Leszállt a Curiosity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oké, hogy járatlan vagy a Curiosity témakörében, de hogy ezzel az alacsony IQ-s tajparaszt beállítottságoddal még a személyeskedést is ilyen alacsony szinten nyomod, az már igazán égõ.
A NASA TV mukatársai pedig valószínûleg dráma szakra jártak, legalábbis én jobban örültem volna sokkal több telemetriának és sokkal kevesebb ideges rángatózásnak, rémült pillantásnak, tapsolásnak és önfeledtkedésnek.
Ne értsen félre senki, nagyon örülök, hogy lent van a rover, a leszállási eljárással kapcsolatban én is aggódtam, négykor felkeltem, hogy módom legyen megnézni a közvetítést, aki ismer, az tudja, ez milyen nagy szó nálam.
#45: Ha jól emlékszem, a mûholdon keresztül 2 Mbit/s sávszélességük van, az általad említett eset akkor áll fenn, ha a rover közvetlenül kommunikézik a Deep Space Networkon keresztül, és még nem a nagy nyereségû antennáján keresztül.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Szerintem sem volna tul erdekes oda kuldeni egy embert. A szkafanderben setalgatva ugysem tudna semmi erdemlegeset felfedezni, amit ne tudna egy robot.
Ennel sokkal erdekesebb volna a Venuszra kuldeni egy hasonlo robotot. Szerintem legalabb akkora kihivas lenne olyan robotot epiteni, ami kepes volna hoszu ideig kibirni az ottani viszonyokat,(460 C fok es 90 szeres foldi nyomast), mint a marsra embert kuldeni. Es a Venusz sokkal valtozatosabb erdekesebb celpont lenne, mint a Mars.
1996-ban a Pathfinder jobb minõségû képeket kûldött.
Egyébként meg most komolyan: mibõl állna már oda kûldeni egy humán csapatot? A végén már nem fognak tudni leszálni, mert mindenhol lesz a) egy leszálló egység maradvány b) maga a robot 😄
És letették! Ezek a kurafik megcsinálták! - Szóvar respect a NASA-nak és az irányító személyzetnek. Nagy érdeklõdéssel várom én is az el következendõ két évben, hogy milyen izgalmas eredményeket fog majd szolgáltatni. A fedélzeten lévõ mûszeregyüttes nem kis pálya. Bízunk benne, hogy csütörtökig sikerül mindent beüzemelni 100%-osan. És akkor "ablakot le, könyököt ki, kettesbe be". 😊
már miért is? Ezek a jenkik mindíg írnak valami. Ebben most mi a töri írás?
Úgy sem lesz ember a Marson belátható idpn belûl. Ezt szajkozzák a jenkik kb. a 80-as évek óta. A NASA szerint már 2010-ben embernek kellett volna ott mászkálnia, erre ez a 4. szonda ami leszál ott. Továbbá baromi sok mûhold kering körülötte. Mi olyat tudnak még ott találni ami új lenne? :o
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Tudod senki nem kényszerít téged vagy a másik csíra kölyköt ezt a Molnibalage hogy válaszoljanak egy hozászolásra ennyit arról hogy ki kinek az idejét rabolja.
A másik hogy felbassza az agyad egy hozzászólás én a helyedben azért ezen el gondolkoznák talán a te életed egy kicsit szánalmas.
Ami az elõzõ hozászolásomat illeti tévedtem és? Én betudom ismerni kit érdekel ennyi befejeztem így is több idõt szántam rátok mint amit megérdemeltek csirák.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Hálistennek megint jönnek majd a hírek a marsjáró kutatásairól, lesz mit olvasni!😊
Ha igy haladunk valóban vége lesz, vagy azért mert visszaküldjük magunkat vagy 100, 200 évvel egy világméretü konfliktussal vagy az fog beteljesedni mint az idiocracy cimü filmben.😊
Már manapság is a léhütés meg a mások átverése a sléger pálya, nem a termelés vagy érték elõállítás.
Tényleg ki fog dolgozni amikor a kissebbség lesz a többség?
És szégyen lesz nem szinesnek lenni meg nem káromkodni?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
1. A nagyfelbontású kamera ki sincs csomagolva.
2. Ez a navigáláshoz használt kisfelbontású cucc. Ezzel kerülik el majd a zizis helyeket, ennek nem az a funkciója, hogy szép HD panoráma felvételeket készítsen.
Egyékbként meg...
Miért nem tudnak a magadfajta balfaszok kussolni...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Homokot vagy követ? <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(kheh heh heh)
---------------------------- :-/
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A fogyasztói társadalom három alappillére: a reklám, a tervezett elavulás és a hitel
😄DD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A fogyasztói társadalom három alappillére: a reklám, a tervezett elavulás és a hitel
Az elektromos ennél gyorsabban, a termopár sugárkárosodása miatt, de így is nagyon hosszú ideig fogja bírni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Next PC upgrade: 2022
"It once was one small step... now it's six big wheels."
Ez a légidarus leszállás különösen ambíciózus volt, de a lényeg hogy sikerült! 😊