Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
délután 4 körül indítok majd legközelebb...
de itt majd írom a pontos infokkal (ha esetleg újabb add-on pályán megyünk , linkelem majd)
Régen szimeztem (LFS fõleg, Logitech Driving Force Pro-val, szerintem megvan már vagy 10 éve...), de mostanság nem nagyon (gyerekem született, sok a meló, stb), viszont egyik barátomtól megkaptam szülinapra az AC-t, és a kölök elment nyaralni az anyjával, így gondoltam, jönnék én is körözgetni ha lehet. (Guilty Pleasure... 😉 ) Igyekszem "clean" vezetni, helyet hagyni, ha mellettem van vki, stb., nem a destruction derby az én mûfajom. Mostanság GT6-oztam csak (utsó Academy-n 2:19 elejét toltam Spaban a GT3-as GTR-el, akinek ez mond valamit), AC-t kemény fél napja játszom, szóval szokni kell még... 😊 Viszont elég láma vagyok az addonok területén: mi kell ahhoz, hogy jobb legyen/mûködjön a játék Veletek is? Freejoint leszedtem, felraktam, meg a gentrack1-et is (köszi a linkeket barcalaci84!) Kell még valami (ill. van még valami hasznos?)
csak közben ti az utolsó körben restartoltatok és így visszamentem hozzátok...😊
Nem is tudtam hogy igy nem marad ido a mclarenre 😊
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
csak állandóan újraindítottátok...😊
így a gt3-ra már idõ se maradt...😊
A formaauto nem az en vilagom, mindenesetre jo volt korozgetni igy egyutt.
server: barcalaci84
freejoinnal akár versenyközben is be tudtok csatlakozni...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
letöltés a pályához: http://www.mediafire.com/download/5icsyolxdlq7ur5/GenTrack1V092.zip
freejoin-nal (http://www.kegetys.fi/freejoin/new.php ) bármikor be tudtok csatlakozni...
ROCK SIMULATOR 2014
Nemrég vettem meg én is az AC-t. Sajnos egyenlõre csak billel tudok körözgetni. Eléggé meg szoktam már az irányítást vele, persze kormánnyal feelingesebb lenne.
Érdeklõdnék hogy amit indítotok szervert oda bemehetek billel is vagy csak kormánnyal rendelkezõ tagok használhatják ?
Jó lenne emberek ellen is menni egy két kört :-)
ideje lenne már elindítanom a játékot mert amióta meg van csak frissitgetem és úgy járok vele majd mint az rf2-vel 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hello AC followers,
gradually we are getting closer to the release candidate version of Assetto Corsa: the next update should already include some changes to the graphics engine that will allow us to test the overall compatibility, although you might not see any new effects until the new algorithms will prove to be stable. More details will follow soon.
The next update of Assetto Corsa Early Access is scheduled for 18th July and it should include the long awaited Lotus 98T.
mindig le akartam szedni de elmaradt😊
!Forza Ferrari!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
miért fáj az valakinek, hogy megvette drágábban kovábban? és?
én is drágábban vettem, de halvány lila fingom nincs, hogy ezért most a kunos miért geci cég 😄 😄
!Forza Ferrari!
pálya newbury lesz (2006-os nyomvonal)
letöltés a pályához:http://www.mediafire.com/download/wq399nn2inw3hw9/newbury_v1.05.rar
mentem rajta egy kört...szerintem a legminõségibb pályamod eddig...
szerver: barcalaci
freejoinnal bármikor be tudtok csatlakozni stb...
nem csak AC van leárazva, más játékok is
teljesen felesleges és érthetetlen a háborgásod
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
0.8-as, tehát még jöhet némi kozmetika.
simraceseries.com
Szóval igen, énis gratulálok neked ahhoz az Achivement-hez, hogy 10 évnyi fórumozás után neked ebbõl a rinyálás jött át, nem pedig ennek elvi tartalma/lényege, de én kérek elnézést, hogy bizalomért cserébe elvárok ennyit, meg az én k*rva anyámat.
csináltam servert...most fiat500 utána f458 indul
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni...
server:barcalaci
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
de lehet már délelõtt is ezt nyúzom akkor😊
kicsit rondának tûnik még, de a mienk...😊
a freejoin-os dolog is ment simán...kis elõre reklámozással, hirdetéssel szerintem esténként szépen összegyûlhetünk majd ezzel a rendszerrel...
holnap 8 és 10 között nincs meccs (márha nem lesz hosszabbítás ) akkr is mehetnénk valami lassabb autóval
mindenesetre holnap délelõtt Nordschlife -n gyakorolgatok majd valamivel (legalábbis ezt terveztük egy haverral) úgyhogy lesz majd server, akinek van kedve az jöjjön, bármikor fel tud lépni majd a serverre...(íha bent vagytok nyugodtan írjatok rám steamen és restartolhatjuk is akár, skippelhetjük a q-t stb...
egy rövidke videó:
minimum duplázódni fog az autólista "megjelenésig", és utána még jönnek a dlc-k is remélhetõleg jó sokáig 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 100ft gyors haszon több ezer példányon is jobb mintha áll a pénzed a termékben és nem kell senkinek... az akció után, ha valaki használja és megtetszik másoknak is, õk már majd ismét drágább áron veszik meg, amin ismét nagy haszon lesz, viszont addig is eladtál egy csomót, ami hozott hasznot és újra van érdeklõdés a termék iránt.. de te addig nyugodtan üldögélhetsz a drága cuccaidon amit nem vesz senki és semmi hasznod nem lesz, de legalább tudod, hogyha véletlenül megveszi valaki egyet hûdenagy hasznod volt rajta.. csak közbe mások 10x akkora hasznot összehoztak 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bízom benne azért, hogy igazad lesz, a célközönség nagy része már megvette a cuccost.
@barcalaci84: lehetséges, viszont azért érted...egy amúgyis leárazott EA-ból még engedni azért nem ugyanaz, mint a hivatalos 1.0 megjelenése után kb. fél évvel, a teljes árból. Azért az EA és az 1.0 megjelenése között elég nagy idõ eltelik jobb esetben, szóval akkor tényleg egy szavam se lenne. Nekem akkor is böki kicsit a csõrömet, mert nem gondoltam, hogy még az EA 25%-os kedvezményébõl is lesz még kedvezmény, és ha ezt tudom, nem veszem meg, mert tudtam volna mire költeni.
Sebaj, most már remélem, hogy tényleg kezd jó úton haladni a program, aztán akkor majd én is mondhatom azt, hogy na igen, megérte. Addig meg várok, meg kicsit morgolódok magamban. 😊