256
-
#56 Új képek, UP-ot neki :) -
#55 Felhozom már a topicot, mert kis barátunk folyamatosan postol :)
http://wollay.blogspot.hu/ -
#54 nice! -
#53 -
#52 Szerintem fölösleges hogy azt mutogassa hogy hanyas szintű... az itemek meg a mehanizmusok a lénye az lvl meg full alap. -
#51 Mindig lvl 1-es ... vagy az csak dísznek van? :) -
#50 Screenshots: Obsidian Armor and Swords -
#49 Emberünk postolt ki megint képeket receptekről, upgradehető fegyverről, stb. -
#48 nice -
#47 Lol de hasonlít -
#46 Basszus, eszembe jutott, hogy honnan ismerős ez az apró kis kockákra hullás ... mondom láttam Én már ilyen RPG-t valahol, ami hasonló ... és tessék, belefutottam :)
Régen vártam ezt a játékot, csak végül kár, hogy kizárólag PS3-ra jelent meg: 3D Dot Game Heroes
http://www.youtube.com/watch?v=iZS7Ml_WojQ
http://www.youtube.com/watch?v=aL3qVfemEp4 -
#45 Igen, én is úgy vélem:)
Szerintem még ez ki fog forrni, főleg, hogy a Mojang felvette wol_lay-t (a játék készítője) alkalmazottnak. Szóval szerintem Notch fog majd hatni rá is.
Mindenesetre, ha csak ennyi marad, szerintem az is tökéletes, már nagyon várom! Az a jó benne, hogy egy indie game-hez képest egész jóra sikerült. -
#44 Kezdetnek már ez is valami :) -
#43 Nagyon ígéretes játéknak tűnik! És szépek a képek. -
#42 ömm.. egy kis építkezés
(figyelem, még kezdetleges)
Építés -
#41 Mocsár + sárkány. -
#40 Én még véletlenül sem akartam a kockás koncepciót kidobni, csak titkon reméltem, hogy a stílus 'csenés' játékbeli elemek 'csenését' is hozza magával ... mert régóta vágyam már egy olyan játék, ami ötvözi a Terraria elemeit a MineCraft elemeivel (természetesen színes-szagos 3D-ben), és amit eddig láttam az tökéletes alap lett volna. Mikor először megláttam, rögtön ez jutott az eszembe, és már dörzsöltem a tenyerem. Csak kiteljesítettem az álmaim :)
Ezért is tettem fel a költői kérdést, hogy akkor mi értelme a kockás megvalósításnak. Az eddigi infók alapján stílusjegy marad :)
Ettől függetlenül olyan lesz amilyennek elkészítik ... mint minden más. Ritkán hallani (soha?!) olyan játékról, amit a játékosok igényei alapján csinálnak :)
Majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
#39 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#38 "Mi értelme van hogy kockákból áll minden?" A játék alapjait kérdőjelezted meg. Jogos amit mondtam, hagyd a készítőre h milyen lesz, mivel ezek szerint átalakítanád.. (ami persze a te egyéni véleményed hogy mit preferálsz) :) de ne a koncepció nagyját akard kidobni, ez direkt lesz ilyen kockás -
#37 #30 -
#36 AZ én k*** a****mat hogy vagy én fogalmazom úgy hogy csak én értem vagy tényleg nem érti senki?
Akkor most lefordítom.
"Ha RPGzni akarsz, akkor ne itt mond hogy ez meg ez a kevés."
A játék még mesze nincs kész! Le van írva mi megy bele még rengeteg minden.(a játéknak sajátos stílusa van tehát nincs értelme a kritikának mint készítésben mint tartalomban)
"Ha meg minecraftozni vagy terrariazni, akkor azokkal játszál ne itt írogass."
Ne ezekhez hasonlítsuk ez teljesen más játék. Csak a kocka a hasonlóság.
"Vagy a készítőnek írd meg az ötletedet. Hogy rágyere hogy őt sem érdekli."
Mit csináljunk úgy is az lesz amit a készítő akar.
De nem értem itt mér nem lát senki a szöveg mögé?!
És ebből kiindulva ez meg az én szabad véleményem
A tököm televanmár hogy nem tudom normálisan megértetni magam -
#35 + -
#34 Na, Te meg nyomod a szokásos okostojás szövegedet ... jogom van élni a véleményemmel, még ha az tartalmaz némi kritikát is - mindamellett, hogy az általam írtakból kivehető, hogy eddig tetszik, különben nem lennének 'vágyaim' a végtermékkel kapcsolatosan - ... majd pont Te fogod Nekem megmondani, hogy mit írhatok vagy sem.
Látom már most beteges fanboyság övezi a projektet. Alapíts mellé egy 'gárdát', hátha megvédi :D -
#33 Mindig belekötsz mindenkibe, ok nélkül. Nem csodálom, hogy állandóan fasírtban vagy a Minecraft-osokkal. -
#32 Hol döntettem Én el okostóni? Leírtam, hogy Én mit látnék szívesen egy ilyen játékban, amiért még akár pénzt is adnék. Ez is egy vélemény, nem más. -
#31 mer? -
#30 Neked mi bajod? -
#29 #28 Am ja.
Ha RPGzni akarsz, akkor ne itt mond hogy ez meg ez a kevés.
Ha meg minecraftozni vagy terrariazni, akkor azokkal játszál ne itt írogass.
Vagy a készítőnek írd meg az ötletedet. Hogy rágyere hogy őt sem érdekli.
Ide infókat hozzál ne kritikát. -
#28 figyelj, itt nem hatalmas költségű játék készül, ne te döntsd el mit akar a készítő:D -
#27 Lehet azért nincs még az alpha verziónál sem -
#26 Az ok, de 'egyszerű' RPG-nek viszont szerintem kevés ... ahhoz ez a harc is borzalmas ... szerintem.
Majd meglátjuk mi lesz ebből. Sokat kell még dolgozni vele, ha tényleg az RPG része a lényeg. -
#25 A rombolható terrain.
Az egyszerű felépítés.
A random map generálás.
!!!!És ennek a játéknak nem az a lényege mint a minecraftnak vagy a terrarianak, hanem mint egy RPGnek. -
#24 Ha ebben a játékban nem lesz bányászás és szabadon építkezés, akkor mi értelme van, hogy kockákból áll minden?
Pont az egész értelmét veszíti így el ... szerintem.
Ha beletenné ugyanazt, ami a Minecraftban van, azzal ötvözné a Terraria legjobb elemeit a Minecraft legjobb elemeivel egy sokkal szebb 3D-s környezetben, tuti befutó lenne :) -
#23 -
#22 azt hiszem egy bejegyzése szerint (mármint a blogjában) azt írta, hogy elképzelhető hogy decemberben/januárban kijön egy alfa verzió.. remélem így lesz, nagyon várom már:D -
#21 Viszont már el lehet képzelni a minimapot. -
#20 Megelőőztél :(
KELL EZ A JÁÁÁTÉÉK! :D -
#19 -
#18 Én tanulok c++ -t, az oké, de itt bele kell venni az OpenGL-es DirectX-et, meg hogy ekkora mapot tölt be egyszerre.. De sebaj! Várjuk sok szeretettel! :D -
#17 gondolom a c++ nem java szóval nincs gond(bár nem értek hozzá)