Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
írjál negatívat nyugodtan...
de ez szimpla hülyeség...
te vagy az egyetlen ember szerintem aki nem hallott még steam akciókról...😊 és meglepte a dolog...😊
Firerock
Ezt már én sem tudtam kihagyni... 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

😉

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Mondom másképp: árulsz valamit 1000 Ft-ért, mondjuk 500 Ft a beszerzési ár, nem viszik. Elkezded 600-ért árulni, elkezdik vinni, mint a cukrot. Megéri neked, mint eladó? Persze, hogy nem, mivel pénzbõl élsz Te is, meg mindenki más, és nem mindegy, hogy lesz 10000 Ft-od a végén, vagy 22000...

De mindegyis, minek koptatom a billentyûzetemet, ez megint az a topik, ahol csak pozitív kritikát lehet megfogalmazni, ha meg leírom a nem tetszésemet, jön a te hülye vagy/milyen gyógyszer hatása alatt állsz/egyéb kevésbé vicces posztok....

És? Korlátozott az eladási darabszám, vagy mi?

Aki akcióban veszi meg, az nem a célközönség... a célközönség az, aki megjelenéskor vásárol. Onnantól minden más már "ajándék". Lásd BF eladási adatok a megjelenés napján.

www.smart-bus.hu

barcalaci84
meg persze nem csak a DLC-t...😊
warezzal ingyen megy az egész játék...😊
Szabi
õõ izé.. kissé fáradt vagyok már <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Összefüggés elmélet? 😄 Az milyen? 😄 Nem az összeesküvés elméletre gondolsz? 😄

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Mert mondjuk az eddigi árhoz képest is van még vagy 7 euró kedvezmény?

Szabi
imádom az összefüggés elméleteket.. de ez már nekem is sok.. milyen gyógyszer/készitmény hatása alatt vagy ? 😄

Alexease
A DLC miatt nem kell aggodnod, ha sajnalnad (nem lenne) a penzt ra. Egyelore olyan fapados a rendszer, hogy barmit barhova masolgathatsz. Ha megjelenik egy DLC, ugy is kitolja valaki net-re: aztan toltod, masolod, hasznalod😄
Isten bizony nem értem, hogy jön ide a BF3... és, hogy miképpen lesz abból ellenfél...

Ha sokan megveszik most, akkor, hogy lesz abból kevés bevétel?

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Nem az, hogy nem érte meg, inkább az, hogy sajnos önhibámon kívül nem tudtam annyit használni, mint amennyit akartam. Ha ezt tudom, nem veszem meg a télen annyi pénzért, hanem kivártam volna idáig, ha tudom, hogy még attól is olcsóbban megkapom. Azt gondoltam, hogy ettõl olcsóbban nem lesz, mint ami az EA megjelenésekor volt. Ha ezt tudtam volna, hogy még lesz attól is olcsóbban, akkor hagytam volna a picsbe, aztán megvettem volna most.

Adam Jonas
Tudod azért nem vagyok nyugodt, mert az ellenfél a BF3 is hasonló sztori volt, igaz, ott tök ingyen lehetett letölteni az egészet, és a tiéd is maradt utána, de ott is akkor nõtt meg a Vér Pistikék száma, ahogy hallottam...

És igen, én tartok attól, nehogy az legyen, hogy nagyon sokan most fogják megvenni, és utána Kunos meg beint, hogy na nem jött be annyi bevétel eddig, mint amire számítottunk, akkor ezt nektek ingyen DLC meg miegymás...

Elõször is, a leárazás nagy valószínûséggel a STEAM szerzõdés velejárója...

Másodszor pedig, aki a steam rendszert használja, az nagyon jól tudja, hogy egy évben a 4 négy nagy leárazás idején mindet olcsóbban meg tud venni, ergo ha olcsóbban akartál volna hozzájutni, akkor vártál volna az elsõ leárazásig.

Harmadszor pedig, aki az elején megvette, annak remegett már a keze, alig várta, hogy megvehesse, kipróbálhassa, ergo az ilyen felajzott vevõk miatt lehet megjelenéskor teli áron eladni a termékeket. Megjelenéskor magas ár, utána egyre nagyobb akciók... erre épül a kereskedelem.

De megnyugodhatsz, mert az 1.0 megjelenésekor emelkedni fog az ára.

www.smart-bus.hu

barcalaci84
pont ezt akartam írni😊
lehet most olcsóbb mint amikor én vettem...de az árkülönbözet szerintem azt a 300 órát megérte...😊
Alexease
Most ezen akadsz ki?😊 Mikor vetted, mennyiert? Miota hasznalod? Nem erte meg az eddigi hasznalatot?
Adam Jonas
Na hát ezek után én nagyon kíváncsi leszek erre...na mindegy, majd kiderül.

barcalaci84
ingyenes free dlc lesz, ahogy már elég sok autót bejelentettek h free-ként adnak majd megjelenéskor, pedig eredeti terv szerint az már rendes fizetõs dlc lett volna...
Szabi
igen, elméletileg dlc lesz.. de ingyenes azoknak akik megjelenés elõtt megvették a játékot 😄

Adam Jonas
Megtisztelnek egy Spa-val meg egy rakat autóval? Gondolom DLC lesz, amibõl kapok 10%-ot kedvezményként. Hûha.

lac coo
Megtisztelnek egy Spa-val és egy rakat autóval ....ingyen .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
De jó példa a SimBin és R3E...aki a legelején regisztrált meg használta, õk kapták meg az esélyt, hogy elsõ körben teszteljék a multit, meg kaptak bónusz kreditet. Most kicsit Kunos-nál ezt úgy érzem, mintha nekem kellene dolgozni, másnak meg kifizetik a béremet, hogy költse el nyugodtan...

Lehet, hogy hülye a hozzáállásom, ezt aláírom, de akkor is felb@sz, hogy ennyire szarnak azokra, és ennyivel nem tisztelik meg azokat, akik már az elejétõl kezdve megvették a játékot...

lac coo
De megvették az elején tömegesen ...

Szabi
steam-re kerüléskor is lehetett jó áron venni, aki nem nézet utána és drágán vette az így járt

megjelenés körül drágulni fog a játék, de addig is fel kell kicsit rugdosni az eladási listán.. 😄

Adam Jonas
Igen, de most nézd azt a felét, hogy az Early Access-nél nem fognak tömegesen belefektetni nagy összeget az emberek, mert nem tudják, hogy milyen lesz a végtermék, mivel még nagyon az elején van/volt az egész. (Most számítsuk le, hogy pCARS-nál voltak olyan õrültek, akik százezreket fizettek bele, átlag user vakon azért nem fizet ki nagy összeget).

És nem azt mondom, hogy végig kellett volna ez a 18 eurós ár, csak mondjuk az elsõ 1 hétben, vagy 4-5 napban...akkor most a saját fejemet verném az asztalba, hogy miért nem vettem meg, amikor olcsóbb, bevezetõ áron volt a cucc.

lac coo
Leárazni akkor kell mikor már kevesen veszik, nem az elején 😊)

Adam Jonas
Nem, az a bajom, hogy lassan ugye nagyon azt írják, hogy kész a játék, és most kezdik el leárazni, nem pedig a legelején, akit full vakon bele akar fektetni a játékba. Szóval igen, gratulálok a Kunos-nak, talán bizalomban kezdik überelni az ISI-t meg Tim Wheatley-t.

lac coo
Egyrészt elszámolnom senkinek nem kell, mivel mennyit játszom, másrészt mert nem mentem vele néhány napja , nem jelenti azt hogy nem tetszik nem jó stb 😄DD
Vagy számomra érdektelen autót választotok , vagy jó a cucc csak nem érek rá, fáradt vagyok stb ....

lac coo
Miii ??? 😄

Alexease
Meg ezt is dragalod vagy mi vele a gond?!😊
A kettõ összefügg, azért nem játszik vele mert nem tetszik neki teljesen, és ugyanezért is károg. Aki meg csak játszik és élvezi annak jó így is, ezért nem károg.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Már ne haragudj de nekem úgy tûnik....
Adam Jonas
Gratulálok a Kunos-nak, mocskos olasz banda...

lac coo
Mert hogy ki karog ? 😊

Én nagyjából leszarom mennyit adnak el belõle, nem az én dolgom ...

Azt azért tökre viccesnek tartom,hogy általában,minél kevesebbet játszik valaki a progival-annál többet károg,finnyog,méltatlankodik.
Mi akik rendszeresen megyünk vele,meg csak használjuk és élvezzük a dolgot.<#csodalk>
lac coo
az userek nagy része számáéra ez már lecsengett, de ez nem baj, nekik csak a pénzük kellett ide 😊

Ez sztem nem így van, rengetek a kiváró, akik már egy ideje szemezgetnek vele és az 1.0-ra várnak, azok egy része most megveszi... meg persze az akció vadászok... már is a 4. (!!!) cím az AC a Steam eladási listáján...

Illetve nem hiszem, hogy lecsengett, csak most egyrészt jött a VB, másrészt mindenki realizálta, hogy ez a multi még messze van a jótól és mindenki várja a végleges verziót... sztem

barcalaci84
valami lassabb jobb lenne nekem😊
barcalaci84
elnézést elba.tam
na most indult...😊
barcalaci84
server elindult...
mindjárt megyek én is😊
MINDENKI JÖJJÖN!!!!<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
barcalaci84
ferrari458s1 mugello
20.30 kor indítom ... 10perc q+8 kör verseny
3 ilyen egymás után..
server: barcalaci84
barcalaci84
ez szimpatikus nekem is...😊
barcalaci84
ma még valami original track-el kéne mert nincs fenn az aosta, meg meg sincs hirdetve az egész...
458 s3 mugello
aosta fiat 500

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

barcalaci84
Freejoin-t (http://www.kegetys.fi/freejoin/new.php) az játék fõkönyvtárába kell kicsomagolni (assettocorsa mappába)...más teendõ játkos oldalról nincs...
fél 9 -kor indítok servert...mi legyen a kombó?mennyi q? hány kör kb?

aki felrakja az 1.22-es verziót az menet közben is betud csatlakozni booking nevezés stb nélkül...
3 versenyt berakok egymás után, ha vége az egyiknek ,a server indul a következõvel
lac coo
Innentol mar senki nem veszi....Minden dollar ajandek. 😊
Mostanra mar a divatbol jatszok is eltuntek, lecsengett a dolog.....

Alexease
LOL! Az EA arbol meg 50%, lassan ingyen adjak😊)) Ukranoknal mennyi lesz, 5EUR?!😊)))