7978
  • MasterMason
    Most mit csináljak ha a 15 ezer dolláros már sajnos elfogyott , jöttél volna hamarabb.
  • Ozzyehh
    a szemem rossz vagy te beadtál nekem egy 10 ezer dolláros pakkot?
  • MasterMason
    Szerencséd van, mert még elérhető a wing commander pakk.

Szerintem kezdésnek jó lesz.
  • Ozzyehh
    srácok, hogy tudok bekerülni a nem tudom mibe?! béta? alfa? kicsit le vagyok maradva.. fizetni kell? és ha igen mit kell vennem , mert hallottam, hogy vannak valami pakkok D:
  • EFRM
    nekem 1 resz nagyon tetszett, ahogy megkozeliti a leszallopalyat a varos felett!
    az ellenorzes latvanyos, de 3jara mar agyfaszt kapnek a lassusagtol meg a felesleges faszszopogatastol.
    a "varos" nagyon latvanyos, de remelem nem fog 3eveig tartani minden bolygora a helyi ground palyat megcsinalni.

"Amúgy én továbbra is csak attól tartok, hogy nem lesz lehetőség saját kezűleg landolni. "
    remelem soha nem lesz ilyen, ha valami authentikus CR cucc, az a kulsonezetes atvezeto a hajodrol a bolygorol es ahogy leszallsz.
    nagoyn fasza a vagas, hogy kulso nezet belso nezet es olyan hgoy eszre se venni az atmenetet
  • Torzonborz
    Nem , a játék indulásakor még nem tudsz kézzel landolni. A tervek szerint ezt később teszik majd be.
  • MasterMason
    Gondolom olyankor jön majd a biztonsági őr vagy ilyesmi. :) Amúgy én továbbra is csak attól tartok, hogy nem lesz lehetőség saját kezűleg landolni.
  • Torzonborz
    Jepp , elég klassz és ez még csak koncepció. Nekem a landolás után ellenőrzés tetszik , mondjuk kíváncsi lennék mi van akkor ha vmi illegális cuccot találnak nálad ?
  • MasterMason
    Már el is fogyott, eladták mindet. :D Persze gondolom azért nem kelet Európából nyomkodták itt a buy gombot. :P
  • MasterMason
    Erre sem lehet azt mondani, hogy szarul nézne ki, vagy ne volna hangulatos.

• EFRM
    ja gondolom meg fogja venni az a par okos. de 1. tularazott es lehuzasnak tunik 2. eleg penz van mar, inkabb a #1234 kene addresselni kurva nagy erokkel
    orulok, ha neked bejon a joy, nekem igy elitezgetes utan inkabb maradok a mouse-nel sc-ben (de gecire zavar)

citizenconra kivancsi leszek, de nem vagoyk mar tulzottan lelkes.
  • Torzonborz
    Höhh nem baj vegyék csak , több lesz a píz. :D
    Amúgy joy-al nyomtam pár kört , nem rossz az nekem tetszik csak érzékenység állítás kéne még beléje.
  • EFRM
    na 890jump concept 600$ lesz
    lolázó
  • TokraFan
    Menő gatyája van a faszinak...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.07. 03:09:52
  • EFRM
    lollipops
  • Torzonborz
    Azt majd ma lesem meg, én inkább vártam a frissítéssel a tegnapi kalamajka után.
  • EFRM
    kiraly! megneznem en is, de sajnos E:D nagoyn durva lett <3
  • Torzonborz
    Nnan most az új pecs után már müxik , deafult beállítással nem de ha elkezdem bindelni akkor már érzékeli és már tudok vele repkedni. ^^
  • Jockey
    korai cutlass pack: cutlass+
    Docking Collar
    Tractor Beam
    Skull and Crossbones Skin
  • Diopapa
    Nincs "Drake" hajó. Illetve van, az EVE-ben ;) Ha esetleg a Cutlass-re gondolsz, akkor sem tudom miről beszélsz :D
  • Diopapa
    Jah, köszi hogy mondtad az első mondatod. :) Akkor én javaslom neked is elolvasásra. ;) "This civilian refit of the Retaliator trades the ship's massive torpedo bays for equally massive cargo capacity."... Vagyis a civil verzió jó lesz szállításra. Szóval nem kell aggódni, a katonai verzió brutális heavy bomber lesz ;)
  • EFRM
    a windowsban az eszkozok/ jatekkkontrollernel kellett elsodlegesre beallitanom, azt is nezted?
  • Torzonborz
    Próbáltam pedál nélkül úgy hogy lehúztam joy/pedált aztán csak joyt dugtam vissza de nem ment.
    Volt nostromom de lehúztam és drivert is leszedtem.
    Joyhoz minden friss. Mással játékkal megy ( CloD, DCS, WT SB , E : D ).
  • EFRM
    aha, nekem mukoszik, bar nincs pedal. mondjuk tenyleg kell a konfigolhatosag, mert hiaba megy eleg botranyos. feltetted a legujabb progijat (nem driver, hanem a ?sst) es csinaltal profilt?
    meg volt az is, hogy csak 1 kontrollert tud az SC aztan nekem sem ment, amikor a x360pad be volt dugva.. nem lehet a pedalod zavar be az ahitatba?
  • Caterpillar
    Én az x45 -öt meg se próbáltam, majd ha lesz config...
  • Torzonborz
    Ami neked is van , X-52 Pro , kipróbáltam már mindent de csak a gázkaron lévő mini sticket érzékeli . :(
    Ja meg a pedálra is mocorgott valamit de ha azt lehúztam akkor se vót múköggy a joy.
    Na emiatt be vagyok rájuk rágva.

Elvileg nemsokára jön rendes konfig , na majd akkor talán...
  • EFRM
    hornetem van, tudom mi a dorges. nekem felismeri a joyt, de valami szanalom..
    neked milyen joyt nem ismer fel?
  • Torzonborz
    "mouse commander"

Vagy nem , elég sokan mondják hogy joy alázza az egerentyűt. :P
    Mondjuk nekem továbbra sem ismeri fel rendesen a joyom hogy kapnák be.
    A hornet meg mégiscsak katonai vadászgép még jó hogy darálja a traktort meg a sportverdát.
    Az lenne a botrányos ha nem így lenne.
    Téma meg van bőven , más helyen megy is róla a diskurzus.
  • EFRM
    nincs tul sok mindenrol beszelni, a mouse commander botranyos (mouse hornet daragép>all), a rácsing meg meg szarabb :d (buy 350r-m50 a poén kedvéért lolz?!) sztem nincs ember, aki huzamosabb ideig jatszana barmelyik modban, mindenki var a tovabbi fejlesztesre..
    leaderboard analizis..
    a concept rajz szep, az ára amugy poen tekintve, hogy ugy ket evig nem lesz salvagelni valo, es meg utana sem biztos :DD

ennyi es el is fogytak a temak...
  • Bucser
    "Persze a Dollár = Euro 1/1 váltás tényleg pofátlan, de tenni úgysem tudsz ellene."

Dollar-Euro 1/1 temaban, USA-ban netto arat reklamoznak azaz az allamonkent valtozo sales tax nincs benne az arban, EU-ban benne van az AFA es a Vam is a reklamozott arban. Ezek pedig elnyelik az arfolyamnyereseget (mar ha lenne egyaltalan olyan)
  • Jockey
    amúgy ha már itt vagyok egy kérdés: mi a rákért nem látom a hangárban a drake-m scull festését? csak egy sima drake-t látok..
  • Jockey
    hmm ez nekem hasonlit kicsit az Alien-ben (talán bolygó neve halálban?) található ladikra..
    Ami persze nem baj...
    Én drukkolok a játéknak, a végső verdict úgyis megjelenés után mondható ki megérte vagy scam volt az egész..
  • Raulblanco7
    Eddig bármilyen mmo-val játszottam, mind ingyenes volt. Senki nem kényszerített megvenni benne semmit, mindegyikben ugyan úgy játszhattam mint bármiféle előfizetés nélkül, mert mindegyikben beszerezhető volt minden amit megvenni lehetett. Más kérdés, hogy megtehetem, ezért ha tetszik egy játék bizony nem sajnálok kiadni érte pénzt sem. Számomra pl a Te cigaretta vagy alkohol, esetleg menő okostelefon vagy hipertrendi márkás ruha vásárlásod (csak példa, ne vedd konkrétan magadra) sokkal nagyobb értelmetlenség / hülyeség, mint számodra, hogy én 20-30k-t költök a hobbimra alkalmanként.

Egyébként pedig ha adott játékban mégsem veszek semmit, inkább hálás vagyok azoknak akik vesznek, mert nekik köszönhetem, hogy játszhatok a játékkal ingyen, ameddig valakik nem fizetnek egy - egy játék fenntartásáért, megcsinálásáért, addig max a p*csöddel játszhatsz, így inkább örülj neki, hogy más megteszi helyetted, és Te élvezheted ugyan azt ingyen is. Nyilván ha ő tartja fent a játékot, illetve hozzájárul, akkor egy kis előnyt is élvezhet. SC-ben ez a hajó, neki nem egy űrronccsal kell nekivágni a játéknak, neked azzal, és 1-2 hónap múlva megveheted ingame ugyan azt, amit ő megvett. Teljesen rendben van.

A baszott nagy hajók pedig legyenek is drágák, így is túl sokat vesznek belőle, nem jó az ha mindenhol hatalmas csatahajókkal repkednek a játékosok, így legalább korlátot szab valamennyire a darabszámnak, valamennyivel én is jobban fogom érezni magam benne, ha kevesebb lesz játékban.

Egyébként igényem nekem is lenne SC-vel kapcsolatos eszmecserére, csak eléggé kedv romboló ez a fórum, inkább hívhatnánk Star Citizen fikázó fórumnak, az jobban passzolna a tartalmához.
  • Torzonborz
    Mondjuk ship specnél hardpoint rész üres szóval pontosan nem lehet tudni miből mennyi megy rá.
    Szóval igen , a katonai verzióhoz képest lehet hogy nem teljesen ugyan azt a szerepkört látja el a civil típus.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2014.09.29. 10:08:33
  • Caterpillar
    Nyilván ez a videó mást mutat, ezért is tettem fel a kérdést, egyébként tessék megtekinteni a hivatalos oldalt, egyből az első mondat ami az arcodba villan erről szól:

Retaliator

Nyilván semmi sem végleges, ezért elmélkedtem.
  • StrikeFor
    ennyi! köszönöm az összefoglalót!
  • Torzonborz
    Ember igen nehéz úgy érdemben trécselni hogy 3-4 ember állandóan negatívan reflektál rá.
    Ugyan azt a lemezt pörgetitek .
    Érted !?

"Szabad véleménynyilvánítás van kérem szépen."
    Aha , az bazze de minek a kárára ?
  • Sir Quno Jedi
    Ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam. Amúgy a "megy már az alfa" igen messze van a valós full megjelenéstől még, nemde? :D

"Amúgy meg így ennek a topiknak semmi értelme. Nincs érdemi diszkurzus a játékról. " ezt te írtad, nem én. Mi (én biztos) nem vagyunk benne az alfába (sőt a bétába sem leszünk), szal. nem miattunk nincs érdemi diskurzus. Azt nektek kell(ene) "generálni", már ha igényetek van rá.

Én csak arra reagálok, amit itt olvasok. Olvastam ezt a hajóáras bizbaszt, meg is néztem az oldalt, meg a hajót 3d-ben is stb. és leírtam a véleményemet, mikor azzal jöttetek, hogy neeeem baj, hogy ennyi-meg annyi, meg miért zavar. Leírtam miért zavar. Ha titeket nem, az a ti bajotok, ez meg az enyém. Szabad véleménynyilvánítás van kérem szépen.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.29. 09:27:38
  • Torzonborz
    Már most is van miről beszélni mivel megy már az alfa. De értem ,akkor ennyi erővel a megjelenésig be is lehet zárni a topikot mert úgysincs miről beszélni.
  • Sir Quno Jedi
    Majd lesz, ha már készen van és mi is toljuk.