Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.racedepartment.com/forum/resources/circuit-de-la-sarthe.2482/
Itt még szépen le is írja honnan van, de a zip-be meg nincs semmit readme...
Ha felkerül máshova nem is biztos hogy tudják majd ki az eredeti készítõ...
(A HSW-n is fent van már.)
Ma a Verseny után tesómmal elõvettük Rfactor alá, egy régi Bentleyvel és R8as Audival nyumtunk egy 24 perces gyorsitott 24órás futamot. Korábban írták a rfcentralon, és tényleg talán annyi hibája van csak a pályának hogy a Mulsane kicsit magasra hullámzik.
Ha jelentkezik a linkelt topikban minimum 5 ember, hogy jönne este, akkor indítunk vmit... ha nem, akkor nem.
A kérdõjeles emberkék még csak entrysek, ha belép valaki közülük már nem lesz kérdõjeles ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az utolsó kanyar ( vagy én meg nem mondom az hány kanyar ...) az még mindig zseniális 😊))
Laccoo Aosta .....
ha simán egyedül ellenfelek nélkül töltök be egy játékot, akkor még semmi gond, de ha beállitom õket, akkor már ezt csinálja.
Amikor elakarok inditani egy offline mókát, ezeket dobja ki:
create texture 2d depth stencil texture failed
create depth stencil view failed
create shader resource view depth resource view failed
Illetve Ac.exe a végén azt irja hogy nem megszokott módon akar runtimolni....
Nem értem, kb 3X tettem ujra, teljes clean után .... néha hivatkozik kevés memóriára, mikor megnézem a feladatkezelõt, ott még vígan 1,8 gb szabad hely van.... Segitség?
Akkor este csinalok Aosta Sport - Lotus GTC szervert, Vagy valamit , mindegy .
PC-n, szimes/autos kozegben, szinte mar csak igy erdemes foglalkzoni vele (iR, SRW, ACR, R3E, es eredetileg a CARS is hasonlo lett volna).
Az arral sincs gondom, az elejen 49.90EUR ra tippeltem, ami majdnem bejott, de sose volt annyi, majd' feleert adjank folyamatosan😊
Valszeg minden lenyeges funkcio (napszak, idojaras, eso, dinamikus groove, aszfalt tukrozodes, tores stb.) kesz van valamilyen szinten vagy elo van keszitve. Ezekre vannak is jelek, megoldasok a palyaknal. Lehet meg 1 ev vagy 2, de elobb utobb, Kunos stilusban (egyszeru, de mukodik), lesz benne minden.
A sose lesz kesz dolgot ugy kell erteni, hogy Kunosek, a fejlesztoi letszam es a lehetosegek maitt, sose fognak tudni x. napra keszre, "dobozosra" gyartani egy programot. Ez nem az a ceg😉
Egy nagy cegnel 100-150 ember dolgozik a palyakon, kulon teruleteket, kulon-kulon fonokokkel a modellek, texturak, bevilagitas, animaciok, AI, kamerak, effektek stb. reszeken es az optimalizalasokon.
Es ugyanez ervenyes az autokra es a programozasra is.
Ott lehet tervezni, az mas vilag.
Nekem 35 euro volt és 243 jó órám van benne. 😊
hétvégén Le Mans!...bár sztem mindenki tudja 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ahhoz meg az kell h lássák az emberek h nem csak DLc -két gyártanak, hanem a hiányzó dolgokat ingyen belerakosgatjak,javitgatjak stb...
Rohadtul DLc ellenes voltam.mindig, de most úgy gondolom h Kunosekat szívesen tamogatnam ezzel...
És szerintem még jó sokáig nem.fognak visszelni a bizalmunkkal ilyen téren... Egyszerûen ez a könnyebb út, mintha egy új játékba kezdenenek...
De lenyegeben, amit igertek, leszamitva a karriert, mar minden benne van es "mukodik"😊 De a karrier is kesz van, csak meg nem adtak ki. Igazabol minden kesz volt mar tavaly is, csak minden ebben a kicsit drotozott es barkacs modszerrel.
Ezeket az egysegeket terveztek kethetente kiadni, de kozben kideruult, hogy nem minden otletuk es megvalositasuk nyerte el az emberek tetszeset, vagy nem ugy mukodik a nagykozonsegnel, ahogy kellene😉
Az online meglepoen jol sikerult, en rosszabbra szamitottam!
Ott egyszeruen a rendszer szar😄
Vagy ott van a szabadon farigcsalhato Phyton APP megoldas. Tok jo megoldas, 2 eve tetszett, uj es friss iranyvonalnak tunt.
Csak azt felejtettek el kozolni, hogy azzal parhuzamosan, alapveto funkciok sem fognak mukodni (gombokra konfiguralasi es onboard lehetosegek)😄
Vagy hogy csak 1db tukor lesz, es meg az sem allthato, hanem fix statikus😄
Akik a földön járnak meg úgy gondolják szerintem h többre jutottak eddig mint elõzetesen várni lehetett😊
Az hogy neked vágyaid, meg rossz kovetkeztetesid voltak, az csak a te hibád...
Nana, álljon meg az a bizonyos menet!
Szándékosan nem is azonnal vettem meg a játékot, vártam vagy 1,5 - 2 hónapot az egésszel, mert addigra ugyebár már elhintették, hogy 2 hetente update, és akkor az már valahogy 0.3 vagy 0.4 körül járt, amikor megvettem. Én ebbõl arra következtettem, hogy kb. mostanság már meg is fog jelenni, mert az eleinte megjelentett changelog-ok is azért folyamatos javulást mutattak. Én magam részérõl meg se mertem álmodni, hogy a MP még a fasorba sincs! Pontosabban, hogy ennyire rosszul áll az egész...
És továbbra se állítom azt, hogy nem érte meg megvenni, csupán kezdem egyre inkább azt érezni, hogy túlságosan is lassulnak le a folyamatok az EA piacradobásához képest.
Ahhoz hogy tovabbi mennyisegi eladast generaljon, es majd a DLC-kbol is, ahhoz neki kellene fekudni, lenullazni a rendszert, es levedeni kemenyen mindent (program + hivatalos tartalmak).
Persze, ebbol nem lesz semmi😛
*Mondjuk azert egy uj GRID (a videok, a korabbiak es az F1 sorozat alapjan), jatekfelepitesben, szolgaltatasban, tartalomban, atgondoltsagaban es meg nagyon sokmindenben, az AC-hez kepest eleg komoly darab. Az egyetlen (szokasos) kritikus resz az autokezeles es az onlien szolgaltatas.
ez az új vásárlóknak meg Kunosnak fontos csak...
utána is folytatják a csiszolást és kész...
De mivel csuszik az egesz, az emberek neki alltak "modolni", raadasul az AI/online/utkozes/tores is kicsit zsakutcaba futott, es azokat macerasabb rendberakni/atirni, tartalmat mar nem akarnak tobbet adni, kicsit szajbetomos jelleggel adtak ki ezt az editort.
De szerencsesebb lett volna, ha raszannak meg 2-3 orat, es melletolnak egy alap leirast. Nem lenne kismillio felesleges kerdes es talalgatas a forumon, nem turkalnanak az emberek (😛), es az Aosta-s ember nem turna a forumot es kiserletezne, amig rajon, hogy meg kell forditani az AC-ban az Y-t es a Z-t (de csak a spaw objecteknel)😄DDD
Bar ezt az egyet valoban leirtak...
sõt esõ, éjszaka stb...
egyiket se ígérték ahogy a moddolást sem 1.0 elõtt...
azzal hirdették h ha kész lesz moddolható lesz addig pedig árengedménnyel használhatod a játékot és 2 hetente kapsz egy frissítést...
Kunos ha valamiben jó , az az h keveset ígér , de azt be is tartja...
nem úgy mint a nagy fejlesztõcégek...
mindjárt kiderül h az AC az elsõ játék ahol csúszik a megjelenés...😊
illetve nem csúszik mert nem ígértek erre sem hivatalosan semmit...
legközelebb tájékozódj h mit vettél... mert azt megkaptad...
ráadásul szerintem itt te vagy az egyetlen ember aki azt mondaná h az eddigiek nem értek akár a hivatalos 42 dollárt...mert vicc h milyen olcsó ahhoz képest amit most is tud a játék...
és miért is akarnék ölni... szimplán nem vagyunk egy véleményen, és szerintem nem jogosak a kritikáid...
sok kritikával egyetértek , de a tieid szerintem pont alaptalanok...
Ha belegondolsz a palya sokat nem fog valtozni addig, de autot ma meg tok felesleges moddolni.Egyreszt nincs meg tores serules, masreszt folyamatosan piszkal a fizikan, egy auto modder mar eret vagott volna magan, ha kethetente ujra kellene finomitani az auto fizikajat ! 😊 De a moddellezoket sem ertem minek kapkodnak, toresrol semmit nem tudni meg, igy nem sok ertelmet latom vakon megcsinalni egy automodellt....
Jó példa a BF4...1 évig könyörögtek kb. a DICE-nak, mire hajlandó volt a netkódon végre valami alakítani. Ott is megvette mindenki, hogy na majd ez, aztán mégse úgy jött össze a dolog. Nem nagyon akartak rajta semmit javítani, aztán kénytelen voltak engedni a nép nyomásának. De ez lesz a Kunos-sal is, ha nem kapják össze magukat. Jobb lett volna, ha nem hirdetik azzal a játékot, hogy moddolható lesz, így akkor sokan nem várnák ezt (is) a játéktól.
Egyébként meg elégedetlenkedésem oka szimplán annyi, hogy annak idején, még az Early Access elõtt, nagyon tolták Kunosék a cuccot, hogy na, ez ám moddolható lesz! Közbe meg nem azt kapjuk vissza. (De most õszintén, de Te az olyan "modokra" gondoltál, mint a Suzuka-i pálya? Ami a részemrõl jobb lenne, ha nem is létezne, mert az kivételesen annyira ronda.)
És hogy mivel akarja megtömni a zsebét a Kunos? Emlékszel, hogy amikor kijött az elsõ verziója, még mennyibe került? Na, én az akkor áron vettem meg, mert én a magam részérõl kb. arra számítottam, hogy van már olyan állapotban a játék, hogy fél - 1 éven belül mondjuk meg is fog jelenni. Szvsz 2014. június 13-át írunk, és még most tartunk a 0.10.x verziónál, és még azt sem tudjuk, hogy mikor fogják befejezni. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert akkor nem vettem volna meg, meg elvagyok én vele offline is, félreértés ne essék, de azért a befektetett pénz vs elkészülési idõ elég vicces lesz így.
Kíváncsian várom ettõl függetlenül, hogy mi lesz a történet vége, de ahogy bardocz is írta: ezt az egészet egybe, moddolható állapotba kellett volna kitolni, és közbe javítani fokozatosan mindent, amit kell...