Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez szimpla hülyeség...
te vagy az egyetlen ember szerintem aki nem hallott még steam akciókról...😊 és meglepte a dolog...😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.smart-bus.hu
De mindegyis, minek koptatom a billentyûzetemet, ez megint az a topik, ahol csak pozitív kritikát lehet megfogalmazni, ha meg leírom a nem tetszésemet, jön a te hülye vagy/milyen gyógyszer hatása alatt állsz/egyéb kevésbé vicces posztok....
Aki akcióban veszi meg, az nem a célközönség... a célközönség az, aki megjelenéskor vásárol. Onnantól minden más már "ajándék". Lásd BF eladási adatok a megjelenés napján.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Nulla tenaci invia est via"
Ha sokan megveszik most, akkor, hogy lesz abból kevés bevétel?
www.smart-bus.hu
És igen, én tartok attól, nehogy az legyen, hogy nagyon sokan most fogják megvenni, és utána Kunos meg beint, hogy na nem jött be annyi bevétel eddig, mint amire számítottunk, akkor ezt nektek ingyen DLC meg miegymás...
Másodszor pedig, aki a steam rendszert használja, az nagyon jól tudja, hogy egy évben a 4 négy nagy leárazás idején mindet olcsóbban meg tud venni, ergo ha olcsóbban akartál volna hozzájutni, akkor vártál volna az elsõ leárazásig.
Harmadszor pedig, aki az elején megvette, annak remegett már a keze, alig várta, hogy megvehesse, kipróbálhassa, ergo az ilyen felajzott vevõk miatt lehet megjelenéskor teli áron eladni a termékeket. Megjelenéskor magas ár, utána egyre nagyobb akciók... erre épül a kereskedelem.
De megnyugodhatsz, mert az 1.0 megjelenésekor emelkedni fog az ára.
www.smart-bus.hu
lehet most olcsóbb mint amikor én vettem...de az árkülönbözet szerintem azt a 300 órát megérte...😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet, hogy hülye a hozzáállásom, ezt aláírom, de akkor is felb@sz, hogy ennyire szarnak azokra, és ennyivel nem tisztelik meg azokat, akik már az elejétõl kezdve megvették a játékot...
megjelenés körül drágulni fog a játék, de addig is fel kell kicsit rugdosni az eladási listán.. 😄
És nem azt mondom, hogy végig kellett volna ez a 18 eurós ár, csak mondjuk az elsõ 1 hétben, vagy 4-5 napban...akkor most a saját fejemet verném az asztalba, hogy miért nem vettem meg, amikor olcsóbb, bevezetõ áron volt a cucc.
Vagy számomra érdektelen autót választotok , vagy jó a cucc csak nem érek rá, fáradt vagyok stb ....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Én nagyjából leszarom mennyit adnak el belõle, nem az én dolgom ...
Mi akik rendszeresen megyünk vele,meg csak használjuk és élvezzük a dolgot.<#csodalk>#csodalk>
Illetve nem hiszem, hogy lecsengett, csak most egyrészt jött a VB, másrészt mindenki realizálta, hogy ez a multi még messze van a jótól és mindenki várja a végleges verziót... sztem
20.30 kor indítom ... 10perc q+8 kör verseny
3 ilyen egymás után..
server: barcalaci84
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
fél 9 -kor indítok servert...mi legyen a kombó?mennyi q? hány kör kb?
aki felrakja az 1.22-es verziót az menet közben is betud csatlakozni booking nevezés stb nélkül...
3 versenyt berakok egymás után, ha vége az egyiknek ,a server indul a következõvel
Mostanra mar a divatbol jatszok is eltuntek, lecsengett a dolog.....