Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szervert indítanék én, próbálkoztam is folyamatosan, de általában sohasenkitsemmi nem érdekel 😄D
A GTRM/MASZIM/VSR szerverekre kellene ranezni, ha ott vannak normalis letszamban, ide beirni, talan lenne meg amber, es esetleg lenne valami.
Vagy ha raersz, ird be mit inditanal (amihez NEKED kedved van), aztan menj csinalj akarmit, es ha itt jelentkeznek legalabb 5-en, akkor mehet, ha nem, akkor tovabb csinalod az akarmit😊
Az iR eleg HC szimnek nevezheto, mar csak az ara es a felhasznalasi lehetosege miatt is. Es ok is nyomulnak a multiplatform fele rendesen. Egyelore PC/Linux/MAC, de megy tableten is (vagy mi a szar😛), tuti tervezik/csinaljak a Steam-es es konzolos verziokat is.
Ettol nem lesz masik(fajta) jatek, egyszeruen csak atgondoltabban, mashogy, komplexebben kell felepiteni az "alap" engine-t, amibol "portolasok" (forditasok) keszulnek.
Ez persze igy sokkal nagyobb es lassabb munka, de hosszutavon megeri (foleg az iR-nek, ami kozben folyamatos bevetelt termel😛.
Ilyenkor vagy valasztanak nyilt forrasu, tobb platformra fordithato "kesz" megoldasokat (lasd. Kunos: Python, GoLang, HTML/JS, ODE, FMOD), ami kompromisszumos, vagy fejlesztenek mindenbol sajatot, ami tuti, de macerasabb osszerakni.
Az iR-nel "egyszeru" (bar ok is kapkodtak egy idoben, foleg a hang resszel), mindenre szereztek sajat, specifikus szakembert (hang, utkozes es tores fizika stb.). Van penz, "raernek".
De Kunoseknal gazosabb a helyzet, egyedul nem tud mindent megirni, ok nem ernek ra😉 Igy neki idealis valasztasok ezek a kulsos cuccok.
Legnagyobb gaz, higy soha senki nem mond semmit, pedig szerintem egyszeruen csak valami nem akar jol mukodni , azert nem jon semmi ertelmes frissites, csak legalabb mondanak.....
Ilyeneket csak nagy studió tudna összefogni és fizetni.
Akkor viszont gyorsan sok pénzt akarna látni -> arcade multiplatform fos... 😛
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az LFS-bol a palya modolas hianyzott nagyon, az autok boven megfelelnek a celnak.
Hiaba modolnanak egy BMW-t, akkor Ferrari kellene. Ha van Ferrari, akkor meg Audi. Ha megvan minden divat marka, akkor kell az osszes tipus, aztan a klasszikok. Es aztan a sorozatok. Utana minden autobol a sajat elgondolasos "jobbak". Es persze F1-bol evente 4, es termeszetesen a jovoevi is😄DD
De palyak nagyon kelettek volna...
Meg az LFS-t már rég modolhatóvá kellett volna tenni.
Talán Scawen újra lélegzik, legalábbis egyre többet kommunikálják, hogy nincs még veszve minden, S3 tartalmak is gyakorlatilag a startra várnak mert Eric folyamatosan faragja õket. Heteken belül jön a Westhill olyan szinten feljavított változata, hogy még a szervizutak is bejárhatók lesznek.
Ahogy írta is anno Scawen, neki a saját maximalizmusát kell legyõznie, és el kell fogadnia, hogy tökéletes nem létezik. Ebbõl kiindulva ha a csillagok véletlenül úgy állnának, hogy publikálnák amin ezidáig dolgoztak, az megint egy mérföldkõ lenne.
Nem lesz soha pcars féle csilli-villi, de olyan bazári, játéktermi minõségû sem.
Ahogy olvasgattam a grafikai lehetõségekkel egyáltalán nincs tisztában, szimplán nem ért hozzá.
Bocsi az OFF-ért!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De fizikaban, mukodesben es foleg GUI szolgaltatasokban messze-messze megelozott mindenkit, meg a mai napig (14 ev utan!) is sokmindenben elorebb van.
Mindig is latszott, hogy Scawen szakmabeli, ISI megrendelesre dolgozott (EA), a Papy a mindig sajat feje utan megy es "iprai" dolgokat csinal, Kunos meg profi hobbista, kicsit favago, masolgatos, divatot meglovagolni-probalo jelleggel.
Az LFS beleegett annyira a "tortenelembe", hogy szinte mindegy hany evig "nem csinalt semmit", es a friss kiadas (S3?!) mennyivel lesz "rosszabb" a mai "NextGen" GFX technikakhoz kepest, szerintem meg igy is sokan megfogjak venni.
Scawen elkezdett dolgozni. Ha soha nem is fog úgy kinézni, mint az AC, azért szolgáltatásban/teljesítményben simán lelépi.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De azert jo lenne, ha gyokeret tudna verni valahogy itt a topic-ban az AC online, rendszeres fel-szervezett korozgetesekkel es versenyekkel, mert jo ez a progi, elvezetes vezetni, kar erte hogy igy alakult.
Ott az ACR meg az SRW ebben a stílusban, komolyabbra meg az iRacing.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Talan meg ez a free boking is szerencsesebb/hasznalhatobb lenne, nem lenne akkora lutri a varakozas, ha legalabb az offline beepitett es mukodo segitseg es kontroller stilusokat mutatna. Talan lehetne latni, milyen a mezony, mennyien gondoljak komolyan. Persze, egy full help-es, gamepad-es, hatulrol tologatos is gondolhatja komolyan, de azert megis😊
Termeszetesen lehet talalni hasznalhato szervereket, neha a magyarok es vannak kint is ismertebb megbizhatobb, de a legtobb free amivel probalkoztam, eleg gazos volt az elejen: 10 perc varaozas, 20 indulo, elso kor a fele kiesik/kilep, 2-3 kor utan 3-4 ember marad, elol 1-2 ufo, 5 koros "verseny".
De szélárnyék, publikra segítségek tiltása meg ilyen alap dolgok nélkül elég demo jellege van ...
Péntek óta nem tudom elindítani a sim-et.Steam cannot be initialized.
Újraraktam a steam-et és az assetto-t is,eredmény ua.
Tudna valaki tippet adni,mi lehet a hiba?
Azert a szelarnyek messze nem masodlagos es felesleges😊 Anelkul, normalis versenyen, azonos kategoriaban es hasonlo pilotakkal, a masik hibaja es durvabb kockaztatas nelkul, "lehetetlen" elozni, lenyegeben csak vonatozas van.
Hasznalhato a program, jokat lehet vele autozni, de sajnos a valoban hasznalhatotol meg nagyon messze van:/
Van AI, sot, 3 perc alatt lehet barmelyik palyahoz AI-filet gyartani, de meg a gyari, jo AI beallitasokkal is elegge "bena", uncsi, kiszamithato, bugos.
Ha AI-val akarokkorozni, akor rF2, merfoldekkel jobb (termeszetesen van tizensok ev elonyuk), es meg mas egyebben is elorebb jar...
Az online jo buli lenne, meg ha csak rovid fun versenyekre, akkor is.
De azokat itt kellene megszervezni, mert a szerver kereso es a lobby egyelore eleg szar es idorablo.
Ha a jelenlegi atlagos free AC lobby alternativabol kellene valasztanom, akkor passzolom, mert kiszamithatatlan (emberek, verseny, stilus stb.), es idorablo a booking hlyeseg miatt.
Akkor inkabb (ebben a stilusban, meg ha hulyen is hangzik) ACR es SRW😄
Ha meg komolyabb online-ra vagyom ott az iR.
Majd ha egyszer ujrairja az online reszt, a lobby-val egyutt, lehet majd filterezni, allitani es latni is a lobbyban a bellitasokat, segitsegeket, nezeteket, barmikor be lehet lepegetni a szeverekre, akkor majd hasznalhato lesz a dolog.
..viszont itt találkoztam elsõ alkalommal veszélyes pályabüntetéssel, a -mini- verzión ahol a célvonal van, ott ki lehet sodorni a fûre, külsõ ív, fél méter aztán palánk, szal nem nagy ügy, nyerni nem lehet vele, egyszerûen néha necces.
Viszont ilyenkor megfékezi az autót büntibõl, ami oké, tegye. De itt elég nagy a tempó és egy lejtõs rész jön, és bekapva a büntit betekeri a rövid tengelytávú Fiat500-t a szembepalánkba, nem megbüntetve, hanem összetörve.
Amióta használom az AC-t ez volt az elsõ alkalom,...ettõl a tapasztalattól eltekintve jó pálya, érdemes betenni...jön még hozzá majd update gondolom, de már bõven játszható.
De nem ertem a sok siro embert, hogy nincs eleg palya... mar most tobb van a kelletenel, mindenki talalhat kedvere valot. Inkabb embert nehez talalni, aki jatszani is akar, nem csak a szelarnyekot keresni, meg hasonlo masodlagos dolgokat.
szerintem
De tuti, hogy ennek is valami technikai/programozos bibije van/volt, nem akart/tudott elinditott szerveren es kliens gepen pilotat es autot onfly toltogetni.
Ha fix tartalomra van betervezve az engine (memoriaba feltoltodo dolgok), akor ebbe majd izmosabban bele kell nyulni, az nem egyszeru.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
de tetszett és most egy darabig nem is megyek máshol...hagy szokjam😊
de majd rászánom valamkor az idõt és gyakorlok eg kicsit...😊
0.20.1
- Launcher: optimizations for ultra high resolution and triple screen setups
- Launcher: GPU memory usage limit
- Fixed no collisions in multiplayer
szerintem
De legalább megoldotta az ütközésmodellt 😊
Hang és grafika. Pont az a két dolog ami véleményem szerint marhára nem igényelne ráncfelvarrást, jelenlegi fázisában a játéknak biztosan nem.
Egyszerûen nem értem, hogy miért nem hallgatnak a visszajelzésekre. Csak azt tudom elképzelni, hogy beletört a bicskájuk elég sok dologba és idõt kell húzniuk. Sokkal fontosabb -korábban említett- dolgokat kellene reszelni, hogy a hiányosságokat ne is említsem.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
-Oran Park, az elsõ verzió amit néztem az elég gáz volt. Ez nem...én nem szeretem ezt a pályát, de elfogadható, grafikailag középkategória, vagy annak valahol az elsõ fele talán.
-Prato, van rövid és hosszú verzió is, ...ezen a pályán nagyon sok versenyt mentünk a NetKar Pro alatt,..NetKar viszonylatban sokat.
hááát azt vettem észre hogy csak csinálom a köröket és csinálom a köröket, nem volt kedvem kilépni hogy a hosszabb verziót is megnézzem, mentem jókat...ez a pálya nem véletlenül volt népszerû, remek.
Aztán azért megnéztem a hosszabb verziót is, az is jó persze, akinek nem jött be a két töréses jobbos, az kapott egy szigorú sikánt, és egy elég jó visszafordítót, meg egy nagyobb féktávot.. 😊
Aztán mivel jött Aosta verzióhoz egy frissítés hát megnéztem azt is, jó..valahol biztos jobb, nekem olyan plasztikusabbnak tûnt, jó pálya ez is...ahogy szinte az összes NetKar Pro pálya az.
..és akkor gondoltam elindítom a NetKar Pro alatt megnézem hogy sikerült ez az Aosta konvert, uaz Fiatt500-l mentem rajta mint ahogy az AC-ban. A pálya szemszögébõl nézve nekem jobban tetszettek a NetKar havas hegyei, remélem átrakja majd a srác.
..és akkor az autó: Na itt ért egy kis meglepetés, mert én úgy emlékeztem hogy a NetKar nagyon bitang, sokat mentem vele annak idején, és megvannak a setup-k is...és továbbra is nagyon jó valahol, azaz kb. egy nagy lépcsõfokkal jobb mint mondjuk az rF gyári(!) cuccai, de azért...hát az AC után visszaülve uazon pályán egy lassabb, de uazon nyomtáv-tengelytáv autóval nagyon elnagyoltnak tûnik a NetKar.
gyakorlatilag azon kívül hogy elcsapódik a hátulja féktávon, semmi vezetési nehézséget nem támaszt, oldalra kevésbé 'taknyosan' csúszik mint az rF, de azért nem külön kategória. Viszont az rF2 már jobb a NetKar-nál minden szempontból...talán felfüggesztésben is, bár az jó volt a NetKar-ban most a teszt alatt is.
Az AC meg teljesen más kategória, nekem a NetKar az AC-val összehasonlítva egyszerûen egy szó ugrik be: elnagyolt.
jókat sikít a gumi, de ninics az a részletes tapadáshatár, vagy ffb mint az AC-ban, az ellenkormányzás sem olyan, és a felülkormányzást eltalálni sem olyan valósághoz közel álló mint az AC-ban.
A hang az jó volt, a 'receséget' leszámítva a grafika is nagyjából.
mikor letettem tálcára akkor ki kellett lõni feladatkezelõbõl, mert már nem volt hajlandó mûködni, erre már nem emlékszem lehet hogy így van, lehet hogy nincs nem tudom.
De autókezelésben csalódás volt, megint kísért az a nyúlós tapadásvesztés, amit nem szerettem soha. 😞
Az AC-ban sem minden babakék, de azért amikor gyorsan megyek be a kanyarba, még a szivar Lotus is darálja az elsõ tapadásvesztést..
1min41_4: NetKar
1min48_4: AC