Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy Krakennel pl simán jól lehet portyázni igy.
azt ne kérdezd ez mikorra válik valósággá 😄
egy csomót fúrtam úgy a hétvégén hogy kb 3x taliztam másik prospival,olyannal meg nem aki piszkált volna. persze biztos van akit járt már így,és én is fogok,igazából egy kis gyors vadász ellen sincs már nagyon esélyed egy prospival
aztán most az új mirai fury kishajóval akár már most is meg lehet csinálni,sok hajóba befér,van amibe több is,a helyi védelemnek bőven jók 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.22. 15:18:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Annyi a lényeg hogy miközben megy a fúró lézer jó lenne, ha rátudnék nézni a radarra. Vagy nyomni egy scant hogy mi van körülöttem, de ha fúrsz akkor fúrsz és ennyi.
szar kivenni,mert nincs hely ,szal úgy kell parkolni hogy kis dombra,aztán meg vissza se lehetett tenni őket. üresen elkezdtem bányászni,hátha attól nyílik le az új,de úgy sem akart,szal ez még hiányzik. szal kéne egy ledobó gomb a fülkébe,meg egy másik amivel nyitja az új táskát. aztán meg venni a shopban új baget ha megjártad. de ez még a jövő zenéje
bányászás sokkal nyugisabb az új rendszerrel
vettem egy cyclonet is,szal ma este terepezés lesz daymaron és a környéken 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
más az irányítás,ott te vagy a hajó,itt meg egy ember vagy aki irányít egy hajót. nekem bejön hogy figyelni kell. máshol viszont lehetne automatizálni,pl a vulture vagy reclaimernél nem hiszem el hogy nem lehetett megoldani egy láda pakoló rendszert,hogy ne kelljen kézzel pakolgatni a ládákat. már a mai világban is vannak fejlett automatikus raktározási lehetőségek,akár egy komplett raktárházhoz is
Na megjött a proci, gépszerelés következik, ha nem írok többet akkor elcsesztem valamit 😄
12 harmonikaszerűen nyíló konténert igértek anno 😊 de ez már több éves ugye.
A mole 24 konténert tud vinni ugyanilyen formában,ugye ott 8 konténert tudsz egyszerre tölteni és ugyanúgy 2 tartalék konténer van felfogatásonként azaz 3x8 =24 összesen
prospinál 4 alap konti +2 tartalék szal 3x4 = 12 konti
este tesztelem 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.17. 11:05:37
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.17. 10:35:14
próbáltam szerver régiót váltani,ott sem működnek.
még csak bele - bele szagolgattam,de egyelőre bejön. addig is reméljük hogy nem lesz wipe,és még van egy hét quant bányászatra meg pénz gyűjtésre a régi módszerrel 😄
igy is szép lag spikok vannak bányászás közben nem esik jól az ugrálós lézer energia,de ezt is átformálják végre a kövi patchban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.08. 17:47:03
hát amit most gameplay szempontjából érzékelsz,az főleg a salvage és és a hozzá tartozó dolgok lesznek,illetve a megmaradó dolgok,ha leteszel egy dobozt valahol vagy elpukkan a hajód akkor a roncsa ott lesz a helyszínen
a kövi patchban ami most tesztelésben van jön a salvagehoz a fegyók leszerelése a roncsokról és eladása,salvage küldik,3.19meg már a modulok kiszerelését is ígérik a hajók belsejéből
egy rövig vidi
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Remélem SC házatáján karácsonyra lesz valami. Ennél a játéknál mindig a karácsonyt várom. 😄 Roadmap-et nézegettem, nem olvastam ki belőle jelentős előrelépést, hozzápakolnak ezt-azt, de semmi grandiózus. Mondhatjuk persze, hogy azért mert már a tartalom kilóra benne van a játékban, illetve mondhatjuk, hogy titkolnak egy csomó mindent. De azért a kérdésem: mire kell most várni? Mi az a nagy durranás, amit én nem olvastam ki a roadmap-ből?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
így hogy leszedhetőek pl a hammerhead fegyói,és féláron eladhatóak+ még amit leradírozol róla,elég jó kis pénzt lehet begyűjteni. hátránya hogy kell egy nagyobb szállító is amiben elférnek a fegyók,szal inkább két emberes melók lesznek a nagy hajók,ha vultureban gondolkodunk.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.04.26. 09:23:00
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
vannak változások ,mert ugye már pár patchel a videó után vagyunk,de az alapok ugyanazok
A link egy youtube videó,nekem bugosan jelenik meg a közepén a lejátszó gomb,de rákattintva elindul,nem tudom másnál is van e ilyen 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.04.15. 16:55:31
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
és még jobban elkeserítelek: a legolcsóbb mustang kb csak harcra jó,alap szinten,az aurorába bele lehet paszírozni pár ládát pl kezdeti szállító küldikhez,én most egy pisches vagy cutter csomagot vennék. persze az még drágább...legjobb kezdő viszont az avanger titan,még drágábbért 😄
el lehet lenni egy aurorával is,poton pénzből fel lehet fejleszteni aztán lövöldözni vele. ingame egy pisches 400.000 kredit,azt viszonylag könnyen összeszedhető.
youtubeon találhatsz videókat hogy érdemes kezdeni,pénzt szerezni,én hawkest szoktam nézni,szépen a kezdetektől elmeséli hogy lehet pénzt kukázni alap hajóval is akár. minden idő kérdése persze 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.04.14. 21:32:22
Amikor én vettem (2017) akkor kb 14k volt egy alapcsomag, és akkor még több minden volt benne.
Utoljára szerkesztette: Borg18754, 2023.04.14. 21:11:42
Kipróbálni milyen a játék - egér.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2023.04.14. 12:56:23
Köszi
Ezen meg nagyon röhögtem:
"If you're one of the ones who has said "This is the worst Star Citizen has ever been"...then hold our beer, as we plan to launch a Free Fly event starting Thursday, April 13 through April 20. "
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2023.04.13. 10:58:03