393
Remember Me
-
#33 KELL -
Evoluti0N #32 Lehet, hogy a PC-s verzió csak digitális úton jelenik meg. Habár ezen nagyon meglepődnék :) -
Harbinger #31 Ott virít a PC írás a trailer végén, de "tokot" nem látunk. Most akkor lestz Pc-re vagy nem?
A játék jól néz ki, továbbra is tartom magamat ahoz,hogy nagyban a TRON-ra hajaz. -
#30 -
#29 Ezzel a irányítással erősen kétlem, h játszható lesz PC-n. DE nem is tűnik túl érdekes játéknak. Batman harc + AC, valami Total Recall-os sztorival. Szerintem ez a verekedés nagyon nem illik bele, mert kb úgy néz ki mint vmi konzolos street fighterben. -
#28 VG elcseszte valószinüleg, még a hírben is írja a PC-t, elméletileg egyszerre jön a három platformra májusban. -
Evoluti0N #27 Eddig meg voltam győződve, hogy jön PC-re is, erre az elején csak 360-at és PS3-at ír :S -
#26 Még 4 videóGamespot-ról, és egy preview kommentárral a machinima-tól. -
#25 Brand new gameplay videos -
Harbinger #24 Miért baj az? Ha olyan lenne, mint Kary Perry vagy Pamela Anderson megértenélek, de elég bad-ass csaj.
Egyébként se site, se a trailerben nincs írva: tényleg jön PC-re is a játék? -
#23 Jónak tünik csak kár, hogy a föhös spiné, de ez legyen a játék legnagyobb hibája. -
#22 vártuk!
csak legyen fasza,tőlem késhet is. -
#21 Itt is van a Trailer Bemutatkozik Kid Xmas -
#20 Remember Me trailer due this week along with character reveal -
#19 Nagyon TRON-os a stílus, a harc meg minden. De tetszik, hogy nem vérben, hanem képhibában úszik a képernyő, ha alacsony a HP-nk. -
Evoluti0N #18 Tetszik. Igaz, h láttunk már hasonlót, de ami egyszer bevált, az többször is beválik. Az különösen tetszik, h vannak hp töltő, meg hasonló kombók, valamint a pajzsos ellenségeknél kénytelen volt képességet használni. Sok ehhez hasonló harcstílusú játéknál az a probléma, h hiába van százféle kombó, százféle használható kütyü, vagy képesség, az ember 1-2 használatával végig tud menni a játékon és a többit max csak akkor használja, ha kicsit látványosabbra akarja venni a figurát. Itt azonban úgy néz ki, h szerencsére valóban szükség lesz a használatukra. -
#17 nagyon várós! -
#16 Combo Lab Sys
Harcrendszer -
Evoluti0N #15 Ezt már láttuk, csak kommentár nélkül :) -
#14 Újabb, lopakodós jellegű gameplay
WTF -
#13 Csak azé mondom ha már Dead Spacehez hasonlítják itt egyesek... -
Noodlee #12 Ott kevésbé volt humánus a megoldás :) -
#11 Prototype senkinek sem ugrik be? :)))
Ott is loptuk ezerrel a memóriát :) -
#10 Nem néz ki rosszul, de egyébként nekem is inkább elvette a kedvemet ez a videó, menekülős szekvencia unalmas volt, ez a bunyóban képességet használás is fura (Logic Bomb és lökéshullám/robban a csávó, miva?) és csak remélem, hogy az kikapcsolható, hogy ennyire fogja a játékos kezét a játék. -
#9 Furcsa, nekem a Tomb Raider-TRON: Evolution-Mirror's Edge-Dead Space ugrott be róla, a videó végégről meg a Kasumi: Stolen Memory. A játékmenet és a harc olyan TRON-Tomb Raider jellegű, a környezet használata olyan Dead Space-es (totál gravity tool feeling). Meg eme parkour mutatványok sora a Mirror's Edge világát idézik.
Egyébként igaz, hogy jön PC-re is? Milyen grafikus motort használ? Unreal3 vagy a Capcom jól bevált FrameworkMT-jét? -
Noodlee #8 Szerencsére nem vagyunk egyformák, nekem meg pont, hogy elvette a kedvemet. Eléggé agyatlannak tűnik a játék az alső kommentben szereplő videohoz képest, meg az a dugó a tarkóján, mint valami elbaxott matrix szereplő. -
Evoluti0N #7 Ez eléggé meggyőző volt. Igaz, h a mászkálás Assassin's Creed, a harcrendszer Batman Arkham Asylum/City, de nem szégyen a jóktól lopni és emellett maga a játék alapötlete, sztorija nagyon érdekes. Egyéb pozitívumokért lásd a 3-as számú hozzászólást :D
Egyébként nyílt világú játék lesz, vagy ilyen "jönnek egymás után a küldik" stílusú? -
#6 Ilyen kevés komment van itt? na segítünk mi ezen!
10 perc GAMEPLAY -
#5 Street Fighteres segítség jöhet a Remember Me készítőinek -
#4 +1 wishlisten -
Evoluti0N #3 Imádom a scifit + az olyan filmeket, sorozatokat, könyveket, játékokat, aminek nő a főszereplője. Várós nagyon -
#2 +fav
Deus Ex beütése van gondolom az utópia(vagy disztópia ki mit gondol) világ miatt.
A zene is hasonlít.De így hogy megvan ezzel az ugrálással is fűszerezve és ott a közvetett gyilkosság is hatalmas ötlet.
A végén a zene meg kell:) -
Ulthane #1 Sziasztok!
A Capcom szerintem egy nagyon klassz játékkal rukkol elő jövőre, a címe Remember Me. Kicsit hasonlít a Watch Dogsra, de ennyi baja legyen. :)
Persze tuti PC-n lesz megint a legszebb, mint az ezen a hét perces videón is látszik.
Imádom az ilyen játékokat! :)