. Ugyan ez igaz a hajókra is, ha pl annyi ideig tartana megfordulni egy hajóval amennyi időbe az a valóságban telne, akkor kb óránként egyszer 10 másodperc állna rendelkezésre ahhoz, hogy meghúzd a ravaszt. -
#1275 Igen, de gondold át, hogy a válladat mi támasztja meg? Hogy fogsz ellentartani ha nincs talaj, amin a lábad megtámaszkodna? Ne felejtsd, tulajdonképpen súlytalan vagy.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.11.05. 17:05:39 -
MasterMason #1274 "eleve nem tudod megtámasztani a fegyvert sem"
Azért a vállad még megmarad 0 gravitáció esetén is, nem vágják le. -
#1273 Persze, mindent meg lehet magyarázni de akkor ennyi erővel a földön is tarthatna vagy jetpack-ként használhatnád :). Mindenesetre ilyen körülmények között célzott lövést nehezen lehetne leadni mert eleve nem tudod megtámasztani a fegyvert sem, úgy mint normál gravitáció során. -
#1272 Kivéve ha a ruhádon lévő apró fúvókák ezt ellensúlyozzák . ;) -
#1271 Ugyanúgy ahogy a visszarugas csökkentő rendszereknél a gazelvezetes ellensulyozhatja a loveserot szvsz. -
Micsu #1270 dede -
#1269 Lehet lemaradtam valamiről de nulla gravitációnál a gépfegyver visszarúgása nem azt eredményezné mintha egy mini hajtómű lenne rajtad és ezáltal lökdösne a visszarúgás irányába? Nincs semmi, ami egy helyben tart. -
#1268 Elvileg lesznek cargo liberation missionok, vagy cargo visszaszerzes, esetleg informacio trade, vagy csak egy talalka sul el rosszul egy nem AI kontrollalt stationon, vagy eppen pont a hajodon van valaki aki nem szeretne ott lenni:) szerintem a lehetosegek vegtelenek. -
TokraFan #1267 Értem, tehát ha mondjuk leszállok kereskedni egy állomáson, és ha 8-ker típusú a hely, akkor fegyveres harcba is keveredhetek?
Nem rossz. Alapvetően azt hittem, hogy pl. küldetések felvételénél lesz szerepe (menj Z állomásra, likvidáld XY-t stb.) -
#1266 A mai lőszereknek sem kell levegő a lövéshez.
Az elsütéshez szükséges anyagok a töltény hüvelyében vannak.
-
#1265 Nekem tetszik, hogy egy atmoszferaval rendelkezo stationon biza lofegyvert hasznalnak es nem valami sci-fi puskat.
A kerdes az, hogy kiterjed-e a figyelem annyira, hogy pl elsul e a fegyver ha kivul mesz a station atmoszferajan, vagy ha leengeded az oxigent a stationrol (ahogy kikakpcsoltak a gravitaciot is). -
Volfram42 #1264 Hiába jövő. Egy lőszer a fejbe attól még hatásos és ha olcsóbb is, mint a sugárfegyver akkor miért ne használják? Én a mai napig félek egy felém közelítő kődarabtól és nem vergődök, hogy ez de elavult. A sci-fi lézerfegyverek is rohadt nagy klisék. A kettő meg miért ne férhetne meg egymás mellett? Ha a Star Trek-ben nem hanyagolják el a lőszer alapú kézi lőfegyvereket akkor Picard-nak se kellett volna Thomson-t keresnie a Holo fedélzeten, mert a Borg adaptálódott és az energiafegyver semmit se ért.
Nekem különösen tetszik, hogy nem egy elvadult sci-fi világ. Nincsenek mentális agyb@szások, teleport meg sok hasonló vacak ami mára már minden ilyenbe bekerül, hogy minél csiricsárébb legyen az egész.
Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.11.02. 12:15:20 -
#1263 Nézd meg jobban a videót . ;)
Amúgy lesz benne. -
Raulblanco7 #1262 Lesznek benne sugár fegyverek, nem csak golyós. Lehet találni nem hivatalos videókat youtube-on, ott energia fegyverekkel, folyamatos lézersugárral is teszteltek. Ez csak egy sima demo volt, ilyen fegyverekkel, majd jön a többi a maga idejében.
Mindenhol szerepet kap az FPS lövölde. Az univerzum egy része biztonságos hely lesz, a másik része kevésbé. Régen system unlockos hírekben volt jelölve mindnél, hogy crime status... none, low, medium, high. Nyilván minél magasabb lesz, annál nagyobb az esélyed, hogy egy npc vagy játékos beléd kössön akár egy landing zone környékén, vagy egy űrbázison vagy csak valahol bárhol a systemen belül. Első kettőnél értelemszerűen fps lövölde lesz, utóbbinál a nagy hajók esetén pedig szóba jöhet a dokkolás és az egymás hajóján fps lövöldözés. -
TokraFan #1261 "Nem folyamatos lézersugárra gondolok hanem egy lézernyalábra ami mint a golyó elsuhan."
Mondjuk az nem lenne túl reális, a Star Wars-ban is az az egyik leginkább kiábrándító, hogy a sugárfegyverek csíkokból állnak, hiszen ez ebben a formában ugye lehetetlen. Star Trek-ben már tudományosabb alapokon ment ez. Abban viszont egyetértek, hogy a golyós fegyvereket egy ilyen játékban el kéne felejteni.
Egyébként pontosan mi ez az egész? Mi lesz a szerepe a játékban az ilyen FPS lövöldéknek? -
Ubi™ #1260 Nekem is ezt volt az első gondolatom. Ez itt a távoli jövő, hol vannak a plazma vetők és lézer fegyverek? Amúgy jól néz ki. -
MasterMason #1259 Nagyjából eddig nekem is minden tetszett az árakat meg a permanens marketinget kivéve. :) Én még biztos kivárok ezzel, ez a játék még nagyon messze van. Ha nem ugyanazokat a belső tereket fogják használni az összes bolygón, akkor még rengeteg munka lesz vele.
Az FPS-s módban ami viszont kapásból nem tetszik az a fegyverek. Úgy látszik nem tudunk túllépni a scifi játékok világában a gépfegyveren meg golyós pisztolyon. Hol vannak a lézer stukkerek? Nem folyamatos lézersugárra gondolok hanem egy lézernyalábra ami mint a golyó elsuhan.
A látvány egyébként mind eddig is elsőosztályú lett. -
#1258 Nekem ez igy tetszik.
A 200 dollaros hajo annyira nem: bar lehet beruhazok ra. -
MasterMason #1257 -
#1256 12.000 viewer es megdoglott a stream:)
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2014.11.01. 11:32:06 -
Caterpillar #1255 35 perc és kezdődik a stream:
PAX Austraila -
#1254 Tesztelhető modul több mint valószínű csak jövőre , idén még az AC 1.0 várható amiben benne lesz az összes single seat ship és talán 1-2 mutli crew de azok sem teljes funkcionalitással. -
Caterpillar #1253 Kíváncsi vagyok holnap mit mutatnak, és egyáltalán ki is felelős az FPS -ért.... Nah meg, hogy mikor lesz belőle tesztelhető modul! -
TokraFan #1252 Grafika nagyon jól néz ki. A planetary landing viszont gondolom SC-ben csak hangulat, de valójában csak egy animáció lesz, esetleg egyetlen város a bolygón. Full berepülhető bolygókról nem hiszem, hogy álmodhatunk. Mondjuk enélkül is jó lehet. Ami nem tetszik, az a cockpit view. Kitakarja a fél képernyőt, a HUD-nál is zavaró az üveglap effekt. Bár ez a legkevesebb, ha mást nem, valami moddal bizots kiirtható lesz mjad. A hajó belső tere viszont nagyon cool, van hangulata rendesen. -
#1251 Megveszed a sima alap csomagot ha akarsz AC alfát tolni az még + 5 dodó kész mehetsz lövöldözni traktorral. -
MasterMason #1250 Viccet félre téve Ph-n star citizenes fórumban a srácok már ismernek minden csomagot, és minden kérdésedre válaszolnak... -
#1249 ezek szerint te megvetted