Remember Me

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. Nekem is tetszik. Igényel egy kis taktikai érzéket és logikát, hogy az ember jó kombókat építsen ki, de pont ez a szép benne. Nem tudom, hogy más játékban volt-e hasonló, de szerintem hatalmas ötlet, hogy különbözõ kombókkal lehet életet tölteni és képesség újrahasználhatóságának idejét rövidíteni.
A harc nem nehéz amúgy. Csak oda kell figyelni. Én pl az elsõ kombóra beraktam egy regenerációt és egy láncot. Ez így a legerõsebb, leggyorsabb HP töltés. Ezzel gyakorlatilag nem nagyon lehet meghalni. Második kombó nálam csupa energiafeltöltõ (szintén benne egy láncal). Csak azért írom, mert láttam itt panaszkodni valakit, hogy hû de sokat kell várni míg feltöltõdik. Hát nem! Nagyon bénának kell lenni, hogy a kettes kombót ne tudja valaki végigvinni. Gyors, egyszerû és kettõ olyannal gyakorlatilag fel lehet tölteni full-ra a speckó képességeket. A harmadik kombó nálam tiszta erõszak. Csak powerbõl áll, míg a negyedik kombó összeállítás keverve van. Azt több ellenfél ellen amúgy is nehéz végigvinni, szóval csak az utolsó ellenfelet szoktam 8-cas kombóval gyakni a pont miatt.
Ami az ellenfeleket illeti, mindnek van gyenge pontja. Pl az áramost simán lehet ütni, ha regen van a kombóba (még tölt is HPt). Szóval ezzel is csak az bénázik, aki nem figyel oda. A magas teleportáló geci, meg sosincs egyedül (nem véletlenül), nála a bénítás+fury legyalázza pillanatok alatt. A kombót meg a punnyadt ellenfeleken lehet tölteni elég gyorsan.

A Batmanben a harc valóban jobb volt ez igaz. Látványosabb és gördülékenyebb. De itt sincs vele különösebb baj. Bele kell rázódni a kombókba és onnantól fogva sima ügy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Üdv ja sikerült...thx. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azt se tudom, hogy kell kiemelni. Spoiler tagot raktam, erre kiemelte.
Ami azt illetei ma vigigvittem és szerintem nagyon jó játék. A Memoria Remix az egyenesen zseniális. Igen élveztem, kár, hogy olyan kevés van belõle.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Figyelj már! Az ilyen megfejtéseket tedd Spoilerba! Nem pedig még ki is emelni. Szolj adminnak, hogy rakják spoilerba ezt a hozzászólást.
Még szerencse, hogy már rég túl vagyok azon a részen.

Sikerült?
Myselor
na hát azt nem jól értettem😊 köszi minden világos.amúgy ment volna de köszi a helpet😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 érzékelés: hallás, szaglás, tapintás, látás, ízlesés.
Shep
Gondolom, tapintás, szaglás, hallás, látás, ízlelés

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nemgáz úgyse játszik vele senki csak mi xd
Myselor
hát a vicc ebben hogy a harmadikat nem találtam el de a többit igen,akkor jól értettem amit lehetett,de a harmadiknál hogy jön ki az öt azt nem értem😊 köszi azért
Ez mi? 😄 Spoiler tagot raktam, erre berakta hatalmasra a szöveget. WTF o.O
Nem tudom fejbõl a versikét, de lényegre emlékszem:
[/spoiler]- elsõnél valami olyasmit mond, hogy az összes közül ez a második a sorban. megfejtés: 2
- másodiknál (lehet, hogy a harmadiknál) a víz fagyásáról mond valamit.
megfejtés: 0
- harmadiknál (lehet, hogy a másodiknál) az érzékszervekrõl. megfejtés: 5
- negyediknél a pók lábáról. megfejtés: 8[/spoiler]

Egyszerû. 😊
Myselor
jó ez a szám kombináció kitalálós faszság,nem értem hogy jönnék rá erre a szarra😊
DarkSector
Mindjárt kipróbálom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A következõ sorrendben kell megcsinálnod a dolgokat, mivel ha változtatsz valamin, majd visszább tekered, akkor deaktiválódik a változtatás:

- tekerd vissza egész oda, hogy az adagolót mutassa, amibõl kiveszi a fiolát a doktor, amit aztán bead a páciensnek. Itt változtasd meg, hogy a piros színû folyadék legyen elöl, a kék helyett
- aztán, amikor a maszkját mutatja a csávónak, akkor vedd le róla
- végül a bilincset

Elméletileg mûködnie kéne így. Ha nem, akkor valóban bug. 😊
DarkSector
Igen megköszönném, mert eddig egy bug-nak tûnik.

Leírjam spoiler-ben, hogy mit kell csinálni és megpróbálod?
DarkSector
a baj hogy nem reagál a játék semmire...
glitchet aktíválom a beteg faszinak a kezénél kinyilik a bilincs oszt ennyi...

chapter 2-ben asszem.

valami=valaki
Az úgy van, hogy ne legyen túl könnyû az emlékhackelés/változtatás, vannak olyan változtatható glitch-ek is az emlékekben, amik haszontalanok, nem valók semmire. Sõt van olyan, ami elronthatja az egészet, ha meghal az emlékében az, akit hackelsz. Mivel ugye valami nem emlékezhet arra, hogy meghalt. 😊
DarkSector
Beletólni?
tekerni kell amikor a csaj nézi az orvost meg a beteget egy üvegfal mögött.

Malakai
Nem jól raktad össze, nem mindent kell beletolni, hanem csak a jó kombinációt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Most én akadtam el.

Mikor a legelsõ visszatekerésnél kinyomom a Glitch-et, visszamegy a kamera a csaj mögé és ennyi, onnantól semmit nem csinál a játék...:S <#help>

DarkSector
Köcce driverek a helyükön voltak azt megnéztem neki.

TBTPumpa
Megoldás:
Remember.Me.Update.1-GT

Ezt töltse le és jó lesz neki.
Persze egy Driver/DirectX frissítés sem ártana!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Uh szerintem warez, mert a srác nem szokott vásárolni játékot.
Nevében is köszönetem.

Ha tört, akkor keressen patchet. Ez volt az elsõ patch notesban többek között:

Fixed the D3D9 issue.
DarkSector
Ez a problem:

DarkSector
üdv havernak kidob telepítés után egy hibát, valami dxdll.

Csakhogy Metro LL is ment neki...érdekes. Mármint a DX friss neki.

Win7-Core Quad-HD4870-4GB ram

Ma meg is vettem a játékot és este elkezdem elejétõl eredetivel. 😊
Dehogy értelmetlen. Tök egyszerû volt. Teljesen dedós szintû rejtvény.
A végén eljutunk oda,hogy lesz egy játék,amiben a fõhõs áll,mint tök a mezõn,plusz dlc,hogy mozgathatod is és megy,amerre nyomod a gombokat?😊
Elég röhej dlc-k, pedig nem is Square Enix játék. 😄
ezen a szuper ajánlaton azért most röhögök..a játékhoz jár extra dlc:
"A játékhoz a készletek erejéig ajándék DLC-t (letöltési kódot) adunk:

A Combo LAB Pack DLC tartalma:
Három egyedi Pressen mozdulat
* exkluzív Flash rúgás
* exkluzív Spinning Bird rúgás
* exkluzív Dragon ütés"
+Tetszik, hogy milyen jól ki van alakítva a világ és hogy kis összeszedhetõ akármikbõl még több információt tudhatunk meg róla. Nagyon gazdag és jól felépített. Gondolom, volt munka vele.
Negyedik fejezetet fejeztem be tegnap és nem értem ezt a nagy negatívkodást a játékkal kapcsolatban.
A #186 üzenetben írtam, hogy mi tetszik, de igazából a harccal is kezdek megbékélni. Tetszik, hogy vannak életet töltõ, képesség újra feltöltõdést gyorsító, stb. támadások. A különleges képességek is mind hasznosak és mind-mind meglehetõsen különbözik a többitõl. Még az utolsó hiányzik közülük. Az eddigi 2 bossharc is bejött és a 2 memóriaváltoztatás is. Az is tök jó, hogy idõnként új felszereléshez jutunk, ami valami újat visz a játékba. Az ellenségtípusok repertoárja is folyamatosan bõvül és mindegyikkel másképp kell elbánni. Egyedül a platformelemekkel nem vagyok megbékülve. Túlságosan könnyûek. Volt pár rész, ahol például áram alatt volt egy platformrész, vagy egyéb akadályok kicsit megnehezítették, de az a rész is piskóta volt. Kíváncsi vagyok, hogy késõbb lesznek-e nehezebb részek benne.
Na végigjátszottam. Szerintem a történet maga egyszerûen csodálatos, néhol vannak hiánytalanságok és klisék de szerintem zseniálisan meg volt oldva, az érzések is úgy-ahogy átjöttek. A játék egyetlen hibája a kamerakezelés, néhol beakad, tesz egy-két 180 fokos fordulatot de szerencsére ezt nem harc közben tette. Amugy szerintem a harc nem éppen könnyû, fõleg h eltartott egy ideig amíg rájöttem hogy kell a kombókat használni ( nem néztem meg az irányítást hehe )....szóval meghaltam jópárszor közepes nehézségi fokozaton. Ha azt vesszük, hogy manapság minden játék a játékos szájába rágja a megoldást/megfejtéseket egész jó kis fejtörõk voltak benne. A memory remixek meg fantasztikusan meg voltak oldva. Teljesen hihetõen felépítették ezt a világot, logikátlanság se volt benne, már történet szempontjából. A negatív értékelések meg bekaphatják. Qte..harcrendszer.... Ha valami nehéznek bizonyül rögtön elkezdik fikázni. Nekem is volt, hogy egy remixen 20 percet szarakodtam mire rájöttem a megfelelõ kombinációra és akkor jött egy Aha tényleg... érzés. Szerintem egy zseniális játék ez.
Myselor
egyetértek,szerintem sem könnyû a bossfightok meg fõleg nem😊
Kedves TotalBiscuit, Cynical Brit, vagy kinek hogy tetszik bekaphatja a brét. Azt mondta a 10 perces videóban, hogy tök könnyû a játék legnehezebb szinten és meg se ütik egyszer se. Hát a f.szt könnyû! Az elején az, de aztán egyre szopatósabb.
Myselor
okés meglesz,hát remélem hogy sikerül majd,kaptam mentést jetro barátunktól így majd tovább tudom vinni remélhetõleg,ha nem lesz újabb bugom,akkor leírom mindenképp😊
Shep
Majd a végét írd már le spoilerbe, már persze ha sikerül a végére jutnod a hiba ellenére.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
sajnálom hogy azért idáig jutott a játék,én nekem azért tetszik még.bár ez a bug szépen elvette a kedvemet,de majd megoldom és szerintem 1x végigjátszom 😊 viszont igazad van,sokkal jobbat is kilehetett volna hozni ebbõl,nagyon kevés ami benne van.
Shep
Igen, mert a COD legalább élvezetes még ha évrõl évre ugyanaz is, ez meg nem igazán 😊

CoD kampány szintje mi? - El vagy te tévedve Maestro.
Shep
És akkor így már 3 pozitívum van, mégiscsak több, mint 1 😊

Shep
Hát én megadtam a játéknak azt ami jár, mégpedig az uninstallt. Ennyire szar harcot és üres valamit nem is tudom mikor tapasztaltam játékban. Nagyon ritka, hogy egy elkezdett játékot nem viszek végig, mert szinte mindig találok valamit ami miatt érdemes tovább haladni de itt semmi, pedig én próbáltam, nagyon de nem sikerült. Utoljára ilyen a Sindycate meg a Blades of Time vagy mi volt, bár azokkal tovább bírtam, mint ezzel. Egyetlen pozitívumot tudok felhozni a játékkal kapcsolatban ,hogy jól néz ki a város de hát ez sem ér semmit, mert 2x2-es szobákban kell verekedni meg falat mászni. Jó játékot lehetett volna ebbõl kihozni, mert az alapötlet nem rossz de ez a megvalósítás tisztára olyan, mint valami pár ezer dolcsiból összedobott DVD-s film. Ja, a szinkron az jó benne de hát ez kevés az üdvözüléshez.

Myselor
én sajna nemtudok,de szerintem töltsd le újra az egészet.
nekem tudnátok segiteni vagy lelehetne szedni valahonnan ami hibás fájl?