42999
  • goldboy
    Tibi még 220MB ?
    Alakul ez :D
  • Krunky
    Top Gear 1.0 ;)
  • tszd
    Nekem is kicsit plasztikus, de ugye a textúrákat jóval egyszerűbb cserélni mint egy valódi dinamikus törésmodellt megvalósítani.
    De minek is fanyalgunk, örüljünk, hogy a törés is bekerül hamarosan!
    Meg aztán reméljük, ez még fog fejlődni!
  • Krunky
    Kit érdekel, hogy csak karcolódik meg gyűrődik... Ez nem egy BeamNG, nem is az a cél. Kinézetre már így is fasza.
    Sajnos ha túl reálira csinálja a törést akkor játszhatatlan lesz sokak számára, ezt szerintem ők sem akarják.
    Le is szarom csak már próbálhassam! :D
  • Zozzer
    Jó lenne ez, ha ez egy adott erősségű ütközésre lenne megcsinálva és most az összes karosszéria elemen látszik, hogy hogyan fog kinézni a koccanások után a sérült elem Legalábbis így tudom elképzelni. Azért, mondjuk 100-al betonfalnál, vagy ha valaki belerongyol durván a másikba, csak nem így fog kinézni az eleje, mintha tényleg egy kis kalapáccsal végigkloffolták volna. vagy igen?! :)
  • bardocz
    Mármint persze szépen van megcisnálva, és látványos, de kb egy 40 éves teherautón tudok elképzelni ilyen sérüléseket :D
  • bardocz
    Nem azért, de ez katasztrófa. Kb ha kalapáccsal állsz neki aprólékosan, akkor fog így összetörni egy autó. Meg a horzsolás belül, a tükör meg a helyén.
  • Szabi #20935
    nem túl bonyolult jól linkelni.. kérlek figyelj már erre.. nem akarom minden hozzászólásodat javítani.. :D
  • GPx8
    Jó lenne törés-videót is látni már.
  • goldboy
    új képek
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.03. 12:36:48
  • GPx8
    Ez szerintem az új "gyári" rF2-ből van. Az nagyon szép.
  • Jackal
    Ez még elég lightos eye-candy törés, lesz jobb is 1.0 után. (gondolom most ennyire volt idő)
    UI: Az a top gear-es pálya a régi fapados továbbfejlesztése? Tudna valaki adni egy linket rá? Köszi.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.03. 09:40:41
  • Ginger17
    Pár napja volt kép, hogy Aris gyereke "teszteli" a PS4 verzióval a LaFerkát Spában... erre rakta ki Marco twitterre, hogy ezt az autót nem ő kúrta szét. :P
  • Szabi #20928
    ez nem az :)
  • Timbu
    Ehhez vegyük még hozzá a pár napja készült interjút vele: "When the publishers started to look at us, we received a lot of proposals and they're still coming. (...) Our idea is to continue, maybe even while collaborating with the big companies, to pursue our initial goals by keeping our indipendence especially in the game design and what strategies to apply, by continuosely delivering to our customers, our fans what they expect."

Szerintem benne van a pakliban, hogy egy kiadó támogatásával (esetleg a portolást is a kiadó emberei végeznék) megjelentetik konzolra. Ami nekünk is jó lehetne, mert akkor talán még jobban megérné nekik pályákat is csinálniuk.
  • neilszab
    Az egy PS4 az asztalán?
  • lac coo
    Ejj, ez gyönyörű munka !!!
    Hogy reális-e vagy sem az mindegy, úgysem az sehol, de bizton mondom ilyen jól még carsban sem néz ki a törés !!!
    Hogy koszosodik az üveg azért meg nagy pirospont, remélem ablaktörlő is lesz hozzá :)))
  • Adam Jonas
    Szegény Marco, úgy látszik, neki csak a törés-zúzás jut

• cstibikeee

Marco FB oldaláról
  • Alexease
    Mar at is pakoltak az rF2-bol a palyat?! Ez gyors volt;)
  • Tomsteel
    Ez mekkora....összepisálnám magam ha ezt látnám a tükörben.

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.02. 23:54:21
  • Tomsteel
    Volvo kamion Top Gear pályán.
  • Solt
    Gyengének nem mondanám... :) Próbáld ki... ;)
  • Thread
    Lehet, de foleg a vibraciot nem tudja visszaadni ha lassu. A 2DOF eroket [elore hatra meg oldalra] azt akar jol is csinalhatja, ugyis kompromisszum az ules alatti forgaspont. Gyors mozgasnal a mozgas elejen ellentetes a fejmozgas a valodival.
    Lehet hogy nekem az is olyan lesz elsore hogy zavaro, mert pontatlan.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.10.02. 20:50:39
  • Tomo15
    Szerintem egy otthoni mozgó cockpit szinte még ront is az érzékelésen, ugyanis nem tudja azt a sebességet produkálni mint ami szükséges lenne.
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.10.02. 20:43:34
  • Thread
    persze cockpit kell majd a kormanyhoz, ugyis epitek egyet, ha nem adom fel akkor mozogni is fog,
    de igy szeken is erezni az uj infot, az auto belengeset, amit 1x-es G-ero video beallitason nem lehet eszrevenni a kepen [gamepaddel], meg aztan altalaban mikor megcsuszik az auto, magatol forgatja jo iranyba :)
    NYuzni fogom, mert maradhat a kormany, elsore ugyanaz a feeling mint evekkel ezelott ugyanez a kormany az iR-ben, hogy G-erok nelkul nem birom megszokni, hogy kulon eletet el a kezemben, de persze mindenkepp ezzel lehetne jobb idoket menni mert uj infokat ad.
    Az auto ficankolas infot megprobalom potolni azzal, hogy 3x-os G-ero megjelenitest teszek a kepre gamepadnel.
    Vegleges verdikt persze csak cockpitben lesz.
  • lac coo
    Amugy en eleg bikaba tolom, 135%-ra, nem teszi tonkre a kormanyt ?
    Tudom, klippinegl , vagy mi, de nekem ez alatt egyszeruen olyan erzes mint valami agyonszervozott egyteru :))
  • lac coo
    Hat en nem tudom...
    Az elejen ugxan en szivtam valami miatt az ffb vel, kozepen lyukas volt, de azt mondom ez az az ffb, amit nem igen kell piszkalgatni.....
  • MooneyR
    Ez úgy látom ugyanaz :D sorry.. a brake gammát egyébként, ahogy Alex is ajánlotta 3.00-re állítottam. Nekem így most nagyon komfortos. Gyorsabb egy centivel se lettem az is igaz
  • MooneyR
    General --> Skip intro video pipa

Egyébként akinek van kedve kipróbálhatja, van itt egy kormánybeállítás G27 guide, pár hete beállítottam így, azóta is úgy van : )
  • Alexease
    A volumetrikus fenyek jol neznek ki, de valszeg total kamu:) Kivancsi leszek, be tudom-e kapcsolni vagy diavetites lesz belole?!
  • Alexease
    Mert en azt akarom erezni, amit az auto csinal, es nem kamu razasokat a sima aszfalton, rangatast a lapos kerekveton es csuszaskor zizegest vagy mit tudom en mit;)
    Hasonloan gaz a filter/damping, ami arra hivatott, ha veletlenul megis erznel vaamit az autobol, akkor azokat "lemossa":)

5-10 eve ezek meg jok voltak, mert nem szamoltak ilyen reszletesen, de ma mar felesleges.

Kiveve persze olyan egyszerubb kormanyokon, amit csak centering-be lehet szoftveresen meghajtani, oda valszeg jo, ha kozben ossze-vissza razkodik meg remeg:)
  • Alexease
    Ja, gyenge FFB-vel, szetfilterezve, tele kamu effektekkel;)
  • Szabi #20908
    a videó már volt szerintem, de nem így
  • Jackal
    Mért húzzátok le a játékban az effekteket? Pont jó úgy default.
  • Solt
    ITT pedig megtalálod a hivatalos "álláspontot"... :)
  • KTMNORBI
    Sziasztok!

Csak egy kérdés: assetto sls intróját ki lehet valahogy lőni, mert enyhén szólva már kezd idegesíteni+azóta nem mindig indul az ac elsőre hanem megáll a betöltés.Elötte nem volt soha ilyen problem
  • Alexease
    Ezek meg a "bonyolult" AC beallitasok;)
  • bardocz
    Kamuefektek, semmi szükség egyikre se.
  • Thread
    koszi megvan, a spring meg damper miert van lehuzva?