MasterMason#1107
De most nehogy azt hidd, hogy én nem szeretném, hogy egy jó játék legyen ebből. De minél több ilyen dolgot látok, annál messzebbnek érzem ennek a lehetőségét.
Sőt, engem megrémít annak a lehetősége, hogy mostantól majd mindenki "így" akar majd játékot csinálni. Most őszintén mi értelme volna a közösségi finanszírozásnak, ha egyrészt évekkel azelőtt kell fizetnem a játékért mielőtt elkészülne, másrészt meg minden arról szól, hogy egy még el sem készült játékért kéne rajongani meg ajándéktárgyakat venni? Ahol sokan fizetnek előre egy játékért ott kiszolgáltatott helyzetben vannak, mert bármit meg lehet velük tenni, hiszen az árát már kifizették előre...
Ahol utólag kell fizetni egy játékért, ott inkább volna ösztönző a fejlesztőkre, hogy a jó eladásokért valamit tenni is kelljen. Persze így is jelennek meg botrányos játékok bár engem nagyon ez nem érint, mert komolyan mondom nem sok időm és kedvem volt az elmúlt években játszani, és most is csak az oculus miatt indultam be rá. Azt várom, egy új játékélményt, amiről 15 éve álmodoztam, de oculusból is megvárom a minőséget, ha ennyit vártam rá (15 évet) akkor még egy picit már nyugodtan várhatok. Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.25. 14:32:11