Remember Me

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.Nem tudja valaki,hogy a játéknak van-e,vagy készülõben van-e a magyarítása ? Mennyire szükséges hozzá az algol tudás,hogy követni lehessen a sztorit ?
DarkSector
Te támadtál be, mondtam hogy troll vagy???????

Minek kell felkapni a vizet, ez a játék így tökéletes ahogy van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Haha és persze még én vagyok a troll... nyomorúságos... itt sem bírja pár okostojás hogy ne személyeskedjen... TROLL=személyeskedõ csicska... további sok sikert a fórum szétcseszéséhez idióták...
DarkSector
Hagyd nem ért hozzá, csak elég ha odairták volna neki hogy dx11 on off, még ha nem is van kihatással a játékra, enki elég lett volna a tudat, hogy ki-be kapcsol valamit a menüben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem hülye, az hülye aki kitalálta, a pöcsömet szebb.
Az nem egy grafikai effekt a dx11, ezt tudtad?

TBTPumpa
Igen, mivel kezdõ fejlesztõk. Így nem fejleszthetnek azonnal CryEngine vagy Frostbite motorral.
Unreal 3-as motor már régi és valószínûleg "olcsón" hozzájutottak. Ehhez képest is elképesztõ, amit kihoztak az Unreal 3-as motorból.
Gyönyörû látványvilággal bír a játék és egyáltalán nem zavaró, hogy csak DX9.

Ezzel a taggal pedig nem kell foglalkozni. Kitört a vakáció és ellepték a fórumot a trollok! <#hehe>
(Amúgy nem is értem, hogy sírhat az, aki nem is fizetett az adott játékért... Ha még kicsengette volna érte a 9000 Ft-ot, akkor picit megérteném a sírását, de így?)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Evin
Te kötöttél bele, hogy dx9-ben cammog, most meg már nem gyorsabb a dx11?!
Egyébként lehet, hogy a fejlesztõknek ilyen Unreal3-as csomagra volt pénzük.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tehát akkor mind hülye aki dx11-re fejleszt igaz??? Lehet hogy nem gyorsabb, azonban SZEBB... méghozzá SOKKAL... tudtad???
DarkSector
Hát figyelj, nem tudom mikor kezdted a játékipart, és mennyire vagy tisztában a körülményekkel, de igen, így kell játszani 2013-ban mert tudod a dx11 nem gyorsabb mint a dx9.

<#eljen>
Na, mi az? Unatkozol szombat este és visszajössz trollkodni? Ez már nagyon alacsony szint, még tõled is.
TBTPumpa

Továbbra is várom a választ a kérdésemre, hogy DIRECTX11-et nem tud a történet??? Vagy nem tud erre itt senki sem válaszolni??? Amúgy már ezt a kérdést megírtam direktbe a fejlesztõknek is emilben és nem válaszolnak egyelõre már egy hete erre.. Létezik hogy egy zsír új szuperszép-szuperjó game directx9-ben 32 biten kell hogy cammogjon 2013-ban, amikor kb 15 éve létezik 64 bites kódolás és kb 5 éve létezik directx 11...??? Véletlenül nem gáz ez így egy kicsit????
Shep
Tudom, azért írtam úgy ahogy írtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én csak cukkoltalak, tudom hogy a játékkal nem hoztak sok újat. 😊

Shep
Az is lehet de szerintem inkább a játék a gyorsan felejthetõ kategóriába sorolható 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Kicsi a memoriád. 😄

Shep
Hát én már azt a 3 epizódot vagy mennyit játszottam vele is majdnem elfelejtettem 😊

Emlékszik már valaki?
DarkSector
Sajnos nem. 😄
De hozzá lehet szokni.
Tükörtojás, ez jó poén. 😄

Megnéztem egy youtube-os videót a játékról, s nagyon fura volt a csaj feje mögött az a sárga "tükörtojás". Gondolom hozzátartozik a világhoz, de nagyon kiábrándító. Ki lehet azt kapcsolni?
Gyönyörû. Majd egy hete írtam, hogy rakják spoiler-be, de még mindig nem történt meg a dolog.
? Másik csajjal? Nem arra gondolsz, amikor elõször hackelsz memóriát? Az Olga "Hogyishívjáknak"? Vagy mire? Ha arra, akkor az egeret kell körkörösen mozgatni a visszatekeréshez. Írja, hogy mivel kell gyorsabban tekerni, fejbõl nem tudom, gamepad-dal játszottam. A lényeg az, úgy változtass különbözõ dolgokon az emlékében, hogy az történjen, amit feladatnak ír.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haljon meg a csávó.

Ha egy olyan részhez érsz, ahol valamin változtatni tudsz, akkor ilyen kockásodott "hiba akármit" mutat a befolyásolható tárgynál.
hogyan lehet vissza pörgeti benne mit kell csinálni (amikor egy másik csajjal vagyok még az elaje fele)
Nálam szerencsére nem jött elõ, de sokaknál úgy tûnik, hogy igen. Azonban van még 1-2 bug, amit még mindig nem javítottak. Pl. az 5. fejezetben nálam párszor elment a hang.
Myselor
hogy a jó kurva,mondtam én hogy bugos a magame utolsó qte-je.lol
Jöhetne egy átvezetõk átugrását támogató patch is. 😊
Végig szeretném még1x játszani a közeljövõben, hogy 1-2 acsit összeszedjek, többek között a legnehezebb fokozaton végigjátszásért járót is, azt ugyanis nem kaptam meg, mivel talán a 2. fejezetnél váltottam át legnezebb fokozatra, elõtte közepesen játszottam. Azonban már fárasztó századszorra is végignézni az átvezetõket. Láttam õket elõször, amikor warezt eljátszottam a 6. fejezet közepéig, aztán az eredetivel elejétõl kezdtem és ott ismét, plusz minden pályát 2x játszottam végig, hogy összeszedjem a kimaradt cuccokat és fárasztó lenne már negyedszerre is megnézni minden átvezetõt. Ráadásul volt olyan, amit különben is már láttam 4x, mivel végigjátszottam egy epizódot, elindult a következõ, kiléptem a játékból és legközelebb, amikor beléptem, még1x meg kellett néznem.
TBTPumpa
Érkezett új patch:

- Fixed issue during the last QTE event of the Madame fight
- Fixed an audio issue where cutscenes played in mono on 7.1 systems

+ negatívum: nem lehet átugrani az átvezetõket, ami elég zavaró tud lenni, amikor másodszor kezd neki egy pályának az ember, hogy összeszedje a kimaradt összegyûjthetõ cuccokat.
+ még kiemelném, hogy az a 2 (illetve 3) rejtvény, ami volt benne, azok is tetszettek. Nem kalandjáték nehézségû, de pont olyan, ami egy ilyen típusú játékba kell. Kellemesen megmozgatja az ember agyát, de nem úgy, hogy közben a fülén keresztül elfüstöl az agya. 😊
Én is kijátszottam ma. :-) Nagyon jó volt, bár elbénáztam néha a kombókat, és emiatt rohadt nehéz volt néhol a játék, de ez az én hibám. XD A zenéje tényleg csodálatos, és tetszett az egész dizájn, a hangulat és a sztori.
Végigjátszottam és jej!!!
Nekem személy szerint nagyon bejött. Szubjektíven 9, objektíven erõs 8.
Jó sztori, 2 wtf csavarral, a harc megszokás után nagyon állat, fasza kis háttérinfók (mnetistek vagy mik), nagyszerûen kialakított világ, memóriahackelés, ötletes skillek (s-pressenek), remek pályadizájn, rohadt jó játékzene és az egyik legszebb, ha nem a legszebb irányítható nõi karakter. 😊
Negatívumként a túl egyszerû és könnyû platformrészeket, a helyenként katasztrofálisan rossz szinkront és pár bosszantó/kevésbé bosszantó bugot sorolnék fel.
Malakai
Igen, ugyanez a véleményem, habár az ellenfelek egész jól egészítik ki egymást, de a combo labban kicsit odafigyel az ember mit hova rak, akkor nagyon fel lehet tápolni a támadásokat, onnantól meg már csak mozogni kell.
Meg az nem tetszett, hogy nehéz harcnak ezt erõltették, hogy van egy-két láthatatlan és melléjük jön egy rakás egyéb, az egyebeken töltse az ember a focust, meg tornássza vissza a cooldownt, hogy eltold a DDOS-t. Ezzel nincs baj, csak nagyon erre alapoztak majdnem minden fõ harcot miután megjelentek a láthatatlanok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Oké, köszi, sikerült magamtól, felpörgött bennem az adrenalin XD... vagy szimplán nagyon ütõs kombót állítottam össze. :-DD
hogy békén hagyjanak, ameddig a *nagyokat ütöd.
Elszóltam magam. :-D Olyan kombóláncokat állítottam össze, hogy végül sikerült. Ráadásul egész gyorsan. o.O
Tipp legyõzésükre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Osztod a kicsiket, mint állat, ameddig össze nem jön a focus. Aztán DDOS és bénult állapotban osztod a nagyokat, közben vigyázol, hogy ne bántsanak a kicsik. Ha lejár a DDOS, akkor a cooldown pressen-nel üsd a kicsiket, hogy gyorsan visszatöltõdjön a képesség. Ha pedig nagyon rosszul állsz élettel, akkor nyomod az élettöltõ presseneket és csak akkor hasznád a cooldown-t, ha már elég életed van. Ráérsz, nem sietsz sehova. Esetleg egy bombát is beküldhetsz a kicsik közé, mielõtt benyomod a DDOS-t, hogy békén hagyjanak, ameddig a kicsiket ütöd.

Nem nagyképûségbõl mondom, de ha az ember kitanulja és jó kombókat rak össze, akkor rohadt könnyû a játék. Egy korábbi üzenetemben azt írtam, hogy nem az, de csak én voltam a béna. 😄 Legnehezebb fokozaton játszom és csak 1-2x feküdtem meg, akkor is, mert elbénáskodtam: kipróbáltam, mi történik ha az elektromos pajzsos ellenségre rálövök (semmi jó 😄), stb.
Malakai
Ennél a résznél nem volt akkora para nekem már, korábban nekem is volt megakadós rész azért, de ott egyszerûen már van annyi lánc kombó, hogy minden fõbb dolgot fel lehet már tápolni, nagyot sebezni, gyorsan gyógyulni, gyorsan tölteni vissza a speckó képességet. A lényeg meg kb az, hogy mozgásban kell maradni, ha fogytán az életerõ azt tölteni, egyébként meg a speckó képességet töltögetni vissza, hogy a láthatatlanokat felfedd, kinézni azt a nagydarabot, amelyiktõl a kicsik legmesszebb vannak és lehetõleg az ellenkezõ irányból támadni, hogy a nagydarabnak vihess be minél több (sebzõs) kombót mielõtt közbeszólnának.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na most nagyon felhúzott a játék. XD Van az a két magas, rohadt zombi, aki kiszívta Trace memóriáját, és most meg kell küzdenem velük. A kis barátaik pedig eszméletlenül sokan vannak, és persze ha megölök néhányat, újabbak jönnek. Volt már ilyesmi ugyebár, csak akkor egyetlen magas, rohadt zombi vezette õket. :-D Egyszerûen nem bírom... Lehet, hogy itt kell abbahagynom... Easyn tolom, szóval... ez elég gáz.
Azért, mert nem vetted meg, hanem lewarezoltad. Ha jól vettem észre, akkor acsik feloldásáért ad 3D-s modelleket.
Csak meglett azért a sokadik próbálkozásra. XD Lehet, hogy könnyebb lenne kontrollerrel (ha lenne), nem tudom. De azért arra már rájöttem, hogy bármennyire is nehéz néhol a játék, megéri a sztoriért. :-) Egyre érdekesebb az egész.
Azt nem tudja valaki, hogy a 3D Galériát a játékban hogy hogy nem lehet elérni? Közép szinten megcsináltam 89%-osra, és egy darab 3D-s modelt sem tudok megnézni...

steam, origin: ACE_hun

Malakai
PC-n játszok, de kontrollerrel, kipróbáltam billentyûzeten is, játhatónak ítéltem, de minden efféle játékot sokkal inkább gamepaddal. 😊

@Evoluti0N: De, nálam is elõfordult párszor, igaz nekem nem kellett alt+tab-olni, elég ha menübe kiléptem és vissza.
@csgj: Amikor a "AV-vel" lõ hátulról és szakad le a padló? Ott én is elhaláloztam, ha nem is sokszor, idegesítõ tud lenni, amikor az ilyen átvezetõket többször kell végigvárni, elnyomni se lehet, ráadásul van olyan rész benne, ahol nem csak egy rövid mondat. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#nevetes1> Ott én is sokat szoptam.
Oh, Nilin, what small, blunt teeth you have! - Na, ezt kb. már huszadjára kellett végighallgatnom. -.-
Másnak nincs olyan problémája, hogy idõnkét elmegy a hang és csak alt+tab után jön vissza? Sõt, néha többször meg kell csinálnom, hogy visszajöjjön. Az ötödik fejezetig nem volt ilyen gondom, de most meg igen gyakran elõfordul.
De ezt sehol sem jelzi ki számomra egyértelmûen, bár sejthetõ és ezt is csináltam viszont, sem a lab-ban nem magyarázza el normálisan, holott még help-je is van, sem a bevetés közben sem egyértelmû, mert a kari mozgásából nem derül ki hogy most ez egy kombó volt (gyakran nem is ugyanazt csinálja a csaj ugyanarra billentyûzet mozdulatra, van hogy beleugrál, szaltózi, tök összevisszának tûnik egyelõre), néha összefüggéstelenül és ésszerûtlenül (legalábbis szerintem) kijelzi hogy most ez kombó volt, de valahogy zavaros az egész... Persze lehet hogy csak meg kell szokni, aztán majd lehet hogy magamat fogom hülyézni, hogy ezt a primitív dolgot nem értelmeztem... Nah mind1... Nem tegnap kezdtem amúgy játszani, láttam már életemben pár száz gamét kombókat is és sosem volt semmelyikkel problémám... szóval a hiba, már ha egyáltalán van hiba, az nem biztos hogy az én készülékemben van.... Te konzolon játszol ezzel?
Malakai
Ilyen nehéz megjegyezni a kombókat? o,0
Ütés + Ütés + Ütés
Rúgás + Ütés + Rúgás + Ütés + Rúgás
Más szerintem nincs elején még.

Combo Labban meg van sebzõs pressen (piros), gyógyító (sárga), speckó képesség nyugi periódust csökkentõ (lila) és az elötte lévõt erõsítõ "lánc" (kék). Ezeket berakod bal oldalra ahova tudod, elején még tippre variálni se nagyon tudod. Amelyik támadást a harcban beviszed a kombóban annak a hatását megkapod.
Késõbb meg általában ha már van kék "láncod" akkor azzal érdemes felhúzni az elötte lévõk hatását, jobb mint azokból többet berakni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Feltettem pár napja a PC-s verziót. És nem igazán tudok még játszani vele, elég nehéz és érthetetlen számomra a harcrendszer, a kombók fõleg.
Az elsõ "boss"-nál el is akadtam. Nekifutottam már vagy 30-szor, de mindig megszívom. Levettem könnyû szintre és úgy sem sokkal jobb, egy kicsit tovább eljutok, de még idegesítõbb, hogy visszadobál a checkpointra... A sima zombikat (vagymiket), még leveregetem úgy hogy ész nélkül kattogtatok minden létezõ gombot és akkor lerugdossa ütögeti õket. Néha kijezi hogy most ügyes kombót csináltam, de kvára nem értem hogy mit csináltam. Ebben a kombolab-ban abszolút nem egyértelmû, sõt teljesen érthetetlen számomra, hogy hogy is van a kombó... Nyilván a bosst- már csak úgy lehet leverni, ha ésszel csinálom a kombót és nem csak nyomkodok össze-vissza mint egy félbolond... csakhogy mivel nem értem a kombózást, ezért nem megy... Tartok tõle, hogy ez valami konzolos debilség lesz, amiket rühell minden PC-s... nem lesz így tûl sikeres ez a game PC-s körökben, pedig minden adott lenne amúgy sikerhez, ötlet, grafika, hangulat, egyediség (formás popsi.. :-D) stb

Még valami. Úgy tûnik nekem ahogy nézegettem a file és mappa struktúrát, hogy 64 bit és dx11 ready elvileg a dolog, csak éppen nem találom a telepítõben sehol e komponenseket. Vagy tévedek és reménytelenül directx9-es és 32 bites ..?
Szerintem is kellemes újítás volt. Én kifejezetten szerettem kipróbálni és eltökölni a különbözõ kombinációk kialakításán. A játék ahogy haladt elõrre, úgy is rákényszerítette az embert, mert folyamatosan bõvült a kombó elemek száma, így nõt a variáció is. De ez pont jó is volt, mert ahogy nehezedtek az ellenfelek, lehetett egyre ütõsebb kombinációkat összerakni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...