Remember Me

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez a nagy csend?
Mindenki ilyen becsületes, hogy nem próbálja ki a csúnya verziót?
Senki se szedte még le?
Olyan rossz, hogy inkább senki se ír róla?
Olyan jó, hogy inkább mindenki játszik vele, ahelyett, hogy véleményt írna?

Csak azért vagyok így felpörögve, mert én sajnos csak este tudom kipróbálni. <#rinya><#zavart1>
Myselor
nemsokára majd én is tudok vélemény mondani a játékról,alig várom már hogy kipróbálhassam😊
Myselor
hihi,körülbelül igen ilyenre számíthatunk majd<#gonosz1>
Hopp. Akkor itt az ideje elsõ kézbõl megtapasztalni, hogy érdemes-e megvenni pénteken. 😊
TBTPumpa
Lehet tölteni a demót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remember_Me-FLT

Már várom a Kriszgyerek videóját.
"Srácok én nagyon vártam ezt a játékot, HIHI. Miaz? Az ott egy ember?! HAHAHA". <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CVG – 7/10
Destructoid – 6/10
Edge – 8/10
Eurogamer – 7/10
GamersNET – 7.8/10
Gamespot – 7/10
GamesRadar – 3.5/5
GameTrailers – 6.8/10
Gaming Trend – 93/100
GodisaGeek – 9/10
IGN – 5.9/10
Metro – 5/10
OPM – 7/10
Polygon – 8/10
Ready-Up – 8/10
The Escapist – 3/5
Videogamer - 4/10

A #131-es hozzászólás kicsit kibõvítve. Nem emlékszem, hogy mikor láttam legutóbb ennyire vegyes értékeléseket. 😄
jarlaxxe
Vagy nem.

wedge31
Csak ki lehet kapcsolni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Csak gondolnak a cumisokra. Ezek a mai játékok már nem igazán a régi és tapasztalt playereknek készülnek. <#hehe>

jarlaxxe
Sejtettem, hogy tele lesz a játék markerekkel, azért röhejes, hogy ennyire hülyének nézik az embereket.

wedge31
" Ráadásként érezni rajta, hogy nem egy tucat konzolportot kaptunk, hanem bizony törõdtek a PC-s billentyûzet+egér kombóval és kiosztással, amelyek természetesen átszabhatóak, de az alap beállítások is remekül mûködnek, és egyszer sem okoztak nehézséget, nem kellett keresztül-kasul nyúlkálni céljaink elérésének érdekében. "...<#eljen>

Erre azt tudom mondani, hogy elég vegyes. Van itt 4-tõl majdnem 10-ig (100-ig) minden. 😄 Ebbõl is látszik, hogy mennyire szubjektív a dolog és igazából mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia, hogy jó-e a játék. Mondjuk abban fogadni mernék, hogy ha nem kezdõ csapat fejlesztette volna, hanem valami ismertebb, vagy pl. az EA adta volna ki, akkor alapból 1-2 ponttal többet kapott volna mindenhol...
TBTPumpa
Értékelések:

Gamespot - 7/10
ING - 5.9/10
Destructoid - 6/10
Polygon - 8/10
Metro - 5/10
The Escapist - 3/5
CVG - 7/10
God is a Geek - 9/10
Games Radar - 3.5/5
VideoGamer - 4/10
NextGen Gaming Blog - 8/10
PlayStation Magazine - 7/10
GamingTrend - 93/100

Teszt a PlayDome jóvoltából. Õk 8,5 pontot adtak a játékra.

Pozitívumok:
- Káprázatos látványvilág
- Egyedien megalkotott és stílusosan prezentált alternatív jövõkép
- Gördülékeny játékmenet
- Személyre szabható harci kombók
- Lassan kibontakozó, rendkívül jól megírt történet
- Egyedi zenei hangzásvilág

Negatívumok:
- A kamerakezelés néha meg tudja zavarni a játékmenetet
- Kevés remix memory rész
- Minden kihívást nélkülözõ ugrálós platform részek
- Könnyû, és egy idõ után frusztrálóvá váló boss-harcok

Myselor
hát igen én is ígyvagyok vele😊
TBTPumpa

Nálam általában a jó hangulat, a szerethetõ karakterek és a jól kitalált világ elviszi a hátán a játékot. Nem egy olyan játék tartozik a kedvenceim közé, amik rendelkeznek a fenti hárommal, de játékmenetben hagynak kívánnivalót maguk után. 😊
Myselor
én szerintem jó kis játék lesz,nagyon várom,nekem sem tetszenek ezek a sok segítség,de nem foglalkozom vele,a játék hangulata és az egész világ nagyon tetszik nekem,és Nilin és nagyon bejön😊
Én speciel elõrendeltem a progit, de most megmondom õszintén, elbizonytalanodtam. Nem várok egy hiper-szuper programot, de azért rossz játékot nem akarok venni.
Még lesem majd az értékeléseket, de ennél az 5-6/10 pontnál többre számítottam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ahogy a videóban is mondta*
Ez a videó alapján egy dolog zavar a játékban. Túl könnyûnek tûnik. Ahogy a videóban is mondtad, legnehezebb fokozaton játssza és még úgy is könnyû. Ezek a sárga nyilak is, amik folyamatosan mutatják, hogy merre kell menni, mintha idiótáknak készítették volna a játékot. A többi jónak tûnik/nem néz ki vészesnek.
én már a magyaritást várom akkor kezdek neki...
Remélem AngryJoe is leteszteli, benne valahogy megbízok.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Metacriticen az eddig pontok elég változóak. 40-tõl 90-ig minden van, az átlag pedig 70 körül mozog. Azonban én azt mondom, hogy majd magam megtapasztalom, hogy milyen és az alapján eldöntöm, hogy mennyire tetszik. Voltak elég szarul értékelt játékok, amik bejöttek és jól értékeltek, amik nem. Szóval nem sokat oszt vagy szoroz egy-egy értékelés, majd magam eldöntöm, hogy bejön-e. 😊
Maxtreme
IGN 5.9
Auccs

grebber
Most értem a 6. epizódhoz (8 van)Közel 8 óra gameplay eddig és 53%!

Next PC upgrade: 2022

Mortal Kombat, ami nálam tuti vétet. A többi, ami esetleg még számomra érdekesnek tûnik, az pedig olyan, mint a Remember Me, vagy jó lesz, vagy nem 😊
Myselor
sajna elég kevés ami lesz.😊
wedge31
Én is igy vagyok a vételel.
Lesznek nyáron még jó játékok max csak nem a te izlésedben.

Szerdán már elméletileg lesz khm... próbaverzió és ha tetszeni fog, akkor bezsebelem. Úgyse jön most nyáron nagyon semmi 😊
Egy gameplay videóban volt róla szó, hogy vannak benne összegyûjthetõ cuccok, szóval ha azokat is beleszámolja a %-ba, akkor nagy valószínûséggel maga a "sima" végigjátszás valóban nem adja ki a 100%-ot.
grebber
Pl a történetbõl ami még kb sehol nem tart és a fõbossok milyenségébõl adódóan!

TBTPumpa
Már így is hosszabb, mint a Krájzisz 3. <#idiota>

Seth
Honnan tudod,hogy nem e 60%-nál lesz vége, a többi % meg a gyûjthetõ dolgok ?

PSN ID.: Beegabor

grebber
A harc az nekem kicsit nehézkes. Mert ugye kombokat kell összeállítani és hát ha nem magolja be õket az ember akkor bizony pl nem "szív el életerõt" stb.Néhol szívok rendesen de hát balfék vagyok mint mondtam.

Ha már 4 óra 24 percet játszottál vele, akkor ezek alapján gondolom, bejön a cucc. Ez biztató 😊

Más: Lopom Imy linkjét Eredeti játékaink topic-ból. Interjú az egyik fejlesztõvel.

wedge31
Na, akkor csak nem lesz olyan rossz mint ahogy irták pár helyen.

grebber
4 óra 24 perc 30% Episode 4. Ez legalább nem 5-6 órás cucc lesz az már biztos!

Malakai
Kár, hogy idehaza csak pénteken lesz. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Még csak 2 órát játszottam szerintem eddig nem volt olyan vészesen sok de azért van.A minõséggel szerintem nincs gond.

Prince23
Átvezetõk milyenek? van sok belõlük és minõségiek?

grebber
Nem lett rossz!

Grafika elmegy!Harc se olyan hüde bonyolult. Ezek az emlék visszatekerések majd módosítás egész frankó.

Szerintem is. Azért írtam, h "pfejj", mert leírtam, hogy dimenzió és aztán láttam, te univerzumot írtál. <#vigyor2>
Fpocok
Szerintem mindkettõ jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

univerzumból... pfejj! Bocsánat, korán van még 😊
Akkor jöhetnének vélemények a párhuzamos dimenzióból 😄
Fpocok
Egy párhuzamos univerzumban már játszanak vele...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
akinek van flashelt box az kipróbálhatná😊)
Remember Me XBOX360-STRANGE
Malakai
Dede, amikor a harcot megláttam nekem is elsõre az ugrott be. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )