• Caliph
    Yepp én is hallottam,hogy a minőségbiztosítási osztályról kirúgtak pár embert
    az emberek érzékenyek az ilyen hírekre,mint annó amikor valamelyik részleget átrakták angliába,és kirakták az amcsi irodából az embereket,meg h titoktartási nyilatkozat miatt nem beszélhetnek,mikor a nagyvállalati szektorban a titoktartási szinte alap egy munkába lépésnél....
    Arra persze fölös várni,hogy majda CIG fog bármit is közölni erről,vagy ha közöl is,ebbe nem lát bele belsősön kívül senki,szal amig valaki nem szivárogtat tényeket,kár foglalkozni ezekkel.

Ha meg bedől,akkor bedől amikor bedől :D én nem igazán remegek emiatt,ha el kell jönnie,akkor majd eljön,pár hétig hangos lesz tőle a sajtó,a hülyék akik meg erejükön felül vettek hajót,azok meg így jártak. a többiek benyelik a veszteséget,aztán az élet megy tovább. Aztán látván esetleg egy nagy cég,hogy lenne igény egy ilyesmi space játékra,hátha valaki megcsinálja...pl a disney egy star wars világba :D

mondjuk most nagyobb a balhé amiatt,hogy jön a paladin,két s4es és egy s5ös toronnyal,kis méretben,amolyan gunship módra,amikor a redeemert gunshipet hasonló fegyverekkel és pajzsal nerfelték,mert a méretéhez képest erős a pajzs és a fegyó rajta....erre jön a paladin :D
    szal kihoznak egy papíron op hajót,eladnak belőle egy rakással,aztán nerfelgetik,átszerelik stb...persze amikor megveszed elfogadod hogy alpha ,meg nem végleges és változtathatnak rajta,de pont azon változtatnak,amivel el lehetett adni a redeemert is,hogy nagy fegyók vannak rajta :D
    aztán hozzák a paladint,nagy fegyókkal,megpróbálják rásózni az emberekre úgy hogy persze majd talán nerfelik,vagy sem :D

kicsit felháborító,de elfogadtad a tényt,hogy változtathatnak bármin a megjelenésig vagy a bedőlésig,amikor rányomtál a pay gombra :p

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 16:31:33