388
  • tomonor
    PC haldoklik? Hiszem ha látom.
  • torreadorz
    "A notebook egy kicsi, alacsony fogyasztású pc. Ha van pénzed rá, hogy drágábban megvedd ugynazt, csak azért mert kicsi és alacsony fogyasztású, akkor természetesen jó a notebook is"

Igen, de a notik ma már nagyon olcsók és egyre olcsóbbak. Az általam említett fogyasztói kategóriának nincs szüksége 300k-s notira, gyakorlatilag a 100-150k-s noti is bőven megfelelő sőt ma már 100k alatt is kapni. A bővítésre pedig megint szinte semmi szükségük, egy ilyen kategoriájú noti ma már tartalmaz 2-4GB ramot, két magos cpu-t meg kb. 500 GB-os disket. Ez a gép, ha nem megy tönkre akkor a következő 5-6 évet játszva kibirja arra a célra amire vették. A tönkremenés ellen meg ma már nagyon sok gyártó ad 2 vagy akár 3 év garanciát is.

Ehhez képest az asztali gép sem sokkal olcsóbb monitorral együtt, persze teljesitményben ég és föld, de ha a noti is hozza bőven azt ami szükséges, akkor onnantól a családoknál sokkal inkább játszik a zajszint, hogy mekkora hely kell neki, és a hordozhatóság, pl. hogy notival ágyból is netezhez és ha nyaralni megy akkor is viheti magával.

A fentiek miatt szerintem az otthoni asztali pc tényleg kihaló állatfaj lesz.
    A többi kategória (noti,netbook, table, okostelefon) meg szerintem egyre közelebb fog kerülni egymáshoz, az én viziómban 5-10 év múlva már az lesz az irány, hogy az embernek van egy okostelefonja amit bárhova vihet, és ami rádugható lesz monitorra meg billentyüzetre ha kell a nagy méret, akár otthon akár a munkahelyen.
  • gforce9
    Igen, de ha egy cég, most pl az Asus (hozhatnék bármilyen példát, de ez elég közismert), el tud adni, pc alkatrészt, tabletet, pda-t, laptopot, akkor valószínűleg nme akarhatja, hogy ezekből egy termék legyen, hiszen nem mindegy hogy 1-et ad el vagy 4-et. Még ha nem is veszi meg mind a 4-et mindenki, több esély van rá, hogy egy ember a 4-ből megvesz 2-t. :) Ha csak 1 fajta termék lenne, az nem buli. Nem lehetne elkérni ugyanazért vagy közel ugyanazért többször elkérni a pénzt. Mert ugye egy notebook egy asztali pc-hez képest mit tud? Mobil. Ennyi.A tablet a notebookhoz képest mit tud? Üzemidő, kisebb súly. A touchscreen nem feltétlen előny, azért nem írom. Így sok esetben 3 eszköz is eladható, holott lényegében mind3 ugyanrra való (bizonyos korlátokkal). Ha ezeket a korlátokat feloldják, akkor kevesebb vonalon lehet lehúzni a jónépet :)
  • thsanyi5
    A piac telítődése most is egyre inkább problémát jelent, akkor is ha több kategória van. Úgy képzelem el a különböző termékeket, mint ahogy most van a PC és a Mac esetében, vagy az Xbox és a PS esetében. Vagy akár a különböző mobil telefon gyártók esetében. Mivel egyre inkább azonossá válnak ezek funkciók és teljesítmény alapján, így idővel aközt választ majd az ember, hogy melyik gyártótól veszi meg a kívánt PC-t. Mindnek lesz a jövőben is egyedisége. Pl az alapján, hogy milyen oprendszert támogat, vagy a gyártó kínálhat ilyen olyan extrákat. Egy konzol esetében a teljesítményt kevésbé szokták emlegetni. Minden megy az amit arra szántak. Helyette azt lehet figyelni milyen játékok jelennek meg rá és milyen a termék támogatása. Vevőszolgálat stb. Illetve mindig lesz aki jobban húz egy márkához. Én alaplapból Asus párti vagyok, van aki MSI-re esküszik, stb. Nem tudnék igazi indokot mondani miért, nekem eddig bejött. Nem vonom kétségbe azt sem, hogy a másik is ilyen jó. De az emberek így is úgy is szóródnak a különböző márkák között.

Még egy jó pár évig biztos nem szűkül le a piac egyféle ultimate eszközre. Van még idő kitalálni mi legyen. De az tisztán látszik, hogy elkerülhetetlen ez a fajta keveredés. Minden egyre többet és többet tud. Egyre nehezebb lesz újat hozni. Idővel elérhetünk oda, hogy grafikailag pl már a valós világ szintjét produkálja egy játék és alatta a vas. Onnan kezdve, hova lehet még teljesítményben növelni egy játékra vagy netezésre szánt gép teljesítményét? Gyakorlatilag sehova. Elméletileg? Az emberi hülyeség határtalan. Most is el lehet adni a fölösleges szemetet is. Talán még akkor is el lehet majd.
  • gforce9
    Egyetértek abszolút, csak egy dolgot fűznék hozzá, ha ezek a készülékek egymás felé közelítenek akkor egy idő után megszűnnek, "külön eladható termék"-nek lenni, ami pedig az üzletnek árt. Mivel ez a világ a fogyasztásra épül, szerintem ez vakvágány.
  • xrt
    Mondjuk hogy a cikkhez is hozzászóljak; én már 15 éve olvasok rendszeresen ilyen híreket, de valahogy még eddig nem teljesült.
  • thsanyi5
    PC - Personal Computer
    Talán van aki nem gondolt bele vagy nem hallott még róla, de a konzolt is szokták néha ilyenként kezelni. Felépítésben egyébként egyre közelebb kerülnek egymáshoz a különböző eszközök. Egy konzolban is van már winchester, a kövi generációban lehet már ssd is lesz. Van processzora, memóriája, grafikus magja, alaplapja, hálókártyája. A PC korszaka nem hogy lezárult hanem folyamatosan bővül, maximum egyesek nem veszik észre mert más néven futnak ugyanazok a felépítésű gépek. Én egy laptopot is PC közé sorolnék, sőt annál inkább mert azt nagyon is személyes darabként tudja valaki kezelni, mert arra való, hogy mindig nála legyen. Egy PC-vel szemben amit esetleg az egész család használ. /nem túl személyes.../ Egy mai mobil telefon vagy tablet is számítógép amit szintén elég személyes eszközként használnak a tulajdonosaik és a teljesítményük is lassan zárkózik fel.

Az más kérdés ki milyen teljesítmény / ár / mobilitás arányért vesz valamit. Részemről azt gondolom, hogy az asztali gép az abszolút megoldás. Abból is olyan ami nem túl drága, de épp elég arra amire használni is fogják. Kivéve ha nagyon fontos a mobilitás akkor ezt kiegészítheti egy gyengébb, vagy leválthatja egy erősebb laptop. Szituáció függő, hogy milyen kombináció éri meg. Sokan hülyeségre költenek és erőmű laptopot vesznek akkor is ha nincs értelme, mint ahogy sokan erőmű asztali gépet is megveszik akkor is ha nem használják majd ki. Szeretem ha jó a grafika és megy minden, de a közép kategória mellett döntök mert nem vagyok milliomos. A mobil telefon pedig idővel mindenkinek alap felszereltség lesz. Még ha most van akié nem "okos", majd az lesz mert úgyis le kell cserélje ha elromlik és nem lesz más a boltban.

Jövőre nézve úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő években egyre jobban szét fog töredezni a számítógép mindenféle osztályokra. Ahogy most is teszi csak még jobban. Asztali, konzol, laptop, notebook, ultrabook, okos telefon, e-book reader, tabletek. Aztán jobb híján ezek egy irányba haladnak. Nagyobb és nagyobb teljesítmény, lassan átveszi egyik másik az egyéb kategória funkcióit. Mint ahogy a konzol a tv-re kapcsolt játékgépből már lassan egy hagyományos asztali számítógéppé nőtte ki magát más csomagolásban. Még nem ugyanaz, de nagyon közel van már a kettő. Aztán remélem egy idő után jobb kompatibilitás is kialakul ezek között és már csak a méret / teljesítmény / ár lesz a meghatározó, de minden tudni fog mindent. Pl egy nagy teljesítményű mobil telefon egy holografikus megjelenítővel (ha lenne olyan) és egy billentyűzettel elláthatná egy pc feladatát is. Aztán talán egyszer olyan kicsik lesznek, hogy mindenki a testébe építve viseli majd a személyes kis gépét.
  • xrt
    "PS: f/s = frame per sec
    fps = first person shooter
    ezt a kettőt ne keverjük :)"

Ezt most akkor tisztázzuk: mindkettő kifejezés rövidétésére a legjobban elfogadott rövidítés az FPS. f/s csak elvétve fordul elő. Így volt ez régen is és így van mostanában is, legalábbis a gyakorlatban...

Különben is én azt hittem FPS=files per sec. :D
  • gforce9
    A notebook egy kicsi, alacsony fogyasztású pc. Ha van pénzed rá, hogy drágábban megvedd ugynazt, csak azért mert kicsi és alacsony fogyasztású, akkor természetesen jó a notebook is. Persze akkor feláldoztál pár dolgot. Mint pl azt, hogy ha tönkremegy benne valami, akkor ki lehessan cserélni értelmes összegből. (nem hdd vagy ram-ra célzok) az notebookban is egyszerűen cserélhető, bár az előbbit igyekeznek mostanában lehetetlenné tenni. SZanaszét kell szedni a notebookot, hogy hozzáférj a hdd-hez :S
  • torreadorz
    Nah, belepofázok én is.
    Egyrészt Joseph Reger-nek nincs igaza. A mai okostelefonok és tableket használata még bőven komoly megkötésekkel járnak. Arra jó hogy az ember a wc-n elolvassa a hireket, vagy egy meeting közben facebookozzon. De próbáljon meg bárki tartosan ilyen kütyüket használni, fél óra után sirva fog menekülni, amikor nem csak böngészni akar, hanem bármi mást (pl. egy ilyen hosszúságú kommentet megirni).

Ugyanakkor, a sok pc huszárnak sincs igaza, ma már nem 1998-at irunk, a számítógéphasználók köre kibővült a nőkkel, és az életkor is feltolódott egészen 60 éves korig. Ebből következően az hogy a bf3 vagy bármi más hasonló játék megy-e adott gépen a felhasználók jó részének tökmindegy (sőt sosem hallott róla). Ez maximum a 13-20 éves korig terjedő fiúknak számít, mindenki másnak nem. Szóval az én tapasztalatom alapján a legtöbb ember manapság böngészésre, levelezésre, facebookra, youtubra, zenehallgatásra, filmnézésre és office-ra használja a gépét.

Ezt meg egy laptop bőven kielégiti. Ma már szinte senkinek nincs szüksége otthon PC-re.
  • gforce9
    Ebben szerintem tévedsz, mert egy családnál az általad felsoroltak mellett előforduló dolgok: Játszani akar a gyerek. Családi videókat kell tárolni, vágni, esetlegesen cd-re-dvd-re írni. A gyereknek otthonra nem árt egy nyomtató is, hogy ne az iskolában lásson olyat először, sorolhatnám még, amire nem alkalmasak a jelenleg nyomatott kütyük. Illetve alkalmasak, csak mindegyikre más más célgép. Az asztali meg tudja mindezt egyben. Ami a hátránya, nem lehet a buszon, vagy wc-n ülve dolgozni vele. De akinek ez szempont.. hát vegye meg a mobilkütyüket, cserélgesse évente. Baromira előrébb lesz vele.
  • tmisi
    Én műszaki eszköznél betartok egy aranyszabályt: divatból soha nem veszek semmit, csak ha valóban szükségem van rá.
  • shaddam
    Facebook,böngészés, videók és email ja meg facebook. Hasonló okok miatt nem kell az átlagfelhasználónak photoshop cs extra 82 sem egy képet átméretezni. Mellesleg az átlagfelhasználó azt is leszarja hogy hány magos meg gigaherzes a proci csak menjen úgy ahogy mennie kell

A battlefieldes fps buzulás csak azt bizonyítja fingotok sincs.Persze hogy nagyon szép a tirexi pc-n 120 fps-sel, de ez a pc tulajok 0,00001-át érdekli, nekik van is gépük hozzá.A többiek meg farmvilleznek
  • Kontrakcio
    ügyvéd... bocsánat!
  • Kontrakcio
    imádom ezeket a cikkeket... pc több oldalú mint egy galíciai bankár...
  • gforce9
    Hát igen, az i7-ről is csak annyit tudok mondani, hogy jónéhány ilyen konfigot üzemeltem be és ezek közül az esetek közül, csak egyetlen egy esetben volt indokolt. A többi gépben lényegében üresen járnak jórészt, mert mincs ami kihasználná... de ugye az kell mert ők úgy tudják, hogy az a legjobb és nekik a legjobb kell. Hiába magyarázod el, hogy márpedig neki ez nem egyéb mint pénzkidobás... neeem, neki az kell. Hát jó, akkor egyed :) Ugyanez pl vga-k esetében. Neki kell az XY nevű vga 60k-ért. MOndom neki, hogy a jelenlegi játékok futtatására az ő monitorfelbontásán elég a ZY kártya, 25k-ért. És ha kijön majd, 1-2 év múlva, olyan játék amire már nem elég, akkor vesz újra egy kártyát 25k-ért. A mostani meg el tudja adni 10-15ért. De nem, az hülyeség. Jó akkor vedd meg. Kicsit olyan a dolog ezeknél, hogy megvesznek egy ferrarit, beásárlóautónak. Nyilván ez az észnélküli hype a mostani kütyük körül elég erős, de nme kéne elfelejteni gondolkodni. Biztosan szükség van egy adott termékere?
  • Jackal
    A kérdés már csak az, hogy mikor. :) Egyébként nem
  • Yv@n
    Nem hiszem hogy első körben szabványos lenne, motorolának mintha lenne erre valami(használhatatlan) megoldása.

Egy éven belül olyan nyomott áron kezdik már küldeni a combosabb vasakat, hogy valami extrát kénytelenek lesznek hozzáadni. Hiába növelik a teljesítményt az egekbe, ha nincs ami kihasználja, márpedig akkor nem igen lesz mivel eladni a produktumot. (Lásd pc vonal, még a gaming felhasználásra is tökéletesen elég a core quad széria, a játékok inkább gpu limitáltak, az i7-nek video szerkesztésnél, renderelésnél van esetleg értelme, de gyak nincs ami igazán kihasználja. Nyilván nem rossz amit ad, ha egy ilyen van a gépben, de nem épp tömeg termék.)

Idén már jön 4"os kijelzőn fullHD felbontású telefon 4magos processzorral(lg talán?). Ennek kb lóf@sz értelme sincs, mert a világon semmire sem használható. :)
    Viszont kényszerből elkezdi majd mindenki ezt tolni, aztán jönnek az olcsóbb kínai cuccok...értelmét én sem nagyon látom, de a gyártóknak ez a pillanatnyi szent grál, úgyhogy tolják teljes gőzzel.
  • gforce9
    Ez elképzelhető, hogy eljutunk ide, de annak nme kell ára legyen ez a hypolás. Arra mit felvázoltál, már ma is képesek az eszközök, csak a gond ott van, hogy míg 2 gyártó egy tetves folyamatjelző csíkon pereskedik évekig, addig mikor lesz ebből szabvány? Mert az nem ártana az általad felvázolt dokkolós megoldásnál :)
  • Yv@n
    "És ennek az átlagosan széles palettának, ami egy család igényeinél felmerül sem tud megfelelni egy tablet, okostelefon, vasgy egyéb manapság hájpolt kütyü."
    Abból a hibás feltételezésből indultok ki, hogy a tablet az csak egy tablet, és kizárólag ennek megfelelően vezérelhető.
    A tendenciát kell látni, gyakorlatilag már egy első generációs iPad(vagy ezzel egyenértékű tablet) kb mindent tud, amit egy tabletnek tudnia kell, mégis jönnek ki az újabb generációk, hisz a gyártókon rajta a kényszer, hogy többet adjanak el. Ezt másként nem igen tudják megoldani, minthogy egyre több és több teljesítményt préselnek az eszközökbe, aminek viszont már jelenleg sincs túl sok értelme.
    Adja magát a dokkolós megoldás. A tablet felülettől vonatkoztassunk el, az hogy az erőforrást a tábla biztosítja koránt sem jelenti, hogy az a gui kell fusson akkor is, ha az eszköz dokkolóban van.

A kérdés itt inkább az, hogy kipukkad-e a mobil lufi, mielőtt eljutunk ide, vagy képesek tartani a hypeot.
  • gforce9
    Hát ez az, nyilván vannak olyanok, akik annyira gazdagok, akik ezt megengedhetik maguknak, de nem ez az átlag és nem ez a többség. Egy tablet vagy okostelefon, ha nagyon akarnám, nekem is beleférne, de nem látom értelmét. Nem nyújt annyi többletet, amennyit nekem dolgozni kell, a megvásárlásakor kifizetendő pénzért. Van egy notebookom, mert a munkámból kifolyólag ez hasznot hoz. Szervizelek, jó ha van kéznél egy olyan eszköz amivel hálózatot tesztelhetek, adatot menthetek döglött gépről, stb. De a notebookom is egy régebbi típus(p4 512 ram 40 hdd intel vga), mert amire használom tökéletesen megfelel. Lenne pénzem, ha akarnám jobbra, de ha az ember dolgozik, és ezalatt azt értem, hogy megérzi a bőrén, a szervezetén, az agyán azt, hogy dolgozott, akkor azért meggondolja, mire is költse. Értelmes dologra fogja költeni. És csak azért mert valami idióta kitalálta, hogy a játékok jövője a konzol, attól még nem fogok egy 100k-s beruházást tenni, amikor nyilvánvalóan egy asztali gép, !ami eleve ott van!, az is alkalmas játékok futtatására, mindamellett vághatok vele videót, csinálhatok weboldalt, futtathatok grafikus programokat... sorolhatnám. A tabletet, ha a csóringer meg is veszi, miért veszi meg? Azért, mert most ez a menő. Ez pusztán emberi idiótaság. Rengeteg ember vesz új autót is, részletre, utána meg nem bírja fizetni, holott ugye egy régi autóval is ugyanoda eljut. De persze kell az új, mert hogy néz már ki egy öreg autó. Nos ezek az emberek veszik meg a tabletet is. ISmétlem, nem ítélem el. Vannak területek, ahol a tablet, jól használható, előnyös, praktikus. De az átlagembernek és az átlagpénztárcának !nem csak magyarországon! nem nyújt annyival többet, mint amenynibe kerül. Csak ugye sok ember nem mérlegel, csak megveszi, mert az kell!
  • Gyuszopapa
    Ja hát mindenki millomos telik okostelóra meg tabletekre minden családtagnak.
  • Szefmester
    Hehh.. én ezek szerint nagyon nem vagyok átlagjúzer mert még fészbúkom sincs! :D
    Az asztali gépem teljesítményével pedig tökéletesen elégedett vagyok, ahogy a hangjával is. Simán lehet aludni mellette. Ha a mobilitás nevében vennék notit mert pl melóra kellene, akkor vélhetőleg kerítenék egy távolról elérhető nem publikus adattárolót amire neten át bármikor felléphetek, és elérhetem a személyes doksijaimat. Ha mozogni kell a géppel akkor vélhetőleg nem játszom, szóval teljesen felesleges az az erőműség... Ha meg csak és kizárólag annyira használom ki a mobilitást hogy néha netezgetek, vagy emaileket fogadok/küldök, netán chatelek valakivel akkor arra meg tökéletes az okostelefon is, vagy max a táblagép. A noti részemről egy halott eszköz, semmi olyan előnye nincs ami kompenzálná a hátrányait.
  • gforce9
    Nem tudom honnan vetted ezt, mert ma már a leg egységsugarúbb user sem merül ki abban, hogy megnézi a facebookot. Főleg, ha nem csak ő használja a gépet a család többi tagjával együtt elég széles palettán mozog, az általad említett "átlagfelhasználás" És ennek az átlagosan széles palettának, ami egy család igényeinél felmerül sem tud megfelelni egy tablet, okostelefon, vasgy egyéb manapság hájpolt kütyü. Persze lehet olyan család, hogy tellik mindenkinek okostelefonra, +a kislánynak anyunak 1-1 tablet facebookozni a fiúnak 1 konzol játékra az apunak meg notebook. Hát kissé eszetlen dolog, főként, ha nem cél a mobilitás, mert ezeket egyetlen egy asztali gép tudja, töredékáron.
  • ddt500
    Ez a téma a világvége jóslatokkal egyenértékű. Kb. a 2000-es évek óta rendszeresen előjön ez a sztori.
  • WoodrowWilson
    Ez is egy eredmény, bár valószínűleg jobban járna mindenki, ha az egész fórumot hagynád figyelmen kívül.
  • willcox
    Nem, mintha különösebben is vitaképes lennél (már wikihuszár is vagy), de mivel a BF3 egy FPS játék, ebben az esetben zavaró lehet egyeseknek, hogy nem a f/s rövidítést használta. De lehet, hogy csak az én szememben fontos az egyértelműség, az olyanok szemében, akik sokfajta huszárok, ez a szempont teljesen felesleges, és hanyagolható.
    A továbbiakban nem kívánok reagálni a kötözködő megjegyzéseidre, figyelmen kívül hagyom.
  • 3Error #41
    a pc-nek folyamatosan arany korszaka van és pont... :)
  • willcox
    Mert te azt próbáltad is, ugye? Nézzed továbbra is a sok való világot, meg megasztárt/x faktort, az irány már tökéletes a teljes elhülyüléshez. Természetesen azt kell elhinni, amit mások mondanak, nem azt, amiről magad is meggyőződtél. Ja, hogy esélyed sincs meggyőződni róla? Ez már nem az én problémám.

Valami nagytudású teszthuszár ezt írta: "Mostantól fülem, farkam behúzom, és meg se szólalok." Erről mi a véleményed?
  • WoodrowWilson
    Mióta van olyan szabály, hogy egy rövidítés csak egy dologra vonatkozhat? FPS
  • willcox
    Egy jó játékos simán aláz alacsonyabb f/s-kel is egy gyengébb játékost, hiába van annak nagyobb értéke, szóval ez sem egyértelmű úgy, ahogy írtad.

PS: f/s = frame per sec
    fps = first person shooter
    ezt a kettőt ne keverjük :)
  • WoodrowWilson
    Ja, csak az 550M maxon fullhd-ban nem képes átlag 20-30 között teljesíteni.
  • willcox
    Csak ismételni tudom magam: "Semmi késztetést nem érzek arra, hogy teszteredményhuszárok beböfögéseivel vitába szálljak".
  • Gyuszopapa
    20-30 fps is lehet röhögve futás,más dolog hogy annyival játszani szar csak esik kel az ember mert akinek 100 fps-e van símán lealáz.
  • WoodrowWilson
    Aha, tehát a teszteknek nem lehet hinni, csak a saját kipróbálásnak. Logikus. Az meg, hogy a többi komponens miatt lenne rosszabb eredmény minden neten található tesztben, mint a te notidban, szintén vicc, mert a tesztgépek keresztbe nyelik le azt a notit, legrosszabb esetben 2 GB-tal kevesebb RAM van bennük, de ez nem számít jelen esetben.
  • willcox
    Definiáld légy szíves az átlagfelhasználót, én olyat nem ismerek. Ugyanis előbb-utóbb mindenki többre vágyik.
  • willcox
    Semmi késztetést nem érzek arra, hogy teszteredményhuszárok beböfögéseivel vitába szálljak. Már csak azért sem, mert a szponzorált, de függetlennek feltüntetett eredmények ritkán fedik a valóságot. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen konfiguráción született az eredmény, mert önmagában nem csak a videokártya számít. Egy asztaliba szánt kártyát egy notiéba szántéval elég nehéz azonos körülmények között tesztelni. Egyébként, ha neked történetesen mindkét kártyád lenne (nem hiszem), akkor is csak egy szubjektív magánvélemény lenne, ami nem mond ellent annak, amit állítottam, miszerint a notimon (aminek a konfigurációját láthattad), röhögve megy a BF3 fullon. Ha nem hiszed, akkor ne velem vitatkozz, hanem győződj meg magad, keress egy ugyanilyen notit, és próbáld ki. A nagyképű dumát (fényévek) tartogasd meg máshova.
  • shaddam
    Lehet kapálózni de szvsz igaza van a cikknek.Egy mai tablet, okostelefon már rég tudja azt hardveresen amire egy átlagfelhasználó a pécéjét használja.Már csak a szofterekkel(elsősorban irodai) van lemaradás. Az asusnak pl ott van a ha akarom telefon, ha akarom tablet, de ha akarom akkor meg laptop konstrukciója.Remélem a jövőben más is átveszi ezt a stílust, de a dockolóra dugva induló ubuntu is egy nagyon jó megoldás.

A bf3 fps matyizóknak ajánlom hogy a játék egy telefon vagy pc esetében a vásárlók minimális részét érdekli.Akiket meg érdekel annak meg a facebook lefedi az igények 95%-át.Minden más komoly játékra ott a konzol.

Lehet köpdösni és leszavazni.
  • WoodrowWilson
    Uhh, ez szíven ütött. Mostantól fülem, farkam behúzom, és meg se szólalok.

Amikor egy GTX 550Ti 40 alatti átlag fps-t ad full hd max grafon a tesztekben, akkor bocs, de fenntartom magamnak a jogot, hogy kamunak minősítsem a te GT 550M-ed (ami úgy két fényévre van teljesítményben az említett kártyától) röhögve futását.

• willcox
    Az a te egyéni problémád, hogy szerinted mi hihető és mi nem. Szerencsére nem az alapján megy, hogy te mit hiszel. LOL!