Remember Me

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Engem meg momentán nem izgat, hogy férfi, vagy nõ a lényeg, hogy ne legyen unszimpatikus, mint pl az AC 3 indián fõhõse de mindezek ellenére is jónak tartom azt a játékot is és jól el is szórakoztam vele, vagyis számomra mondhatni nem a fõhõs a lényeg hanem a játék. Bár van amit egy jó fõhõs is el tud vinni a hátán lsd. Duke 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Engem is részben azért. Igazából szeretem az olyan filmeket, sorozatokat, könyveket és játékokat, aminek nõ a fõszereplõje. És nem, nincsenek titkos transzvesztita vágyaim és nem is a felgyülemlett szexuális feszültséget vezetem le velük. Egyszerûen szeretem a nõi fõszereplõket és kész 😊
It's serious?!!!
De legalább az biztos így már, hogy jön PC-re. Egyébként engem 50%-ban a nõi fõszereplõ végett érdekel a játék.

Lesz PC-re: Game.co.uk pre-order
A Facebook oldalántaláltam, a készítõk írták mint elõrendelési lehetõség PC-re.

Evin
Azt azért, hogy a videóban fel van tüntetve a PC, azt biztató jelnek venném, így, hogy nincs olyan messze a megjelenés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lehetnének körültekintõbbek, fél éve várom a játékot. És kiderül passzolhatom, mert nem is jön PC-re.
Konkrétan sehol nem volt írva aPC, de az se hogy nem jön. Mikor bejelentették egyértelmûen volt PC is jelölve. Asszem még Facebook-on is írták milyen rendes is a fejlesztõktõl.

Evin
Bejelentéskor sok minden elhangzik. De én pl nem hallottam azóta semmit róla, plusz ahol láttam, hogy árulni fogják a játékot, ott is csak a konzolverziók vannak.

Malakai
Már a bejelentéskor mondták, hogy lesz PC-re is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evin
Egész eddig, még utalást sem láttam, vagy hallottam PC-s megjelenésrõl. De a nyáron úgyis kiderül.

Sir Quno Jedi
KELL

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehet, hogy a PC-s verzió csak digitális úton jelenik meg. Habár ezen nagyon meglepõdnék 😊
Ott virít a PC írás a trailer végén, de "tokot" nem látunk. Most akkor lestz Pc-re vagy nem?
A játék jól néz ki, továbbra is tartom magamat ahoz,hogy nagyban a TRON-ra hajaz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JethroHUN
Ezzel a irányítással erõsen kétlem, h játszható lesz PC-n. DE nem is tûnik túl érdekes játéknak. Batman harc + AC, valami Total Recall-os sztorival. Szerintem ez a verekedés nagyon nem illik bele, mert kb úgy néz ki mint vmi konzolos street fighterben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Malakai
VG elcseszte valószinüleg, még a hírben is írja a PC-t, elméletileg egyszerre jön a három platformra májusban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eddig meg voltam gyõzõdve, hogy jön PC-re is, erre az elején csak 360-at és PS3-at ír :S
JethroHUN
Még 4 videóGamespot-ról, és egy preview kommentárral a machinima-tól.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Miért baj az? Ha olyan lenne, mint Kary Perry vagy Pamela Anderson megértenélek, de elég bad-ass csaj.
Egyébként se site, se a trailerben nincs írva: tényleg jön PC-re is a játék?

wedge31
Jónak tünik csak kár, hogy a föhös spiné, de ez legyen a játék legnagyobb hibája.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tutituti
vártuk!

csak legyen fasza,tõlem késhet is.

grebber
Itt is van a Trailer Bemutatkozik Kid Xmas

Next PC upgrade: 2022

grebber
Optimus Prime
Nagyon TRON-os a stílus, a harc meg minden. De tetszik, hogy nem vérben, hanem képhibában úszik a képernyõ, ha alacsony a HP-nk.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tetszik. Igaz, h láttunk már hasonlót, de ami egyszer bevált, az többször is beválik. Az különösen tetszik, h vannak hp töltõ, meg hasonló kombók, valamint a pajzsos ellenségeknél kénytelen volt képességet használni. Sok ehhez hasonló harcstílusú játéknál az a probléma, h hiába van százféle kombó, százféle használható kütyü, vagy képesség, az ember 1-2 használatával végig tud menni a játékon és a többit max csak akkor használja, ha kicsit látványosabbra akarja venni a figurát. Itt azonban úgy néz ki, h szerencsére valóban szükség lesz a használatukra.
tutituti
nagyon várós!

Prince23
Combo Lab Sys

Harcrendszer

Ezt már láttuk, csak kommentár nélkül 😊
Prince23
Prince23
Csak azé mondom ha már Dead Spacehez hasonlítják itt egyesek...

Ott kevésbé volt humánus a megoldás 😊

Prince23
Prototype senkinek sem ugrik be? 😊))

Ott is loptuk ezerrel a memóriát 😊

Malakai
Nem néz ki rosszul, de egyébként nekem is inkább elvette a kedvemet ez a videó, menekülõs szekvencia unalmas volt, ez a bunyóban képességet használás is fura (Logic Bomb és lökéshullám/robban a csávó, miva?) és csak remélem, hogy az kikapcsolható, hogy ennyire fogja a játékos kezét a játék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Optimus Prime
Furcsa, nekem a Tomb Raider-TRON: Evolution-Mirror's Edge-Dead Space ugrott be róla, a videó végégrõl meg a Kasumi: Stolen Memory. A játékmenet és a harc olyan TRON-Tomb Raider jellegû, a környezet használata olyan Dead Space-es (totál gravity tool feeling). Meg eme parkour mutatványok sora a Mirror's Edge világát idézik.

Egyébként igaz, hogy jön PC-re is? Milyen grafikus motort használ? Unreal3 vagy a Capcom jól bevált FrameworkMT-jét?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Szerencsére nem vagyunk egyformák, nekem meg pont, hogy elvette a kedvemet. Eléggé agyatlannak tûnik a játék az alsõ kommentben szereplõ videohoz képest, meg az a dugó a tarkóján, mint valami elbaxott matrix szereplõ.

Ez eléggé meggyõzõ volt. Igaz, h a mászkálás Assassin's Creed, a harcrendszer Batman Arkham Asylum/City, de nem szégyen a jóktól lopni és emellett maga a játék alapötlete, sztorija nagyon érdekes. Egyéb pozitívumokért lásd a 3-as számú hozzászólást 😄
Egyébként nyílt világú játék lesz, vagy ilyen "jönnek egymás után a küldik" stílusú?
Prince23
Ilyen kevés komment van itt? na segítünk mi ezen!

10 perc GAMEPLAY

Sir Quno Jedi
+1 wishlisten

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Imádom a scifit + az olyan filmeket, sorozatokat, könyveket, játékokat, aminek nõ a fõszereplõje. Várós nagyon <#eljen>
tutituti
+fav
Deus Ex beütése van gondolom az utópia(vagy disztópia ki mit gondol) világ miatt.
A zene is hasonlít.De így hogy megvan ezzel az ugrálással is fûszerezve és ott a közvetett gyilkosság is hatalmas ötlet.
A végén a zene meg kell😊

Sziasztok!

A Capcom szerintem egy nagyon klassz játékkal rukkol elõ jövõre, a címe Remember Me. Kicsit hasonlít a Watch Dogsra, de ennyi baja legyen. 😊

Persze tuti PC-n lesz megint a legszebb, mint az ezen a hét perces videón is látszik.

Imádom az ilyen játékokat! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

← ElőzőOldal 8 / 8