Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
de, a GT6-hoz most jelent meg 😄

"Nulla tenaci invia est via"

oneal1
A1 ring azaz redbullring nincs esetleg valami szép igényes már esetleg?

!Forza Ferrari!

barcalaci84
ja valószínûleg ez az ok...a Targa Florio-s topicban írta is h nem fogja kiadni addig amíg nem tartja elég jónak...nem fog alpha verziót kidobni...
max videókat kapunk a haladásról😊
Adam Jonas
Gondolom még nincs készen vele, azért nem adott linket hozzá. (rF-re már készen van pl. a 3 LMP1-es autó, gondolom AC-ban kicsit többet fog vele szórakozni, mire szalonképes állapotba lesz)

barcalaci84
Multiclass versenyeket Ai-val ne eroltesd szerintem...
Amúgy ugyanazon autókkal szerintem a mostani Ai még túl óvatos is lett sajnos...
Illetve szerintem hamar ki lehet ismerni,és ha óvatos vagy kocc nélkül lehet menni 30 körös versenyt is...
Igen kanyarokban gyakran elõfordul, de kigyorsításoknál is, egyszerûen van, hogy el kell engedjem, mert izomból belém jön hátulról ha egy gyorsabb kocsival van, én meg kisodródok a picsbe.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

b-type
?
nahát ilyet még nem tapasztaltam 😄
sztem nincs is beleprogamozva 😊
annyi van hogy õ más kanyarbemenetelt, és így más kanyarsebességet ér el, inkább elõbbibõl lehet probléma, utóbbi esetben ritkán gyorsabb az AI.
pl. Aosta elsõ kanyar, itt az AI kanyarbemeneten gyors, de kanyarközépen meglassul, összességében lassan veszi a kanyart. ..mondjuk a visszafordítóban meg kritikán aluli, hasonló mint Vallelunga volt. tyúklépésre lassít.
Szal sztem szándékosságról szó sincs, az AI-t néha én is telibeverem, mert bizonyos pontokon elég béna,...illetve 'hibázik'.
De ez általánosan jellemzõ probléma, nincs olyan AI ami tökéletesen menne minden pályán.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ah, értem. Így viszont roncsderbin érzem magam néha 😄

barcalaci84
Az nem úgy mûködik itt mint az árkád játékokban... Egy ideiglenes megoldás csupán arra h a játékoktól messze lévõ autók ne utkozzenek.... ( az Ai egymás közt néha szellemautozik)
Már eleve az, hogy végig tudtam menni rajta, mindeféle rejtett csapda nélkül. 😊 Jó volt elsõre az idõmérés rajta. Jó a fények és árnyékok aránya. A nyomvonal ritmikus, jól autózható. Szerintem ettõl már igényesnek mondható.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Másnál is elõjön az, hogy hiába van a 'Collision' kiiktatva, így is ütközik a többi autóval? Rohadt idegesítõ, fõleg hogy az AI néha szánt szándékkal jön nekem.

lac coo
Es mi az igenyes benne ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez az elsõ igényesnek mondható modpálya az AC-hoz, eddig. Talán az az egy bajom van vele, hogy rövid. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Meg fekero allitas, normalis rajt, szerverhez admin eszkozok ( szavazas, fixsetup lehetoseg stb... ),utkozesmodell.... Tudnam meg sorolni 😊))

barcalaci84
Én a Targa Florio -s projektjét várom...
Állítólag többen segítenek neki...
Pár km már egész jól néz ki... Még vagy 70 km és kész is lesz kb... 😊
Crema-t, Newbury-t is átkonvertálta már...
http://www.youtube.com/channel/UCrhqpaOuUiOe0ZzHGkRsKTw
Csak linket nem adott hozzájuk 😊
Meg SZÉLÁRNYÉK!!! <#buck>

Adam Jonas
Orosz barátunk (SandroX) szorgalmasan dolgozik Assetto Corsa-ra (is):

bardocz
Ó tényleg, elnéztem. Spa az a megjelenéssel együtt jön. Úgy volt, hogy dlc, de annyit csúsznak, hogy belefér.
Szabi
szeptember elöttre, aztán jövõre is lesz még szeptember 😄

lac coo
Szeptemberre a Nordra emlékeztem ....

bardocz
Szeptember a megszavazott kocsikkal együtt. Nem lesz belõle semmi 😄
lac coo
A Spa dlc t mikorra igertek ?

barcalaci84
Az Alfa Romeo se most jön 😊
De örülök h lesz majd, illetve külön öröm h ilyen régebbi autóval...
Nagyon jó ez a pálya! Még van rajta egy-két apróság, amit lehet javítani, de a vonalvezetése szuper!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Uj gumi jonne mar.....meg felfuggesztes ! 😊)))

Szabi
<#szeret><#eljen>

barcalaci84
KUNOS-eknak megvan végre az Alfa Romeo licenc is...
Jön a Giulia Sprint GTA!
alma2
Beallitod, melyik, palya+kocsi stb. -> acServerLauncher.exe
majd a server konyvtarbol ->acServer.exe

szerintem

barcalaci84
Én is kiprobaltam és tényleg jó kis pálya...
b-type
gyors autóval is jó, meg az Fiat500-l is, az elõbbivel nehéz sztem versenyezni. Az Fityó meg alapból jó, és mivel lassú, ezért át kell vinni a tempót a pálya egyes részein, és ez pont ettõl lesz izgalmas.
Jó ízlése van pálya terén a készítõnek, a sodrós hármas bal kanyarért jár a nagy piros pont. Az utolsó féktáv csiki-csukija rövid tengelytávú autóval necces, pl. a KTM itt szenved kicsit, míg máshol jó.
Gyors autóval itt nem jön ki a lényeg, de az FWD Fiat-l pont jól kell betalálni.
Fiat-l az elsõ kanyar jó elõzési pont lenne, ezt is jól látta a készítõ, itt a játékosok intelligenciájától függ hogy az lesz-e, hiszen kívülrõl lehet gyorsan menni, de aki belül van az neki tudja ereszteni az autót.
Elõzési pontokra kûlsõ íven tehetne egy kis betont, és büntetés mentes zónát, hogy akit kasztnival tesznek ki, az se kerüljön reménytelen helyzetbe utána.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ez egy nagyon hangulatos pálya <#eljen>
Nekem személy szerint töredezettebb aszfalttal jobban bejönne, meg még pár apróbb tereptárgy, és itt-ott más típusú fa.
De a vonalvezetése nagyon jó.
Ez és Aosta is érdemes az állandó pályák közé
Alps sem rossz, de pár kereszt figyelhetne az út szélén, meg át kellene vezetni hogy körpálya legyen, az kicsit lélektelen az én ízlésemnek. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hali valaki le tudná írni hogy hogy lehet servert csinálni ?
BooMiller
<#nevetes1>

Icipicit bugos (fel se tünt mikor csináltam a képet, biztos pont ebben a szögben ilyen), de lehet ez a superlight E92 M3 😊
BooMiller
Alsó képen hol a bmw ajtaja?😊

Nekem nagyon bejön ez a pálya, bátran ajánlom. GenTrack1

lac coo
Ha az nem tetszett ez sem fog 😊
Billel nem sok értelmét látom, arra vannak jobb autósjátékok is .

Régebben nézegettem a gamet, de az Early Access eltántorított.. Most hónapokkal késõbb még mindig az, milyen stádiumban van a játék, játszható normálisan, fontos a kormány, vagy billel is jó?

lac coo
Aostaát javították, van rendes idõmérés, és a fû is fû materialt kapott ...

macleody
Tegnap kipróbáltam, elég sok munka lesz még vele. Van pár hely ahol ha kisodródsz mész a világmindenségbe 😊
Nem is végleges verzió. Ezt jelzi a 0.8 as veziószám<#rolleyes>

Nagyon kell ez a pálya ide. Tegnap én is kipróbáltam, éppen csak annyi a baja, hogy elmértem egy féktávot, tényleg csak enyhén csúsztam le a pályáról és "leestem" róla, valahogy a textúrák alá 😊 Ezt nem feltétlenül nevezném még azért késznek, meg amúgy tényleg nagyon világos valamiért.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

lac coo
Este kilenc körül Mid Ohiot- McLaren GT 3 szervert csinálok ....

bardocz
Ja, itt sötétebb.
Ha a Le Manst kérdezed akkor ilyen Rfactorban:
http://www.youtube.com/watch?v=zCfoI_dFTz8

bardocz
Nagyon világos a többi pályához képest. Az eredeti is ilyen?
Adam Jonas
<#eljen>

Ezt mindenképpen ki kell próbálni! 😊