42999

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Most pentekre igertek. Az hogy mi lesz belole, az jo kerdes:) De a penteki nap az biztos:P -
Mindig pénteken jön -
GPx8 #21020 Honnan veszed? -
Jackal #21019 Pénteken jön egy update -
priluki #21018 hi,nincs infotok mikor jön az uodate? -
Gondolom hogy szamolja, mert az auto is vet benne arnyekot. -
Az nekem is tetszik;) Elvileg nem kamu, szamolja, mas progikban is benne van. Max annyi lehet egyelore az egyszerusites, hogy nem szamol paratartalmat, hofokot, kodot stb., es mindig latni, esetleg napszaktol fuggo. De ha rendesen szamolja, akor kesobb ezeket is be lehet epiteni.
Nem foglalkozom a csicsaval (nem birja a gep sem), az elsimitas, motionblur, melysegelesseg engem nem izgat, jo a minimal tukrozodes is, de ezt jo lenne ha birna gep;P -
Szerintem igen, valahol viszonylag a pálya eleje. -
goldboy #21014 Köszönjük Laci -
Csori23 #21013 Frissitettem a magyaritást. Akit érdekel, innen leszedheti: AChun v0.91
Telepitése:
Másolás/felülirás az AC főkönyvtárába.
Játékon belül pedig csak ki kell választani a Magyar nyelvet. -
Biztos velem van a baj, de nekem ez a napsugár a fák között nagyon tetszik. Gondolom valami kamu effekt, de sokat dob az összképen.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.10.07. 11:04:57 -
A hegyi pályás rész a Cobrával már a Trento Bondone lehet? Remélem a héten tényleg tesztelhetjük! -
goldboy #21010 Ez lesz az új intro ?
-
Élmény volt! -
Baszki, jól lemaradtam akkor, kicsit vártam, nem jött senki, és mentem pókerezni. -
hat ez jó volt nem gondoltam volna hogy ilyen drifteket elbír ez a járgány, élmény volt nézni :))
-
én most bent vagyok, de általában csak ilyenkor tudok ezen a héten, fürdetés..stb. -
Jön valaki? Mivel egyedül lettem volna versenyen, nem léptem fel rá. -
Hockenheim
Szerintem nagyon klafa! -
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-10-06 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Imola
AUTÓ: Volvo Truck 1.0 - letöltés
A héten ez fog menni! Várom a pályajavaslatokat.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.06. 19:27:21 -
igen.
Vigyázós gép, nem lehet a diffit állítani, ezért bizonyos kanyarok trükkösek is lehetnek, pl. Vallelunga utolsó kanyar..hajlamos betekeredni.
A Parabolica még pont jó, kicsit trükkös.
Egyébként nagyon megbocsájtó autó, erős fékek, jó egyensúly. -
Ez a letöltési linkje? #20944 -
Kamion...már csak annak örömére is, hogy Kiss Norbi vezeti a tabellát.
Jarama nincs, én Imola-ban és Monza-ban is próbáltam, ajánlva.
...csak olyan pálya legyen ahol nem sistereg a füles... :)
-
Ha vannak ötletek FUN kombóra, akkor írjátok! ;) -
Megvan, köszi:) Leszokhatnának arról, hogy több helyre rakják a fájlokat, miért nem jó az a program filesban a steam mappában? :) -
a dokumentumok/assettocorsa/ ghostcar mappában vannak a ghostcarok:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 15:29:52 -
Eh, az idő törlésével nem tűnik el a ghostcar is. -
tegnapi futam:
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 14:48:41 -
Akkor lehet ez a hiba forrása. Kitörlöm majd azt az időt akkor. -
ha még január környékén vagy előtte mentél akkor másodpercekkel gyorsabb volt ez az autó ha jól rémlik...nem csak ezen a pályán...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 12:30:25 -
A-aa, egyik sem, szimplán kegyetlenül megaláz. A menüben is valami 3 másodperccel jobb idő van a mostani legjobbamnál, sőt masters rankon is, és ott is rohadt gyors idők vannak. Lehet ennyit változott volna valamikor a fizika? Arra még emlékszek is, hogy ezzel a kocsival ezen a pályán csak szenvedtem pár kört. Furcsa. -
nem adtál a szellemeautónak véletlenül pár sec előnyt?
vagy folyamatosan húz el?
de egyébként lehet más szellemautója ellen mész, ha kicserélted...:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.06. 12:20:53 -
Lehetséges az, hoghy a játék hotlapnál rossz szellemautót rak be, meg rossz időt ír ki? Imolán megyek az A csoportos bmw-vel, és olyan, mintha a dtm-es változat menne a szellemautónál. Már a célegyenesben úgy húz el, mintha valami felsőbb kategóriából származna a kocsi, és nagyon súlyos másodperceket kapok magamtól. -
Már nem kell sokat várni...
-
Probaljam ki .....??? :))))))
Mintha a ket renaulton kivul mennek massal.rf.ben.:)) -
A Clio azert sokkal gyengebb, az eroatvitel resze is teljesen mas, bar becsovezett cucc, az teny;)
Az rF2-ben a Megane Trophy-t probald ki. Igaz, abban ~1.5x nagyobb motor van, de csak kicsivel erosebb, meg kozep motoros, meg hatso kerekes..., de inkabb jobban hasonlit az epitett es merev jellege miatt:D -
Hat gondolom letezik azert jo par hasonlo markakupa, nyilvan nem a pillango a legfontosabb szempontom :) -
Elsőkerekes, kétpedálos, pillangós, szerintem ez elég ritka lehet :S -
Kedvet kaptam ehhez, kutattam a gepen mi lehet hasonlo auto, pcars clio az nagyon nem.ilyen, viszont rf2 clio az nagyon adja !!!
Ac ban meg sajna ezidaig nem igen van hasonlo kategoria. -
Azert ezek eleg merev epitesu cuccok, hogy ne verjek oda magukat. Mar egy-egy komolyabb kanyarban es fektavon is komoly terhelest kapnak, akkor is tavol kell tartani az aljat;) Nem csak a rugo es lengescsillapito kemeny es "rovid", hanem oldlra is ki vanak merevitve, mig egy utcai auto kereke/felfuggesztese atutne a kerekdobot, ezeknel "huzza magaval" a masik oldalt is, az egesz auto dol es "pattog".
Erre epitettek oket, egy ideig birja a technika. De ha az egesz mezonyt nezzuk, akkor osszesegeben valszeg gyakori lehet a kulonfele felfuggesztessel kapcsolatos hiba. Webernek is volt mar egy-ket pitty-putty;)