Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet ezért csinálják az egészet ...😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Itt a kamera valami giroszkópon van, vagy hogy marad ilyen stabilan a horizont? <#nemtudom>#nemtudom>
ON
Sok-sok ember meg nézi hatalmas lelátokon, fenese érti <#hehe>#hehe>
Minden szimes megvette, tetszik is nekik, de higy megsem toljak, az ajatek hibaja, annyira hianyos, hogy hosszutavon azert nem kicsit unalmas.
monza 1966 -> fiat abarth. Ez aztan lesz az izgalmas verseny, es itt van a legtobb indulo 😊
szerintem
Gridet én is várom, jó móka lesz az !
szerintem
szerintem
Simán lehessen csatlakozni bármikor, csak futam alatt lehessen opcionálni a játékba lépést. Spectatorként is élvezhetõbb, mint bámulni a multiplayer menut.
Tudom, h macera újraírni és mindenkinek ez panasza, csak sztem ez tartja távol az emberek többségét.
szerintem
Ez a jatek temetheto meg megjelenes elott...
A nyari szunet + foci hulyeseg is max 400 % nyi embert vihet el, es meg az is lofutty, de ne legyen igazam.
szerintem
Megegyszer elinditottam. Ez tenyleg csak tobben jo, harman kolbaszoltunk osszesen.
autumn miniring, fiat abrath parositast -> "lacconak"
szerintem
Persze modként jelent már meg Class2es 155ös, és ha jól rémlik 156os is Race07re.
1993ban még voltak a mezõnyben régebbi A-s kocsik E30 M3-as BMW, "Zengõ" Merci, meg 3 Opel Astra is, amit nem tudom milyen szabályok szerint épült, de 1994tõl már nem mentek ezek. Viszont volt privát építésû Mustang és E36os BMW.
Ezek a Class1es autók hátsókerékhajtásuak voltak, kivéve az Alfa 155 és a Calibra, amik összkerékhajtással rendelkeztek.
Amivel te keverheted a kocsit, az az Alfának a Class2-es, Supertúraautó változata. Az volt elsõkerekes 2 literes szívómotorral szerelt kocsi.
http://img513.imageshack.us/img513/5817/155dtmknk9.jpg
(A linkben hülye a neve, mert ez nem ment dtmben..., hanem bármelyik Supertúraautó bajnokságban mehetett, BTCC, Italian Supertourismo (olasz),STCC (96tól), NATCC, SATCC, JTCC...)
A képen a 95tõl használt szárnyas változat van, 93-94ben nem volt ilyen lökös, meg szárny rajta, csak az alfa trükközött a BTCCben 94ben (rárakott az utcai kocsikra is egy pici szárnyat, így a versenypályán is használhatták), ezért 95re engedték mindenütt a szárnyat és elsõ "splittert".
Viszont hogy teljes legyen a kép még volt egy 155ös, az Alfa 155 GTA Supertourismo, amit az olasz bajnokságban használtak 1992ben. (lehet 91ben is) Ennek 2 literes turbómotorja volt, talán öszkerékhajtással is rendelkezett, de ebben nem vagoyk biztos.
http://en.autowp.ru/picture/fbx8du
Mivel az olasz bajnokságban is jöttek a Class2es szabályok 1993ra, igy nem mehetett tovább, ezért fejlesztették ki az Class2es kocsit.
Az egész pályán nem áltatom magam hogy 7 perc alatt mennék azzal a Zonda-val amiben egy szimulátorban, bármelyikben, 6:39-t. Egy sima épített pályán talán közel mennék a szimes idõkhöz, ha alámdolgozik az autó, de Nordschleife-n nem, az nem ilyen pálya 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
pláne hogy nekem a jó köröm 6:39 volt amit én már egyáltalán nem neveznék tapogatózó körnek, én úgy az életben nem mennék végig való életben Nord-n az ziher. 😊
Te ennél 3 másodperccel mentél végig tapogatózva és lazán.. 😊
Tényleg érdekelne mi a vége keményen csapatva, 6 :27?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
de idõket hasonlítani tényleg nincs értelme...pláne h a valóságos résznél a videóban is szerintem tudnának jóval jobb idõt is menni a valóságban is a Zondával...
Bar valszeg a nagyobb cegek Nordjai sem lehetnek rosszak. Ez a Com8 cucc kicsit felejtos, mert 1db magan ember (volt, most SimBin-es😛) keszitette otthon.
Valszeg a SHIFT/CARS verziok mar eleg pontosak, volt jonehany evuk finomitgatni.
A scan jo lesz, de attol meg a kulonfele tapadasok nem lesznek szimulalva. Lesz egyfele esetleg 2-3, csak otletszeruen aranyokkal.
Ha csak 2-3%-ot(!) tevednek az ex-hasra beallitott palya tapadasssal (most a gumit, autot, autokezelest ne vegyuk figyelembe), mar az is 5-10 masodperces kulonbseg lehet, hiaba scan a palya😊)))
azt hiszem volt fenn egy 6:26-os idõ is a Zondával a Nordon...ami azért 20 mp-vel gyorsabb ennél...
de amúgy tényleg lényegtelen szerintem iws...AC-ban ez csak egy mod...épp most változtatták a nyomvonalat...nyilván nem lehet pontos, így hasonlítgatni sincs értelme az idõket a valósághoz...
a scannelt-nél már érdekesebb lehet...
Majd a scant lehet hasonlitgatni, de annak meg nem sok ertelme lesz, max a latvany miatt, mert az termeszetenel fogva az "toketeletes" lesz😊
A CARS hasonlitasnak mar van ertelme. Az meg hagyomanyos modon keszult (Google, terkepek, videok, fenykepek), es a video alapjan teljesen jo lett.
Ezt kiptóbálnám igaziban is. Azt hiszem hamarosan benézek ek egy Alfa kereskedõhöz egy próbaútra. 😊)

Valaki azt írja, hogy AWD, mert szerinte ez egy Delta, csak 155höz hasonló elemeket raktak rá. Remélem igaza van.