Remember Me
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek kell felkapni a vizet, ez a játék így tökéletes ahogy van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az nem egy grafikai effekt a dx11, ezt tudtad?
Unreal 3-as motor már régi és valószínûleg "olcsón" hozzájutottak. Ehhez képest is elképesztõ, amit kihoztak az Unreal 3-as motorból.
Gyönyörû látványvilággal bír a játék és egyáltalán nem zavaró, hogy csak DX9.
Ezzel a taggal pedig nem kell foglalkozni. Kitört a vakáció és ellepték a fórumot a trollok! <#hehe>#hehe>
(Amúgy nem is értem, hogy sírhat az, aki nem is fizetett az adott játékért... Ha még kicsengette volna érte a 9000 Ft-ot, akkor picit megérteném a sírását, de így?)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként lehet, hogy a fejlesztõknek ilyen Unreal3-as csomagra volt pénzük.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De hozzá lehet szokni.
Tükörtojás, ez jó poén. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha egy olyan részhez érsz, ahol valamin változtatni tudsz, akkor ilyen kockásodott "hiba akármit" mutat a befolyásolható tárgynál.
Végig szeretném még1x játszani a közeljövõben, hogy 1-2 acsit összeszedjek, többek között a legnehezebb fokozaton végigjátszásért járót is, azt ugyanis nem kaptam meg, mivel talán a 2. fejezetnél váltottam át legnezebb fokozatra, elõtte közepesen játszottam. Azonban már fárasztó századszorra is végignézni az átvezetõket. Láttam õket elõször, amikor warezt eljátszottam a 6. fejezet közepéig, aztán az eredetivel elejétõl kezdtem és ott ismét, plusz minden pályát 2x játszottam végig, hogy összeszedjem a kimaradt cuccokat és fárasztó lenne már negyedszerre is megnézni minden átvezetõt. Ráadásul volt olyan, amit különben is már láttam 4x, mivel végigjátszottam egy epizódot, elindult a következõ, kiléptem a játékból és legközelebb, amikor beléptem, még1x meg kellett néznem.
- Fixed issue during the last QTE event of the Madame fight
- Fixed an audio issue where cutscenes played in mono on 7.1 systems
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nekem személy szerint nagyon bejött. Szubjektíven 9, objektíven erõs 8.
Jó sztori, 2 wtf csavarral, a harc megszokás után nagyon állat, fasza kis háttérinfók (mnetistek vagy mik), nagyszerûen kialakított világ, memóriahackelés, ötletes skillek (s-pressenek), remek pályadizájn, rohadt jó játékzene és az egyik legszebb, ha nem a legszebb irányítható nõi karakter. 😊
Negatívumként a túl egyszerû és könnyû platformrészeket, a helyenként katasztrofálisan rossz szinkront és pár bosszantó/kevésbé bosszantó bugot sorolnék fel.
Meg az nem tetszett, hogy nehéz harcnak ezt erõltették, hogy van egy-két láthatatlan és melléjük jön egy rakás egyéb, az egyebeken töltse az ember a focust, meg tornássza vissza a cooldownt, hogy eltold a DDOS-t. Ezzel nincs baj, csak nagyon erre alapoztak majdnem minden fõ harcot miután megjelentek a láthatatlanok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nagyképûségbõl mondom, de ha az ember kitanulja és jó kombókat rak össze, akkor rohadt könnyû a játék. Egy korábbi üzenetemben azt írtam, hogy nem az, de csak én voltam a béna. 😄 Legnehezebb fokozaton játszom és csak 1-2x feküdtem meg, akkor is, mert elbénáskodtam: kipróbáltam, mi történik ha az elektromos pajzsos ellenségre rálövök (semmi jó 😄), stb.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
steam, origin: ACE_hun
@Evoluti0N: De, nálam is elõfordult párszor, igaz nekem nem kellett alt+tab-olni, elég ha menübe kiléptem és vissza.
@csgj: Amikor a "AV-vel" lõ hátulról és szakad le a padló? Ott én is elhaláloztam, ha nem is sokszor, idegesítõ tud lenni, amikor az ilyen átvezetõket többször kell végigvárni, elnyomni se lehet, ráadásul van olyan rész benne, ahol nem csak egy rövid mondat. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ütés + Ütés + Ütés
Rúgás + Ütés + Rúgás + Ütés + Rúgás
Más szerintem nincs elején még.
Combo Labban meg van sebzõs pressen (piros), gyógyító (sárga), speckó képesség nyugi periódust csökkentõ (lila) és az elötte lévõt erõsítõ "lánc" (kék). Ezeket berakod bal oldalra ahova tudod, elején még tippre variálni se nagyon tudod. Amelyik támadást a harcban beviszed a kombóban annak a hatását megkapod.
Késõbb meg általában ha már van kék "láncod" akkor azzal érdemes felhúzni az elötte lévõk hatását, jobb mint azokból többet berakni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az elsõ "boss"-nál el is akadtam. Nekifutottam már vagy 30-szor, de mindig megszívom. Levettem könnyû szintre és úgy sem sokkal jobb, egy kicsit tovább eljutok, de még idegesítõbb, hogy visszadobál a checkpointra... A sima zombikat (vagymiket), még leveregetem úgy hogy ész nélkül kattogtatok minden létezõ gombot és akkor lerugdossa ütögeti õket. Néha kijezi hogy most ügyes kombót csináltam, de kvára nem értem hogy mit csináltam. Ebben a kombolab-ban abszolút nem egyértelmû, sõt teljesen érthetetlen számomra, hogy hogy is van a kombó... Nyilván a bosst- már csak úgy lehet leverni, ha ésszel csinálom a kombót és nem csak nyomkodok össze-vissza mint egy félbolond... csakhogy mivel nem értem a kombózást, ezért nem megy... Tartok tõle, hogy ez valami konzolos debilség lesz, amiket rühell minden PC-s... nem lesz így tûl sikeres ez a game PC-s körökben, pedig minden adott lenne amúgy sikerhez, ötlet, grafika, hangulat, egyediség (formás popsi.. :-D) stb
Még valami. Úgy tûnik nekem ahogy nézegettem a file és mappa struktúrát, hogy 64 bit és dx11 ready elvileg a dolog, csak éppen nem találom a telepítõben sehol e komponenseket. Vagy tévedek és reménytelenül directx9-es és 32 bites ..?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...