393
Remember Me
  • Evoluti0N
    Hm. Több volt itt még az elején az átvezető, mint maga a játék, de a korábbi videók alapján erősen gondolkodom az előrendelésen :)
  • wedge31
    Az első tiz perc.

Nagyon ugy tünik, hogy ezt nekem meg kell vennem...
  • Evoluti0N
    Elejével még nem voltam biztos benne, hogy ez nekem tetszeni fog, de ahogy egyre több videó jelenik meg belőle, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy ez bizony jó lesz :)
  • wedge31
    Remember Me - Memory trailer.

• Evoluti0N
    Ha valamihez nagyon hasonlítani akarjuk, akkor a harcmenet szerintem inkább a Batman játékokéhoz hasonlít. Emellett van benne mászkálás (a la Assassin's Creed), talán lopakodás is, de a legötletesebb a memóriahackelés, amit persze korábbi játékban még nem láttunk.
  • grebber
    Szerintem az általad leírt két játékhoz még véletlenül sincs még egy kis fikarcnyi köze sem!
  • Voltan
    Hm. A játékmenetet tekintve ez egy afféle Devil May Cry - God of War jellegű dolog?Mert akkor részemről mehet a kukába.

Csak mert az ötlet és a sztori alapján érdekelne, de a videókban csak klikkelgetős, vad harcot látok.

A kombófejlesztés-kitalálás meg nem érdekel.

Szóval ez mi ez?
  • Malakai
    Kezd kicsit sok lenni, már úgyis eleve meggyőztek azzal, hogy cyberpunk téma. :D Inkább hanyagolom asszem a további trailereket. :) Zenéért nem vagyok oda. :/
  • wedge31
    Remember Me - Enemies Trailer.

• grebber
    "A Capcom közzétette legújabb játékuk, a Remember Me gépigényét. A specifikációkban semmilyen nagyobb meglepetés nincs, egy átlagos gamer PC-nek valószínűleg nem fog problémát okozni a játék futtatása. Lássuk:

Minimum:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz vagy jobb, AMD Athlon X2 2.8GHz vagy jobb;
    RAM: 2GB memória;
    HDD: 9GB szabad hely a merevlemezen;
    VGA: Nvidia GeForce 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon HD 3850 vagy jobb.

Ajánlott:

CPU: Intel Core 2 Quad 2.7GHz vagy jobb, AMD Phenom II X4 3GHz vagy jobb;
    RAM: 4GB memória;
    VGA: Nvidia GeForce GTX 560 vagy jobb, ATI Radeon HD 6850 vagy jobb.

A Remember Me június 7-én jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PlayStation 3-ra."

info: Gamepod
  • Malakai
    Ott van az emberknek a neural interface szerű bigyula, mint a mátrixban. :) Ha minden igaz Nilin nyakán lévő az speckó, harchoz tud valami energiamezőket is generálni.
  • CroftManor
    Mivan a csaj nyakán?
  • Evoluti0N
    Pont a legegyedibb és talán a legfontosabb dolog maradt ki a cikkből: a memóriahackelés.
  • Evoluti0N
    Nekem tetszik.
  • Evin
    Az FF tehet róla, az szürke háttérrel mutatja (pedig általában nem szokott ilyet csinálni).
    De letöltöttem, ott meg tényleg átlátszó.
  • Malakai
    Átlátszó, de a hozzászólás mező szürke, még írtam is alá, sejtettem hogy valaki benézi. :D
  • Evin
    A háttér ne szürke legyen, inkább átlátszó.
  • Malakai
    Banner? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Fent természetesen a kék hátteren lenne (png). :)
  • Malakai
    Nem vették ki a női karaktert, nem cserélték le, pont arról szólt az interjú, hogy valamelyik kiadónál kifogásolták a dolgot, de onnan továbbáltak. Meg arról, hogy amikor még Adrift címen futott akkor még sokkal több témát akartak belezsúfolni, nem csak az "emlékújraélés" dolgot és, hogy a facebook hatására döntöttek úgy, hogy erre fókuszálnak csak. Bár ezt nem fejtette ki miért is fb hatására. :)

GS hírt nem olvastam el, hogyha ott írtak marhaságot, akkor... hát GS... :)

Egyébként nagyon érdemleges új infó nem volt a cikkben, max annyi, hogy elméletileg eléggé kidolgozták az egész emlék témát, hogy Nilin harci képességeinek unlockolása is lényegében az izommemória visszatérése (törölték az emlékeit ugyebár), mert eredetileg volt harci képzése.
  • tutituti
    Ide annyira illett a női karakter mint a deausba a férfi.
    Nem értem miért kellett kivenni..
  • Hoz_Hun
    Női főhőssel nálam alapból jó értékeléssel indul a játék. TPS-nél. FPS-nél csak a nő csatlóst értékelem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Jó szerepjátékos egy kis szőrös hörcsögbe is bele tudja magát élni... :D
  • jarlaxxe
    Én meg pont forditva van nagyot ront az élményen ha női karival kell játszani, nulla lesz a beleélés faktor.
  • Harbinger
    Igen, én is kb. így vagyok. Én pl. a Jedi Academy-t vagy a Mass Effect-et mindig női karakterrel játszom. Szimplán jobban néz ki és pl. eme két játéknál nem utolsó szempont, hogy Jennifer Hale a szinkronhang.
  • Sir Quno Jedi
    namost ha nem női főhős lesz, lehet nem is érdekel a játék...
  • grebber
    Gamekapocs Előzetes
  • Shep
    Ennyi. Mondjuk azért jó ha nem egy nagy felkiáltójel a főhős :)
  • Shep
    Persze, értem csak leírtam én, hogy vagyok ezzel a témával.
  • grebber
    Nekem mindegy mivel vagy kivel vagyunk ha van hangulat minden mást leszarok!
  • Evoluti0N
    Nem azt jelenti, hogy nem szeretem az olyan játékokat, stb., ahol férfi a főhős (hülyeség is lenne, ha ez miatt nem tetszene vmi), de a női főhősöket preferálom :) Mondjuk az is fontos egyértelműen, hogy szimpatikus is legyen. Az olyan játékokat, stb. (:D), ahol unszimpatikus, vagy netán akár idegesítő a főszereplő, nem birom. Legyen akár férfi, akár nő.
  • Shep
    Engem meg momentán nem izgat, hogy férfi, vagy nő a lényeg, hogy ne legyen unszimpatikus, mint pl az AC 3 indián főhőse de mindezek ellenére is jónak tartom azt a játékot is és jól el is szórakoztam vele, vagyis számomra mondhatni nem a főhős a lényeg hanem a játék. Bár van amit egy jó főhős is el tud vinni a hátán lsd. Duke :)
  • Evoluti0N
    Engem is részben azért. Igazából szeretem az olyan filmeket, sorozatokat, könyveket és játékokat, aminek nő a főszereplője. És nem, nincsenek titkos transzvesztita vágyaim és nem is a felgyülemlett szexuális feszültséget vezetem le velük. Egyszerűen szeretem a női főszereplőket és kész :)
  • Harbinger
    It's serious?!!!
    De legalább az biztos így már, hogy jön PC-re. Egyébként engem 50%-ban a női főszereplő végett érdekel a játék.
  • grebber
    Remember Me - a női főszereplő miatt dobták vissza a kiadók
  • Harbinger
    Lesz PC-re: Game.co.uk pre-order
    A Facebook oldalántaláltam, a készítők írták mint előrendelési lehetőség PC-re.
  • Evin
    Azt azért, hogy a videóban fel van tüntetve a PC, azt biztató jelnek venném, így, hogy nincs olyan messze a megjelenés.
  • Harbinger
    Lehetnének körültekintőbbek, fél éve várom a játékot. És kiderül passzolhatom, mert nem is jön PC-re.
    Konkrétan sehol nem volt írva aPC, de az se hogy nem jön. Mikor bejelentették egyértelműen volt PC is jelölve. Asszem még Facebook-on is írták milyen rendes is a fejlesztőktől.
  • Evin
    Bejelentéskor sok minden elhangzik. De én pl nem hallottam azóta semmit róla, plusz ahol láttam, hogy árulni fogják a játékot, ott is csak a konzolverziók vannak.
  • Malakai
    Már a bejelentéskor mondták, hogy lesz PC-re is.
  • Evin
    Egész eddig, még utalást sem láttam, vagy hallottam PC-s megjelenésről. De a nyáron úgyis kiderül.