oké,túrtam még a netet,arra jutottam ,hogy a refinery cScu-ban számol(bár sehol egy szóval nem írják,csak hogy yield = xy,egyetemen ezért akkor karót kaptam volna hogy a fal adja a másikat :D ),100 cScu = 1 Scu ,szal 100 a bűvös szám. így már könnyebb számolni a supply or die eventre,hétvégén kezdtem egy prospival,26 millás küldi a cél,225 scu tin és ice. állítólag érdemes előtte raktárba rakni a mennyiséget,úgy felvenni a küldit és leadni,bebugolás elkerülése végett. kicsit lassú prospival,még argo bagekkel is,de ha meglesz a 26 milla,kipróbáloma mole-t,meg kéne egy szállító is :)
Talán még egy vulture,ha bontani támad kedvem,de maradok az ipar vonalon )
+ pro tipp,netről loptam,ha prospira argo baget akarsz rakni,de mindig beesik a cargo lift alá,akkor vegyél admin officeban valami olcsót,scrapet vagy bármit,lényeg,h 2 scu ládát állíts be(1db 2scu,ne két db 1 scu láda! )
sajnos kell még hozzá az argo atls rakodó robot is,de az olyan 70k pénz,nem vészes
cargo liftel felhozod a bageket és a 2scu ládát,ládát berakod a lift közepére,aztán ATLS -el felkapod a baget,és megpróbálod belebugolni a 2 scu ládába úgy hogy "összeforrjanak(de ne a láda tetején legyen,és ne is a legalján)hanem konkrétan a ládába snappold bele. elengeded,aztán újra megfogva nem esik be a bag és kiteheted a hangárba.
4 baget hozol fel úgy is működik,csak a négy be egybe lesz bugolva,de kivehető a ládás módszerrel egyesével Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.17. 11:08:02