393
Remember Me
  • janihunk
    Saját:
  • Evoluti0N
    Persze, hogy nem tetszhet mindenkinek és joga van annak is kinyilvánitani a véleményét, akinek nem jön be. De, amikor valaki beírja, hogy 0, akkor vagy trollkodik, vagy nem játszott még olyan játékkal, ami tényleg az.
  • Shep
    A topicban a negatív véleményeknek is hangot lehet adni, még akkor is ha ez neked nem tetszik. Az értékelések is azt mutatják ,hogy bizony ez a játék elégé megosztja a közönséget.
  • xido
    Látatlanban azt mondom egyelőre...az a baj az ilyen játékokkal,hogy a stílust és a lehetőségeket nem merik teljesen elvonatkoztatni a szimpla,egyszerű és majdhogynem primitiv akció vonaltól és belevinni valami olyanba,ami csavaros,több szálas,egyedi és megdolgoztatja a játékosokat,de nem olyan módon,hogy anyázva 20adik próbálkozásra menjen valami bossfight..hanem úgy..na..intelligens és innovatív módon :)
  • Evoluti0N
    Hm, kezd ez egyre jobban tetszeni. Még alszom rá egyet-kettőt, valamint meglátom, hogy merre felé halad a játék, de nagyon érik egy vásárlás.
  • jarlaxxe
    Nem szar csak könnyen felejthetö tipikus egyszer toljuk le gyorsan játék.
  • BoneDragon
    +1. Majd visszanezek a topicba ha sok frocsogo elment innen, nagyon zavaro.
  • Evoluti0N
    Juj. Fikahegyek. :D

Túl vagyok az első boss-on. A játék világa tökre bejön, nagyon stílusos, szuper a design és tök jól néz ki minden, a zene is tök jó. A harc elég egysíkú és a platform részek is hótkönnyűek. Eddig nem rossz. Nem a világ legjobb játéka, de szarnak se nevezném. Majd meglátjuk, hogy merre halad tovább.
    Érdekes, hogy amikor délután rákérdeztem, mindenki dicsérte a játékot, de aztán ahogy valaki elkezdte fikázni, sok másik ember is felbátorodott és csatlakozott hozzá. Ezt mindenhol megfigyeltem, érdekes jelenség, az biztos :D
  • mester1987
    They Called Me Prophet..Remember Me
  • JethroHUN
    Amúgy ironikus, hogy a játék neve "Remember Me" Szerintem egy hónap múlva már arra se fog senki emlékezni, hogy egyáltalán létezik.
  • JethroHUN
    Valahogy úgy
  • Shep
    Igen, hasonlóan gyenge :)
  • mester1987
    Én nem próbáltam ki, de hasonló a stílus, mint az a Syndicate "agyturkász". Picit más.
  • Shep
    Ja, hát majdnem az a játék, egy nagy nulla :D Na jó nem, olyan 5 pont körül érzem eddig.
  • mester1987
    0
  • Shep
    Na rájöttem mi a játék 2 legnagyobb hibája. Egyik ,hogy a harc tök unalmas, értelmetlen gombnyomkodás. Ott van pl. a Batman, ott is hasonló az elv és igazából ott ugyan voltak rendes kombók de azok nélkül is tök élvezetesek voltak a bunyók, itt meg olyan vízi balett, súlytalan valami az egész. A másik hiba pedig az ,hogy nincsen igazán hangulata a játéknak, olyan üres az egész. Ráadásul ez az 1 percenként jön egy gagyi "átvezető" sem igazán javít a helyzeten. Kár érte, mert egész ígéretesnek tűnt.
  • Myselor
    passz,de ilyenekért azért ne húzd le szegény játékot.:)
  • Shep
    Rejtély megoldva, a gombkiosztás megváltoztatása miatt nem sikerült. Újabb - a játéknak. Miért lehet megváltoztatni a kiosztást ha utána nem lehet a játékkal rendesen játszani?
  • Myselor
    nemtudom lehetséges.én alapbeálítással játszom,nekem kényelmes úgy:)
  • Shep
    Nyomkodhatom én, nem csinálja. Lehet ez is ilyen szar, hogy ha átállítom a gombokat akkor már nem működik rendesen.
  • Shep
    Mi van? Ilyenre én nem emlékszem :)
  • Myselor
    shift nyomvatart e-t vagy egérgomb most nem tudom hirtelen de azt nyomkodni kell:)
  • BoneDragon
    3. fejezetben tartasz és ennyit nem tudsz, mikor 10x egymás után meg kellett csinálni az elsőbe? Gyanús vagy te nekem.
  • Shep
    Hogy kell szinkronizálni az ajtónál? Hiába tartom nyomva azt amit ír és hiába nyomkodom a másikat semmi nem történik csak rángatja a kezét.
  • mester1987
    Látszatra tök az.
  • Shep
    Binary Domain szerintem egy jó játék de ez nem az, persze adok még neki egy esélyt (3. fejezetben tartok) hátha változik a véleményem.
  • Seth
    "Olyan mint Binary Domain az hiszed tök jó lesz aztán rájössz, hogy egy nagy 0"

A Sega nevében kikérem magamnak :D , az éppen hogy egyre jobb lett
  • JethroHUN
    Az harc az tényleg rettenetesen gyenge. Teljesen egysíkú, és kb használhatatlan is. Tömeg ellen kell harcolni, egy-célpont elleni támadásokkal. Most hiába van 4 fajta, igazából nem is léteznek kombinációk, mert csak más mozdulatú ütéseket teszünk egymás után. Nem raktak be igazi kombókat. Lehetett volna kezdő és befejező mozdulat, pl 2 piros ütés + 1 kék = stun, vagy vmi aoe, knockback stb.

A teljesen lineáris egyutcás mapok... a mászásnak kb annyi a szerepe mint egy átvezető liftnek két pályaszint között. Ebből áll az egész játék, 10 méter előre egy sikátorban majd verj meg 10 ellenfelet. Egyszer végigjátszós. Olyan mint Binary Domain az hiszed tök jó lesz aztán rájössz, hogy egy nagy 0
  • jarlaxxe
    Egyetértek. Én azért egyszer végigjátszom de sokkal jobbat vártam.
  • Myselor
    nekem semmi bajom vele,néha a verekedés szopatós tud lenni a genyó ellenfelek miatt de a többi a z jó.tetszik:)
  • Shep
    Hát ez a játék, hát nem tudom. A verekedés egy nulla, kamerakezelés valami borzalom, és az agyturkászósdi egérpörgetős marhaság is (tudom ,játsszam kontrollerrel) Hát asszem ez a játék a felejtős kategóriába kerül nálam.
  • tutituti
    hmm.

Én szimpla ütéssel szinte nem is sebeztem csak azzal amit a "Q" gombbal lehet előhozni.

Az akna része tényleg szivatós de ki lehet nagyjából kerülni.
    lehet csak szerencsém volt.engem is párszor padlóra küldött. fél hp-m maradt a végére.
  • JethroHUN
    Az első két fázisban amikor használja a "charge"-t akkor még 5-öt is rátudok ütni a seggére.. Mindig piros van betéve 2. az valami erős dámadás féle és van stagger hatása. Oké De miután behozza az aknákat, már nem fog rohamozni egyszer sem. Az egyetlen sebezhető állapota volt. A Focust-t meg felhasználtam mind, ha megöl akkor meg 0 focusról kell kezdeni. Vagy bebuggolt vagy nem tudom. Ez csinálom: lövés abbamarad, támadok, hátra ugrom, 3-mas kombóját eltolja, majd én tudnék ütni, de ilyenkor megint üt a gép egyet, vagy ha nem támadok MEGINT kezdi a kört a lövöldözéssel. Egyáltalán nem tudok hozzá érni.
  • tutituti
    Ne mondd már.X-mas piti volt.

lila ütést raksz kombónak az első sorba.
    amikor védekezik ütöd,feltölti a special ütést.
    ellövöd a specialt,szétrúgod és utána meg csak avoidolsz és ütsz hogy megint feltöltsön.
    ezt kb 3-4 alkalommal megcsinálod és kész.

ha nagyon halsz max regen rúgást vagy ütés kombót használsz.
    mediumon pikkpakk le lehetett győzni.

A kombókat úgy kell beállítani hogy mikor melyik jó.
    alap enemyhez ütésnl piros van nálam,többinél meg ami kell.

Valamit nagyon elnéztél szerintem
  • Myselor
    én most győztem le azt a faszt,annyira nem volt gáz.bár a quick time event kicsit fura volt annál a résznél aszittem nem lesz,ezért nem sikerült egyből.am tényleg kicsit nehéz megütni de minden csík után van checkpoint nem kell egyszerre leverni,én elég jó kombót állítottam be,gyorsan tölti vissza a focust meg minden.próbálkozz,normálon játszom de nem volt igazából nehéz:)
  • Myselor
    szerintem is az,nagyon jó:))
  • JethroHUN
    ...és tegyük még hozzá azt is, hogy az alap támadások NEM sebzik, csak a speciálisok, amihez focus kell ám... a lila ütések töltik, amit a legjobb esetben is csak a 3 ütésnek tudsz berakni.
  • JethroHUN
    Nem értem mi értelme van a kiaszott unfair legyőzhetetlen boss harcoknak. Itt görcsölök másfél órája és nem tudom legyőzni ezt kibaszott karácsony manó faszparasztott. Mégis, hogy a kibaszott retkes kurva életbe üssem meg egyáltalán? 1) nem kezdeményez, csak áll és lövöldöz. 2) én nem tudok támadni, mert amint a közelébe érek azonnal el kell ugranom... 3) kibaszott 10 perc frusztráló rohangálás után végre, eltol egy "charge" támadást amikor végre ráüthetnék, de az esetek felében kb azonnal megfordul el kezd egy 3mas kombót MAJD megint charge, amit már nem tudok kikerülni... Egyszerűen sehogy nem tudom feltölteni a focus csíkot... Kibaszott nevetséges, hogy 0.1 sec alatt képes a támadások között váltani, és egyik sem félbeszakítható, viszont mind stagger ás 20% hp-t sebez... Hülyeség. Jah és ez a legkönnyebb nehézségen.
  • BoneDragon
    Utóbbi idők legjobb játéka számomra. Hihetetlen mennyire jól néz ki és árad belőle a hangulat! Utoljára talán a mass effect 1 fogott meg ennyire. :)
  • Evoluti0N
    Vuhu. Akkor eddig jónak tűnik. Kapják be a 4-es értékelések. :D Na de majd 8-kor meglátom. :)