24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nos
    Bocsánat, nem részleteztem.
    Ami a legjobban zavar az, hogy sokkal nehezebb beleélni magam, mint egy witcher, vagy skyrim storyba, mert nálam nagyon lerontja a játékélményt, hogy egyszerre 125-en csinálják ugyanazt a küldetést, ha akarod, akkor 75-ször kinyírhatod a főgonoszt, és mivel meg kell oldani, hogy mindenki megkapja ugyanazt a questlinet, ezért totálisan statikusak az NPC-k, nincs még annyi életük sem, amit egy normálisabb rpg-ben beléjük tudnak tölteni. Ráadásul a világ is elég fura: szaladgál körülöttem a képernyőn 15 JK, akik mind annak az egy szerencsétlen NJK-nak akarnak a kedvében járni, vagy megmenteni azt az öt NJK-t, amit városnak neveznek. Ha meg valami vadabb helyre elkeveredek, akkor mindenhol azt látom, hogy herok, vagy herocsapatok szaladgálnak, és 50 méterenként nyúltól démonig mindent leírtanak. Aztán valahonnan megjelenik egy újabb állat, vagy szörny, de az is csak pillanatokig él, mert máris ráveti magát valaki. Ha meg véletlenül bemegyek egy barlangba, ahol tegnap kinyírtam egy óriást, aki ellopta a falu csirkéit, és fél óráig nem csinálok semmit, akkor azt látom, hogy szegény óriásnak naponta 5-6ezerszer kell meghallni ugyanabban a világban, ahol én már kinyírtam. Ehhez képest Prométeusz májproblémája kismiska. Ok, ha egy single player hackandslashel vetem ezeket össze, akkor nem olyan vészes, de én az RPG-ket szeretem. Méghozzá szó szerint a "role playing" miatt.
  • Although
    Én az SWTOR-t javaslom neked jelenleg az az egyetlen mmo amelyik solo világhoz hasonló, legalábbis nagyon jó, dinamikus világgal rendelkezik, amire te vágysz. Távoli történet hogy mmo-k olyanok legyenek mint egy komoly rpg vagy solo játék, dinamikus világgal. Megjegyzem még a solo játékok közt is igen kevés van ami annak tekinthető. Ráasásul nem is ez az irány ma fejlesztések tekintetében.Talán a Witcher 3 lesz az első tényleg dinamikus játék. Skyrim is egy statikus világ döntések szempontjából vagy következmények szempontjából, tetteidnek nincs igazán hatása a világra.Egy mmo-ba meg elképesztően nehéz megoldani hisz minden órában újabb és újabb játékosok csinálják azt amit te.Az swtornak is 7 évébe került legalább a fő storyt megcsinálni 7 classra. Mondjuk én se értem igazán mi az ami hiányzik neked csak tippelek. Vagy a grafika?
  • Running
    Elder Scrolls Online Column: Making AvA Thrive
  • PiszkosFred
    Az a vicc, hogy a Skyrim, az 1.9-ig belerakott ficsorokkel csak azert nem nem nevezheto mmo-nak, mert singleplayer :) Szinte minden megvan benne, ami egy mmo-ban, csak epp AI/script vesz korul a vilagban, es nem jatekosok tomege. Nagyon nem kell meggyozni senkit, a rendszert es a hagyomanyt kell jol kialakitani illetve megorizni, a tobbi jon magatol.

A GW2-hoz nagyon sokban fog hasonlitani, foleg elveket es megoldasokat tekintve, lehet erdemes lenne addig megbaratkozni a gw2-vel.
  • Torzonborz
  • Johika
    Mire gondolsz az MMO hulyesegek alatt?
  • Nos
    Én a GW sorozatot csak egyszer próbáltam ki. Nálam nem lett siker, elég gyorsan uninstall lett. Próbálkoztam a Conannal is, de az sem vonzott be. Eddig egyetlen olyan MMO nem volt, amivel pár óránál többet kibírtam volna. De ezt a játékot várom. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan orvosolják a sok MMO hülyeséget, ami távol tartja a single player kedvelőit. Remélem sikerül nekik.
  • BongoBácsi
    Persze, kijönnek személyesen elfenekelni.
  • j0nNyKa
    Tamriel Foundry Interview: Dan Dunham
  • semo1
    Főleg ha már unod a GW2-t
  • TDC Geronimo
    is
  • BEAST #788
    Ugye ez a világ legjobb mmoja lesz?
  • j0nNyKa
    mas jatekoknal ennyi volt csak a buntetes
  • EnxTheOne
    Egyébként ha valaki megszegi ezt az nda-t vagy mit, és lebukik akkor azt leszámítva hogy nem bétázhat tovább lesz más milyen büntetés is? :D
  • TDC Geronimo
    Nájsz. Remélem valakit beválogatnak innen és nem lesz rest NDA alatt is beszélni :p
  • j0nNyKa
    facepalm
    na hat ja, kb. amire szamitani lehetett
    remeljuk betacake-ek osszeszedik magukat es rafekszenek a temara
  • PiszkosFred
    Heh, mindenhol neztuk, csak a hivatalos oldalon nem :D

http://elderscrollsonline.com/en/legal/nda
  • TomStorm
    Én úgy tudom NDA és szigorúan veszik.Nem hivatalos fórumon de olvastam
  • Gyogyito
    Az eddigi tapasztalatok ( más MMO-k ) szinte biztos, hogy a kezdeti időszakban lesz NDA. Hogy ez mennyire lesz szigorú, az majd kiderül.

Amúgy a játék első helyen van nálam is a "várós" listán, kíváncsi vagyok, mit sikerül összehozniuk.
  • j0nNyKa
    a friends & family-sek mindenesetre tuti nem pakolnak fel semmi infot, meglatjuk ja
  • PiszkosFred
    Gondolom az invite levelben benne lesz, hogy mi a helyzet. Eddig sose lattam, hogy emlitettek volna NDA vagy barmi mas megkotest, de a kovetkezo napokban tuti lesz allasfoglalas ezzel kapcsolatban. Legkesobb marc vegen meglatjuk.
  • j0nNyKa
    azon gondolkoztam, hogy itt mennyire lesz szigoru NDA? lehet megosztani az infokat marcius vegetol, vagy lehet megint a leak oldalakra hagyatkozni? errol tudunk valamit?
  • PiszkosFred
    Nem verseny ez :) Minel tobben figyeljuk a hireket, annal biztosabb, hogy nem maradnak le az erdeklodok a fejlemenyekrol.
  • j0nNyKa
    na jo az legyen a legnagyobb baj, hogy ketten is linkeljuk
  • PiszkosFred
    Veletlen volt :) Par perce kaptam mailben a html verziot a QAnak, atolvastam, gondolom belinkelem ide, de nem talaltam a cikket sehol sem, aztan a faszbuk is sipolt a telefonon, hogy van uj post es benne ott a link :)
  • j0nNyKa
    nem mondod hogy megeloztel, 1 pillanat alatt postoltam :c
  • j0nNyKa
    Your Beta Questions Answered
  • PiszkosFred
    http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2013/03/01/your-beta-questions-answered

Na, marcius vegen indul az elso hullam, lehet lesni az emaileket ho vege fele :)
  • Rannah
    Megjelent a Tamriel Foundry újabb informatív videója:

• Ragnar360
    valaki kérdezzen.

In preparation for our next As Us Anything, we’re looking for your specific questions about combat in ESO. Do you want to know more about active combat, synergies, how abilities work, or another detail about the combat system? Ask your questions in the comments or send them to us at [email protected]!
  • Ragnar360
    Éééés tényleg:)Kösz. off vége:)
  • j0nNyKa
    amikor egyenlő részekre osztasz valamit, de úgy nyilván nem nagyon használjuk
  • Ragnar360
    nemrossz.
    ja és miért?:) :o mármint figyelted ezt nálam (keveset írunk, kevésszer használjuk azt a szót)?:O csak ezért lepödtem most meg, de oké:D
    különben csak azt jegyeztem meg, hogy only egyelőre, pedig van mikor n-el kell:) de hogy mikor azt nemtudnám most megmondani:D
  • j0nNyKa
    mondanám hogy elértem valamit, de te eddig is le tudtad írni

hogy félig-meddig ontopic is legyen: obliviont lehet nyerni, TESO screenshotoknak kell frappáns címet adni
  • Ragnar360
    csendben megjegyzem, hogy ennek az aproponak a kapcsán most már örökre rögzödött bennem is hogy hogyan is kell:D
  • j0nNyKa
    igen, és én voltam, de a célszemélyek valahogy sosem processzelik :(
  • Ragnar360
    ezt nem ő szúrta el múltkor is vagy csak nekem lett dejavum...még vki bash hu szart is linkelt rá:D
  • j0nNyKa
    egyelőre
  • Although
    Úgy tudom mint karakter nem válhatsz vámpírá vagy vérfarkassá. Legalábbis a kis összefoglalóba egyenlőre ez van.
  • j0nNyKa
    epic cikk, kerestem mostanság valami hasonlót

running: szerintem lenne helye a bannerban