393
Remember Me
-
alonso83 #233 hali valakitöl szeretnék segitséget kérni!nekem kéne pár fájl a játékbol!valaki tudna segiteni???
-
#232 Nem fog. Episode 7 felénél le is töröltem. Ugyanolyan monoton unalmas szar végig... -
#231 Na játszogattam még egy kicsit és sokkal nem találom jobbnak, mint tegnap és nem tudom miért de engem zavar, hogy kicsit olyan menjél előre mert azt mondják de igazán nem lehet tudni ,hogy most akkor mi miért is van, mármint a nagy fő cél is csak olyan majd lesz valami dolog. Fog ez változni ,vagy végig ilyen marad? -
#230 Igen, mint majdnem minden. :) -
#229 xbox360 kontrollert támogatja? -
#228 na jó én kicsit várok itt,hátha egy patch vagy valami segít,nekem ez nem jó.aki túl jutott madamon még az írjon hogy sikerült,neki volt e gond a space nyomkodással az utolso qte utolsó gombjával vagy csak én nekem,köszönöm -
#227 jó neked,és hogy nyomtad?és kb hányszor?mert én nekem sehogysem jó -
VikingPingvin #226 Nekem működött a space-vel. -
#225 qte előtt mentett, már csak egyszer kell elkapni azt a kurvát és akkor jön a qte de akárhogy nyomkodom nem megy tovább.vicc ilyennel kell az embert jól felbaszni.szánalmas -
#224 Uh, az szpás, hogy QTE-t nem tudnak ők se rendesen portolni billre, hogyha már egyszer belerakják. Legalább QTE előtt ment, vagy visszarakott a harc közepére? :P -
#223 engem most kúrt fel agyilag a játék de nagyon,ezzel a szájba vert QTE-vel.Madame bossfight végére be van kúrva egy szokásosan,oké nem lenne gond.de a végén a space-t kell nyomogatni,megnéztem optionsben is igen,hiába nyomogatom nem jó,nem és nem.megnéztem már youtubeon is,ennyi boxon nyom kb 2-t az ugrás gombon és tovább megy,itt nem,kiesik a space ugy nyomom akkor se,ha lassan akkor se.eszem megáll valaki túl van ezen?ő szopott vele? -
ladislaoca #222 Egyébként minden maxon volt. Ment vele simán.
De ha kilépek a következő indításnál már belassul, már a főmenü is olyan csiga tempóban tölt.
-
#221 Végre eljutottam oda, hogy kiprobálhatam én is a játékot. -
ladislaoca #220 micsoda???
GTX660-as videókártya kevés lenne neki?
:)
-
xido #219 Nyilván nem bír annyit a gép..vissza kell venni az árnyékból meg a filterekből,ne maxra csak közepesre,sokat foghatnak a teljesítményen.. -
ladislaoca #218 Sziasztok!
Az alábbi gondom támadt!
Feltelepítettem a játékot.
Indítás után minden ok.
Beállítottam a grafikai dolgokat.
És ezután mikor újraindítom a játékot,egyszerűen belassul a menüje.
Újratelepítés után is ez a gond.
Első indítás után alap grafikai beállításokkal minden jó. De mikor átállítom a megfelelő grafika dolgokat azután már a következő indításnál újra belassul. -
csgj #217 Igen, pont az. Köszi! -
#216 Van egy pár, melyikre gondolsz? :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az amelyikre gondolok, akkor a kezeit akkor lődd, amikor a földbe vágja, így amikor ki akarja húzni akkor szétroncsolja. -
csgj #215 Mi a trükkje a bazinagy Sensen robot elpusztításának? Azt vágom, hogy lődözni kell, de folyton újrajavítja magát. -.- -
#214 Hát én csak nagyon ritkán vásárolok 0-day, ezek is többnyire olyanok amik már egy előzőleg bizonyított széria darabja, (na nem a COD) és eddig nem ért csalódás. A többi játékot akciózva veszem de csak akkor ha van benne számomra minimálisan 2 végigjátszás. -
#213 A másik pszihó jelenség, hogy amiért pénzt adtunk, és miénk, azt sokkal jobbnak véljük, vagy sokkal többre tartjuk, pl: van egy 20éves lepukkant autóm, de még igy is ki tudjuk emelni a szépségeit és a hibáiról tudomást se venni, ez az elfogultság. Na ha itt akik megvették valszeg kevésbé fikáznák és pozítívumait emelnék ki, vagy simán játszanának, mégha vannak hibái is -
#212 Mi a 4 jegyű kód a a Memorize épülethez? Valami idióta 5 éves által írd mondókából kéne rájönnöm, ami kb értelmetlen? -
#211 A marketing áldozatai lettek, vagy nem tudom. -
#210 Én a jelenségre válaszoltam, a játékhoz semmi köze:) de persze lehet hogy nem tetszik nekik, de akkor miért vették meg 10k-ért? -
mester1987 #209 Nagyon vágja a témát. Szerintem aranyérem esélyes. -
#208 Vagy egyszerűen csak nem tetszik neki az adott játék. Erre még nem gondoltál? Gondolom neked sem tetszik minden játék. -
arrangacha #207 Volt valakinél olyan hiba hogy Nilin eltünik játék közben mikor kapaszkodik és leesik?Esetleg valami megoldás erre? -
#206 A jelenség pszihológiai háttere:
Sok emeber különbözőnek akarja hinni magát, más lenni mint mások, így mindíg ellentétesen akar viselkedni ezzel kitűnni a tömegből egyedinek lenni(legegyszerűbb/legkönnyebb formája az egyedivé válásnak), ezért mikor azt olvassa hogy sokan dicsérnek valamit(vagy fikáznak, de ez ritkább, mert a negatív írányba jobban szeretnek az ilyen típusú emberek elmenni), akkor Ő ellenkezőjét kezdi el, de mivel sok ilyen gondolkodású ember van(tudat alatt) akkora már rengetegen kezdik fikázni, és pont az ellenkező hatást váltja ki, mint szertett volna, újból csak egy lesz a tömegből. Ekkor megint jön valaki dícsérni és ekkor újból dícséretek tömkelege, majd megint kezdődik a ciklus. Ez ki nem alakult identiásra és önértékelére utal. Magyarán azt csinálja mint mindenki más, miközben, azt hiszi ezzel lesz egyedi (ilyenek a Fiatalok, Emosok, divatmajmok is, meg szimplán hülyék) -
#205 szerencsétlen amúgy látszik mennyire hülye,a játékra egy percig sem figyel,sőt angolul sem tudhat,mikor edge kapcsolatba lép velünk azt se vette észre,vicces:) -
#204 Jó hát én sem szó szerint értettem :) -
#203 Az zseniálistól rohadt messze van... -
#202 A röhögése zseniális :D -
#201 ah... nezd meg Grid 2 videot (marmint nezz bele) :D -
#200 Szegény nagyon túl játssza. :) -
#199 nem akartam linkelni, gondoltam megvarom a majsztróóót -
#198 Valóban. -
#197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a video fent van mar csak meg nincs linkelve :x -
#196 Amúgy, hol van már kriszhd és az ő videoja? :) -
#195 Milyen fröcsögés, leírtam a hibákat amik a játék során tudatosultak, vagy te akkora pro vagy ,hogy minden hibát látsz és tapasztalsz pár perc játék után? Én elhiszem, hogy szerinted jó játék lett és fáj ha valaki nem így gondolja de nem vagyunk egyformák, nekem meg tetszik más ami neked nem. -
#194 Igen, ezzel nincs is gond én is elmondom a véleményem máshol, ha nem tetszik. De amit te művelsz az gyerekes fröcsögés. Olvass vissza és rájössz (talán).