• Caliph
    én azt érzem,hogy már egyre több mindenen borulnak ki az emberek a hivatalos fórumon is,előbb utóbb a whalek is besokallnak szerintem,aztán egyik napról a másikra a földbe állhat az egész.
    szerintem ézik már ők is,hiszen kezdenek visszavenni a kezdeti lendületből,már csak 5 naprendszer lesz kezdésnek,és bár évek óta halljuk,hogy ha kész lesznek a bolygó település város toolok,akkor percek alatt össze tudnak rakni bármit is AI segítségével,és a kézimunkára csak a finomítások maradnak.már sok éve is volt valamelyik citizenconon,ott egy nagyvárost mutogattak hogy rakják össze,lakónegyed,iparnegyed,mind illeszkedik a másikhoz stb...
    Évek óta mondom,hogy szép fokozatosan kelltt volna haladni,nem mindent is egyszerre,úgy tűnik ők is rájöttek,vagy rá vannak kényszerítve hogy kiadják minél hamarabb aztán utólag pótolják a többi ígéretet. És hogy ezt a kiadás után is fedezni tudják,nem elképzelhetetlen,hogy havidíjas lesz majd előbb utóbb,kompenzálva az eddigi backereket egy két év ingyenes hozzáféréssel.