6478
 • lonvard
  #6478
  Ajánlom nekik. Én vagyok a doboz pakolászás mestere, velem ne szórakozzanak! Ha nem tudok dobozokkal babrálni, akkor érdeklődésemet vesztem! :D
 • Caliph
  #6477
  megy a létrán doboz felcipelés,mást nem próbáltam
 • lonvard
  #6476
  Ah, akkor ma próba. Köszi. :)
 • Caliph
  #6475
  amúgy kint az új patch
 • Caliph
  #6474
  alpha béta,nem azért van hogy játsz,hanem hogy tesztelj :D régi duma de igaz. a játék játszható akár most is,bugok vannak,tartalom kevés. egy naprendszer,rakás repülhető hajó,sokféle küldi, el lehet lenni vele most is pár napot símán.

  Megjelenés biztos nem idén lesz,sztem jövőre se :D

  de nézd meg pl a mostani citizencon vidit,ott láthatod kb hogy áll,és van benne pár feature ami a közeljövőben jöhet,illetve hivatalos honlapon van roadmap amin láthatod mi készült el eddig és melyik patchre mit terveznek berakni.
 • ToxiMaxi
  #6473
  Sziasztok!

  Rég néztem rá a játékra mostanában, hogy áll? Van valami kiadási dátum vagy remény egy egészen jól játszható bétára?
 • Hogthar
  #6472
  Én is azt várom, hogy mutassanak belőle valamit, amitől megjön hozzá a kedvem.
  Van jelenleg egy Catar-om, és gondolkoztam rajta, hogy upgradeljem Carrackra, de egyenlőre eléggé elbizonytalanított amit eddig láttam.
  Remélhetőleg a végleges verzió, jobban vonz majd.
 • Caliph
  #6471
  amúgy még az is jobb lett vna ha a hátán viszi a kis leszálló hajót,és zsilipen lehetne átmenni,pl a freelancernek is van zsilip csatlakozása
  de várjuk meg a végleges kiadást
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.15. 14:48:57
 • nordan
  #6470
  hát fullra elbaszták
 • Hogthar
  #6469
  Tudom én, de ettől függetlenül betalált nálam :D
 • Caliph
  #6468
  be kellett férni a kishajónak meg az ursának is :D
 • Hogthar
  #6467
  Ezért ne haragudjatok, de nagyon vicces:
  Hálaadás előtt / Hálaadás után:
 • Torzonborz
  #6466
  3.8.1 PTU patch notes
 • Torzonborz
  #6465
  A wipe az kb fix annyi bug van, uec/ship dupe miatt érthető is.
 • Caliph
  #6464
  láttam egy vidit youtubeon,nemtom mennyire jó az infoja a csávónak,de január végére patchet jósol és wipeot ismét
 • lonvard
  #6463
  Jóvanna, azt hittem a 3.8.1-ben a .1 az a friss patch. :PP Elnézést kérek, hogy felizgattam a társaságot, és magamat. :) Chris, patcheljetek már, játszani akarok!
 • Hogthar
  #6462
  Köszi, kíváncsi leszek rá. Addigra talán a legtöbb hibát javítják is.
 • Torzonborz
  #6461
  Februárban jön, írták korábban az oldalon meg CitConon is mondták ha jól emlékszem.
 • Hogthar
  #6460
  Carrackról lehet tudni valamit?
  Azt hittem már kijött, de egyenlőre még nem elérhető a játékban ahogy nézem.
 • Torzonborz
  #6459
  Nem jött semmilyen patch.
 • wollnerd
  #6458
  Miről beszélsz? Elindítottam a launchert, de semmi. Launch van az update helyett, semmi nincs a patch notes fülön, sem a neten nincs szó a 3.8.1-ről...

  Kaptunk ingyen egy freelancert! (Ha nem látnád, akkor lépd be a Arena Commander-be, válaszd ki a freelancert majd a Multiplayer freeplay-t indítsd el, elindítás után szállj ki a pilótaszékből és feküdj le az ágyra majd log out. Ezután belépsz az univerzumba. Én így láttam már az éles játékban.)
  Azzal már tudsz kényelmesen szállítani dobozokat. (raktérajtó hátulról) Ráadásul nagyon jól lehet fejvadászkodni is!
  Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.12. 21:53:11
 • lonvard
  #6457
  Jött valami patch, hehe. Kitakarítom a szobát, közben letöltöm a Drakula epizódokat, aztán csinálok egy kávét, és utána kipróbálom befoltozták-e a "szél össze-vissza hengergeti a talajban a heraldomat" meg a "nem tudok felmászni a létrán dobozzal a hajóba" játékot alapjaiban akadályozó bugokat, és elkezdhetek végre valami épkézláb sutáskodást. :)
 • Malibutomi
  #6456
  Ennel mondjuk egyszerubb megoldas az R&R helyeken hogy ahogy a valo eletben is a platformra a szama lenne felfestve bazinagyban nem pedig egy logo
 • wollnerd
  #6455
  Na ez már nagyon kéne.
  Ugyanis - főleg a R&R- helyeken olykor elofordul hogy ha csak rövid időre szállunk ki a hajóból, majd vissza és nem tudnánk hol van a ladik és a ship manager is csak annyit mond: "Unknow"
  Vagy végig kell járni a szinteket a lifttel ( pl. Lorville-nél korulmenyesebb a 16 hangárja miatt) vagy claim... Vagy kivarni X időt hogy végre store-oljon. De volt hogy eleve azt se tudta a játék hogy tegnap ugyanott landoltam, s erre ennek ellenére csak a claim jelenik meg a képernyőn...
  Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.11. 16:29:31
 • Caliph
  #6454
  akkor hozzátenném hogy : kicsit gondolhatnának a magányos farkasokra akik bazi nagy hajókat akarnak irányítani egyedül,gazdaságosan,hasznot termelve :D (esetleg hasznos npckkel :D )
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.11. 14:23:41
 • lonvard
  #6453
  Jaj má vegyél inkább egy krakent. Amíg nem csinálják meg, kapsz helyette egy constellationt és ugyanott vagy mintha bányászhajót vagy roncsgyűjtőt vettél volna, csak az se bányászni se roncsgyűjteni nem tud. ;-)
 • lonvard
  #6452
  "Kicsit gondolhatnának a magányos farkasokra"

  ööö, prospector? :)
 • Caliph
  #6451
  persze vágom hogy egydül is megy a dolog,de akkor már prospector,kevesebb a fenntartása. Persze tisztában vagyok a multiplayer fogalmával,biztos lesz klán vagy csapat aminek a tagja leszek majd,de pl anno a wow raideknél is tapasztalat hogy sokszor nehéz volt összehozni azt a 10(vagy 15 20 25 40 :D ) embert aki ráért órákra raidelni,megvolt a tudás és a gear is,és épp rá is ért egyéb offline tevékenységei között :D és persze nem húzott el hisztizve az első wipe nál :D


  De mint mondtam,még az npc egy szál reményszikrát nyújthat :D

  ami még érdekel az a roncsvadászat,gyűjtés,amit jött vna a 3,8ban,de halasztották. megvárom ebből mit hoznak ki,aztán beruházok egy fejlesztésre a két irány közül valamelyikre :)
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.11. 13:59:59
 • Torzonborz
  #6450
  Mole-al egyedül is lehet bányászni, kicsit körülményesebb mint több személlyel ez tény de szép pénzt hoz még így is.
  Magányos farkasoknak ott lesz a többi szakma bár mindegyiknél van/lesz multicrew ladik. Ez a játék egyik alappillére és ez volt a húzóerő már a bejelentésnél is.
 • Caliph
  #6449
  nézegetem az Argo Mole vidieket,tetszik a hajó,bár sajnálom hogy 4 ember kell hozzá hogy gazdaságosan használni lehessen...nagyon jó bányász npcket kell irniuk hogy közel emberi teljesítménnyel tudjanak dolgozni és nem robbantsák a képünkbe a sziklát. simán megoldhatták vna egy ember irányításával a három lézert,letoljnám hogy igy csak egy követ tudnak fúrni egyszerre.gimball rendszerben egy helyre céloznak,az energi kezelés a szokásos módon,csak gyorsabban precízebben lehetne fúrni a három fejjel.

  Valszeg az Orion is hasonló módon lesz megoldva.

  Kicsit gondolhatnának a magányos farkasokra,meg arra hogy pl a bányászat nem mindenkinek bejövő szakma,most egy klán másik három harcosát arra ítélni hogy a csapat egyetlen aszteroidafejű bányászával együtt járják a mezőket unalmas fúrással tökölve,míg pl ez a három harcos külön vadászban is lövöldözhetne a bányászt kirabolni akaró kalózokra,vagy akár bármi mást is csinálhatna,nem beszélve egy szállító pajtiról aki majd a ledobált érctasakokat kellene hogy összeszedegesse. :D

  egy szó mind száz,nagyon jó bányász skilles npcket kell írniuk :D
 • Hogthar
  #6448
  3 éve várok már egy store gombra, mindig is zavart, hogy nem tudom leszedni a pályáról a hajóm, csak úgy ha lekérek egy másikat, de szépen haladnak azért.
 • Torzonborz
  #6447
  Pont a tegnapi liveban mondták, hogy betesznek majd egy store gombot a konzolba ami a landing padról/hangárból behúzza a ladikot. A claim sok problémát okoz ezt tudják, többek között a loadoutal kapcsolatban is.
 • Caliph
  #6446
  nekem is megmaradtak a felszerelt fegyók az aurorán :)
 • Torzonborz
  #6445
  A mostani 3.8-as build elég bugos, szóval bármi megeshet. A rentelt ladik se jön vissza logout után. :(
  Várni kell 3.8.1-es fixre.
 • wollnerd
  #6444
  Oh... Tehát mégis csak bug volt.... Pedig gyorsan kigugliztam és ezt találtam ami az ellenkezőjére utalt, igaz 8 hónapos és lehetett tévedés is...
  Lehet hogy az okozta a galibát hogy mivel azt is (én is, sokan panaszkodnak miatta) megtapasztaltam hogy vehicle loadout manager nagyon sokszor bebuggol. Az összes hajóra kiírta hogy read only... Akár raktározva volt(ak) akár a landing pad-on. Volt sokszor szintén belépve a játékba is read only volt.
  Kettő WA-ot találtam: Az egyik hogy ha a hajó helyszínen van, lehívjuk aztán claim-eljük miközben a pad-on van és claim várás (vagy utána is) közben már elérhető a módosítás a loadout managerben.
  A másik: A self hangar játékmódban módosítjuk a hajót, elmentjük és visszamegyünk a 'verzumba... ---> Ezt alkalmaztam... Valszeg ettől nem kaptam vissza a pinnelt hajót, megzavarodhatott a játék. Nem így kellett volna, akkor nem találtam az 1. WA-ot.
  Újrapróbálom majd előszór csak kettőt vásárolva.

  Ui.: A korábbi kirohanásomért bocsi. :)
  Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.10. 19:28:45
 • Torzonborz
  #6443
  Implementálták már rég. Az, hogy claimnél nem a pimpelt ladikod kaptad vissza inkább bug semmint normál működés de sebaj.
  Ergo van értelme modulokat venni és nem uec kidobás.
 • wollnerd
  #6442
  Milyen kár hogy még nem implementálták a hajómodulok biztosítását! buktam a felszerelt 4 db Mantis GT220-at, ami 60e aUEC-be került összesen, és csak fél óráig tudtam használni, egy bugos összeütközés miatt kipukkadt a hajóm.
  Ja és tegnap vettem Rampart pajzsot is, azt is feleslegesen... 100e(!!!) egyrészt a default hűtő nem bírja és már nincs elég pénz. Másrészt ugye bármikor felrobbanhatunk és/vagy claim-elni kell, szintén elveszik. (Ha nem szereljük fel, akkor nem....)
  Ergó, teljesen értelmetlen vásárolni modulokat is.... aUEC kidobás.
  Hát most aztán pipa vagyok...
  Kénytelen vagyok maradni a default-nál.
  De inkább lehet hogy ennyi volt egyelőre... valszeg kivárom a 3.9-at.
  Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.10. 18:48:46
 • geree74
  #6441
  Köszi a segítséget !
 • Torzonborz
  #6440
  Ugyan kicsit elcsépelt de igaz : gúgli a barátod, rákeresel arra hogy SC trading app és kidob pár hasznos oldalt. Én 3-at használok + 1 mobil app így már biztosra lehet menni.
 • wollnerd
  #6439
  Javaslom ezt az oldalt. Kikalkulál egy jó kereskedelmi utat, sok válaszható opcióval.