Remember Me

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Persze, hogy nem tetszhet mindenkinek és joga van annak is kinyilvánitani a véleményét, akinek nem jön be. De, amikor valaki beírja, hogy 0, akkor vagy trollkodik, vagy nem játszott még olyan játékkal, ami tényleg az.
Shep
A topicban a negatív véleményeknek is hangot lehet adni, még akkor is ha ez neked nem tetszik. Az értékelések is azt mutatják ,hogy bizony ez a játék elégé megosztja a közönséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Látatlanban azt mondom egyelõre...az a baj az ilyen játékokkal,hogy a stílust és a lehetõségeket nem merik teljesen elvonatkoztatni a szimpla,egyszerû és majdhogynem primitiv akció vonaltól és belevinni valami olyanba,ami csavaros,több szálas,egyedi és megdolgoztatja a játékosokat,de nem olyan módon,hogy anyázva 20adik próbálkozásra menjen valami bossfight..hanem úgy..na..intelligens és innovatív módon 😊
Hm, kezd ez egyre jobban tetszeni. Még alszom rá egyet-kettõt, valamint meglátom, hogy merre felé halad a játék, de nagyon érik egy vásárlás.
jarlaxxe
Nem szar csak könnyen felejthetö tipikus egyszer toljuk le gyorsan játék.

BoneDragon
+1. Majd visszanezek a topicba ha sok frocsogo elment innen, nagyon zavaro.

Juj. Fikahegyek. 😄

Túl vagyok az elsõ boss-on. A játék világa tökre bejön, nagyon stílusos, szuper a design és tök jól néz ki minden, a zene is tök jó. A harc elég egysíkú és a platform részek is hótkönnyûek. Eddig nem rossz. Nem a világ legjobb játéka, de szarnak se nevezném. Majd meglátjuk, hogy merre halad tovább.
Érdekes, hogy amikor délután rákérdeztem, mindenki dicsérte a játékot, de aztán ahogy valaki elkezdte fikázni, sok másik ember is felbátorodott és csatlakozott hozzá. Ezt mindenhol megfigyeltem, érdekes jelenség, az biztos 😄
They Called Me Prophet..Remember Me
JethroHUN
Amúgy ironikus, hogy a játék neve "Remember Me" Szerintem egy hónap múlva már arra se fog senki emlékezni, hogy egyáltalán létezik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Valahogy úgy <#taps>

Shep
Igen, hasonlóan gyenge 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én nem próbáltam ki, de hasonló a stílus, mint az a Syndicate "agyturkász". Picit más.
Shep
Ja, hát majdnem az a játék, egy nagy nulla 😄 Na jó nem, olyan 5 pont körül érzem eddig.

0
Shep
Na rájöttem mi a játék 2 legnagyobb hibája. Egyik ,hogy a harc tök unalmas, értelmetlen gombnyomkodás. Ott van pl. a Batman, ott is hasonló az elv és igazából ott ugyan voltak rendes kombók de azok nélkül is tök élvezetesek voltak a bunyók, itt meg olyan vízi balett, súlytalan valami az egész. A másik hiba pedig az ,hogy nincsen igazán hangulata a játéknak, olyan üres az egész. Ráadásul ez az 1 percenként jön egy gagyi "átvezetõ" sem igazán javít a helyzeten. Kár érte, mert egész ígéretesnek tûnt.

Myselor
passz,de ilyenekért azért ne húzd le szegény játékot.😊
Shep
Rejtély megoldva, a gombkiosztás megváltoztatása miatt nem sikerült. Újabb - a játéknak. Miért lehet megváltoztatni a kiosztást ha utána nem lehet a játékkal rendesen játszani?

Myselor
nemtudom lehetséges.én alapbeálítással játszom,nekem kényelmes úgy😊
Shep
Nyomkodhatom én, nem csinálja. Lehet ez is ilyen szar, hogy ha átállítom a gombokat akkor már nem mûködik rendesen.

Shep
Mi van? Ilyenre én nem emlékszem 😊

Myselor
shift nyomvatart e-t vagy egérgomb most nem tudom hirtelen de azt nyomkodni kell😊
BoneDragon
3. fejezetben tartasz és ennyit nem tudsz, mikor 10x egymás után meg kellett csinálni az elsõbe? Gyanús vagy te nekem. <#fejvakaras>

Shep
Hogy kell szinkronizálni az ajtónál? Hiába tartom nyomva azt amit ír és hiába nyomkodom a másikat semmi nem történik csak rángatja a kezét.

Látszatra tök az.
Shep
Binary Domain szerintem egy jó játék de ez nem az, persze adok még neki egy esélyt (3. fejezetben tartok) hátha változik a véleményem.

Seth
"Olyan mint Binary Domain az hiszed tök jó lesz aztán rájössz, hogy egy nagy 0"

A Sega nevében kikérem magamnak 😄 , az éppen hogy egyre jobb lett

PSN ID.: Beegabor

JethroHUN
Az harc az tényleg rettenetesen gyenge. Teljesen egysíkú, és kb használhatatlan is. Tömeg ellen kell harcolni, egy-célpont elleni támadásokkal. Most hiába van 4 fajta, igazából nem is léteznek kombinációk, mert csak más mozdulatú ütéseket teszünk egymás után. Nem raktak be igazi kombókat. Lehetett volna kezdõ és befejezõ mozdulat, pl 2 piros ütés + 1 kék = stun, vagy vmi aoe, knockback stb.

A teljesen lineáris egyutcás mapok... a mászásnak kb annyi a szerepe mint egy átvezetõ liftnek két pályaszint között. Ebbõl áll az egész játék, 10 méter elõre egy sikátorban majd verj meg 10 ellenfelet. Egyszer végigjátszós. Olyan mint Binary Domain az hiszed tök jó lesz aztán rájössz, hogy egy nagy 0

jarlaxxe
Egyetértek. Én azért egyszer végigjátszom de sokkal jobbat vártam.

Myselor
nekem semmi bajom vele,néha a verekedés szopatós tud lenni a genyó ellenfelek miatt de a többi a z jó.tetszik😊
Shep
Hát ez a játék, hát nem tudom. A verekedés egy nulla, kamerakezelés valami borzalom, és az agyturkászósdi egérpörgetõs marhaság is (tudom ,játsszam kontrollerrel) Hát asszem ez a játék a felejtõs kategóriába kerül nálam.

tutituti
hmm.

Én szimpla ütéssel szinte nem is sebeztem csak azzal amit a "Q" gombbal lehet elõhozni.

Az akna része tényleg szivatós de ki lehet nagyjából kerülni.
lehet csak szerencsém volt.engem is párszor padlóra küldött. fél hp-m maradt a végére.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JethroHUN
Az elsõ két fázisban amikor használja a "charge"-t akkor még 5-öt is rátudok ütni a seggére.. Mindig piros van betéve 2. az valami erõs dámadás féle és van stagger hatása. Oké De miután behozza az aknákat, már nem fog rohamozni egyszer sem. Az egyetlen sebezhetõ állapota volt. A Focust-t meg felhasználtam mind, ha megöl akkor meg 0 focusról kell kezdeni. Vagy bebuggolt vagy nem tudom. Ez csinálom: lövés abbamarad, támadok, hátra ugrom, 3-mas kombóját eltolja, majd én tudnék ütni, de ilyenkor megint üt a gép egyet, vagy ha nem támadok MEGINT kezdi a kört a lövöldözéssel. Egyáltalán nem tudok hozzá érni.

tutituti
Ne mondd már.X-mas piti volt.

lila ütést raksz kombónak az elsõ sorba.
amikor védekezik ütöd,feltölti a special ütést.
ellövöd a specialt,szétrúgod és utána meg csak avoidolsz és ütsz hogy megint feltöltsön.
ezt kb 3-4 alkalommal megcsinálod és kész.

ha nagyon halsz max regen rúgást vagy ütés kombót használsz.
mediumon pikkpakk le lehetett gyõzni.

A kombókat úgy kell beállítani hogy mikor melyik jó.
alap enemyhez ütésnl piros van nálam,többinél meg ami kell.

Valamit nagyon elnéztél szerintem

Myselor
én most gyõztem le azt a faszt,annyira nem volt gáz.bár a quick time event kicsit fura volt annál a résznél aszittem nem lesz,ezért nem sikerült egybõl.am tényleg kicsit nehéz megütni de minden csík után van checkpoint nem kell egyszerre leverni,én elég jó kombót állítottam be,gyorsan tölti vissza a focust meg minden.próbálkozz,normálon játszom de nem volt igazából nehéz😊
Myselor
szerintem is az,nagyon jó😊)
JethroHUN
...és tegyük még hozzá azt is, hogy az alap támadások NEM sebzik, csak a speciálisok, amihez focus kell ám... a lila ütések töltik, amit a legjobb esetben is csak a 3 ütésnek tudsz berakni.

JethroHUN
Nem értem mi értelme van a kiaszott unfair legyõzhetetlen boss harcoknak. Itt görcsölök másfél órája és nem tudom legyõzni ezt kibaszott karácsony manó faszparasztott. Mégis, hogy a kibaszott retkes kurva életbe üssem meg egyáltalán? 1) nem kezdeményez, csak áll és lövöldöz. 2) én nem tudok támadni, mert amint a közelébe érek azonnal el kell ugranom... 3) kibaszott 10 perc frusztráló rohangálás után végre, eltol egy "charge" támadást amikor végre ráüthetnék, de az esetek felében kb azonnal megfordul el kezd egy 3mas kombót MAJD megint charge, amit már nem tudok kikerülni... Egyszerûen sehogy nem tudom feltölteni a focus csíkot... Kibaszott nevetséges, hogy 0.1 sec alatt képes a támadások között váltani, és egyik sem félbeszakítható, viszont mind stagger ás 20% hp-t sebez... Hülyeség. Jah és ez a legkönnyebb nehézségen.

BoneDragon
Utóbbi idõk legjobb játéka számomra. Hihetetlen mennyire jól néz ki és árad belõle a hangulat! Utoljára talán a mass effect 1 fogott meg ennyire. 😊

Vuhu. Akkor eddig jónak tûnik. Kapják be a 4-es értékelések. 😄 Na de majd 8-kor meglátom. 😊
tutituti
tényleg!

BGE új része jöhetne már.

Myselor
én próbáltam😄 de sajnos nem lehetett,amúgy nekem nagyon a BGE jut eszembe valamiért a játékról😊) a karakter is hasonlít Jade-re meg a város is picit,fõleg a piac rész xd
tutituti
na és ki az aki a legelején próbált vásárolni valamit a piacon? 😊

Malakai
Inkább a dupla nyilakra gondolnak, amik jelzik, hogy ide ugorj, itt kapaszkod, stb, ami mellé írja a távolságot is, mintha valami fõ objective lenne és ezek gondolom végig ott vannak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
nagyon jó lett a játék,csak egyetérteni tudok az elõttem hozzászólókkal,nagyon szép minden,egyedi megoldások,filmszerû játék menet,fantasztikus játékot kaptunk.😊
Igen, ahhoz képest, hogy milyen nagy városban játszódik, lehetne kevésbé lineáris. De így is jó, nem vagyok telhetetlen. :-)
tutituti
kicsit lineáris de nekem is tetszik.
Tényleg olyan mint egy film.
De örültem volna ha több irányból is meg lehet valamit közelíteni,bár még csak most voltam X-masnél.

Nekem eddig tetszik. A dizájn gyönyörûséges, a fõszereplõ szimpi, a sztori remélhetõleg jó lesz, a memóriaváltoztatós részt meg remekül megcsinálták. (Na, hát attól egyedi az egész.) A harc is jó, a kombókra kell építeni, taktikázni, félreugrálni. Amúgy meg filmszerû, pörgõs. :-)

Egyetlen bajom van csak vele. Habár szépen megy az én gyenge laptopomon is, gyakran megakad a kép egy-egy pillanatra. Nekem olyasminek tûnik, amit patch-csel lehet orvosolni, de az is lehet, hogy az én gépemben van a hiba.
alma2
Sarga csik gyanant a jatek elso fel perceben lévo talajra vilagott utirany mutatot mondjatok? Annak ugymond szerepe van...

szerintem

Jaka923
Mindenki játszik vele.