393
Remember Me
  • Evoluti0N
    Egy gameplay videóban volt róla szó, hogy vannak benne összegyűjthető cuccok, szóval ha azokat is beleszámolja a %-ba, akkor nagy valószínűséggel maga a "sima" végigjátszás valóban nem adja ki a 100%-ot.
  • grebber
    Pl a történetből ami még kb sehol nem tart és a főbossok milyenségéből adódóan!
  • TBTPumpa
    Már így is hosszabb, mint a Krájzisz 3.
  • Seth
    Honnan tudod,hogy nem e 60%-nál lesz vége, a többi % meg a gyűjthető dolgok ?
  • grebber
    A harc az nekem kicsit nehézkes. Mert ugye kombokat kell összeállítani és hát ha nem magolja be őket az ember akkor bizony pl nem "szív el életerőt" stb.Néhol szívok rendesen de hát balfék vagyok mint mondtam.
  • Evoluti0N
    Ha már 4 óra 24 percet játszottál vele, akkor ezek alapján gondolom, bejön a cucc. Ez biztató :)

Más: Lopom Imy linkjét Eredeti játékaink topic-ból. Interjú az egyik fejlesztővel.

• wedge31
    Na, akkor csak nem lesz olyan rossz mint ahogy irták pár helyen.
  • grebber
    4 óra 24 perc 30% Episode 4. Ez legalább nem 5-6 órás cucc lesz az már biztos!
  • Malakai
    Kár, hogy idehaza csak pénteken lesz. :P
  • grebber
    Még csak 2 órát játszottam szerintem eddig nem volt olyan vészesen sok de azért van.A minőséggel szerintem nincs gond.
  • Prince23
    Átvezetők milyenek? van sok belőlük és minőségiek?
  • grebber
    Nem lett rossz!

Grafika elmegy!Harc se olyan hüde bonyolult. Ezek az emlék visszatekerések majd módosítás egész frankó.

• Evoluti0N
    Szerintem is. Azért írtam, h "pfejj", mert leírtam, hogy dimenzió és aztán láttam, te univerzumot írtál.
  • Fpocok
    Szerintem mindkettő jó.
  • Evoluti0N
    univerzumból... pfejj! Bocsánat, korán van még :)
  • Evoluti0N
    Akkor jöhetnének vélemények a párhuzamos dimenzióból :D
  • Fpocok
    Egy párhuzamos univerzumban már játszanak vele...
  • Myselor
    akinek van flashelt box az kipróbálhatná:))
    Remember Me XBOX360-STRANGE
  • Evoluti0N
    Kis hangulatfokozó.

• Malakai
    Dede, amikor a harcot megláttam nekem is elsőre az ugrott be. :)
  • darkling
    Az ONI senkinek nem jut eszébe róla? A harc miatt nekem az ugrott be elsőnek.

• Sir Quno Jedi
    Nyilván a harc lesz ennek a gyenge oldala, de a sztoriért, meg az sf hangulatért majd azt is végigszenvedjük... :D
  • Evoluti0N
    Új trailer. Igazából semmi újat nem tudunk meg belőle, a jelenetek is többnyire korábbi videókból vannak összevágva, de hangulatfokozónak nem rossz :)

• Evin
    Írhattad volna, hogy a biztonsági mentésből játszol. :)
  • Evoluti0N
    Jól van. Azt mégse írhattam, hogy letöltök egy "próbaverziót" és ha tetszik, akkor megveszem :D
  • Evin
    Értékeléseket komolyan venni, még mindig felesleges. Irányadónak jó, de nem arra kellene támaszkodni. És ha kap 10/5-öt, de neked mégis nagyon bejön?
    Én megvárom, míg játszhatok vele.
  • Evoluti0N
    4 új videó. A szinkronszínészek B kategóriásak, a párbeszédek bugyuták. A harc nem éppen a legjobban kidolgozott, vagy lehet, hogy csak a csávó béna. Majd meglátjuk. Még mindig azt mondom, hogy megvárom az első értékeléseket.

• Shep
    Hát ez nem hangzik túl jól. Na de majd kiderül.
  • Evoluti0N
    Hm. Remélem, hogy csak a csávó nagyon negatív és nem ilyen vészes valójában a helyzet:

• wedge31
    Valahol olvastam, hogy elég lineáris lesz a játék, igy valszeg nem nagyon lesz lehetöség a felfedezésre.
  • Evoluti0N
    Kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha nem arra megyek, amerre kell. Gondolom, kinyírnak :D Mindenesetre ez lesz első dolog, amit kipróbálok, amint elkezdem a játékot :D
  • Evoluti0N
    Nem nézted végig a videót? Csak az elején van ott. Börtönben van (vagy olyasmi) és azt a vonalat kell követnie a raboknak, így neki is.
  • jarlaxxe
    Az a buzi sárga irányzelzö csak itt az elején lesz remélem.
  • Shep
    Hát akkor ott szerintem az eladó próbált ügyeskedni. Egyébként szerintem 1-2 hónap múlva úgyis jóval olcsóbb lesz, ha nem sürgős szerintem kivárhatsz vele,
  • wedge31
    Kösz, de ott egyszer megprobáltak átvágni bontott játékkal...igaz ez már jó régen volt de azota se vásároltam tölük.
  • Evoluti0N
    Mondjuk annyira nem csodálom. Nem egy agyonhypeolt játék. Nem is lesz rá szerintem olyan nagy az érdeklődés. Pedig nem ártana egy kis reklám, ha normális bevételeket szeretnének. Attól félek, az lesz a vége, hogy bármilyen jó lesz is, bukás lesz és aztán nem számíthatunk folytatásra.
  • Malakai
    Ja, pár bolt le van maradva a dologgal, pedig már nincs túl messze a játék, pont egy hónap van hátra (EU-ban).
  • Evoluti0N
    Nem is néztem. Nem Magyarországon élek. Szerintem Steam-en fogom előrendelni.
  • Shep
    Igen, 576-nál pl ott van.
  • wedge31
    Csak én nem találom egy magyar bolt listáján se a játékot?