Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
ha a freejoin-t felraktad akkor tudsz majd jönni a serveremre...
délután 4 körül indítok majd legközelebb...
de itt majd írom a pontos infokkal (ha esetleg újabb add-on pályán megyünk , linkelem majd)
Sziasztok!
Régen szimeztem (LFS fõleg, Logitech Driving Force Pro-val, szerintem megvan már vagy 10 éve...), de mostanság nem nagyon (gyerekem született, sok a meló, stb), viszont egyik barátomtól megkaptam szülinapra az AC-t, és a kölök elment nyaralni az anyjával, így gondoltam, jönnék én is körözgetni ha lehet. (Guilty Pleasure... 😉 ) Igyekszem "clean" vezetni, helyet hagyni, ha mellettem van vki, stb., nem a destruction derby az én mûfajom. Mostanság GT6-oztam csak (utsó Academy-n 2:19 elejét toltam Spaban a GT3-as GTR-el, akinek ez mond valamit), AC-t kemény fél napja játszom, szóval szokni kell még... 😊 Viszont elég láma vagyok az addonok területén: mi kell ahhoz, hogy jobb legyen/mûködjön a játék Veletek is? Freejoint leszedtem, felraktam, meg a gentrack1-et is (köszi a linkeket barcalaci84!) Kell még valami (ill. van még valami hasznos?)
barcalaci84
mai fun elsõ köre:
barcalaci84
szerintem 4 körül...kb 17.45 -ig...bár ha igény van rá akkor utána is életben hagyhatom a servert...szépen automatikusan vált ahogy valaki teljesíti a versenyt (+90mp)
barcalaci84
délután indítok megint...
3 kombót terveznék megint😊
lehet kérni aki akar jönni majd...
barcalaci84
egyszer kértem restartot mert én kiléptem telefon miatt az utolsó körben és gondoltam majd a gt3 idõmérõre majd jövök...
csak közben ti az utolsó körben restartoltatok és így visszamentem hozzátok...😊
Ben92
Hopsz egyszer en kertem ujrainditast mert hat epp szet volt esve a mezony plusz jottek akkor eppen uj jatekosok.
Nem is tudtam hogy igy nem marad ido a mclarenre 😊

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

barcalaci84
nekem se adta a forma autó...
csak állandóan újraindítottátok...😊
így a gt3-ra már idõ se maradt...😊
Ben92
Sajnos nekem elobb elkwllett mennem, de nagyon elveztem foleg bomossel. 😊
A formaauto nem az en vilagom, mindenesetre jo volt korozgetni igy egyutt.

barcalaci84
elindítottam...lehet jönni
barcalaci84
11 órakor indítom...
server: barcalaci84
freejoinnal akár versenyközben is be tudtok csatlakozni...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Ben92
Erre benézek 😊

Nevem : bence.1885

barcalaci84
gentrack1-en nem soká indítok servert
letöltés a pályához: http://www.mediafire.com/download/5icsyolxdlq7ur5/GenTrack1V092.zip
freejoin-nal (http://www.kegetys.fi/freejoin/new.php ) bármikor be tudtok csatlakozni...
Én még a fással játszok, elég nehéz átjutni a második szintre 😊
Alexease
Szimulator rajongoknak kihagyjatatlan, a multkori fa szimulator melle, a ROCK SIMULATOR 2014! 😊)))

ROCK SIMULATOR 2014
oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

barcalaci84
gyere nyugodtan...
Ben92
Sziasztok !

Nemrég vettem meg én is az AC-t. Sajnos egyenlõre csak billel tudok körözgetni. Eléggé meg szoktam már az irányítást vele, persze kormánnyal feelingesebb lenne.

Érdeklõdnék hogy amit indítotok szervert oda bemehetek billel is vagy csak kormánnyal rendelkezõ tagok használhatják ?

Jó lenne emberek ellen is menni egy két kört :-)

Dietrich
<#eljen>

ideje lenne már elindítanom a játékot mert amióta meg van csak frissitgetem és úgy járok vele majd mint az rf2-vel 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

barcalaci84
videó a déltáni futamokról...2 db a fiat500s1 versenyekbõl illetve p4/5-tel:
Ez má vót?

Hello AC followers,

gradually we are getting closer to the release candidate version of Assetto Corsa: the next update should already include some changes to the graphics engine that will allow us to test the overall compatibility, although you might not see any new effects until the new algorithms will prove to be stable. More details will follow soon.

The next update of Assetto Corsa Early Access is scheduled for 18th July and it should include the long awaited Lotus 98T.
oneal1
honnan tudom leszedni a radió legfrisebb vátlozatát?

mindig le akartam szedni de elmaradt😊

!Forza Ferrari!

barcalaci84
na elindítottam, aki akar jöjjön..
lac coo
Cdak en vagyok ilyen nyomorek, hogy vagy dolgozok, vagy a munka faradt vagyok es nem tudok folyton jatszani ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

oneal1
egyetértek.

miért fáj az valakinek, hogy megvette drágábban kovábban? és?

én is drágábban vettem, de halvány lila fingom nincs, hogy ezért most a kunos miért geci cég 😄 😄

!Forza Ferrari!

barcalaci84
13:30-tól indítok újból egyet...
pálya newbury lesz (2006-os nyomvonal)
letöltés a pályához:http://www.mediafire.com/download/wq399nn2inw3hw9/newbury_v1.05.rar
mentem rajta egy kört...szerintem a legminõségibb pályamod eddig...
szerver: barcalaci
freejoinnal bármikor be tudtok csatlakozni stb...
summer sale van, mi köze ehhez Kunosn ak, vagy bárkinek?
nem csak AC van leárazva, más játékok is

teljesen felesleges és érthetetlen a háborgásod

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

BooMiller
Egyébként ez most nem az a le árazás amit pár napja linkeltek hogy 4 játékot dobott kis a steam hogy lehet szavazni melyiket árazzák le? Dirt3 meg 2 másik volt meg az Assetto, mert akkor egybõl más a leányzó fekvése😄

Gadfly13
+1 ...fõleg a dombok méretei ill. szponzortáblák stb. De legalább van vmi, FUN-ra már jó lehet. 😊
0.8-as, tehát még jöhet némi kozmetika.

simraceseries.com

Adam Jonas
Úgy látszik, egy évtized alatt sem sikerült megtanulnod értelmezni egy szöveget, mert nekem nem magával a leárazással, hanem annak IDÕZÍTÉSÉVEL van a gondom. És igen, ha annyira kezdeti szakaszban belefektettem egy kis pénzt a cuccba (magyarul tehát bizalmat szavaztam meg nekik), akkor elvártam volna azt, hogy nem kezdik el az EA-t is még tovább árazni. Átmész rF2-be, hasonló problémám van az ISI-vel, PR szinten közelítenek a 0-hoz. Ugyanis elgondolkodtam azon, hogy beújítom a Standard licenszemet Lifetime-ra, de miután Tim Wheatley-nek 30 másodpercnyi munka közel 11 dollárba kerülne még a Liftime - Standard különbözeten felül, hagyom azt a p*csába...

Szóval igen, énis gratulálok neked ahhoz az Achivement-hez, hogy 10 évnyi fórumozás után neked ebbõl a rinyálás jött át, nem pedig ennek elvi tartalma/lényege, de én kérek elnézést, hogy bizalomért cserébe elvárok ennyit, meg az én k*rva anyámat.

barcalaci84
ez rohadt jó volt😊
barcalaci84
ha valakinek van kedve akkor jöhet a hungaroringre
csináltam servert...most fiat500 utána f458 indul
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni...
server:barcalaci
Lassan évtizede fórumozok, láttam már érdekes dolgokat, volt hogy az én agyam is elborult volt, és írtam ökörségeket. De olyat, hogy valaki egy leárazás miatt rinyáljon, olyat még nem. Gratulálok a rare Achivementedhez!

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
pff.. egy újabb pálya amin a környezet és az épületek szinte nem is hasonlítanak az igazi pályára.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

oneal1
az igen, nem is néz ki rosszul a videó alapján!

!Forza Ferrari!

barcalaci84
én benne lennék...
de lehet már délelõtt is ezt nyúzom akkor😊
kicsit rondának tûnik még, de a mienk...😊
Nem is olyan rossz minõségû a pálya. Este mehetnénk rajta pl. E30 DTM-el.
barcalaci84
ezt az autót eléggé nem szeretem, de végülis nem volt rossz és a végefele már a fogócskázás tetszett...
a freejoin-os dolog is ment simán...kis elõre reklámozással, hirdetéssel szerintem esténként szépen összegyûlhetünk majd ezzel a rendszerrel...
holnap 8 és 10 között nincs meccs (márha nem lesz hosszabbítás ) akkr is mehetnénk valami lassabb autóval
mindenesetre holnap délelõtt Nordschlife -n gyakorolgatok majd valamivel (legalábbis ezt terveztük egy haverral) úgyhogy lesz majd server, akinek van kedve az jöjjön, bármikor fel tud lépni majd a serverre...(íha bent vagytok nyugodtan írjatok rám steamen és restartolhatjuk is akár, skippelhetjük a q-t stb...

egy rövidke videó:
w77d
ez jó hír 😊

Szabi
biztos hogy nem a legjobb szimulátor, még csak nem is a legjobb autóversenyes szimulátor, viszont vezetési élményre magasan a legjobb 😊

minimum duplázódni fog az autólista "megjelenésig", és utána még jönnek a dlc-k is remélhetõleg jó sokáig 😄

w77d
így 3 órányi csapatás után meg merem kockáztatni, hogy az elmúlt évek legjobb szimulátora ez. Emellett tolom a Raceroom Experiencet a DTM kiegészítõvel, Forza 4-et, GT6-ot, F1 2013-at, Race On-t, Ferrari Racing Legends-et, de ez most per pillanat üt 😄 A historic Lotus-al a régi Monzában csapatni eszméletlenül odabasz, ráadásul a gépigénytõl féltem, de mindent csutkára húzva 1920x1200-ban alig megy 60 fps alá 😄 ugye késõbb még bõvítik nagy erõkkel a kocsi kínálatot?

Adam Jonas
Ez meg mondjuk jogos, ezt nagy hirtelen bele se számítottam. Ez kis tételnél (értsd: az eddig eladott tételnél jóval kisebbnél) mûködik, viszont ha meg közel annyit fognak eladni, mint eddig, bár erre tudom, hogy kevés az esély, akkor meg már bukhatnak is rajta...de gondolom, hogy ki van ez találva, meg látják a háttérbe, amit mi nem, hogy mennyi ment el eddig.

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha ezerért a polcon áll és senkinek nem kell már mert lecsengett, már mindenkinek megvan akit komolyabban érdekelt, akkor bizony készletkisöprés és vigyék el kisebb haszonnal, minthogy a polcon porosodjon és ne vegye senki..

a 100ft gyors haszon több ezer példányon is jobb mintha áll a pénzed a termékben és nem kell senkinek... az akció után, ha valaki használja és megtetszik másoknak is, õk már majd ismét drágább áron veszik meg, amin ismét nagy haszon lesz, viszont addig is eladtál egy csomót, ami hozott hasznot és újra van érdeklõdés a termék iránt.. de te addig nyugodtan üldögélhetsz a drága cuccaidon amit nem vesz senki és semmi hasznod nem lesz, de legalább tudod, hogyha véletlenül megveszi valaki egyet hûdenagy hasznod volt rajta.. csak közbe mások 10x akkora hasznot összehoztak 😊

lac coo
Meg szerintem ez nem az klasszikus EA kiadas.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az alap problema felvetesevel amugy nincs semmi gond. Csak tul van varialva es most mar tokmindegy ezen rugozni, mi lett volna ha...😊 Sot, 2 ev mulva 1.99EUR lesz, ennyi erovel varhatnak addig is😄
Adam Jonas
BF-nél lehet, hogy eladáskor eladtak sokat, és jön a pénz, ugyanakkor meg játszhatatlan lett az egész ezután, és ezt nem én mondom, hanem azok, akik már elég régóta tolják. Gondolj vissza, hogy rF-ben mennyi hülye van, hála a virágbolti verzióknak, és sajnos ugyanez lett RACE 07-nél is, amint sikerült feltörni a programot.

Bízom benne azért, hogy igazad lesz, a célközönség nagy része már megvette a cuccost.

@barcalaci84: lehetséges, viszont azért érted...egy amúgyis leárazott EA-ból még engedni azért nem ugyanaz, mint a hivatalos 1.0 megjelenése után kb. fél évvel, a teljes árból. Azért az EA és az 1.0 megjelenése között elég nagy idõ eltelik jobb esetben, szóval akkor tényleg egy szavam se lenne. Nekem akkor is böki kicsit a csõrömet, mert nem gondoltam, hogy még az EA 25%-os kedvezményébõl is lesz még kedvezmény, és ha ezt tudom, nem veszem meg, mert tudtam volna mire költeni.

Sebaj, most már remélem, hogy tényleg kezd jó úton haladni a program, aztán akkor majd én is mondhatom azt, hogy na igen, megérte. Addig meg várok, meg kicsit morgolódok magamban. 😊