393
Remember Me
  • awacs111
    Sziasztok!Nekem is az első"agyi remix"-nél van gondom.Belassítom,visszatekerem amíg lehet,csak azt nem engedi amit kellene.Ki kéne lazítani a bilincset és levenni a maszkot.Na hát ezeket nem tudom megcsinálni,mert nem megy oda a kamerával.Ezeken kívül minden megy,csak hát ugye ezek kellenének.Segítsen aki tud,legyen szíves!!
  • drholmes
    Sziasztok

Megvettem a játékot a CDGalaxistol, s kaptam egy Combo lab pack nevű dlc kódot. Amire a steam elsőre azt mondta, hogy még nem elérhető, de valahogy betette a DLC listámba. Viszont úgy tűnik, hogy még sincs meg, mivel csak két kombót (xxx yxyxy) tudok használni. Vagy lehet, hogy majd egy nagyobb szinten tudom csak előhívni? (Jelenleg épp a bokszbajnokon vagyok túl)

Valakinek megvan ez a pack?

Köszi
  • johny85
    megvan,bal gomb,space,jobb gomb.
  • johny85
    Az első főellenségnél milyen gombot kell nyomni az "e" betű után mindig elhasal a csaj :( ?
  • Horzsoló
    Véleményem szerint elég élvezhető játékot hegesztett a Dontnod. Én nem vártam tőle eszeveszett minőségi, forradalmi játékot és így nem is csalódtam benne. Nilin segge elég jól néz ki szóval mi baj lehet. Laughing soft 5. fejezetnél járok jelenleg, van még pár óra tenni valóm benne.
  • Malakai
    Jobb ám, ha magadtól jössz rá, de azért itt van...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Kapszula adagolót átállítani, hogy a doki rosszabbítsa az állapotát az injekcióval.
    - Maszkot levenni, hogy tudjon beszélni és a doki se maradjon olyan nyugodt.
    - És végül az ágybilincset kikapcsolni, hogy rá tudjon támadni a dokira.

Doki erre ráparázik és kinyírja a fickót és ugyebár ez volt a cél, hogy Olga a céget hibáztassa valami fontos dologért.
  • WhiteStar
    spoilerben elárulod hogy ott mik a jó glitchek?
  • Malakai
    Ne használj minden memory glitchet és kerüld el, hogy a csaj meghaljon, ami nem nehéz, mivel szerintem csak egyetlen glitch van ami azt okozza. :)
    Most anélkül, hogy konkrétan elmondanám melyik glitchet használd egyébként úgy csináld, hogy tekerj vissza a legelejére és onnan indulj neki a jelenetnek, ne visszafele, valami nem jól sül el tekerd vissza addig, ami azt okozta és legközelebb ne használd.
  • WhiteStar
    az elején a játéknak ott amikor az első agyi remixet kellene végrehajtani a szöszin, ott mi a prézlit kell csinálni? több mint 1 órát szoptam vele, mindenféle kombinácioban modosítgattam dolgokat de még mindig 1: nem jöttem rá a lényegére 2: nem találtam el, vagy meghalt a csaj, vagy memory fullal kezdhettem előről.

valaki el tudná magyarázni nekem a memory remixnél mit kell csinálni??
  • Skyrim
    angol* bocs a hibákért.
  • Skyrim
    Hello.Nem tudja valaki,hogy a játéknak van-e,vagy készülőben van-e a magyarítása ? Mennyire szükséges hozzá az algol tudás,hogy követni lehessen a sztorit ?
  • DarkSector
    Te támadtál be, mondtam hogy troll vagy???????

Minek kell felkapni a vizet, ez a játék így tökéletes ahogy van.
  • Józsibácsi
    Haha és persze még én vagyok a troll... nyomorúságos... itt sem bírja pár okostojás hogy ne személyeskedjen... TROLL=személyeskedő csicska... további sok sikert a fórum szétcseszéséhez idióták...
  • DarkSector
    Hagyd nem ért hozzá, csak elég ha odairták volna neki hogy dx11 on off, még ha nem is van kihatással a játékra, enki elég lett volna a tudat, hogy ki-be kapcsol valamit a menüben.
  • DarkSector
    Nem hülye, az hülye aki kitalálta, a pöcsömet szebb.
    Az nem egy grafikai effekt a dx11, ezt tudtad?
  • TBTPumpa
    Igen, mivel kezdő fejlesztők. Így nem fejleszthetnek azonnal CryEngine vagy Frostbite motorral.
    Unreal 3-as motor már régi és valószínűleg "olcsón" hozzájutottak. Ehhez képest is elképesztő, amit kihoztak az Unreal 3-as motorból.
    Gyönyörű látványvilággal bír a játék és egyáltalán nem zavaró, hogy csak DX9.

Ezzel a taggal pedig nem kell foglalkozni. Kitört a vakáció és ellepték a fórumot a trollok!
    (Amúgy nem is értem, hogy sírhat az, aki nem is fizetett az adott játékért... Ha még kicsengette volna érte a 9000 Ft-ot, akkor picit megérteném a sírását, de így?)
  • Evin
    Te kötöttél bele, hogy dx9-ben cammog, most meg már nem gyorsabb a dx11?!
    Egyébként lehet, hogy a fejlesztőknek ilyen Unreal3-as csomagra volt pénzük.
  • Józsibácsi
    Tehát akkor mind hülye aki dx11-re fejleszt igaz??? Lehet hogy nem gyorsabb, azonban SZEBB... méghozzá SOKKAL... tudtad???
  • DarkSector
    Hát figyelj, nem tudom mikor kezdted a játékipart, és mennyire vagy tisztában a körülményekkel, de igen, így kell játszani 2013-ban mert tudod a dx11 nem gyorsabb mint a dx9.
  • Evoluti0N
  • Evoluti0N
    Na, mi az? Unatkozol szombat este és visszajössz trollkodni? Ez már nagyon alacsony szint, még tőled is.
  • TBTPumpa
  • Józsibácsi
    Továbbra is várom a választ a kérdésemre, hogy DIRECTX11-et nem tud a történet??? Vagy nem tud erre itt senki sem válaszolni??? Amúgy már ezt a kérdést megírtam direktbe a fejlesztőknek is emilben és nem válaszolnak egyelőre már egy hete erre.. Létezik hogy egy zsír új szuperszép-szuperjó game directx9-ben 32 biten kell hogy cammogjon 2013-ban, amikor kb 15 éve létezik 64 bites kódolás és kb 5 éve létezik directx 11...??? Véletlenül nem gáz ez így egy kicsit????
  • Shep
    Tudom, azért írtam úgy ahogy írtam :)
  • DarkSector
    Én csak cukkoltalak, tudom hogy a játékkal nem hoztak sok újat. :)
  • Shep
    Az is lehet de szerintem inkább a játék a gyorsan felejthető kategóriába sorolható :)
  • DarkSector
    Kicsi a memoriád. :D
  • Shep
    Hát én már azt a 3 epizódot vagy mennyit játszottam vele is majdnem elfelejtettem :)
  • mester1987
    Emlékszik már valaki?
  • DarkSector
    Sajnos nem. :D
    De hozzá lehet szokni.
    Tükörtojás, ez jó poén. :D
  • drholmes
    Megnéztem egy youtube-os videót a játékról, s nagyon fura volt a csaj feje mögött az a sárga "tükörtojás". Gondolom hozzátartozik a világhoz, de nagyon kiábrándító. Ki lehet azt kapcsolni?
  • Evoluti0N
    Gyönyörű. Majd egy hete írtam, hogy rakják spoiler-be, de még mindig nem történt meg a dolog.
  • Evoluti0N
    ? Másik csajjal? Nem arra gondolsz, amikor először hackelsz memóriát? Az Olga "Hogyishívjáknak"? Vagy mire? Ha arra, akkor az egeret kell körkörösen mozgatni a visszatekeréshez. Írja, hogy mivel kell gyorsabban tekerni, fejből nem tudom, gamepad-dal játszottam. A lényeg az, úgy változtass különböző dolgokon az emlékében, hogy az történjen, amit feladatnak ír.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Haljon meg a csávó.

Ha egy olyan részhez érsz, ahol valamin változtatni tudsz, akkor ilyen kockásodott "hiba akármit" mutat a befolyásolható tárgynál.
  • alonso83
    hogyan lehet vissza pörgeti benne mit kell csinálni (amikor egy másik csajjal vagyok még az elaje fele)
  • Evoluti0N
    Nálam szerencsére nem jött elő, de sokaknál úgy tűnik, hogy igen. Azonban van még 1-2 bug, amit még mindig nem javítottak. Pl. az 5. fejezetben nálam párszor elment a hang.
  • Myselor
    hogy a jó kurva,mondtam én hogy bugos a magame utolsó qte-je.lol
  • Evoluti0N
    Jöhetne egy átvezetők átugrását támogató patch is. :)
    Végig szeretném még1x játszani a közeljövőben, hogy 1-2 acsit összeszedjek, többek között a legnehezebb fokozaton végigjátszásért járót is, azt ugyanis nem kaptam meg, mivel talán a 2. fejezetnél váltottam át legnezebb fokozatra, előtte közepesen játszottam. Azonban már fárasztó századszorra is végignézni az átvezetőket. Láttam őket először, amikor warezt eljátszottam a 6. fejezet közepéig, aztán az eredetivel elejétől kezdtem és ott ismét, plusz minden pályát 2x játszottam végig, hogy összeszedjem a kimaradt cuccokat és fárasztó lenne már negyedszerre is megnézni minden átvezetőt. Ráadásul volt olyan, amit különben is már láttam 4x, mivel végigjátszottam egy epizódot, elindult a következő, kiléptem a játékból és legközelebb, amikor beléptem, még1x meg kellett néznem.
  • TBTPumpa
    Érkezett új patch:

- Fixed issue during the last QTE event of the Madame fight
    - Fixed an audio issue where cutscenes played in mono on 7.1 systems
  • Evoluti0N
    + negatívum: nem lehet átugrani az átvezetőket, ami elég zavaró tud lenni, amikor másodszor kezd neki egy pályának az ember, hogy összeszedje a kimaradt összegyűjthető cuccokat.
  • Evoluti0N
    + még kiemelném, hogy az a 2 (illetve 3) rejtvény, ami volt benne, azok is tetszettek. Nem kalandjáték nehézségű, de pont olyan, ami egy ilyen típusú játékba kell. Kellemesen megmozgatja az ember agyát, de nem úgy, hogy közben a fülén keresztül elfüstöl az agya. :)