Remember Me

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ONI senkinek nem jut eszébe róla? A harc miatt nekem az ugrott be elsõnek.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sir Quno Jedi
Nyilván a harc lesz ennek a gyenge oldala, de a sztoriért, meg az sf hangulatért majd azt is végigszenvedjük... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Új trailer. Igazából semmi újat nem tudunk meg belõle, a jelenetek is többnyire korábbi videókból vannak összevágva, de hangulatfokozónak nem rossz 😊

Evin
Írhattad volna, hogy a biztonsági mentésbõl játszol. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Jól van. Azt mégse írhattam, hogy letöltök egy "próbaverziót" és ha tetszik, akkor megveszem 😄
Evin
Értékeléseket komolyan venni, még mindig felesleges. Irányadónak jó, de nem arra kellene támaszkodni. És ha kap 10/5-öt, de neked mégis nagyon bejön?
Én megvárom, míg játszhatok vele.

4 új videó. A szinkronszínészek B kategóriásak, a párbeszédek bugyuták. A harc nem éppen a legjobban kidolgozott, vagy lehet, hogy csak a csávó béna. Majd meglátjuk. Még mindig azt mondom, hogy megvárom az elsõ értékeléseket.

Shep
Hát ez nem hangzik túl jól. Na de majd kiderül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hm. Remélem, hogy csak a csávó nagyon negatív és nem ilyen vészes valójában a helyzet:

wedge31
Valahol olvastam, hogy elég lineáris lesz a játék, igy valszeg nem nagyon lesz lehetöség a felfedezésre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha nem arra megyek, amerre kell. Gondolom, kinyírnak 😄 Mindenesetre ez lesz elsõ dolog, amit kipróbálok, amint elkezdem a játékot 😄
Nem nézted végig a videót? Csak az elején van ott. Börtönben van (vagy olyasmi) és azt a vonalat kell követnie a raboknak, így neki is.
jarlaxxe
Az a buzi sárga irányzelzö csak itt az elején lesz remélem.

Shep
Hát akkor ott szerintem az eladó próbált ügyeskedni. Egyébként szerintem 1-2 hónap múlva úgyis jóval olcsóbb lesz, ha nem sürgõs szerintem kivárhatsz vele,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Kösz, de ott egyszer megprobáltak átvágni bontott játékkal...igaz ez már jó régen volt de azota se vásároltam tölük.

Mondjuk annyira nem csodálom. Nem egy agyonhypeolt játék. Nem is lesz rá szerintem olyan nagy az érdeklõdés. Pedig nem ártana egy kis reklám, ha normális bevételeket szeretnének. Attól félek, az lesz a vége, hogy bármilyen jó lesz is, bukás lesz és aztán nem számíthatunk folytatásra.
Malakai
Ja, pár bolt le van maradva a dologgal, pedig már nincs túl messze a játék, pont egy hónap van hátra (EU-ban).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem is néztem. Nem Magyarországon élek. Szerintem Steam-en fogom elõrendelni.
Shep
Igen, 576-nál pl ott van.

wedge31
Csak én nem találom egy magyar bolt listáján se a játékot?

Hm. Több volt itt még az elején az átvezetõ, mint maga a játék, de a korábbi videók alapján erõsen gondolkodom az elõrendelésen 😊
wedge31
Az elsõ tiz perc.

Nagyon ugy tünik, hogy ezt nekem meg kell vennem...<#hehe>

Elejével még nem voltam biztos benne, hogy ez nekem tetszeni fog, de ahogy egyre több videó jelenik meg belõle, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy ez bizony jó lesz 😊
wedge31
Remember Me - Memory trailer.

Ha valamihez nagyon hasonlítani akarjuk, akkor a harcmenet szerintem inkább a Batman játékokéhoz hasonlít. Emellett van benne mászkálás (a la Assassin's Creed), talán lopakodás is, de a legötletesebb a memóriahackelés, amit persze korábbi játékban még nem láttunk.
grebber
Szerintem az általad leírt két játékhoz még véletlenül sincs még egy kis fikarcnyi köze sem!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Hm. A játékmenetet tekintve ez egy afféle Devil May Cry - God of War jellegû dolog?Mert akkor részemrõl mehet a kukába.

Csak mert az ötlet és a sztori alapján érdekelne, de a videókban csak klikkelgetõs, vad harcot látok.

A kombófejlesztés-kitalálás meg nem érdekel.

Szóval ez mi ez?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Malakai
Kezd kicsit sok lenni, már úgyis eleve meggyõztek azzal, hogy cyberpunk téma. 😄 Inkább hanyagolom asszem a további trailereket. 😊 Zenéért nem vagyok oda. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
Remember Me - Enemies Trailer.

grebber
"A Capcom közzétette legújabb játékuk, a Remember Me gépigényét. A specifikációkban semmilyen nagyobb meglepetés nincs, egy átlagos gamer PC-nek valószínûleg nem fog problémát okozni a játék futtatása. Lássuk:

Minimum:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz vagy jobb, AMD Athlon X2 2.8GHz vagy jobb;
RAM: 2GB memória;
HDD: 9GB szabad hely a merevlemezen;
VGA: Nvidia GeForce 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon HD 3850 vagy jobb.

Ajánlott:

CPU: Intel Core 2 Quad 2.7GHz vagy jobb, AMD Phenom II X4 3GHz vagy jobb;
RAM: 4GB memória;
VGA: Nvidia GeForce GTX 560 vagy jobb, ATI Radeon HD 6850 vagy jobb.

A Remember Me június 7-én jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PlayStation 3-ra."

info: Gamepod

Malakai
Ott van az emberknek a neural interface szerû bigyula, mint a mátrixban. 😊 Ha minden igaz Nilin nyakán lévõ az speckó, harchoz tud valami energiamezõket is generálni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CroftManor
Mivan a csaj nyakán?

Nothing is True, Everything is Permitted

Pont a legegyedibb és talán a legfontosabb dolog maradt ki a cikkbõl: a memóriahackelés.
Nekem tetszik. <#eljen>
Evin
Az FF tehet róla, az szürke háttérrel mutatja (pedig általában nem szokott ilyet csinálni).
De letöltöttem, ott meg tényleg átlátszó.

Malakai
Átlátszó, de a hozzászólás mezõ szürke, még írtam is alá, sejtettem hogy valaki benézi. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evin
A háttér ne szürke legyen, inkább átlátszó.

Malakai
Banner? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fent természetesen a kék hátteren lenne (png). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem vették ki a nõi karaktert, nem cserélték le, pont arról szólt az interjú, hogy valamelyik kiadónál kifogásolták a dolgot, de onnan továbbáltak. Meg arról, hogy amikor még Adrift címen futott akkor még sokkal több témát akartak belezsúfolni, nem csak az "emlékújraélés" dolgot és, hogy a facebook hatására döntöttek úgy, hogy erre fókuszálnak csak. Bár ezt nem fejtette ki miért is fb hatására. 😊

GS hírt nem olvastam el, hogyha ott írtak marhaságot, akkor... hát GS... 😊

Egyébként nagyon érdemleges új infó nem volt a cikkben, max annyi, hogy elméletileg eléggé kidolgozták az egész emlék témát, hogy Nilin harci képességeinek unlockolása is lényegében az izommemória visszatérése (törölték az emlékeit ugyebár), mert eredetileg volt harci képzése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tutituti
Ide annyira illett a nõi karakter mint a deausba a férfi.
Nem értem miért kellett kivenni..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nõi fõhõssel nálam alapból jó értékeléssel indul a játék. TPS-nél. FPS-nél csak a nõ csatlóst értékelem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Jó szerepjátékos egy kis szõrös hörcsögbe is bele tudja magát élni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jarlaxxe
Én meg pont forditva van nagyot ront az élményen ha nõi karival kell játszani, nulla lesz a beleélés faktor.

Igen, én is kb. így vagyok. Én pl. a Jedi Academy-t vagy a Mass Effect-et mindig nõi karakterrel játszom. Szimplán jobban néz ki és pl. eme két játéknál nem utolsó szempont, hogy Jennifer Hale a szinkronhang.

Sir Quno Jedi
namost ha nem nõi fõhõs lesz, lehet nem is érdekel a játék...

grebber

Shep
Ennyi. Mondjuk azért jó ha nem egy nagy felkiáltójel a fõhõs 😊

Shep
Persze, értem csak leírtam én, hogy vagyok ezzel a témával.

grebber
Nekem mindegy mivel vagy kivel vagyunk ha van hangulat minden mást leszarok!

Nem azt jelenti, hogy nem szeretem az olyan játékokat, stb., ahol férfi a fõhõs (hülyeség is lenne, ha ez miatt nem tetszene vmi), de a nõi fõhõsöket preferálom 😊 Mondjuk az is fontos egyértelmûen, hogy szimpatikus is legyen. Az olyan játékokat, stb. (😄), ahol unszimpatikus, vagy netán akár idegesítõ a fõszereplõ, nem birom. Legyen akár férfi, akár nõ.